Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
πόσο ηλίθιος μπορείς να είσαι???

η μέρα νοσηλείας σε ένα κρατικό νοσοκομείο έχει κόστος (για το δημόσιο και για το σύστημα υγείας) συνολικό 100 στο ιδιωτικό έχει 60...
Ναι ρε τρόμπα...αλλά πάρτο αλλιώς....έστω ότι όλοι έχουν ως επιλογή το ιδιωτικό(των 60e),θα έχουν στην τσέπη τα 60e για να τα δώσουν; :idiot: :uglystupid:

Tώρα δίνεις εσύ παραπάνω για να μπορεί να νοσηλευτεί και αυτός των 500e.....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ναι ρε τρόμπα...αλλά πάρτο αλλιώς....έστω ότι όλοι έχουν ως επιλογή το ιδιωτικό(των 60e),θα έχουν στην τσέπη τα 60e για να τα δώσουν; :idiot: :uglystupid:

Tώρα δίνεις εσύ παραπάνω για να μπορεί να νοσηλευτεί και αυτός των 500e.....

βρε μαλάκα ο Αδωνις δεν μιλάει να πληρώσεις εσύ... λέει ότι στον ΕΟΠΥΥ κοστίζει περισσότερο να στείλει σε ένα κρατικό νοσοκομείο τον ασφαλισμένο από το να τον στείλει σε ένα ιδιωτικό...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
βρε μαλάκα ο Αδωνις δεν μιλάει να πληρώσεις εσύ... λέει ότι στον ΕΟΠΥΥ κοστίζει περισσότερο να στείλει σε ένα κρατικό νοσοκομείο τον ασφαλισμένο από το να τον στείλει σε ένα ιδιωτικό...

τι βλακας ειναι ρε αυτο το παιδι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Καλά, να πω κάτι; Ο Μπουμπούκος είναι σίγουρα γραφικός.

ΑΛΛΑ...

Επειδή παρακολουθώ όλες τις εκπομπές του Χατζηνικολάου ("Στον Ενικό"), έχω να πω ότι ο μόνος που απαντούσε στις ερωτήσεις ήταν αυτός. Είδα και Στουρναρέους, και Τσίπρες, και Καμμένους και τους πάντες. Παπάρια μάντολες. Κλασσικές "ξύλινες" πολιτικές απαντήσεις. Ο μόνος που μίλησε για το τι έκανε, κάνει ή θα κάνει, ήταν ο Άδωνις.

Νομίζω ότι όποιος έχει περακολουθήσει τις εκπομπές αυτές καταλαβαίνει τι εννοώ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Καλά, να πω κάτι; Ο Μπουμπούκος είναι σίγουρα γραφικός.

ΑΛΛΑ...

Επειδή παρακολουθώ όλες τις εκπομπές του Χατζηνικολάου ("Στον Ενικό"), έχω να πω ότι ο μόνος που απαντούσε στις ερωτήσεις ήταν αυτός. Είδα και Στουρναρέους, και Τσίπρες, και Καμμένους και τους πάντες. Παπάρια μάντολες. Κλασσικές "ξύλινες" πολιτικές απαντήσεις. Ο μόνος που μίλησε για το τι έκανε, κάνει ή θα κάνει, ήταν ο Άδωνις.

Νομίζω ότι όποιος έχει περακολουθήσει τις εκπομπές αυτές καταλαβαίνει τι εννοώ.

γραφικος ξεγραφικός είναι ο μόνος που έχει βάλει κάτω το κεφάλι και δουλεύει..

έχει ξεχάσιε τις παπαριες περί οραμάτων κλπ και έχει βάλει βραχυ-μεσοπρόθεσμους στόχους ρεαλιστικούς και υλοποιήσιμους και δεν διστάζει μπροστά σε τίποτε για να τους υλοποιήσει...

στον χατζηνικολάου τους έκανε σκόνη τους συνδικάλες ... διαβασμένος, ψυχρός, λιγόλογος και ουσιαστικός.. .

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Και γιατί να μην αναβαθμίσει την δημόσια υγεία τρόμπα;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τον πούλο,ας μην τσιλιμπουρδίζατε με την σερβιτόρα. :birdman:

τι να κάνουμε .. η σερβιτόρα είχε καλύτερο κώλο από σένα...  :birdman: :birdman:

και προτιμώ τον κώλο της σερβιτόρας από το να βαράω τον άπλυτο σβέρκο σου

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
τι να αναβαθμίσει ρε παπάρα ????

αφού λέμε ότι κοστίζουν διπλά λεφτά από αν ήταν ιδιωτικά ...  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Να ρίξει τις δαπάνες στα δημόσια τότε αλλά χωρίς να ρίξει την ποιότητα στις παροχές,δεν γίνεται;;;;;

Πόσα ιδιωτικά υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και πόσα δημόσια;;;; Για πες....

Να δεις που είναι πλήρως ηλίθιο να μιλάμε για ανώτερη ιδιωτική υγεία..... :idiot: :uglystupid:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
γραφικος ξεγραφικός είναι ο μόνος που έχει βάλει κάτω το κεφάλι και δουλεύει..

έχει ξεχάσιε τις παπαριες περί οραμάτων κλπ και έχει βάλει βραχυ-μεσοπρόθεσμους στόχους ρεαλιστικούς και υλοποιήσιμους και δεν διστάζει μπροστά σε τίποτε για να τους υλοποιήσει...

στον χατζηνικολάου τους έκανε σκόνη τους συνδικάλες ... διαβασμένος, ψυχρός, λιγόλογος και ουσιαστικός.. .

Είμαι σίγουρος ότι είδες την εκπομπή. Γιατί κι εγώ, ακριβώς αυτά είχα στο μυαλό μου. Ειδικά αυτό που είπες για τους συνδικάλες... αν ήμουν οποιοσδήποτε από αυτούς, θα ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί ή έστω να φύγω από το στούντιο από την ντροπή μου!

Αλλά δεν έφυγε ούτε ένας!!! Φοβερή τσίπα ε; :)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
οχι. απλα λες μαλακιες
Ο Μπουμπούκος είναι εμφανές πως το πάει στην υποβάθμιση της Δημόσιας υγείας στην οποία έχουν πρόσβαση όλοι προς όφελος της ιδιωτικής,πού ακριβώς διαφωνείς;

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
τι να κάνουμε .. η σερβιτόρα είχε καλύτερο κώλο από σένα...  :birdman: :birdman:

και προτιμώ τον κώλο της σερβιτόρας από το να βαράω [size=20pt]τον άπλυτο σβέρκο σου [/size]
Το προηγούμενο βράδυ είχα κάνει μπάνιο :birdman:

Τώρα αν τα σαμπουάν στα ξενοδοχεία είναι για τον πούτσο και όταν κάνεις μπάνιο είναι σαν να μην κάνεις δεν φταίω εγώ :birdman:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Να ρίξει τις δαπάνες στα δημόσια τότε αλλά χωρίς να ρίξει την ποιότητα στις παροχές,δεν γίνεται;;;;;

Πόσα ιδιωτικά υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και πόσα δημόσια;;;; Για πες....

Να δεις που είναι πλήρως ηλίθιο να μιλάμε για ανώτερη ιδιωτική υγεία..... :idiot: :uglystupid:

(1) για να ρίξει το κόστος παροχής υπηρεσιών υγείας των δημοσίων θεραπευτηρίων ένας μόνον τρόπος υπάρχει.. να τα κλείσει όλα και να ξανανοίξει την επόμενη ώρα όσα πραγματικά χρειάζεται (όχι σε κάθε κωλοχώρι και νοσοκομείο) προσλαμβάνοντας όσο πραγματικά προσωπικό χρειάζεται με συμβάσεις και όρους εργασίας ιδιωτικού τομέα και φυσικά με αυστηρή παρακολούθηση της εφαρμογής των πρωτοκόλλων νοσηλείας...

(2) δεν ξέρω.. πάντως υπάρχουν και πολλά ιδιωτικά τα οποία λειτουργούν ρολόι, με χαμηλό κόστος και με μεγάλα κέρδη

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Είμαι σίγουρος ότι είδες την εκπομπή. Γιατί κι εγώ, ακριβώς αυτά είχα στο μυαλό μου. Ειδικά αυτό που είπες για τους συνδικάλες... αν ήμουν οποιοσδήποτε από αυτούς, θα ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί ή έστω να φύγω από το στούντιο από την ντροπή μου!

Αλλά δεν έφυγε ούτε ένας!!! Φοβερή τσίπα ε; :)

κοίταξε .. συνδικαλιστές είναι.. άνθρωποι που τους φτύνεις και λένε ψιχαλίζει...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
για να ρίξει το κόστος παροχής υπηρεσιών υγείας των δημοσίων θεραπευτηρίων ένας μόνον τρόπος υπάρχει.. να τα κλείσει όλα και να ξανανοίξει την επόμενη ώρα όσα πραγματικά χρειάζεται (όχι σε κάθε κωλοχώρι και νοσοκομείο) προσλαμβάνοντας όσο πραγματικά προσωπικό χρειάζεται με συμβάσεις και όρους εργασίας ιδιωτικού τομέα και φυσικά με αυστηρή παρακολούθηση της εφαρμογής των πρωτοκόλλων νοσηλείας...
Μαλακίες γράφεις (όπως συνήθως),δεν έχεις ιδέα τι γίνεται στα δημόσια νοσοκομεία....όλα της επαρχίας και 2-3 σε Θεσσαλονίκη και ΑΘήνα υστερούν σε προσωπικό,δεν έχουν πλεονάζον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom