tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Συνέχισε ΙΝΤΡΝΕΤΙΚΕ ΜΑΛΑΚΑ ...μια χαρά είσαι εδώ!Και πολύ ασχολήθηκα ΤΡΑΒΑΤΡΟΜΠΑ!![]()
όσο συνεχίζεις να βρίζεις τόσο θα σε προγκάω ιντερνετικό σκουπίδι ....
Συνέχισε ΙΝΤΡΝΕΤΙΚΕ ΜΑΛΑΚΑ ...μια χαρά είσαι εδώ!Και πολύ ασχολήθηκα ΤΡΑΒΑΤΡΟΜΠΑ!![]()
Άντε μία τελευταία τελευταία μιας και δεν φταίνε σε τίποτα οι υπόλοιποι επειδή εσύ είσαι μια ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ...όσο συνεχίζεις να βρίζεις τόσο θα σε προγκάω ιντερνετικό σκουπίδι ....
ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΓΕΡΕ αν έχεις κάποιο προσωπικό θέμα μόνο με pm...
δεν ντρεπεστε να βριζεστε στο θεμα του τιτανοτεραστιου υπουργου;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άντε μία τελευταία τελευταία μιας και δεν φταίνε σε τίποτα οι υπόλοιποι επειδή εσύ είσαι μια ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ...
Αν εννοείς ότι είναι βαλτος της Ντόρας, σε πληροφορώ ότι τη Ντόρα τη λούζει χειρότερα. Προχτές άκουγα την εκπομπή του στο real fm και την ειρωνευόταν ότι στην εκπομπή του Πρετεντέρη μετά τη νίκη της Μερκελ στις εκλογές μόνο κωλοτούμπες δεν έκανε.Και δεξιός και Νεοδημοκράτης παραμένει. Απλά, εξυπηρετεί τα συμφέροντα κάποιας άλλης ομάδας. Ο ρόλος του είναι να "ροκανίζει" την καρέκλα του κ. Α. Σαμαρα και να προλειάνει το έδαφος για αλλαγή ηγεσίας.
Είδες ότι προσπάθησα να το κόψω αλλά δεν φταίω εγώ που αδελφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια!![]()
ρε παιδιά , ήμαρτον πιά δεν γαμάτε που δεν γαμάτε ..ούτε μια σωστή συζήτηση δεν μπορείτε να κάνετε
![]()
![]()
![]()
![]()
Είδες ότι προσπάθησα να το κόψω αλλά δεν φταίω εγώ που αδελφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια!
Συνεχίστε...
γιαυτό λοιπόν τι θέλω και μπλέκω με παλληκάρια
Αν εννοείς ότι είναι βαλτος της Ντόρας, σε πληροφορώ ότι τη Ντόρα τη λούζει χειρότερα. Προχτές άκουγα την εκπομπή του στο real fm και την ειρωνευόταν ότι στην εκπομπή του Πρετεντέρη μετά τη νίκη της Μερκελ στις εκλογές μόνο κωλοτούμπες δεν έκανε.
Φυσικά και σήμερα δεν είναι δεξιός. Αν είναι έτσι οι δεξιοί να παμε να αυτοκτονησουμε. Η στροφή του πιστεύω εξηγειται πολύ πιο εύκολα. Ο αντιμνημονιακος λαϊκισμός πουλάει περισσότερο σε μια εποχή που ισχυρότερα παραδοσιακά μιντιακα συγκροτήματα κλείνουν λόγω χρεών.
Είδες ότι προσπάθησα να το κόψω αλλά δεν φταίω εγώ που αδελφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια!
Συνεχίστε...
Μαζί σου αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουμε ο καθένας να τα βλέπει τα πράγματα από τον μικρόκοσμο του...Eπί της ουσίας έχω να πώ οτι ο καθένας μας τα βλέπει και τα αναλύει μέσα από τον μικροκοσμό του
Aν ανήκεις στους εργαζόμενους ..έστω και κακοαμοιβόμενος λές δεν βαριέσε αν αρρωστήσω ..κάπου θα τα βρώ !
Aν ανήκεις στην κατηγορία που αντιμετοπίζει το φάσμα της πείνας ήδη ,.... η οπτική είναι τελείως διαφορετική !
To kak΄o e΄inai ΄oti den yp΄arxei καμμια κόκκινη γραμμή , πουθενά και για κανένα από τα καυτά θέματα
δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι ;)
Μαζί σου αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουμε ο καθένας να τα βλέπει τα πράγματα από τον μικρόκοσμο του...
eννοείς ότι πρεπεi να συνυπολογίζουμε στο σκεπτικό μας και τούς υπόλοιπους . Nαί αλλά το πού οδηγούμεθα είναι σαφές πλέον .
;)
ναι βεβαιώς να τους υπολογίζουμε και στο σκεπτικό μας και στις πράξεις μας... από κει και πέρα αυτοί που υπολογίζουμε στο σκεπτικό μας και τροφοδοτούμε με τον παρά μας θα πρέπει να είναι λίγο σεμνοί ...
eννοείς ότι πρεπεi να συνυπολογίζουμε στο σκεπτικό μας και τούς υπόλοιπους . Nαί αλλά το πού οδηγούμεθα είναι σαφές πλέον .
Δεν μου λες; Τους ποιούς "υπόλοιπους" να συνυπολογίσω;
Αυτούς που ήταν διορισμένοι αργόμισθοι στο δημόσιο (με απολυτήριο Λυκείου ενίοτε) και με το μισθό τους, τις ψεύτικες υπερωρίες και τις μίζες καθάριζαν κανένα εξάρι χιλιάρικα (και βάλε!) το μήνα το ζευγάρι και είχαν δυο-τρία αυτοκίνητα, σκάφος και είχαν πάρει δάνειο με τοκοχρεωλύσιο 1.500 ευρώ το μήνα για να φιάξουν σπίτι καλύτερο από το δικό μου που έκανα συνολικά 6ψήφια οικογενειακή δήλωση Φ.Ε.;
Και επειδή τώρα βγάζουν ως ζεύγος μόνο 3.000 το μήνα να τους λυπηθώ επειδή δεν μπορούν πλέον να συντηρήσουν τα αυτοκίνητα και το σκάφος και να πληρώνουν και τη δόση του δανείου; Ας πρόσεχαν!!
Πιθανότατα όχι αυτούς, αλλά τους ιδιωτικούς υπαλλήλους και τους επιχειρηματίες που έχασαν την δουλειά τους, επειδή το κράτος φρόντισε να λύσει το δημοσιονομικό πρόβλημα που είχε πηδώντας πατόκορφα τον ιδιωτικό τομέα.