Νέα

Ζανοδέσποινα vs Μελινοδέσποινα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια Δεσποινα προτιματε ?

• απο Ζανα

Ψήφοι: 3 25,0%
  • απο Μελινα

Ψήφοι: 3 25,0%
  • καμια...

Ψήφοι: 2 16,7%
  • και τις δυο...!!!!

Ψήφοι: 4 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

Επισκέπτης
θα ελεγα Ζανοδεσποινα....
κοντοπουτανο, αψογο κορμι, μπασα σεξι φωνη και εμπειρια που φαινεται.
η Μελινοδεσποινα εχει γινει βαρετη , επαναλαμβανομενη...
αλλα το παραξενο της υποθεσης ειναι ποσο μοιαζει στη Μελινα σε υπηρεσιες και συτμπεριφορα....
Αν μπορουσα να διαλεξω μια θα ηταν η Ζανοδεσποινα...

Ναι θα συμφωνήσω μοιάζουν πολύ στο πρόγραμμα οι αδερφούλες αλλά η μικρή βγάζει και gfe, η Μελίνα είναι καραμπινάτο pse μιλφειγ  :grin:

Επισκέπτης
Συμφωνώ απόλυτα και οι δύο είναι υπέροχες........!!!!!!!!
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.msg581372#msg581372]Εδώ[/url] έχουμε κριτική για Δέσποινα από Μελινόσπιτο κι
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.msg646574#msg646574]εδώ[/url] έχουμε κριτική για Δέσποινα από Ζανόσπιτο

Το δίνει τελικά το κουλουράκι η Μελινοδέσποινα ε..

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Συμφωνώ απόλυτα και οι δύο είναι υπέροχες........!!!!!!!!
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.msg581372#msg581372]Εδώ[/url] έχουμε κριτική για Δέσποινα από Μελινόσπιτο κι
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.msg646574#msg646574]εδώ[/url] έχουμε κριτική για Δέσποινα από Ζανόσπιτο
Συναγωνιστή στην κριτική σου αναφέρεις ότι έφαγες κουλούρι στην Δέσποινα Μελίνας και μάλιστα από την πρώτη φορά..!! Χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω ρωτάω μήπως την μπερδεύεις με την Μελίνα η οποία είναι γνωστό ότι δίνει κουλούρι... Εγω αν και νέος στον χώρο του μασαζ έχω πάρει την Δέσποινα 4-5 φορές και μου το χει αρνηθεί κατηγορηματικά... Επιπλέον δεν έχω διαβάσει από κανέναν άλλον απο τους γνωστούς μασαζόπληκτους για κουλούρι Δέσποινας και μάλιστα στο παρελθόν που έχω ρωτήσει εδώ, ένας δύο (από τους εμπειρότερους) μου επιβεβαίωσαν ότι δεν το δίνει (νομίζω ο ένας ήταν ο iblis αλλά δεν παίρνω όρκο)

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ειπα με ποιες εφαγα κουλουρι!!!
εμενα η Ατζελινα κι αυτη δε μου δινουν...δε ξερω , θελουν παρακαλια κι εγω δε μπορω...χαχαχαχαχα!!!

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
αλλο ομως να τρως το θεομουνο τη Μαρσι,
κι αλλο Μελινοδεσποινες...
σειρα τωρα εχει η Λολα,
αν εν τω μεταξτ δεν βρεθει νεο ταλεντο...

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ευτυχως δεν εχουμε κλωνους σ αυτη τη ψηφοφορια και θα βγει αντικειμενικο αποτελεσμα θελω να πιστευω!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
ειπα με ποιες εφαγα κουλουρι!!!
εμενα η Ατζελινα κι αυτη δε μου δινουν...δε ξερω , θελουν παρακαλια κι εγω δε μπορω...χαχαχαχαχα!!!

ουτε εμένα μου δινει κουλουρι η Αντζελίνα.... :- :'( :'( :'( :'( :helpplea: :helpplea: :helpplea: :tickedoff: :tickedoff:

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Τι να σου πω... Η Αντζελίνα δεν μου δίνει ούτε εμένα αλλά ξέρω προσωπικά φίλο που το χει φάει το κουλουράκι της και το διαβάζω και από πολλούς εδώ μέσα οπότε δεν έχω αμφιβολίες... Ούτε η Δέσποινα μου δίνει... Όσον αφορά την Μάρσυ της το πήρα με ντρίμπλα: ενώ ήταν και αυτή κατηγορηματική ότι δεν το δίνει όταν την ρώταγα, άφησα 2-3 βδομάδες κενές και όταν πήγα και μπηκαμε στο δωμάτιο της είπα πως πιο πολύ απ όλα μου λειψε το κωλαράκι της και ήρθα ειδικά για αυτό!! Αυτή το θεώρησε δεδομένο και έτσι το έφαγα...

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
το πήρα με ντρίμπλα: ενώ ήταν και αυτή κατηγορηματική ότι δεν το δίνει όταν την ρώταγα, άφησα 2-3 βδομάδες κενές και όταν πήγα και μπηκαμε στο δωμάτιο της είπα πως πιο πολύ απ όλα μου λειψε το κωλαράκι της και ήρθα ειδικά για αυτό!! Αυτή το θεώρησε δεδομένο και έτσι το έφαγα...
Να το κόλπο...ορμάτε τώρα. ΕΥΓΕ νέε μου!

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
δεν πιστευουμε τπτ αν δε δουμε ιδιοις ομμασσει (το γαμησα) :cheesy:
Τι να σου πω... Η Αντζελίνα δεν μου δίνει ούτε εμένα αλλά ξέρω προσωπικά φίλο που το χει φάει το κουλουράκι της και το διαβάζω και από πολλούς εδώ μέσα οπότε δεν έχω αμφιβολίες...
ωωωωω!!!!!!τρομερο κολπο!!!θα το εφαρμοσω!!!!
Ούτε η Δέσποινα μου δίνει... Όσον αφορά την Μάρσυ της το πήρα με ντρίμπλα: ενώ ήταν και αυτή κατηγορηματική ότι δεν το δίνει όταν την ρώταγα, άφησα 2-3 βδομάδες κενές και όταν πήγα και μπηκαμε στο δωμάτιο της είπα πως πιο πολύ απ όλα μου λειψε το κωλαράκι της και ήρθα ειδικά για αυτό!! Αυτή το θεώρησε δεδομένο και έτσι το έφαγα...

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.200
Πόντοι
216
Συναγωνιστή στην κριτική σου αναφέρεις ότι έφαγες κουλούρι στην Δέσποινα Μελίνας και μάλιστα από την πρώτη φορά..!! Χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω ρωτάω μήπως την μπερδεύεις με την Μελίνα η οποία είναι γνωστό ότι δίνει κουλούρι... Εγω αν και νέος στον χώρο του μασαζ έχω πάρει την Δέσποινα 4-5 φορές και μου το χει αρνηθεί κατηγορηματικά... Επιπλέον δεν έχω διαβάσει από κανέναν άλλον απο τους γνωστούς μασαζόπληκτους για κουλούρι Δέσποινας και μάλιστα στο παρελθόν που έχω ρωτήσει εδώ, ένας δύο (από τους εμπειρότερους) μου επιβεβαίωσαν ότι δεν το δίνει (νομίζω ο ένας ήταν ο iblis αλλά δεν παίρνω όρκο)

Όχι δεν κάνω λάθος η Δέσποινα από το Μελινόσπιτο ήταν που μου έδωσε το κουλουράκι της και ήταν η δεύτερη φορά που την έπαιρνα, όταν μου το έδωσε και όπως θα πρόσεξες γράφω πως ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, το οποίο σημαίνει πως δεν το δίνει συνέχεια και απ'ότι καταλαβαίνω είναι να πέσεις στη περίπτωση για να φας το κουλουράκι της, βασικά να μην το έχει δώσει στον προηγούμενο πελάτη και να έχει διάθεση εκείνη τη στιγμή να τον φάει από πίσω.

Πάντος υπάρχουν και περιπτώσεις που κοπέλες που μου έχουν δώσει κουλούρι, σε κάποια άλλη συνεδρία, μου την έκλεισαν την πόρτα λέγοντάς μου πως δεν έχουν διάθεση, πιστεύω όμως πως δεν ήταν θέμα διάθεσης αλλά είχαν τρατάρει τον προηγούμενο κουλουράκι γιατί όταν μετά τις έβαλα στα τέσσερα για να φάω μπριζολίτσα το κουλουράκι τους ήταν πιο κόκκινο κι από της μαϊμούς και φαινόταν πως είχε δουλευτεί πρόσφατα.......!!!!!!!!!

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
της ατζελινας το κουλουρι το εχω τιμησει κι εγω..

η δεσποινα.. δεν..

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
μουλες ειναι ολες....

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6

Δεσποινα www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,34310.0]Σολωμου 54 6ος[/url] Ζανοσπιτο
ξανθο βαμμενο ισιο μακρυ μαλλι,
κορμι αψογο διχως ιχνος κυταριτιδας.
2 τατουαζ, ωμο - κοιλια.
προσωπο πολυ γλυκο.
βυζι 2-3 σιλι :boobies:
κωλος αγαλμα!
ξαπλωσε κι αστο πανω της...
μεχρι το 1ο τεταρτο...
μετα δως της να καταλαβει...
με την ευχη μου :priest:
Girls_Models_A_Ana_Hickman_003430_.jpg
[/table[/URL]]

ρε συ ιμπλις η κοπελα στην φωτο σαν να εχει :bigdick: φαινεται!! :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom