Συναγωνιστή στην κριτική σου αναφέρεις ότι έφαγες κουλούρι στην Δέσποινα Μελίνας και μάλιστα από την πρώτη φορά..!! Χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω ρωτάω μήπως την μπερδεύεις με την Μελίνα η οποία είναι γνωστό ότι δίνει κουλούρι... Εγω αν και νέος στον χώρο του μασαζ έχω πάρει την Δέσποινα 4-5 φορές και μου το χει αρνηθεί κατηγορηματικά... Επιπλέον δεν έχω διαβάσει από κανέναν άλλον απο τους γνωστούς μασαζόπληκτους για κουλούρι Δέσποινας και μάλιστα στο παρελθόν που έχω ρωτήσει εδώ, ένας δύο (από τους εμπειρότερους) μου επιβεβαίωσαν ότι δεν το δίνει (νομίζω ο ένας ήταν ο iblis αλλά δεν παίρνω όρκο)
Όχι δεν κάνω λάθος η Δέσποινα από το Μελινόσπιτο ήταν που μου έδωσε το κουλουράκι της και ήταν η δεύτερη φορά που την έπαιρνα, όταν μου το έδωσε και όπως θα πρόσεξες γράφω πως ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, το οποίο σημαίνει πως δεν το δίνει συνέχεια και απ'ότι καταλαβαίνω είναι να πέσεις στη περίπτωση για να φας το κουλουράκι της, βασικά να μην το έχει δώσει στον προηγούμενο πελάτη και να έχει διάθεση εκείνη τη στιγμή να τον φάει από πίσω.
Πάντος υπάρχουν και περιπτώσεις που κοπέλες που μου έχουν δώσει κουλούρι, σε κάποια άλλη συνεδρία, μου την έκλεισαν την πόρτα λέγοντάς μου πως δεν έχουν διάθεση, πιστεύω όμως πως δεν ήταν θέμα διάθεσης αλλά είχαν τρατάρει τον προηγούμενο κουλουράκι γιατί όταν μετά τις έβαλα στα τέσσερα για να φάω μπριζολίτσα το κουλουράκι τους ήταν πιο κόκκινο κι από της μαϊμούς και φαινόταν πως είχε δουλευτεί πρόσφατα.......!!!!!!!!!