Μην σε ξεγελάει το κούρεμα όταν την δεις θα γουστάρειςελπιζω μη βγει κανας ογκουνσοτο και τρομαξω παιχτη.
οπως σου ειπα ειμαι εξω τωρα και δε μπορω να δω καθαρα απο το κινητο μεσα στον κοσμο.
θα γελανε μεχρι και τα τασακια αμα ανοιξω τις φωτος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Zaawaadi
- Μέλος που άνοιξε το νήμα RT103
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 120
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
georgepalaio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 489
- Πόντοι
- 311
Μια φορά γαμησα μαύρη και αυτό πληρωμένη. Από τότε ερωτεύτηκα τις μαύρες αλλά δυστυχώς δεν βρίσκεις εύκολα στην κανονική ζωή
Αν γαμησεις μαύρη δεν ξεκολλάς με τίποταΜια φορά γαμησα μαύρη και αυτό πληρωμένη. Από τότε ερωτεύτηκα τις μαύρες αλλά δυστυχώς δεν βρίσκεις εύκολα στην κανονική ζωή
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
Ελα ρε μλκ, αυτη επαιζε εξτρεξ στην Μπαρτσα και στην Ιντερ. Σαμουελ Ετο την φωναζαν
Χαχαχα κακίεςΕλα ρε μλκ, αυτη επαιζε εξτρεξ στην Μπαρτσα και στην Ιντερ. Σαμουελ Ετο την φωναζαν
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.318
- Πόντοι
- 22.266
Στην Αφρική υπάρχει μια φράση ...
If you go with black ,u never go back
Είναι φοβερές οι Αφρικανές άλλη αίσθησηΣτην Αφρική υπάρχει μια φράση ...
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.318
- Πόντοι
- 22.266
Ειδικά στις πορτογαλοφωνες και γαλλόφωνες χώρες είναι λουλούδιαΕίναι φοβερές οι Αφρικανές άλλη αίσθηση
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.243
- Πόντοι
- 3.656
Δεν είναι πηγαδομουνες?Είναι φοβερές οι Αφρικανές άλλη αίσθηση
δεν απολογείται κανείς για τα γούστα και τις επιλογές του !Είχα και σχέση με Αφρικανή στο Λύκειο πολλοί το κορόιδευαν αλλά οκ δεν ασχολούμαστε
έχω πάει με μαύρη και έκανε τρελό γαμήσι αλλά δε κόλλησα - γούστα είναι αυτά
Λόγω δουλειάς έχω πάει αρκετές φορές στην Αφρική και παλαιότερα έκανα παιχνίδι - με προσοχή πάντα λόγω aids και ασθενειών -
Νομίζω ότι πολλά που λέγονται είναι μύθος όπως παντού και πάντα. Καλά να περνάμε έχει σημασία!
Αυτό που φοβούνται πολλοί είναι ότι θα βρωμάει επειδή είναι μαύρη και κάτι τέτοιαδεν απολογείται κανείς για τα γούστα και τις επιλογές του !
έχω πάει με μαύρη και έκανε τρελό γαμήσι αλλά δε κόλλησα - γούστα είναι αυτά
Λόγω δουλειάς έχω πάει αρκετές φορές στην Αφρική και παλαιότερα έκανα παιχνίδι - με προσοχή πάντα λόγω aids και ασθενειών -
Νομίζω ότι πολλά που λέγονται είναι μύθος όπως παντού και πάντα. Καλά να περνάμε έχει σημασία!
τρίχες - και μια λευκή αν δε πλυθεί θα βρωμάειΑυτό που φοβούνται πολλοί είναι ότι θα βρωμάει επειδή είναι μαύρη και κάτι τέτοια
αυτά για εμένα είναι ανοησίες - όλοι είμαστε άνθρωποι και το χρώμα του δέρματος δε παίζει ρόλο για να ορίσει αν κάποιος είναι καθαρός, βρώμικος, σέξυ, κωλόπαιδο, κτλ.
Όσο 'ρατσιστές' είναι κάποιοι δικοί μας τόσο 'ρατσιστές' και κάποιοι μαύροι στη πατρίδα τους - πριν χρόνια στο λιμάνι στο Νταρ-ελ-σαλαμ μια χοντρή μαύρη κουβάλαγε ένα πανέρι ψάρια στο κεφάλι και τα παιδιά της έπαιζαν γύρω κυνηγητό. Με βλέπει ένα πιτσιρίκι, με 'φοβάται' γιατί ήμουν λευκός, σπρώχνει τη μάνα του και πέφτουν τα ψάρια κάτω στο χώμα (βρώμα και λάσπη - χωρίς άλλα λόγια). Με τα πολλά μου εξήγησε ο ντόπιος συνεργάτης μου, ότι το παιδάκι με φοβήθηκε γιατί στα παραμύθια λένε ότι θα 'έρθει ο κακός λευκός και θα σε αρπάξει μακριά από τη μαμά' - όπως λέμε και εμείς για το κακό λύκο αλλά δυστυχώς στην Αφρική οι λευκοί δουλέμποροι και αποικιοκράτες ήταν πραγματικότητα (και εγκληματίες).
Pitsicoco88
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2019
- Like
- 330
- Πόντοι
- 20
Απο Αιθιοπία είναι, το χω φάει
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, στην αρχή νόμιζα ότι είναι μιγάδα αλλά είναι από το Καμερούν. Μέτριο ύψος, σώμα μοντέλου, ξανθιές περούκες, δίνει κώλο, μέτρια πίπα, πολύ καθαρή και προσεκτική, 25€ κι άλλα 5€ το Ξενοδοχείο Ορφέας, βραδινές ώρες. Καλά, δεν διαβάζεις το πιάτσες Αθήνας;Για δώσε πληροφορίες φίλε
Διαγραμμένο μέλος 225443
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2022
- Like
- 133
- Πόντοι
- 0
Τι σοκολατένια απόλαυση είναι αυτή η μαύρη πορνοστάρ..
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
τι να σας πω ρε παιδιά, εμένα μου άρεσε περισσότερο έτσι, στην αρχή της καριέρας της
Διαγραμμένο μέλος 225443
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2022
- Like
- 133
- Πόντοι
- 0
Μου βγάζει κάτι πιο αγνό και αθώο εδώ, σαν εικόνα μόνοτι να σας πω ρε παιδιά, εμένα μου άρεσε περισσότερο έτσι, στην αρχή της καριέρας της
Όχι με τίποτα φίλε, Πολύ καλύτερη με ξυρισμένο κεφάλι για τα γούστα μουτι να σας πω ρε παιδιά, εμένα μου άρεσε περισσότερο έτσι, στην αρχή της καριέρας της
Όντως φίλε τώρα που το λες επειδή εγώ μένω 5 λεπτά από το σημείο και περνάω καθημερινά σαν να μου λέει κάτι. Θα πάω να το τσεκάρω σύντομαΑνοιχτόχρωμη επιδερμίδα, στην αρχή νόμιζα ότι είναι μιγάδα αλλά είναι από το Καμερούν. Μέτριο ύψος, σώμα μοντέλου, ξανθιές περούκες, δίνει κώλο, μέτρια πίπα, πολύ καθαρή και προσεκτική, 25€ κι άλλα 5€ το Ξενοδοχείο Ορφέας, βραδινές ώρες. Καλά, δεν διαβάζεις το πιάτσες Αθήνας;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις