Διαγραμμένο μέλος 15605
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2006
- Like
- 204
- Πόντοι
- 36
Κοιτα να δεις τυπε , οπως θα ξερεις δεν ειναι ολα οπως φαινονται , και εγω στην δουλεια μου εχω δωσει μισθους να σου πεφτουν τα μαλλια αλλα τα εφερναν τα παλικαρια τα φραγκα και τα αξιζαν , υπηρχαν και αλλοι οπως λεει ο tramountana που μου βγηκαν σκαρτοι , αυτους τους γαμησα , οσο πιο καλο αφεντικο εισαι και γατα τοσο πιο γρηγορα καταλαβαινεις αν ειναι μαλακας ο αλλος και αν στο παιζει καπως.
Και αυτους που τα εφερναν τους πηγαινα γαμιωντας αλλα για να ειναι συνεχεια στην τσιτα , γιατι γενικα ο Ελληνας εχει την προδιαθεση να κωλοβαραει μολις φερει ενα καλο αποτελεσμα...
Δεν ειπα σε κανεναν ευχαριστω ομως γιατι για αυτα που εκαναν πληρωνοντουσαν και μαλιστα πολυ καλα , δεν μου χρωστουσαν ουτε τους χρωσταγα , ευχαριστω θα πω σε καποιον που μου κανει εξυπηρετηση τσαμπα , αλλα τετοιους θα βρεις πολλοι λιγους.
Πολλοι εχουν ερθει και μου εχουν ζητησει να περνουν 8 και 9 χιλιαρικα το μηνα , η απαντηση μου ηταν οτι θα του βγαλω καποια νουμερα που θελω να μου κανει ανα μηνα για να μπορω να του δινω τα 9 χιλιαρικα , αν μου τα φερει καλως , αν οχι θα μου φερει την παραιτηση του υπογεγραμενη την επομενη μερα το πρωι. Μετα απο αυτες τις κουβεντες και μολις εβλεπαν τα νουμερα που ζηταγα πεφτανε στο χιλιαρικο .Απλα ειναι τα πραγματα.Σε αυτους με θρασος απαντας με θρασος και μαζευονται αμεσως.
Είσαι, σε προσωπικό επίπεδο, ικανός διαπραγματευτής. Δεν είναι όλοι έτσι. Είτε αφεντικά, είτε εργαζόμενοι.
Απλώς για να το γενικεύσουμε και να το βάλουμε σε πολιτική βάση, ο ίδιος ο καπιταλισμός έχει "πιεστεί" ορισμένες φορές να παίξει με όρους - δεν θα έλεγα, μαρξιστικούς - σίγουρα όμως θα έλεγα, αντικαπιταλιστικούς.