apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αυτον που θα κατεβασουν συριζα και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις τυπεποια κομμουνια να βγουν ρε τυπε?
αυτον που θα κατεβασουν συριζα και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις τυπεποια κομμουνια να βγουν ρε τυπε?
Αυτοί που βγαίναν τόσα χρόνια. Καμίνης, Ομέρ Πριόνης, Μπουτάρης στη Σαλόνικα κλπποια κομμουνια να βγουν ρε τυπε?
αυτοι ειναι πουστηδες ρε τυπεΑυτοί που βγαίναν τόσα χρόνια. Καμίνης, Ομέρ Πριόνης, Μπουτάρης στη Σαλόνικα κλπ
Αυτοί που βγαίναν τόσα χρόνια. Καμίνης, Ομέρ Πριόνης, Μπουτάρης στη Σαλόνικα κλπ
να μου πεις ρήτορα τον Αντρέα η τον Καραμανλή (τον γέρο) η τον Δρακουμέλ (Μητσοτάκη) ναι όντως το είχαν να ..."υπνωτίζουν" κόσμο με τα μπαρμπούτσαλα τους.
αλλά τώρα μη μου λέτε για τον mr 20 κιλά βιβλία 10 ευρό...
έβαλες λάθος τίτλο.Αποφάσισα να ανοίξω μια ενότητα αφιερωμένη στους ανθρώπους με φιλοδοξία και όραμα στη ζωή τους.
Φυσικά δεν υπάρχει πιο επίκαιρη επιτυχία από το θέμα.
"Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος"
φιλε για τον ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ που αναφερεσε επαιξες και εχασες.Καλα ρε μαλακες, ολοι εσεις που εχετε παθει ΠΛΑΚΑ με την υπουργοποιηση Αδωνι, πώς ησασταν τοσο ψυχραιμοι οταν σας κυβερνουσε ο Τζαβαρας, ο Λυκουρετζος, ο Πανος Παναγιωτοπουλος (!!!!), ο Αρης Σπηλιωτοπουλος, ο Μιλτος Βαρβιτσιωτης, ή ας πουμε, ο Γερουλανος και η Φωφη?
Δηλαδη, δεν μπορειτε να ανεχειτε εναν υπερκινητικο,γραφικο, ΑΛΛΑ αποφασισμενο να κανει δουλεια (καλη ή κακη δουλεια), ενω σας φαινεται ΟΚ να υπαρχουν οτιναναι αυλοκολακες του αρχηγου,που πηρανε θεσεις σαν ανταποδοση της εσωκομματικης στηριξης και δεν κανανε το παραμικρο επι 1 χρονο, ή γιοι και κορες παλιων βαρωνων, που κληρονομησαν μια εκλογικη πελατεια και δεν ξερουν να κανουν τιποτα αλλο στη ζωη τους, περα απ' αυτο...
Ο Αδωνις μπορει να ειναι σε ιδεολογικα αντιθετο χωρο απο μενα, και να θεωρω εν πολλοις παρατραβηγμενο ή γραφικο τον τονο του, αλλα τουλαχιστον αναγνωριζω οτι
α) δεν ειναι στοκος ή δυσκινητος, οπως τοσοι και τοσοι αλλοι
β) δεν ειναι υποκριτης, δηλαδη πιστευει αυτα που λεει
γ) στο υπουργειο ναυτιλιας ειχε προσπαθησει να κανει δουλεια, και οχι μονο υπερ μεγαλοεφοπλιστων, οπως λενε οι αριστεροι...
συμφωνω σε ολα εκτος απο ενα.ειναι της ιδιας ιδεολογιας με εσενα γιατι δεν διαφερει ιδιαιτερα με τον τζημερο.και εγω με τζημερο ειμαι και μανο ειμαι.μην σου πω οτι ο τζημερος ειναι το ιδιο με αδωνι.οικονομικα αν το δεις φιλελευθερος ειναι ο αδωνις.Καλα ρε μαλακες, ολοι εσεις που εχετε παθει ΠΛΑΚΑ με την υπουργοποιηση Αδωνι, πώς ησασταν τοσο ψυχραιμοι οταν σας κυβερνουσε ο Τζαβαρας, ο Λυκουρετζος, ο Πανος Παναγιωτοπουλος (!!!!), ο Αρης Σπηλιωτοπουλος, ο Μιλτος Βαρβιτσιωτης, ή ας πουμε, ο Γερουλανος και η Φωφη?
Δηλαδη, δεν μπορειτε να ανεχειτε εναν υπερκινητικο,γραφικο, ΑΛΛΑ αποφασισμενο να κανει δουλεια (καλη ή κακη δουλεια), ενω σας φαινεται ΟΚ να υπαρχουν οτιναναι αυλοκολακες του αρχηγου,που πηρανε θεσεις σαν ανταποδοση της εσωκομματικης στηριξης και δεν κανανε το παραμικρο επι 1 χρονο, ή γιοι και κορες παλιων βαρωνων, που κληρονομησαν μια εκλογικη πελατεια και δεν ξερουν να κανουν τιποτα αλλο στη ζωη τους, περα απ' αυτο...
Ο Αδωνις μπορει να ειναι σε ιδεολογικα αντιθετο χωρο απο μενα, και να θεωρω εν πολλοις παρατραβηγμενο ή γραφικο τον τονο του, αλλα τουλαχιστον αναγνωριζω οτι
α) δεν ειναι στοκος ή δυσκινητος, οπως τοσοι και τοσοι αλλοι
β) δεν ειναι υποκριτης, δηλαδη πιστευει αυτα που λεει
γ) στο υπουργειο ναυτιλιας ειχε προσπαθησει να κανει δουλεια, και οχι μονο υπερ μεγαλοεφοπλιστων, οπως λενε οι αριστεροι...
συμφωνω σε ολα εκτος απο ενα.ειναι της ιδιας ιδεολογιας με εσενα γιατι δεν διαφερει ιδιαιτερα με τον τζημερο.και εγω με τζημερο ειμαι και μανο ειμαι.μην σου πω οτι ο τζημερος ειναι το ιδιο με αδωνι.οικονομικα αν το δεις φιλελευθερος ειναι ο αδωνις.
φιλε για τον ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ που αναφερεσε επαιξες και εχασες.
ουτε ςσυ εχεις παρει χαμπαρι περι ποιου προκειται.........
ομως τωρα με ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ το ΦΩΦΑΚΙ σε περιμενω αυριο στις 1100 στην πυλη Μεσογειων του ΥΕΘΑ , να φορας πρασινο στριγκακι και τιποτα αλλο στα δοντια το απολυτηριο σου γιατι θα μας επιθεωρησει το ΦΩΦΑΚΗ !!!!!
ειμαστε ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ πια που μονο για επιθεωρηση ειμαστε.
και ας επαναλαβουμε τα λογια των σοφων.....
"καθε ΛΑΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ......"
αντε και με το φωφακι πρωθυπουργο !!!!!!!!!!!!!!!
Εγω ειχα ψηφισει Τζημερο-Μανο κατ' εξαιρεση, στις τελευταιες εκλογες, αλλα γενικα ειμαι φιλελευθερος αριστερος (πχ λιγο αριστεροτερα απο Ομπαμα)
Ισως να ψηφιζα Σημιτη το '96, αλλα γενικα ημουν με τον παλιο ΣΥΝ (τοτε δεν ειχα δικαιωμα ψηφου)
Στις πρωτες εκλογες του '12 εριξα ΔΗΜΑΡ, και στις επομενες ΔΡΑΣΗ-ΔΗ.ΞΑΝ
Ο Αδωνης ναι, ειναι φιλελευθερος στην οικονομια. Χωρις υπεκφυγες και τσαλιμακια
Αυτος ειναι κι ενας λογος που τον παραδεχομαι