Είπε θα πληρώσει όλους τους γιατρούς.γιατί άκουσες εσύ να υπόσχεται κάτι που να έχει οικονομικό κόστος ???
ότι υποσχέθηκε έχει οικονομικό όφελος για το δημόσιο είτε άμεσο (μείωση δαπανών) είτε έμμεσο (αναδιοργάνωση)...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001
- Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 221K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
43,96% είναι, αλλά θα δεχθώ χάριν "εργασίας" και το 41%
Συνεπώς αν από το 41% αφαιρέσουμε το 3,8% (σύνολο εισφοράς εργαζομένου & ερδότη πρός Ο.Ε.Κ - Ο.Ε.Ε) μας μένει 37,2%. Μια διαφορά δηλαδή του 2,45% τουλάχιστον.
Έτσι λοιπόν το σύνολο των προϋπολογισθέντων ποσών στην ελλάδα που αφορούν περίθαλψη & σύνταξή, θα έπρεπε να είναι αυξημένα σε σχέση με την Πορτογαλία και όχι ακριβώς τα ίδια.
Αυτό το επιχείρημα, (οπως ο ίδιος ο υπουργός ομολόγησε) δεν το είχε, όταν η Τρόϊκα του παρουσίασε το πληθυσμιακό επιχείρημα μεταξύ ελλάδας και πορτογαλίας.
Και μην μου προσάψετε ότι παίζω με αριθμούς. Διότι χθές ο κ. υπουργός είπε ότι οι αριθμοί έχουν τεράστια σημασία και ότι τα πάντα είναι υποχρεωμένος να τα βλέπει σε σχέση με τα λογιστικά.
ναι αλλά η ανεργία στην Πορτογαλία είναι 17% ενώ στην Ελλάδα 27% (αριθμοί χάριν στρογγυλοποιήσεως) οπότε αν γίνει αναγωγή των αναμενομένων ασφαλιστικών εισφορών μάλλον ευνοημένο είναι το ασφαλιστικό σύστημα στην Ελλάδα...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Είπε θα πληρώσει όλους τους γιατρούς.
προυπολογισμένο και δεσμευμένο χρήμα είναι τούτο... απλά καθυστερεί για ταμειακούς και γραφειοκρατικούς λόγους...
Δεν νομίζω...προυπολογισμένο και δεσμευμένο χρήμα είναι τούτο... απλά καθυστερεί για ταμειακούς και γραφειοκρατικούς λόγους...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Δεν νομίζω...
ναι... για κάθε γιατρό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ έχουν προυπολογισθεί 200 επισκέψεις ασθενών τον μήνα και έχει προυπολογισθεί και απόκλισις της τάξης του 10% (γενική) όπως επίσης και μπόνους 30 επισκέψεων στο 20% των γιατρών...
εντιτ...
το πράγμα στον ΕΟΠΥΥ ξεφυγε τον πρώτο τετράμηνο σε ότι αφορά τις παρακλινικές εξετάσεις και τις νοσηλείες σε ιδιωτικά θεραπευτήρια .. εξ ού και το claw back..
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.273
- Πόντοι
- 25.467
ναι αλλά η ανεργία στην Πορτογαλία είναι 17% ενώ στην Ελλάδα 27% (αριθμοί χάριν στρογγυλοποιήσεως) οπότε αν γίνει αναγωγή των αναμενομένων ασφαλιστικών εισφορών μάλλον ευνοημένο είναι το ασφαλιστικό σύστημα στην Ελλάδα...
Αν θέλετε να το πάμε έτσι, για να είμαστε ακριβοδίκαιοι θα πρέπει να υπολογίσουμε το πόσοι είναι οι ασφαλισμένοι στην ελλάδα και το σύνολο των ασφαλιστικών εισφορών που πληρώνουν, και να το συγκρίνουμε με τον αριθμό των ασφαλισμένων στην πορτογαλία και το σύνολο των ασφαλιστικών εισφορών που πληρώνουν.
Πλήν όμως είναι κάτι άλλο αυτό που επιθυμώ να καταδείξω.
Ενώ ο εξοχότατος υπουργός είναι πλήρως διαβασμένος και ενημερωμένος (πράγμα που του το αναγνωρίζω) και συνεπώς δίνει αποστομοτικές απαντήσεις (και αν θέλετε την γνώμη μου, πράττει καλώς) στα επιχειρήματα των "εργατοπατέρων", δεν φαίνεται να δείχνει τον ίδιο ακριβώς ζήλο προς τα επιχειρήματα της τρόϊκα.
Άλλωστε όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, όταν η τρόϊκα του έφερε ως επιχείρημα το ισοπληθυσμιακό (που κατά την ταπεινή μου άποψη είναι τεράστιο σπεκουλάρισμα) μεταξύ ελλάδος πορτογαλίας, δεν είχε κάτι να απαντήσει.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Έχεις καλύτερο σύστημα κατά νου;
Πάμε φεουδαρχία ή ρωμαική σύγκλητο, τι γουστάρεις;
τυπε εμενα με καλυπτει ο μακιαβελι στον "ηγεμονα" του. που λεει μεταξυ αλλων οτι η συνδεση της πολιτικης με την ηθικη ειναι ειτε ανικανοτητα ειτε υποκρισια και αναλογα το προβλημα θα πρεπει να λερωσεις και τα χερια σου υπηρετωντας τον λαο. βεβαια αυτο εχει το ρισκο ολα ή τιποτα, αν σου κατσει λαθος ηγεμονας τη γαμησες αλλα αν σου κατσει σωστος τα ελυσες ολα. ετσι ομως ειναι η πραγματικοτητα αν δε θελουμε να κοροιδευομαστε. αλλιως τη ζωη σου θα την ελεγχουν οι πονηροι με τη συνεργασια των ηλιθιων τυπου γιδι χθεσινο.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
προυπολογισμένο και δεσμευμένο χρήμα είναι τούτο... απλά καθυστερεί για ταμειακούς και γραφειοκρατικούς λόγους...
και οταν τους ειπε οτι αμα δε σαρεσει ο χρονος αποπληρωμης τοτε αποδεσμευσου τα χρωστουμενα βεβαιως θα τα παρεις μην ανησυχεις αλλα λυσε τη συνεργασια αντιο. ΟΛΟΙ το βουλωσαν βεβαια. ο τυπος με φτιαχνει πολυ σου λεω
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
και οταν τους ειπε οτι αμα δε σαρεσει ο χρονος αποπληρωμης τοτε αποδεσμευσου τα χρωστουμενα βεβαιως θα τα παρεις μην ανησυχεις αλλα λυσε τη συνεργασια αντιο. ΟΛΟΙ το βουλωσαν βεβαια. ο τυπος με φτιαχνει πολυ σου λεω![]()
απλά και κατανοητά για να μην υπάρχουν παρανοήσεις...
και φυσικά γιατροί/φαρμακοτρίφτες/φυσιοθεραπευτές/φαρμακαποθήκες/κλινικάρχες/φαρμακοβιομήχανοι τουμπεκί ψιλοκομένο...
kostas2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
οι σημερινοι ανασφαλιστοι ειναι γυρω στα 3,5 εκατομμυρια.ποσοι θα ειναι κυριοι το 2014?
και κατι αλλο ποσους λαθρομεταναστες εχει η πορτογαλια και ποσους η ελλαδα?και μην ξεχναμε οτι ολοι αυτοι νοσηλευονται δωρεαν!!!!!!!!!απο θεωριες ειμαστε ολοι καλοι !!!!!ενταξει ο γεωργιαδης ειπε αληθειες που δεν ελεγαν προκατοχοι του ,μηπως εμεις δεν το γνωριζαμε?
ο αδωνις ξερετε αν παθει κατι που θα νοσηλευτει κυριοι?
και κατι αλλο ποσους λαθρομεταναστες εχει η πορτογαλια και ποσους η ελλαδα?και μην ξεχναμε οτι ολοι αυτοι νοσηλευονται δωρεαν!!!!!!!!!απο θεωριες ειμαστε ολοι καλοι !!!!!ενταξει ο γεωργιαδης ειπε αληθειες που δεν ελεγαν προκατοχοι του ,μηπως εμεις δεν το γνωριζαμε?
ο αδωνις ξερετε αν παθει κατι που θα νοσηλευτει κυριοι?
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
η μιλφαρα με το σταυροποδι στην χθεσινη εκπομπη με κατακαυλωσε....
ohhhh yeeeeeeeeeessssssssssssssssssss
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
όπως επίσης και η γιατρίνα του ΠΑΜΕ...
![Ασάλιωτα :fuck1: :fuck1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck1.gif)
![Ασάλιωτα :fuck1: :fuck1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck1.gif)
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ohhhh yeeeeeeeeeessssssssssssssssssss![]()
![]()
![]()
![]()
όπως επίσης και η γιατρίνα του ΠΑΜΕ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω ουτε τις παρατηρησα χτες. μπουμπουκος λεω και κλαιω
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
καλά ρε παπάρα εσύ με τα μάτια ακούς ???εγω ουτε τις παρατηρησα χτες. μπουμπουκος λεω και κλαιω![]()
τον μπουμπούκο τον ακούγαμε τα μιλφάκια τα κοζάραμε...
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
καλά ρε παπάρα εσύ με τα μάτια ακούς ???
τον μπουμπούκο τον ακούγαμε τα μιλφάκια τα κοζάραμε...
τυπε εγω δε μπορω να καβλωνω με γκομενα πιο ασχημη απο μενα. ειμαι υποχρεωμενος να εχω ψηλα τον πηχη
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
τυπε εγω δε μπορω να καβλωνω με γκομενα πιο ασχημη απο μενα. ειμαι υποχρεωμενος να εχω ψηλα τον πηχη![]()
γιαυτό τον έβαλες στους δέκα πόντους ???
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.797
- Πόντοι
- 1.206
και οταν τους ειπε οτι αμα δε σαρεσει ο χρονος αποπληρωμης τοτε αποδεσμευσου τα χρωστουμενα βεβαιως θα τα παρεις μην ανησυχεις αλλα λυσε τη συνεργασια αντιο. ΟΛΟΙ το βουλωσαν βεβαια. ο τυπος με φτιαχνει πολυ σου λεω![]()
Πες του Άδωνι στον πούτσο μας! Σιγά μην καταδεχθούμε να έχουμε σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ!
Δεν το κλείνω το "μπουρδέλο" καλύτερα να ανοίξω σουβλατζίδικο;
Με τα λεφτά που παίρνουν τα κορίτσια στο Μεταξουργείο ΔΕΝ δουλεύει κανένας σοβαρά. Τουλάχιστον με τα λεφτά που παίρνουν στα στούντιος το συζητάμε...
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
γιαυτό τον έβαλες στους δέκα πόντους ???
![]()
![]()
για γκομενες λεμε ρε
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
τυπε εμενα με καλυπτει ο μακιαβελι στον "ηγεμονα" του. που λεει μεταξυ αλλων οτι η συνδεση της πολιτικης με την ηθικη ειναι ειτε ανικανοτητα ειτε υποκρισια και αναλογα το προβλημα θα πρεπει να λερωσεις και τα χερια σου υπηρετωντας τον λαο. βεβαια αυτο εχει το ρισκο ολα ή τιποτα, αν σου κατσει λαθος ηγεμονας τη γαμησες αλλα αν σου κατσει σωστος τα ελυσες ολα. ετσι ομως ειναι η πραγματικοτητα αν δε θελουμε να κοροιδευομαστε. αλλιως τη ζωη σου θα την ελεγχουν οι πονηροι με τη συνεργασια των ηλιθιων τυπου γιδι χθεσινο.
Προφανώς το να ορίζουν τη ζωή σου τα βίτσια ενός ανθρώπου και της αυλής του σου φαίνεται πιο νορμάλ. Σεβαστό.
Απλά έχε και στο νου σου τι συμβαίνει σε τέτοια καθεστώτα όταν αλλάζουν τα κόζια και παύεις να είσαι με τους "δυνατούς".
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Προφανώς το να ορίζουν τη ζωή σου τα βίτσια ενός ανθρώπου και της αυλής του σου φαίνεται πιο νορμάλ. Σεβαστό.
Απλά έχε και στο νου σου τι συμβαίνει σε τέτοια καθεστώτα όταν αλλάζουν τα κόζια και παύεις να είσαι με τους "δυνατούς".
εγω ειπα ακριβως τι θεωρω νορμαλ. δεν σου ειπα να εξηγησεις εσυ τι θεωρω νορμαλ ουτε με προφανως ουτε χωρις. βαριεμαι τις συζητησεις με ερμηνειες.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 207
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις