Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ασχετα με τι κανω εγω, ο Μπολντης δεν ειναι κανας φραγκατος για να υποστηριζει τη δεξια. Παει κοντρα στη ταξη του και τα συμφεροντα του.

δηλαδη για να καταλαβω καλα.. οι ταξεις στην Ελλαδα ειναι κλειστες και δεν μπορει καποιος να βρεθει απο την μια την αλλη ???

Επισκέπτης
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΔΩΝΙ!!!!!!!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    12,9 KB · Εμφανίσεις: 25
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Οταν πας σε μια ιδιωτικη επιχειρηση και υπαρχει αξιοκρατια και εισαι καλος κοιτας πως θα ανεβεις και πως θα μπορεσεις να συνεννοηθεις με το περιβαλλον... εγω στην δικη μου επιχειρηση κομμουνιστη και αριστερο φανατισμενο δεν θα δεχομουν διοτι ενας τετοιος τυπος θα μπορουσε να ξεσηκωσει και τους αλλους και δεν θα ηθελα κατι τετοιο... αυτα στις δικες τους δουλειες.

Ειναι τελειως παραλογο να θεωρει καποιος κομμουνιστης οτι η επιχειρηση ειναι αυτος απο την στιγμη που δεν έχει τις εννοιες της επιχειρησης που εχει το αφεντικο στο κεφαλι του και επισης δεν ξεκινησε αυτος με δικο του κεφαλαιο και δυσκολιες στην αρχη.... μπορει να παραγει αλλα εχει εξαρχης συμφωνησει σε μια αμοιβη.  

Σε ορισμένες κατηγορίες επιχειρήσεων, αυτή η πάγια λογική σου, δεν υφίσταται.
Καταργήθηκε στην πράξη. Με απολίτικα μέσα, αλλά καταργήθηκε.
Αν για παράδειγμα είχες εστιατόριο και είχες προσλάβει Έλληνα επαγγελματία σεφ, θα ήταν σα να τον είχες συνέταιρο.
Αν είχες μπουζουκομάγαζο και ο τραγουδιστής στα έφερνε, δεν θα καθάριζες με ένα απλό νυχτοκάματο.
Τα παραδείγματα δεν είναι λίγα.
Επαναλαμβάνω, με απολίτικο τρόπο, η λογική που  περιγράφεις σε κάποιες περιπτώσεις, αναιρέθηκε στην πράξη.
Αυτό κάτι δείχνει. Κάποιοι διεκδίκησαν άλλη μεταχείριση και την κέρδισαν.
Απλά δεν χρησιμοποίησαν πολιτικούς όρους - έπαιξαν με την ίδια την "αγοραία λογική" και κέρδισαν.  

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.958
Πόντοι
12.756
Αν για παράδειγμα είχες εστιατόριο και είχες προσλάβει Έλληνα επαγγελματία σεφ, θα ήταν σα να τον είχες συνέταιρο.
Αν είχες μπουζουκομάγαζο και ο τραγουδιστής στα έφερνε, δεν θα καθάριζες με ένα απλό νυχτοκάματο.
Επαναλαμβάνω, με απολίτικο τρόπο, η λογική που  περιγράφεις σε κάποιες περιπτώσεις, αναιρέθηκε στην πράξη.
Απλά δεν χρησιμοποίησαν πολιτικούς όρους - έπαιξαν με την ίδια την "αγοραία λογική" και κέρδισαν.  

εισαι απολυτα βέβαιος στο παραπανω που γραφεις ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Δεν ειπα πουθενα οτι θα παρεις λιγοτερα απο αυτα που αξιζεις... αν μου φερνεις 5000 ευρω στο μαγαζι θα παρεις μισθο 2000 εσυ και η καθαριστρια 500 αλλα τα 3000 θα μεινουν σε εμενα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.958
Πόντοι
12.756
Δεν ειπα πουθενα οτι θα παρεις λιγοτερα απο αυτα που αξιζεις... αν μου φερνεις 5000 ευρω στο μαγαζι θα παρεις μισθο 2000 εσυ και η καθαριστρια 500 αλλα τα 3000 θα μεινουν σε εμενα.

