Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Περα απο τις οργουελικες βλακειες. Η αυξηση της τιμης θα μας σπρωξει ολους στα αφορολογητα και στο αλβανικο αχυρο.

Επισκέπτης
Το καπνισμα ειναι μια μλκ και μιση, οταν το καταλαβα το εκοψα... εχουν περασει εξι χρονια απο τοτε. μπορειτε να το κοψετε δεν ειναι δυσκολο.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Περα απο τις οργουελικες βλακειες. Η αυξηση της τιμης θα μας σπρωξει ολους στα αφορολογητα και στο αλβανικο αχυρο.
πες τα τυπε...αλλα εδω ολοι δικαιολογουν τα αφεντικα τους

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Καπου ειχα δει τη διαβαθμιση του χρονου.
Νομιζω θελεις μια δεκαετια για να θεωρηθεις πληρως απαλλαγμενος απο τις συνεπειες.

εξαρτάται από πολλούς παράγοντες... από το πόσα χρόνια κάπνιζες, από το πόσο κάπνιζες, από την ηλικία που άρχισες, από την ηλικία που το έκοψες κλπ...

εγώ ξεκίνησα στα 17 μου και το έκοψα στα 47 (μόνος μου δεν μου το κόψανε βίαια) .. 30 συναπτά έτη .. εεε ακόμη δεν έχω τελείως επανέλθει 100% (9 χρόνια) αν και μετά από ακριβώς 30 μήνες αισθανόμουν σαν να μην έχω καπνίσει ποτέ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
εξαρτάται από πολλούς παράγοντες... από το πόσα χρόνια κάπνιζες, από το πόσο κάπνιζες, από την ηλικία που άρχισες, από την ηλικία που το έκοψες κλπ...

εγώ ξεκίνησα στα 17 μου και το έκοψα στα 47 (μόνος μου δεν μου το κόψανε βίαια) .. 30 συναπτά έτη .. εεε ακόμη δεν έχω τελείως επανέλθει 100% (9 χρόνια) αν και μετά από ακριβώς 30 μήνες αισθανόμουν σαν να μην έχω καπνίσει ποτέ...
Ειδες διαφορα και στο πηδημα τύπε?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μου αρεσει που το ενδιαφερον για την υγεια μας εξαντλητε στο ποσα θα αρπαξουνε...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Σου εχω πει πόσο μου δινουν στα νευρα οι αντικαπνιστές πρωην καπνιστες?????????? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

δεν είμαι αντικαπνιστής... στο σπίτι μου οι καπνιστές φίλοι καπνίζουν χωρίς κανένα πρόβλημα (ανοίγω βέβαια την μπαλκονόπορτα)...
σε καφέ,μπάρ κλπ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να καπνίζει κάποιος στην παρέα...

απλώς θεωρώ τον εαυτό μου μαλάκα που το άρχισα και κάπνιζα 30 χρόνια και κατ επέκτασιν μαλάκα όποιον συνεχίζει να καπνίζει...

διότι όπως η λαική σοφία λέει

"ότι στην ζωή είναι ωραίο είτε βλάπτει είτε παχαίνει είτε είναι ανήθικο"

ας αρκεστούμε σε ότι παχαίνει και ότι είναι ανήθικο...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ειδες διαφορα και στο πηδημα τύπε?

αμε... τα τελευταία μου καπνιστικά χρόνια όταν έσπρωχνα μετά το πεντάλεπτο άρχιζα να λαχανιάζω... χώρια που δεν είχα ανάσα ...

τώρα τίποτε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
δεν είμαι αντικαπνιστής... στο σπίτι μου οι καπνιστές φίλοι καπνίζουν χωρίς κανένα πρόβλημα (ανοίγω βέβαια την μπαλκονόπορτα)...
σε καφέ,μπάρ κλπ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να καπνίζει κάποιος στην παρέα...

απλώς θεωρώ τον εαυτό μου μαλάκα που το άρχισα και κάπνιζα 30 χρόνια και κατ επέκτασιν μαλάκα όποιον συνεχίζει να καπνίζει...

διότι όπως η λαική σοφία λέει

"ότι στην ζωή είναι ωραίο είτε βλάπτει είτε παχαίνει είτε είναι ανήθικο"

ας αρκεστούμε σε ότι παχαίνει και ότι είναι ανήθικο...
Το παχος δεν βλαπτει?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Το παχος δεν βλαπτει?

βλαπτει αλλά μπορείς πάντα να ελέγχεις πόσο από αυτά που παχαίνουν θα τρώς και να παίρνεις μέτρα ώστε να μην παχαίνεις (πχ περπάτημα)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom