alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Και στο μπατζετ της οικογενειας ομως, ναι?η πουτάνα κάνει κακό στην υγεία της τσέπης μόνον... ;)
Και στο μπατζετ της οικογενειας ομως, ναι?η πουτάνα κάνει κακό στην υγεία της τσέπης μόνον... ;)
Σου εχω πει πόσο μου δινουν στα νευρα οι αντικαπνιστές πρωην καπνιστες??????????αντε μπράβο...
πες τα τυπε...αλλα εδω ολοι δικαιολογουν τα αφεντικα τουςΠερα απο τις οργουελικες βλακειες. Η αυξηση της τιμης θα μας σπρωξει ολους στα αφορολογητα και στο αλβανικο αχυρο.
Αυτά είναι ηθικά!Περα απο τις οργουελικες βλακειες. Η αυξηση της τιμης θα μας σπρωξει ολους στα αφορολογητα και στο αλβανικο αχυρο.
Και πού να τα βρω αυτα??????Περα απο τις οργουελικες βλακειες. Η αυξηση της τιμης θα μας σπρωξει ολους στα αφορολογητα και στο αλβανικο αχυρο.
κοψε τον καφε...εχεις νευρα.Σου εχω πει πόσο μου δινουν στα νευρα οι αντικαπνιστές πρωην καπνιστες??????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καπου ειχα δει τη διαβαθμιση του χρονου.
Νομιζω θελεις μια δεκαετια για να θεωρηθεις πληρως απαλλαγμενος απο τις συνεπειες.
Μονο ντεκαφεϊνέ πινω, και φίλτρου.κοψε τον καφε...εχεις νευρα.![]()
Ειδες διαφορα και στο πηδημα τύπε?εξαρτάται από πολλούς παράγοντες... από το πόσα χρόνια κάπνιζες, από το πόσο κάπνιζες, από την ηλικία που άρχισες, από την ηλικία που το έκοψες κλπ...
εγώ ξεκίνησα στα 17 μου και το έκοψα στα 47 (μόνος μου δεν μου το κόψανε βίαια) .. 30 συναπτά έτη .. εεε ακόμη δεν έχω τελείως επανέλθει 100% (9 χρόνια) αν και μετά από ακριβώς 30 μήνες αισθανόμουν σαν να μην έχω καπνίσει ποτέ...
Οταν υπαρξει η "αναγκη" θα σε βρουν μονα τους.Και πού να τα βρω αυτα??????
Σου εχω πει πόσο μου δινουν στα νευρα οι αντικαπνιστές πρωην καπνιστες??????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειδες διαφορα και στο πηδημα τύπε?
Το παχος δεν βλαπτει?δεν είμαι αντικαπνιστής... στο σπίτι μου οι καπνιστές φίλοι καπνίζουν χωρίς κανένα πρόβλημα (ανοίγω βέβαια την μπαλκονόπορτα)...
σε καφέ,μπάρ κλπ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να καπνίζει κάποιος στην παρέα...
απλώς θεωρώ τον εαυτό μου μαλάκα που το άρχισα και κάπνιζα 30 χρόνια και κατ επέκτασιν μαλάκα όποιον συνεχίζει να καπνίζει...
διότι όπως η λαική σοφία λέει
"ότι στην ζωή είναι ωραίο είτε βλάπτει είτε παχαίνει είτε είναι ανήθικο"
ας αρκεστούμε σε ότι παχαίνει και ότι είναι ανήθικο...
Και στο μπατζετ της οικογενειας ομως, ναι?
Σου εχω πει πόσο μου δινουν στα νευρα οι αντικαπνιστές πρωην καπνιστες??????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το παχος δεν βλαπτει?
Μην σου πω οτι οταν εκοψε το καπνισμα απεκτησε παθος με το φαγητο. Η μια αναγκη εφερε την αλλη.Το παχος δεν βλαπτει?