boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Αυτη η Τσεκου πρεπει να ειναι πολυ αληταρου! Το εχει το ονομα φαινεται !
Μπορειτε να ανοιξε το , να κατεβασετε με pdf την κυριακατικη εκδοση για να διαβασετε τι γραφει για Ζαχοπουλο και Παζαιτη, διοτι εγω που τα αντεγραψα απο την μακραν πρωτη σε κυκλοφορια κυριακατικη εφημεριδα, ο mod που κανει τον παπά, μου τα διαγραψε, στο πλαισιο των δημοκρατικων διαδικασιων όσων εναντιωνονται στην πρωθυπουργαρα μας.... (κοιταξτε στην σελιδα 14, για την Μη Κυβερνητικη Οργανωση, Ανέμη, με προεδρο την συζυγο του "καταλληλοτερου" και αντιπροεδρο τον "Μεξικανο" Ζαχοπουλο).
Υπάρχει κανείς συναγωνιστής που να έχει κρατήσει το ΤΙ έγραφε αυτός ο blogger για το Λιακόπουλο? Το blog θα έχει κατέβει τώρα βέβαια, αλλά με ενδιαφέρει.
Σωστότατος ο παίκτης.Η αγωγή του πολίτη έπιασε τελικά τόπο. ;)not bad,αρβανιτισα,κρατικολαγνα,ξεκωλε.
Αμα γαμας καμια τετοια τζαμπα αντι για πουτανα ειναι σαν να σου επιστρεφονται φοροι.
ηθικος αυτουργός σε αποπειρα αυτοκτονιας;.....
Αγωνα για την απελευθερωση της Εφης
Το MEGA είπε ότι το Μαξίμου είχε την επίμαχη κασσέτα καιρό τώρα και την έστειλε στον εισαγγελέα μετά τον απόπειρα αυτοκτονίας!!!! Κατά τα άλλα ΔΕΝ ήξερε κανείς κυβερνητικός......
Σωτήρης Χατζηγάκης η Γατα ?
Εμείς εμπιστευόμαστε τη Δικαιοσύνη και θα συμβούλευα και στην αντιπολίτευση να εμπιστεύεται τους θεσμούς και κυρίως τη Δικαιοσύνη. Πιστεύουμε ότι σύντομα θα φτάσουμε σ’ ένα σημείο, ώστε να έχουμε απόλυτο φως. Θέλω πάντως να σας πω ότι η κυβέρνηση ούτε φοβάται, ούτε έχει να κρύψει τίποτα».
Όπως το φως στην Vodafone , στις απαγωγές των πακιστανών , βαρθουλομεος , ομόλογα ταμιών , Μαγγινας , Κουμπάροι , ΕΦΕΤ με τα σάπια γιαούρτια , ,,,,,,,,,,
Βοήθει……………………………..α