gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 366
Και έχουνε και τις έρευνες έτοιμες με τον οργισμένο λαό!μου αρεσει που το ενδιαφερον για την υγεια μας εξαντλητε στο ποσα θα αρπαξουνε...
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Και έχουνε και τις έρευνες έτοιμες με τον οργισμένο λαό!μου αρεσει που το ενδιαφερον για την υγεια μας εξαντλητε στο ποσα θα αρπαξουνε...
Τα εγκεφαλικα κυτταρα που ελεγχουν το γουστο ως προς τις επιλεγόμενες γυναικες για πηδημα, στα πόσα χρονια παύουν να ειναι νεκρα απο την χρηση νικοτινης?αμε... τα τελευταία μου καπνιστικά χρόνια όταν έσπρωχνα μετά το πεντάλεπτο άρχιζα να λαχανιάζω... χώρια που δεν είχα ανάσα ...
τώρα τίποτε...
Μονο ντεκαφεϊνέ πινω, και φίλτρου.
Πινω, αλλα δεν προσλαμβανω πολλη καφεϊνη.αρα δεν πινεις καφεδες![]()
![]()
αμε... τα τελευταία μου καπνιστικά χρόνια όταν έσπρωχνα μετά το πεντάλεπτο άρχιζα να λαχανιάζω... χώρια που δεν είχα ανάσα ...
τώρα τίποτε...
Τα εγκεφαλικα κυτταρα που ελεγχουν το γουστο ως προς τις επιλεγόμενες γυναικες για πηδημα, στα πόσα χρονια παύουν να ειναι νεκρα απο την χρηση νικοτινης?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ερμηνευεται κατα το δοκουν αυτο![]()
![]()
Τα εγκεφαλικα κυτταρα που ελεγχουν το γουστο ως προς τις επιλεγόμενες γυναικες για πηδημα, στα πόσα χρονια παύουν να ειναι νεκρα απο την χρηση νικοτινης?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν το βρηκα στο ιντρενετ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γεννήθηκα με το γονίδιο ΟΚΜΟΤΑ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
η νεκροψία θα δείξει...![]()
Εψαξες και συ?Δεν το βρηκα στο ιντρενετ.
Πρεπει να ειναι σοβαρη παθηση.
Δεν το βρηκα στο ιντρενετ.
Πρεπει να ειναι σοβαρη παθηση.
οχι ρε, κουνησου απ'τη θεση σου, δεν εννοουσα καμια ανασα με το τωρα τιποτε.
πως δεν πηδας πλεον εννοουσα.
Αι σιχτιρ ρε μαλακα, πνιγηκα....Ο Καλος Μυλος Ολα Τα Αλέθει...
κοιταχτε χα στην σελιδα"μαζεματα μπαζων"Εψαξες και συ?![]()
![]()
Τραμουντανα, πού ειναι οι φωτογραφιες της γκαρσονας?
Παει απο γενια σε γενια σαν την φαλακρα;Ο Καλος Μυλος Ολα Τα Αλέθει...