μου τα χαλας ρε Μπολντυ ,

θα παρει 1500 , θα παρει 500 η καθαριστρια , ενα χιλιαρικο τα εξοδα του μαγαζιου , και 2 χιλιαρικα σε εσενα  , στα γραφω χονδρικα για να χρησιμοποιησω το παραδειγμα σου  ;)

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
εισαι απολυτα βέβαιος στο παραπανω που γραφεις ?

Κοίταξε θα στο θέσω απλά. Ειδικά, στο συγκεκριμένο θέμα, στηρίχτηκα αποκλειστικά και μόνο σε όσα έχω δει. Και δεν είμαι εικοσιπεντάρης.
Ειδικά, στον δικό μου επαγγελματικό χώρο, έχω δει πολλά ψαρωμένα αφεντικά να χρυσοπληρώνουν και να λένε και χίλια ευχαριστώ.
Κάποιοι τα ζήτησαν, συνήθως με θράσος και έπαρση και τα εν τέλει τα πήραν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μου τα χαλας ρε Μπολντυ ,

θα παρει 1500 , θα παρει 500 η καθαριστρια , ενα χιλιαρικο τα εξοδα του μαγαζιου , και 2 χιλιαρικα σε εσενα  , στα γραφω χονδρικα για να χρησιμοποιησω το παραδειγμα σου  ;)

Ναι ενταξει... εννοειται οτι εγω θα παρω παραπανω αν ειμαι εργοδοτης επειδη η επιχειρηση ειναι δικια μου. Αυτο δεν μπορουν να το καταλαβουν τα κομμουνια οταν προκειται για ξενες επιχειρησεις οταν θα ειναι για την δικια τους ομως να δεις πως θα στην κάνουν για αυτο δεν τους χωνευω πιστευω οτι ειναι υποκριτες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κοίταξε θα στο θέσω απλά. Ειδικά, στο συγκεκριμένο θέμα, στηρίχτηκα αποκλειστικά και μόνο σε όσα έχω δει. Και δεν είμαι εικοσιπεντάρης.
Ειδικά, στον δικό μου επαγγελματικό χώρο, έχω δει πολλά ψαρωμένα αφεντικά να χρυσοπληρώνουν και να λένε και χίλια ευχαριστώ.

για ποσο καιρο??

γιατι μολις καταλαβαινει το αφεντικο οτι ειναι φελλοι παιρνουν συνηθως πουλο...

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
για ποσο καιρο??

γιατι μολις καταλαβαινει το αφεντικο οτι ειναι φελλοι παιρνουν συνηθως πουλο...

Σε ορισμένες επαγγελματικές κατηγορίες δεν υπάρχει ταβάνι.
Αυτό έχει σημασία.
Και οι εργοδότες όχι μόνο το δέχονται, αλλά αντίθετα, αν πας με το κεφάλι χαμηλωμένο, εσένα θα θεωρήσουν ως μη ικανό.
Ενώ αυτόν που τους τα παίρνει με "αέρα", οι ίδιοι τον θεωρούν κορυφαίο και παινεύονται στην πιάτσα λέγοντας "πω ρε ποιον προσέλαβα!!"  

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.958
Πόντοι
12.756

Κοιτα να δεις τυπε , οπως θα ξερεις δεν ειναι ολα οπως φαινονται , και εγω στην δουλεια μου εχω δωσει μισθους να σου πεφτουν τα μαλλια αλλα τα εφερναν τα παλικαρια τα φραγκα και τα αξιζαν , υπηρχαν και αλλοι οπως λεει ο tramountana που μου βγηκαν σκαρτοι  , αυτους τους γαμησα , οσο πιο καλο αφεντικο εισαι και γατα τοσο πιο γρηγορα καταλαβαινεις αν ειναι μαλακας ο αλλος και αν στο παιζει καπως.
Και αυτους που τα εφερναν τους πηγαινα γαμιωντας αλλα για να ειναι συνεχεια στην τσιτα , γιατι γενικα ο Ελληνας εχει την προδιαθεση να κωλοβαραει μολις φερει ενα καλο αποτελεσμα...
Δεν ειπα σε κανεναν ευχαριστω ομως γιατι για αυτα που εκαναν πληρωνοντουσαν και μαλιστα πολυ καλα , δεν μου χρωστουσαν ουτε τους χρωσταγα , ευχαριστω θα πω σε καποιον που μου κανει εξυπηρετηση τσαμπα , αλλα τετοιους θα βρεις πολλοι λιγους.
Πολλοι εχουν ερθει και μου εχουν ζητησει να περνουν 8 και 9 χιλιαρικα το μηνα , η απαντηση μου ηταν οτι θα του βγαλω καποια νουμερα που θελω να μου κανει ανα μηνα για να μπορω να του δινω τα 9 χιλιαρικα , αν μου τα φερει καλως , αν οχι θα μου φερει την παραιτηση του υπογεγραμενη την επομενη μερα το πρωι. Μετα απο αυτες τις κουβεντες και μολις εβλεπαν τα νουμερα που ζηταγα πεφτανε στο χιλιαρικο .Απλα ειναι τα πραγματα.Σε αυτους με θρασος απαντας με θρασος και μαζευονται αμεσως.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ασχετα με τι κανω εγω, ο Μπολντης δεν ειναι κανας φραγκατος για να υποστηριζει τη δεξια. Παει κοντρα στη ταξη του και τα συμφεροντα του.

ενω κατι αριστεροι μπρουκληδες με σπιταρες και αυτοκινηταρες πανε πριμα με την ταξη τους

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Ναι ενταξει... εννοειται οτι εγω θα παρω παραπανω αν ειμαι εργοδοτης επειδη η επιχειρηση ειναι δικια μου. Αυτο δεν μπορουν να το καταλαβουν τα κομμουνια οταν προκειται για ξενες επιχειρησεις οταν θα ειναι για την δικια τους ομως να δεις πως θα στην κάνουν για αυτο δεν τους χωνευω πιστευω οτι ειναι υποκριτες.

Άρα στην πραγματικότητα, δεν είσαι ενάντια στη λογική ότι ο εργαζόμενος που παράγει κέρδος με την εργασία του πρέπει να μετέχει στη νομή του κέρδους.
Είσαι ενάντια στην πολιτική υποκρισία αυτών που άλλα λένε και άλλα κάνουν.
Με άλλα λόγια, δεν είσαι ενάντια στον χριστιανισμό, απλά σε ενοχλούν οι παππάδες για να κάνω μία "αναγωγή".

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
ενω κατι αριστεροι μπρουκληδες με σπιταρες και αυτοκινηταρες πανε πριμα με την ταξη τους

Οι αστοί κάνουν τις επαναστάσεις, αυτό λέει η ιστορία.
Και τώρα στην Ελλάδα, η μέση αστική τάξη διαλύεται.
Απλά είναι νωρίς για να αρχίζουμε να βλέπουμε τις συνέπειες. Προς το παρόν, βλέπουμε την κατεδάφιση.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.958
Πόντοι
12.756
Άρα στην πραγματικότητα, δεν είσαι ενάντια στη λογική ότι ο εργαζόμενος που παράγει κέρδος με την εργασία του πρέπει να μετέχει στη νομή του κέρδους.
Είσαι ενάντια στην πολιτική υποκρισία αυτών που άλλα λένε και άλλα κάνουν.
Με άλλα λόγια, δεν είσαι ενάντια στον χριστιανισμό, απλά σε ενοχλούν οι παππάδες για να κάνω μία "αναγωγή".

να σου πω εγω τι καταλαβα , οτι αν δεν ηταν ο επιχειρηματιας δεν θα ειχε που να παει ο εργαζομενος να παραγει κερδος , με το παραδειγμα με τους παππαδες εννοει οτι αν δεν ημουν εγω να φτιαξω την εκκλησια που θα μου το επαιζες παππας ?

αν ειναι λαθος η λογικη μου ας με διορθωσει ο Μπολντυς

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1

Με τέτοια μαθηματικά 5000=2000+500+3000 ??!!!! θα πέσει έξω το μαγαζί  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
να σου πω εγω τι καταλαβα , οτι αν δεν ηταν ο επιχειρηματιας δεν θα ειχε που να παει ο εργαζομενος να παραγει κερδος , με το παραδειγμα με τους παππαδες εννοει οτι αν δεν ημουν εγω να φτιαξω την εκκλησια που θα μου το επαιζες παππας ?

αν ειναι λαθος η λογικη μου ας με διορθωσει ο Μπολντυς

Σωστός!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

:2funny: αστο δεν τοχεις εδω. εντελως λαθος η αναλογια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom