Νέα

Ζαχόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 405
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
πως μπορει ομως ενας που διαχειριζεται τοσο αρκετο "χαρτι"να μενει ομως σε ενα δυαρακι νοικιαζομενο στο κολωνακι?θελει παντως μεγαλα αρχ.... για να πηδηξεις στο κενο.εδω μια βουτια κανεις με το σχοινι(χαλκιδα)και ακομα σκεφτεσαι και αν....εγω βλεπω παντως ροζ σκανδαλακι και για λογους οικογενειακης τιμης το εκανε ο ζαχο.σιγα τωρα για μερικα χιλιαρικα ευρο να πηδηξει.
ασε που τα δημοσιογραφικα πηγαδακια ψαχνουν το διαδικτυο για μιοα εστω μια "ροζ" φωτογραφια η ενα βιντεακι.

walkalone

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εμένα προσωπικά στα @@ μου αν ζήσει και αν πεθάνει .διαχειριζόταν εν λευκό τα χρήματα μας(δηλαδή είχε και τα 2 χέρια μεσα στον ξένο μπαγιόκο τα έκανε ότι ήθελε και δεν έδινε λογαριασμο σε κανένα) ,χρήματα που πηγαίνανε στον {πολιτισμο} ποιόν πολιτισμο ? στην λαμογιά και στην απάτη πηγαινανε .οσο για το ότι θέλει μεγάλα @@ για να φουντάρεις  σας ενημερώνω για το προφανές οτι θέλει ακόμα μεγαλύτερα μπαλάκια το να αναλάβεις  τις ευθύνες των πράξεων σου και να υποστείς τις συνέπειες

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Όλη η πόλη μια γιορτή τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο του προγράμματος «Χριστούγεννα στο Μέγαρο» παρουσιάζεται η παράσταση του Εθνικού Θεάτρου Ακροβατών της Κίνας «Spectacular Acrobatics»
Επίσης, στις 27 Δεκεμβρίου θα δοθεί η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με την Καμεράτα σε έργα Μπαχ, Λιστ και Σούμπερτ
Νέα παραγωγή ανεβάζει η Εθνική Λυρική Σκηνή για τα Χριστούγεννα, τη δημοφιλή όπερα Μποέμ του Τζιάκομο Πουτσίνι
Στο θέατρο Ακροπόλ ανεβαίνει πριν από τα Χριστούγεννα η οπερέτα Βασιλικός προς τιμήν του συνθέτη Θεόφραστου Σακελλαρίδη, αλλά και για την επέτειο 100 χρόνων από την ίδρυση της ελληνικής οπερέτας
Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, η Μαρίνα των Θαυμάτων εγκαινιάζει το εορταστικό πρόγραμμα των δραστηριοτήτων της με θεατρικά, μαγικά και συναυλίες. Οι συναυλίες τζαζ
Η Στοά του Βιβλίου συμπράττει εφέτος με τη Σχολή Βακαλό και το Ίδρυμα Ευγενίδου σε μια διοργάνωση αφιερωμένη στο Φως.
Επίσης, στη Στοά του Βιβλίου θα υπάρχει και έκθεση των δευτεροετών σπουδαστών της Σχολής Βακαλό, ενώ θα παρουσιαστεί οπτικοακουστικό υλικό με μουσική των Β.Παπαθανασίου και Ευ.Ρεμπούτσικα

Αυτο ειναι πολιτισμος Αχαριστοι αχ ρε Ζαχο............ να που πανε τα χρηματα του πολιτισμου

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
ειλικρινα τωρα... βρισκετε αυτη την Ευη Τσεκου ΩΡΑΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ?
τι της βρηκε?
τελικα οι ΠΑΣΠιτισες ηταν κι ειναι ασχημομουρες!

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ενώ οι δαπίτισες από ανέκαθεν ήξεραν να προβάλουν τα προσόντα τους.

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
ειχα κανει ερευνα στα φοιτητικα μου χρονια και οι ΔΑΠιτισσες ηταν σαφως περισσοτερες οι ομορφες απο τις ΠΑΣΠιτισσες

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Είναι γεγονός ότι ήταν έτσι, μόνο που ήταν και πιο κοντά στο πρότυπο του κοσμογκερλ.

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
το αστειο ειναι οτι ΤΕΛΙΚΑ αυτες που πηδηξα τοτε ηταν... ΠΑΣΠιτισσες.. ισως ειχα απο φοβο τις ΔΑΠιτισσες οτι θα μου ζητουσαν να ...γνωρισω τους γονεις τους

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.260
Πόντοι
6.765
Και λέει για Χριστουγεννιάτικο θαύμα ,αποκτούν συνείδηση Ιάπωνα οι Έλληνες πολιτικοί και λοιποί παρατρεχάμενοι σφουγγοκωλάριοι........ Με τα καμιόνια θα τους μαζεύουμε...........Ρε δε πα να γαμηθούνε λέω εγώ οι τεμπέληδες , που δεν ντρέπονται να τους πιάνουν με σπίτια "αναψυκτήρια" και αντί να μεταναστεύσουν στη Σιβηρία ,έχουν και μούτρα να εμφανίζονται .
Όσο για τον χοντρό ακόμα και στην αυτοκτονία σκατά τα έκανε ...
Αν κάποιος θεωρεί ότι μιλάω σκληρά και όχι δίκαια , να κοιτάξει το παιδί του στα μάτια και να του εξηγήσει γιατί η Ελλάδα πάει κατά διαόλου .Αν βρει άλλη δικαιολογία πέραν του ωχαδερφισμού όλων μας , που δεν τους κρεμάμε στο Σύνταγμα , τότε όχι μόνο σκληρό να με πει αλλά και μαλάκα ...

Giorgos1970

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλά σας κάνουν ρε και σας πηδάνε τις μανάδες, τις γυναίκες, τις αδερφές και τις κορούλες σας για μια θέση στο δημόσιο! Έχει έτσι περισσότερη κάβλα. Τί είσαι πουτανάκι μου? Συμβασιούχος στο Δημόσιο! Και τι σου κάνω μωρό μου? Με μονιμοποιείς! Γι' αυτό ρε κάφροι να ψηφίζετε καλούς γαμιάδες ώστε οι κυρίες σας να μένουν ευχαριστημένες. Όχι τίποτα μαλακοκάβληδες!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Γιατί, τον έχεις δει εσύ σε καμία από τις τόσες μαλακίες/λαμογιές που έχουν γίνει να αναλαμβάνει ποτέ την ευθύνη;

Μόνο να κρύβεται στο Μαξίμου και τη Ραφήνα, εκφράζοντας μέσω ''κύκλων'' τη ''δυσαρέσκεια'' του ξέρει. Αμ έτσι κι εγώ παριστάνω τον πρωθυπουργό.
Εδώ δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη να διώξουν στα ίσια έναν τέτοιο άνθρωπο από την κυβέρνηση!Καλούν τους επικοινωνιολόγους και κάνουν συσκέψεις για το πως θα τον πείσουν να παραιτηθεί , ποια μέρα και με ποιο τρόπο!!!
Πολιτική είναι αυτό ή reality show? :think:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
927
Πόντοι
96
      Ποιο ειναι το μυνημα απο την υπόθεση Ζαχόπουλου????

Οποιος ΜΙΛΑΕΙ μπαινει ΦΥΛΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οποιος κλεβει οχι!!!!!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
       Ποιο ειναι το μυνημα απο την υπόθεση Ζαχόπουλου????

Οποιος ΜΙΛΑΕΙ μπαινει ΦΥΛΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οποιος κλεβει οχι!!!!!
Μάλλον που το μήνυμα, και λόγω των ημερών, είναι άλλο.
Όποιος δεν μοιράζει σωστά, ή/και ζητάει παραπάνω, τον τρώει η μαρμάγκα.
Ακούς εκεί να ζητάει 200000 η συμβασιούχος  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
927
Πόντοι
96
Μάλλον που το μήνυμα, και λόγω των ημερών, είναι άλλο.
Όποιος δεν μοιράζει σωστά, ή/και ζητάει παραπάνω, τον τρώει η μαρμάγκα.
Ακούς εκεί να ζητάει 200000 η συμβασιούχος  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Αντρανταχτες αποδειξεις εχει η "δικαοσυνη" ενα χαρτακι με ενα λογαριασμο που μπορει να ανηκει σε εναν εστιατορα μπορει να ανηκει και στην Ευη αλλα σιγουρα εχει ανοιχθει πριν ενα μηνα και δεν εχει γινει καμια συναλλαγη!!!!!
  Η αλλη αποδειξη ειναι οτι ο Ζ. ειπε γενικα και αοριστα οτι ΚΑΠΟΙΟΣ τον εκβιαζει ΑΡΑ ειναι η Ευη.

Τελος τους εφοριακους τουε επισαν με 20,οοο στην τσαντα αλλα οταν ειπαν οτι τα ΕΒΑΛΕ ΜΟΝΟΣ του ο φορολογουμενος ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!! Απο την αλλη η Ευη που ΙΣΩΣ εκβιαζε τον Ζ και ΙΣΩΣ λογω του εκβιασμου επεσε απο τπ μπαλκονι ο Ζ που ΙΣΩΣ την πληρωσε ΣΙΓΟΥΡΑ θα κανει Χριστουγεννα στα καρατητήρια!!!

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Εγώ απορώ πως κατέληξαν στη "συμμετοχή σε αυτοκτονία".

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Μου αρέσει που σε ένα thread για δημοσιογράφους έσβησαν το post μου γιατί χαρακτήρισα το Χατζηνικολάου εξουσιομανή και νάρκισσο και την Τρέμη συμπλεγματική (ή κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά), ενώ εδώ που απαγγέλονται για τον πρωθυπουργό της χώρας και τη σύζυγό του ΟΙ απίστευτες κατηγορίες, τα πάντα είναι σωστά και εν τάξει. Κάτι σάπιο υπάρχει και μυρίζει...

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
το κοντοπουτανο δεν ηταν κακο.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
H καταντια της Ελλαδας ειναι οτι μεχρι και ο "πολιτισμος" που παραγει ειναι κρατικοδιαιτος.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
παληκαρια, σβηστηκαν καποια ποστ και το θρεντ ειναι κοντα στο κλειδωμα.

ας μην φτασουμε εκει. λιγη περισοτερη προσοχη στο τί γραφουμε..

ευλογησον

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom