Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Κοιτα να δεις τυπε , οπως θα ξερεις δεν ειναι ολα οπως φαινονται , και εγω στην δουλεια μου εχω δωσει μισθους να σου πεφτουν τα μαλλια αλλα τα εφερναν τα παλικαρια τα φραγκα και τα αξιζαν , υπηρχαν και αλλοι οπως λεει ο tramountana που μου βγηκαν σκαρτοι  , αυτους τους γαμησα , οσο πιο καλο αφεντικο εισαι και γατα τοσο πιο γρηγορα καταλαβαινεις αν ειναι μαλακας ο αλλος και αν στο παιζει καπως.
Και αυτους που τα εφερναν τους πηγαινα γαμιωντας αλλα για να ειναι συνεχεια στην τσιτα , γιατι γενικα ο Ελληνας εχει την προδιαθεση να κωλοβαραει μολις φερει ενα καλο αποτελεσμα...
Δεν ειπα σε κανεναν ευχαριστω ομως γιατι για αυτα που εκαναν πληρωνοντουσαν και μαλιστα πολυ καλα , δεν μου χρωστουσαν ουτε τους χρωσταγα , ευχαριστω θα πω σε καποιον που μου κανει εξυπηρετηση τσαμπα , αλλα τετοιους θα βρεις πολλοι λιγους.
Πολλοι εχουν ερθει και μου εχουν ζητησει να περνουν 8 και 9 χιλιαρικα το μηνα , η απαντηση μου ηταν οτι θα του βγαλω καποια νουμερα που θελω να μου κανει ανα μηνα για να μπορω να του δινω τα 9 χιλιαρικα , αν μου τα φερει καλως , αν οχι θα μου φερει την παραιτηση του υπογεγραμενη την επομενη μερα το πρωι. Μετα απο αυτες τις κουβεντες και μολις εβλεπαν τα νουμερα που ζηταγα πεφτανε στο χιλιαρικο .Απλα ειναι τα πραγματα.Σε αυτους με θρασος απαντας με θρασος και μαζευονται αμεσως.

Είσαι, σε προσωπικό επίπεδο, ικανός διαπραγματευτής. Δεν είναι όλοι έτσι. Είτε αφεντικά, είτε εργαζόμενοι.
Απλώς για να το γενικεύσουμε και να το βάλουμε σε πολιτική βάση, ο ίδιος ο καπιταλισμός έχει "πιεστεί" ορισμένες φορές να παίξει με όρους - δεν θα έλεγα, μαρξιστικούς - σίγουρα όμως θα έλεγα, αντικαπιταλιστικούς.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ασχετα με τι κανω εγω, ο Μπολντης δεν ειναι κανας φραγκατος για να υποστηριζει τη δεξια. Παει κοντρα στη ταξη του και τα συμφεροντα του.
στην ελλαδα ειχαμε παντα λαικη δεξια οχι φιλελευθεριστες

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
να σου πω εγω τι καταλαβα , οτι αν δεν ηταν ο επιχειρηματιας δεν θα ειχε που να παει ο εργαζομενος να παραγει κερδος , με το παραδειγμα με τους παππαδες εννοει οτι αν δεν ημουν εγω να φτιαξω την εκκλησια που θα μου το επαιζες παππας ?

αν ειναι λαθος η λογικη μου ας με διορθωσει ο Μπολντυς

γιαυτο οι αριστεροι θελουν εργοδοτη κρατος και μονιμοτητα. δυσκολο να βρεις μαλακα εργοδοτη αλλου.

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
γιαυτο οι αριστεροι θελουν εργοδοτη κρατος και μονιμοτητα. δυσκολο να βρεις μαλακα εργοδοτη αλλου.

Απλώς το Δημόσιο, δεν μπορεί να αγνοήσει τη νομοθεσία. Και την υπερωρία σου θα σου την γράψει και την άδειά σου θα την πάρεις στο ακέραιο.
Άλλο τώρα, αν κάπου φτάνουν στο άλλο άκρο.
Μη σκέφτεσαι συνέχεια ως δημόσιο, έναν υπάλληλο γραφείου - υπάρχουν οι στρατιωτικοί, οι αστυνομικοί, οι γιατροί των εφημεριών κλπ...
Στον ιδιωτικό τομέα, ουσιαστικά δεν υφίσταται νομοθεσία.
Θυμάμαι πρόπερσι που η επιθεώρηση εργασίας έκανε ντου σε κάποια κεντρικά της Eurobank, στις εφτά το απόγευμα, όπου δεν είχε σχολάσει κανείς.
Φυσικά, το θέμα πήρε διαστάσεις και η eurobank αναγκάστηκε να κάνει δηλώσεις μετανοίας - και υπήρξαν και κυρώσεις.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Απλώς το Δημόσιο, δεν μπορεί να αγνοήσει τη νομοθεσία. Και την υπερωρία σου θα σου την γράψει και την άδειά σου θα την πάρεις στο ακέραιο.
Άλλο τώρα, αν κάπου φτάνουν στο άλλο άκρο.
Μη σκέφτεσαι συνέχεια ως δημόσιο, έναν υπάλληλο γραφείου - υπάρχουν οι στρατιωτικοί, οι αστυνομικοί, οι γιατροί των εφημεριών κλπ...
Στον ιδιωτικό τομέα, ουσιαστικά δεν υφίσταται νομοθεσία.
Θυμάμαι πρόπερσι που η επιθεώρηση εργασίας έκανε ντου σε κάποια κεντρικά της Eurobank, στις εφτά το απόγευμα, όπου δεν είχε σχολάσει κανείς.
Φυσικά, το θέμα πήρε διαστάσεις και η eurobank αναγκάστηκε να κάνει δηλώσεις μετανοίας - και υπήρξαν και κυρώσεις.

Άρα το θέμα δεν είναι το δημόσιο ως εργοδότης αλλά ως ρυθμιστής της αγοράς εργάσίας.
Εν τέλει ΠΑΣΟΚ ΝΔ απορρύθμισαν και το δημόσιο και το ιδιωτικό

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ναι αυτο ειναι που κοπτει τους αριστερους. η νομιμοτητα και οι νομοι. τους οποιους νομους και εργατικο δικαιο θεσπισε φασιστας βεβαια αλλα μη τα θυμομαστε τωρα αυτα :tooth:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.965
Πόντοι
12.756

ακριβως ετσι ειναι τα πραγματα τυπε , ωραια το εγραψες  , ψαχνουν για κανενα μαλακα , να του πουλανε παραμυθια για τα δικαιωματα τους σαν εργαζομενοι , ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ θα παρεις τα δικαιωματα σου στο ακεραιο οταν ομως θα εισαι και εσυ ενταξει στις υποχρεωσεις σου προς εμενα , αυτοι ξεχνανε τις υποχρεωσεις και θυμουνται και απαιτουν μονο τα δικαιωματα τους , νομιζουν οτι εχω εγω την υποχρεωση να τους πληρωνω επειδη ετσι λεει η Παππαρηγα , πηγαινε ρε μουνι στην Παππαρηγα να δουλεψεις να δεις πουτσα που θα φας

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.965
Πόντοι
12.756
:2funny: αστο δεν τοχεις εδω. εντελως λαθος η αναλογια.

Ektor , καλα τα εγραψε απλα καρφωθηκε ο Μπολντυς με το 500αρικο το μαυρο το αδηλωτο , του ξεφυγε ρε τυπε  :S εχει να ταισει και πουτανες , να μην ζησουν και αυτες ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Άρα στην πραγματικότητα, δεν είσαι ενάντια στη λογική ότι ο εργαζόμενος που παράγει κέρδος με την εργασία του πρέπει να μετέχει στη νομή του κέρδους.
Είσαι ενάντια στην πολιτική υποκρισία αυτών που άλλα λένε και άλλα κάνουν.
Με άλλα λόγια, δεν είσαι ενάντια στον χριστιανισμό, απλά σε ενοχλούν οι παππάδες για να κάνω μία "αναγωγή".

Κανεις σοβαρος επιχειρηματιας δεν ειναι εναντια στην λογικη οτι ο εργαζομενος που παραγει το κερδος με την εργασια του πρεπει να αμοιβεται σωστα. Το θεμα δεν ειναι ταξικο για μενα ειναι στον χαρακτηρα του καθενος αμα ο αλλος ειναι πουστης και πλεονεκτης και τον εχουν κακομαθει ειτε ειναι αριστερος ειτε δεξιος θα θελησει να στην κανει και να ριξει εσενα... εκει δεν θα τον αφησουμε απλα τα πραγματα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και εργοδοτης φιλελευθερος αμα παει να στην κανει θα σκεφτεις τι μπορεις να κανεις και τι επιλογες εχεις. Το παν για μενα ειναι η σωστη συνεργασια ... κατι Τατσοπουλοι του συστηματος μονο για σωστες συνεργασιες δεν ειναι επειδη εχουν μεσα τους το κομπλεξ οτι ο αλλος θα τους εκμεταλευτει χωρις καν να γνωρισουν τον αλλον. Αυτο ειναι κομπλεξ ετσι? δεν μπορεις να ξερεις αμα αυτος που εχεις απεναντι σου θελει να σε εκμεταλευτει πριν τον μαθεις. Αλλο αμα τον μαθεις και εχεις να παραθεσεις γεγονοτα που το αποδεικνυουν.

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Και εργοδοτης φιλελευθερος αμα παει να στην κανει θα σκεφτεις τι μπορεις να κανεις και τι επιλογες εχεις. Το παν για μενα ειναι η σωστη συνεργασια ... κατι Τατσοπουλοι του συστηματος μονο για σωστες συνεργασιες δεν ειναι επειδη εχουν μεσα τους το κομπλεξ οτι ο αλλος θα τους εκμεταλευτει χωρις καν να γνωρισουν τον αλλον. Αυτο ειναι κομπλεξ ετσι? δεν μπορεις να ξερεις αμα αυτος που εχεις απεναντι σου θελει να σε εκμεταλευτει πριν τον μαθεις. Αλλο αμα τον μαθεις και εχεις να παραθεσεις γεγονοτα που το αποδεικνυουν.

Αντιλαμβάνομαι και σέβομαι το σκεπτικό σου. Και εφόσον είσαι επιχειρηματίας, να ευχηθώ "καλές δουλειές".

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ερωτησις προς τους πάσης φύσεως ,μορφής,απόχρωσης,συνιστώσας κλπ αριστερομαρξιστολενινοκλπ του σάιτ. Φωνάζετε,σκουζετε,υποστηρίζετε ότι οι κακοί καπιταλιστές θέλουν να εξαθλιωσουν την πάσης φύσεως μορφής κλπ εργατική τάξη για να βγάζουν υπερκέρδη. Από που όμως θα βγάλουν κέρδη αν δεν υπάρχουν αγοραστές των προϊόντων που παράγουν? Κάτι δεν κολλάει στην θεωρια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
επιασε ηδη δουλεια ο αδωνις τυποι? :rockon:
θα πεσουν πολλα κεφαλια :zfuck:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αντιλαμβάνομαι και σέβομαι το σκεπτικό σου. Και εφόσον είσαι επιχειρηματίας, να ευχηθώ "καλές δουλειές".

Δεν ειμαι επιχειρηματιας... ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια των επιχειρηματιων δεν ειμαι φιλε.

Απλα σου λεω οτι ειναι βασικο καποιος να ειναι συνεργασιμος και με λογικη ειτε ειναι αριστερος ειτε δεξιος τωρα να λες στον αλλον οτι ο εφοπλιστης δινει δουλεια σε ενα καρο οικογενειες και να σου λεει οχι εγω του δινω δουλεια απο την στιγμη που σαν και αυτον μπορει να βρει αλλους 100 (παρακαλανε οι στρατιες ανεργων ...) εκει καταλαβαινεις οτι εχεις μπλεξει με ανθρωπο που δεν συνεργαζεται ευκολα και λεει μαλακιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom