Να λοιπόν, κάθε χρόνο τα ίδια.
Πέρσι, θυμάμαι, τον Αύγουστο αν δεν κάνω λάθος, είχαμε μέχρι και οργανωμένη αποχή από τις μασαζερί, με κάποιους πιό τολμηρούς "συνδικαλιστές" του κλάδου μας να κάνουν έφοδο και να "τα λένε" στα ίσια τα παράπονα στις σερίφισσες.
Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που τρία θρεντ (το παρόν, το "μασατζίδικα που γαμάς" και το "μασεζ της φάπας") ασχολούνται με το ίδιο θέμα.
Υπάρχει μεγάλη κρίση στην παροχή υπηρεσιών στον κλάδο.
Ή μήπως οι αξιόλογες κοπέλες την έκαναν για διακοπές;
Ή τις χτύπησε η ζέστη, όπως και μένα που βλέπω κάμψη στην απόδοση μου στην εργασία μου ;
Εμένα πάλι η πορεία μου ήταν αντίθετη, από τον προγράψαντα συναγωνιστή, από τα cg στα μασάζ, μετά τις φόλες που έφαγα και την απώλεια άκρης σε αξιόλογη (για τα γούστα μου πάντα) cg.
Τέλος πάντων, ο καιρός γαρ εγγύς, μια και φαίνεται ότι πλησιάζουμε να ζήσουμε και τον έρωτα στα χρόνια της χολέρας γρίππης τύπου Α, τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ.
Μετά λοιπόν τις φιλοσοφίες αυτές, αφού η κατοικία μου στην περιφέρεια δεν μου επιτρέπει προς το παρόν κάτι άλλο (κριτική), αναρρωτιέμαι, υπάρχει αυτή τη στιγμή ίδρυμα που να προσφέρει καλές υπηρεσίες, στο κέντρο ή πλησίον ;