Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 220K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
URL]]

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
να μου πεις ρήτορα τον Αντρέα η τον Καραμανλή (τον γέρο) η τον Δρακουμέλ (Μητσοτάκη) ναι όντως το είχαν να ..."υπνωτίζουν" κόσμο με τα μπαρμπούτσαλα τους.
αλλά τώρα μη μου λέτε για τον mr 20 κιλά βιβλία 10 ευρό... :2funny:

Οι παλαιότεροι πολιτικοί που αναφέρεις, είχαν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό αυτό που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε "πολιτική στόφα".
Οι σημερινοί πολιτικοί αντίθετα, στηρίζονται κατά βάση σε ένα προκαθορισμένο πλαίσιο αναφοράς, που κυρίως σχετίζεται με το αντικείμενο των σπουδών τους και την αρχή της ιδιωτικής τους σταδιοδρομίας (οικονομολόγος, νομικός κλπ).
Ο Άδωνις είναι ένα πολύ τυπικό δείγμα αυτής της κατάστασης.
Είναι ιστορικός  - το πάθος του με την ιστορία το προβάλλει (projecting που λένε και οι αναλυτές) στην πολιτική του σκέψη.
Γι΄αυτό είναι ένας καλός ρήτορας και ικανός στις λεκτικές αντιπαραθέσεις.
Ωστόσο έχει εντελώς παγιωμένες, στερεότυπες και αμετακίνητες πολιτικές (όχι κομματικές) απόψεις και αδυνατεί να συλλάβει ευρύτερες παραμέτρους πολιτικών πράξεων και ενεργειών.  
Υπό αυτή την έννοια, στο πολύ ευαίσθητο για το λαϊκό αίσθημα, Υπουργείο Υγείας όπου προφανώς θα μπει μπροστά ως κυματοθραύστης - μεταρρυθμιστής, μάλλον θα "πάθει και θα μάθει".    

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Αυτός ο Καρατζαφέρης είναι φυτώριο υπουργών και όχι δημοσιογράφων... χαχα

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.991
Πόντοι
3.475

Καλα ρε μαλακες, ολοι εσεις που εχετε παθει ΠΛΑΚΑ με την υπουργοποιηση Αδωνι, πώς ησασταν τοσο ψυχραιμοι οταν σας κυβερνουσε ο Τζαβαρας, ο Λυκουρετζος, ο Πανος Παναγιωτοπουλος (!!!!), ο Αρης Σπηλιωτοπουλος, ο Μιλτος Βαρβιτσιωτης, ή ας πουμε, ο Γερουλανος και η Φωφη?
Δηλαδη, δεν μπορειτε να ανεχειτε εναν υπερκινητικο,γραφικο, ΑΛΛΑ αποφασισμενο να κανει δουλεια (καλη ή κακη δουλεια), ενω σας φαινεται ΟΚ να υπαρχουν οτιναναι αυλοκολακες του αρχηγου,που πηρανε θεσεις σαν ανταποδοση της εσωκομματικης στηριξης και δεν κανανε το παραμικρο επι 1 χρονο, ή γιοι και κορες παλιων βαρωνων, που κληρονομησαν μια εκλογικη πελατεια και δεν ξερουν να κανουν τιποτα αλλο στη ζωη τους, περα απ' αυτο...

Ο Αδωνις μπορει να ειναι σε ιδεολογικα αντιθετο χωρο απο μενα, και να θεωρω εν πολλοις παρατραβηγμενο ή γραφικο τον τονο του, αλλα τουλαχιστον αναγνωριζω οτι
α) δεν ειναι στοκος ή δυσκινητος, οπως τοσοι και τοσοι αλλοι
β) δεν ειναι υποκριτης, δηλαδη πιστευει αυτα που λεει
γ) στο υπουργειο ναυτιλιας ειχε προσπαθησει να κανει δουλεια, και οχι μονο υπερ μεγαλοεφοπλιστων, οπως λενε οι αριστεροι...

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Στην Ελλάδα για να ακούς καλά λόγια πρέπει να είσαι ΑΧΡΗΣΤΟΣ ή ΝΕΚΡΟΣ. Ο Νεοέλληνας ευλογάει τα γένια άχρηστων πολιτικών που κυβερνούν χρόνια και περνάνε χωρίς να ακουμπήσουν ή εγκληματιών που κατέστρεψαν τη χώρα αλλά μετά θάνατον δεδικαίωνται. Όταν βρεθεί κάποιος που έχει τα αρχίδια να σπάσει αυγά και να είναι αποτελεσματικός προς όφελος της πατρίδας είναι μαλάκας, τσιρίδας, μπουμπούκος κλπ.
Ο Γεωργιάδης είναι ένας από τους 3 αγαπημένους μου πολιτικούς και από τότε που ήρθε ΝΔ τον ψηφίζω. Ο άνθρωπος έκανε επί Παπαδήμου σε 3 μήνες ως Υφυπουργός Ναυτιλίας, ό,τι δεν έκαναν οι προηγούμενοι τα τελευταία 30 χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι θα βάλει τάξη και στην Υγεία (αν τον αφήσουν να δουλέψει) όπου χρόνια τώρα γίνεται πάρτυ με φαρμακευτικές εταιρίες, ιατρικούς επισκέπτες, διοικητές νοσοκομείων, σπείρες γιατρών, πλαστές συνταγογραφήσεις κλπ. κλπ.
Προσωπικά θα τον ήθελα υπουργό Παιδείας προκειμένου να βάλει τάξη στα πανεπιστήμια που τα έχουν καταλάβει οι αναρχοάπλυτοι  :fuck1: αλλά και να αλλάξει τα γελοία σχολικά βιβλία που έχουν καταστρέψει οι πασόκοι του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου  :coffee:
Του εύχομαι καλή επιτυχία του τύπου γιατί έχει δύσκολο έργο με συγχωνεύσεις νοσοκομείων, ηλεκτρονική συνταγογράφηση, μαύρη τρύπα ΕΟΠΥΥ κλπ.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.991
Πόντοι
3.475

Τωρα στο BHMA FM ο Παγκαλος ειπε κατα λεξη πως "ηταν ο καλυτερος υπ. Εμπ. Ναυτιλιας"
(εις επιρρωσιν αυτου που ειπα πιο πανω...)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αποφάσισα να ανοίξω μια ενότητα αφιερωμένη στους ανθρώπους με φιλοδοξία και όραμα στη ζωή τους.
Φυσικά δεν υπάρχει πιο επίκαιρη επιτυχία από το θέμα.

"Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος"
έβαλες λάθος τίτλο.
επρεπε να βάλεις : "υπουργός ξανά ο άδωνις"

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.245
Πόντοι
7.195
Καλα ρε μαλακες, ολοι εσεις που εχετε παθει ΠΛΑΚΑ με την υπουργοποιηση Αδωνι, πώς ησασταν τοσο ψυχραιμοι οταν σας κυβερνουσε ο Τζαβαρας, ο Λυκουρετζος, ο Πανος Παναγιωτοπουλος (!!!!), ο Αρης Σπηλιωτοπουλος, ο Μιλτος Βαρβιτσιωτης, ή ας πουμε, ο Γερουλανος και η Φωφη?
Δηλαδη, δεν μπορειτε να ανεχειτε εναν υπερκινητικο,γραφικο, ΑΛΛΑ αποφασισμενο να κανει δουλεια (καλη ή κακη δουλεια), ενω σας φαινεται ΟΚ να υπαρχουν οτιναναι αυλοκολακες του αρχηγου,που πηρανε θεσεις σαν ανταποδοση της εσωκομματικης στηριξης και δεν κανανε το παραμικρο επι 1 χρονο, ή γιοι και κορες παλιων βαρωνων, που κληρονομησαν μια εκλογικη πελατεια και δεν ξερουν να κανουν τιποτα αλλο στη ζωη τους, περα απ' αυτο...

Ο Αδωνις μπορει να ειναι σε ιδεολογικα αντιθετο χωρο απο μενα, και να θεωρω εν πολλοις παρατραβηγμενο ή γραφικο τον τονο του, αλλα τουλαχιστον αναγνωριζω οτι
γ) στο υπουργειο ναυτιλιας ειχε προσπαθησει να κανει δουλεια, και οχι μονο υπερ μεγαλοεφοπλιστων, οπως λενε οι αριστεροι...

φιλε για τον ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ που αναφερεσε επαιξες και εχασες.
ουτε ςσυ εχεις παρει χαμπαρι περι ποιου προκειται.........
ομως τωρα με ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ το ΦΩΦΑΚΙ σε περιμενω αυριο στις 1100 στην πυλη Μεσογειων του ΥΕΘΑ , να φορας πρασινο στριγκακι και τιποτα αλλο στα δοντια το απολυτηριο σου γιατι θα μας επιθεωρησει το ΦΩΦΑΚΗ !!!!!
ειμαστε ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ πια που μονο για επιθεωρηση ειμαστε.
και ας επαναλαβουμε τα λογια των σοφων.....
"καθε ΛΑΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ......"

αντε και με το φωφακι πρωθυπουργο !!!!!!!!!!!!!!!

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

:kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

συμφωνω σε ολα εκτος απο ενα.ειναι της ιδιας ιδεολογιας με εσενα γιατι δεν διαφερει ιδιαιτερα με τον τζημερο.και εγω με τζημερο ειμαι και μανο ειμαι.μην σου πω οτι ο τζημερος ειναι το ιδιο με αδωνι.οικονομικα αν το δεις φιλελευθερος ειναι ο αδωνις.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.991
Πόντοι
3.475
συμφωνω σε ολα εκτος απο ενα.ειναι της ιδιας ιδεολογιας με εσενα γιατι δεν διαφερει ιδιαιτερα με τον τζημερο.και εγω με τζημερο ειμαι και μανο ειμαι.μην σου πω οτι ο τζημερος ειναι το ιδιο με αδωνι.οικονομικα αν το δεις φιλελευθερος ειναι ο αδωνις.

Εγω ειχα ψηφισει Τζημερο-Μανο κατ' εξαιρεση, στις τελευταιες εκλογες, αλλα γενικα ειμαι φιλελευθερος αριστερος (πχ λιγο αριστεροτερα απο Ομπαμα)
Ισως να ψηφιζα Σημιτη το '96, αλλα γενικα ημουν με τον παλιο ΣΥΝ (τοτε δεν ειχα δικαιωμα ψηφου)
Στις πρωτες εκλογες του '12 εριξα ΔΗΜΑΡ, και στις επομενες ΔΡΑΣΗ-ΔΗ.ΞΑΝ

Ο Αδωνης ναι, ειναι φιλελευθερος στην οικονομια. Χωρις υπεκφυγες και τσαλιμακια
Αυτος ειναι κι ενας λογος που τον παραδεχομαι

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.307
Πόντοι
736
φιλε για τον ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ που αναφερεσε επαιξες και εχασες.
ουτε ςσυ εχεις παρει χαμπαρι περι ποιου προκειται.........
ομως τωρα με ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ το ΦΩΦΑΚΙ σε περιμενω αυριο στις 1100 στην πυλη Μεσογειων του ΥΕΘΑ , να φορας πρασινο στριγκακι και τιποτα αλλο στα δοντια το απολυτηριο σου γιατι θα μας επιθεωρησει το ΦΩΦΑΚΗ !!!!!
ειμαστε ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ πια που μονο για επιθεωρηση ειμαστε.
και ας επαναλαβουμε τα λογια των σοφων.....
"καθε ΛΑΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ......"

αντε και με το φωφακι πρωθυπουργο !!!!!!!!!!!!!!!

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

:kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θέλω να δω το φωφάκι την πρωην αντιμιλαταρίστρια, να απονέμει τους πράσινους μπερέδες στους καταδρομείς! η απόλυτη φαντασίωση!!!!!!!!

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.307
Πόντοι
736
Εγω ειχα ψηφισει Τζημερο-Μανο κατ' εξαιρεση, στις τελευταιες εκλογες, αλλα γενικα ειμαι φιλελευθερος αριστερος (πχ λιγο αριστεροτερα απο Ομπαμα)
Ισως να ψηφιζα Σημιτη το '96, αλλα γενικα ημουν με τον παλιο ΣΥΝ (τοτε δεν ειχα δικαιωμα ψηφου)
Στις πρωτες εκλογες του '12 εριξα ΔΗΜΑΡ, και στις επομενες ΔΡΑΣΗ-ΔΗ.ΞΑΝ

Ο Αδωνης ναι, ειναι φιλελευθερος στην οικονομια. Χωρις υπεκφυγες και τσαλιμακια
Αυτος ειναι κι ενας λογος που τον παραδεχομαι

με τα κόμματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή ο χώρος του φιλελευθερισμού εκφράζεται μονο απο την ΔΡΑΣΗ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom