Νέα

Ζαχόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 405
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τέλικα όντως έννοιωσε μαλάκας και πήδηξε; Τούς λόγους τους έγραψα στο post πού σβήστηκε.

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Α μωρή Τσέκου πού το οδήγησες το παληκάρι.

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τσέκου _ Τσέκος καμμία συγγένεια; για ντοπαρίσματα μιλάμε.

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Προφυλάκιση μωρή!!!!!!!
Μη μείνει έξω και λέει δεξιά αριστερά τι της έλεγε ο Ζαχό.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εγώ νομίζω ότι κρίθηκε προφυλακιστέα γιατί είχε πάνω της μεγάλη ποσότητα κοκκαϊνης. Οπς λάθος άλλος ήταν αυτός και τον αφήσαν ελεύθερο.

Μάλλον κρίθηκε προφυλακιστέα γιατί ως εφοριακός εκβίασε και πήρε 20000 ευρώ από ελεγχόμενο και πιάστηκε επ' αυτοφώρο. Οπς λάθος άλλος ήταν αυτός και τον αφήσαν ελεύθερο.

:-)

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Είδες πολεμιστή τι κρίμα είναι, να ειρωνεύεσαι έτσι εσύ "φωναχτά"και άλλα 10 εκατομυρια Έλληνες και 1 εκατομύριο Αλβανοί από μέσα τους και κάποιοι να γελοιοποιούν τη χώρα με τέτοια τερτίπια.

edit giorgospapa: φιλε jason σου τροποποιησα ελαφρως το ποστ, ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, μην χασουμε το χριστουγιεννατικο πνευμα.. :grin:

ευλογησον

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
συνάδελφοι η συμβασιούχος αυτή σπούδαζε στην Θεσ-νίκη και από τα φοιτητικά της χρόνια ήτανε σνόμπ και δεν έβγαινε με παρέες συμφοιτητών της - προφανώς έψαχνε για πιο "χοντρά πακέτα" -. Στην συγκεκριμένη υπόθεση που αναφερόμαστε, μολονότι ο Ζαχόπουλος της είχε υποσχεθεί ότι θα την βοηθούσε να διοριστεί ως μόνιμη φιλόλογος που είναι το αντικείμενό της, η εν λόγω κυρία δεν το δέχτηκε και απαίτησε μια καλύτερη θέση...

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
... από τα φοιτητικά της χρόνια ήτανε σνόμπ και δεν έβγαινε με παρέες συμφοιτητών της - προφανώς έψαχνε για πιο "χοντρά πακέτα" ...

Δηλαδη ο Ζαχοπουλος διαθετει... "χοντρο πακετο"?
Μα ποιος ειναι? Ο Μπουζανκα?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Aπό φίλο μου εντατικολόγο μαθαίνω πάντως πως πιθανότατα θα την βγάλει καθαρή ο άνθρωπος

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
Xα... δεν το παρακολούθησα // τι γράψατε για τον κωστάκη και σβήστηκε ?
τα προ ετών της Θεσ/ νίκης  , τα δια" κοσμη'"τικά?
πάτερ μου .. ευλόγησον !!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
[size=9pt] Ειδες τι κανει ο Λιακοπουλος με το να μηνυει σαιτ?[/size]

Υπάρχει κανείς συναγωνιστής που να έχει κρατήσει το ΤΙ έγραφε αυτός ο blogger για το Λιακόπουλο? Το blog θα έχει κατέβει τώρα βέβαια, αλλά με ενδιαφέρει.

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Eίχα δει το συγκεκριμένο blog πολύ πριν γίνει ο ντόρος, και ήταν πολύ κουραστικό να το διαβάσεις. Ουσιαστικά έδειχνε μία εμμονή με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που ήταν το λιγότερο βαρετή.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ νομίζω ότι κρίθηκε προφυλακιστέα γιατί είχε πάνω της μεγάλη ποσότητα κοκκαϊνης. Οπς λάθος άλλος ήταν αυτός και τον αφήσαν ελεύθερο.

Μάλλον κρίθηκε προφυλακιστέα γιατί ως εφοριακός εκβίασε και πήρε 20000 ευρώ από ελεγχόμενο και πιάστηκε επ' αυτοφώρο. Οπς λάθος άλλος ήταν αυτός και τον αφήσαν ελεύθερο.

:-)
κριθηκε.. οτι ηταν πιθανο να το επαναλαβει :2funny: :2funny:
μπορει να πηγαινε στο νοσοκομειο και να τον ξαναπειλουσε.
και το αλλο;ηθικος αυτουργός σε αποπειρα αυτοκτονιας;δηλαδη αν αυτος για να τις δωσει τα 200000€ που ζητουσε(;) εκανε ληστεια σε τραπεζα, σκοτωνοντας και 3 ατομα, τοτε για ποιο αδικημα θα την κατηγορουσαν; :headbang: :headbang:

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μπορειτε να ανοιξε το , να κατεβασετε με pdf την κυριακατικη εκδοση για να διαβασετε τι γραφει για Ζαχοπουλο και Παζαιτη, διοτι εγω που τα αντεγραψα απο την μακραν πρωτη σε κυκλοφορια κυριακατικη εφημεριδα, ο mod που κανει τον παπά, μου τα διαγραψε, στο πλαισιο των δημοκρατικων διαδικασιων όσων εναντιωνονται στην πρωθυπουργαρα μας.... (κοιταξτε στην σελιδα 14, για την Μη Κυβερνητικη Οργανωση, Ανέμη, με προεδρο την συζυγο του "καταλληλοτερου" και αντιπροεδρο τον "Μεξικανο" Ζαχοπουλο).

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Μην σας φενετε παραξενω παντα οταν υπαρχη χουντα εχουνε και λογοκρισια , τι λενε τα δελτια τιποτα , τι γραφη ο Τυπος τιποτα , επι χουντας 1967 ειχανε επιτροπο επι της λογοκρισιας , σημερα τα πραγματα ειναι ποιο δημοκρατικα υπαρχη Γ.Γ που εχει το χρημα οποιος γραψει τιποτα του κοβονουν το χρημα , τελιως δημοκρατικα . θα ελεγα Νεο Δημοκρατικα ..χαχαχ

walkalone

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
νομίζω ότι αρκετά τραβιξε το παραμύθι με τον λασπομπουχεσα ζακοπουλο ειχε τα λεφτα την θεση και πανω απο όλα την σαπιοκοιλιά όσο για την γκόμενα το μόνο που θα μπορούσα να την κατηγορήσω είναι ότι είναι σαβουρογάμησα και τίποτα άλλο.
δεν βλάφτει να πούμε ή να ακούσουμε και τίποτα ευχάριστο
καλές γιορτές σε όλους

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom