Νέα

Zamanfou

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ανμπελίβαμπλ

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
απιστευτω ρε πουστη μου....δειτε κι αυτο που υπαρχει στο τελος της σελιδας που εδωσε ο Αλεξ

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Ελλάς το μεγαλείο σου...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

:2funny:

μαλλον οι τυποι ειναι χρονια πισω....εγω τους παραθετω τα κατωθι και μετα απο αυτο τολμηστε να μην με κανετε τιμημενο!!!!!!

1)write everything on your tefteris!(γραφτα ολα στο τεφτερι σου)
2)on my frappaized penis(στον φραπεδιασμενο πουτsο μου)
3)on my baby gold testicles(στα αρχιδια μου που ανηκουν στο baby gold)
4)don't ftyseis my testicles efialtes(μην μου φτυσεις τα αρχιδια εφιαλτη-μ.........)
5)don't paizeis entonos frapedas because my testicles are being bloated(μην παιζεις εντονη φραπεδια επειδη τα αρχιδια μου πρηζονται)!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Φίλε vaso με όλα αυτά θύμήθηκα τον Γούντυ ʼλλεν με στολή σπερματοζωαρίου. Μήπως τ όνειρό σου είναι να είσαι ένας τερααάστιος φαλός έρμαιο στις χείρες και τα τερτίπια αγαπημένων φραπεδιάρων;

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Φίλε vaso με όλα αυτά θύμήθηκα τον Γούντυ ʼλλεν με στολή σπερματοζωαρίου. Μήπως τ όνειρό σου είναι να είσαι ένας τερααάστιος φαλός έρμαιο στις χείρες και τα τερτίπια αγαπημένων φραπεδιάρων;

οχι το ονειρο μου ειναι να παω στο γκολντ και να παραγγελνω φρεντο γλυκο με ξυλιτολη και οχι ουισκια που δεν τα γουσταρω!γιατι αν εχεις πιει το φρεντακι σου πρωτα τα σπερματοζωαρια εχουν ανεπτυγμενη την "αισθητοτητα" της φραπεδιαρας!!!!!!!και ετσι την εντοπιζουν εστω και αν ειναι α-λιστη!γκεγκε?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Απίστευτο, λέμε... :2funny: :2funny: :2funny:

Βλέποντας τον τίτλο του thread, αρχικά το μυαλό μου πήγε στο ομώνυμο άσμα του ... Σάκη Μπουλά :dancing: :dancing: :dancing:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
οχι το ονειρο μου ειναι να παω στο γκολντ και να παραγγελνω φρεντο γλυκο με ξυλιτολη και οχι ουισκια που δεν τα γουσταρω!γιατι αν εχεις πιει το φρεντακι σου πρωτα τα σπερματοζωαρια εχουν ανεπτυγμενη την "αισθητοτητα" της φραπεδιαρας!!!!!!!και ετσι την εντοπιζουν εστω και αν ειναι α-λιστη!γκεγκε?

Όποιος πάρει freddo με ξυλιτόλη 1 ώρα++ στο Gold θα βάλει στη λίστα και το Βαγγέλη

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Όποιος πάρει freddo με ξυλιτόλη 1 ώρα++ στο Gold θα βάλει στη λίστα και το Βαγγέλη

αν δεν ειναι φραπεδιαρης δεν θα τον βαλει!εκτος αν φραπεδιαζει και αυτος!χαχαχαχα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Όλο το προσωπικό είναι πολύ καλοί(ντεκαφεινέ) εκτός - και αυτό ~, από τον κακομούτσουνο τον κοντό, που δεν τον έχω δει και τελευταία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom