ditis13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2018
- Like
- 3.747
- Πόντοι
- 456
Ναι, εξάλλου έχω κατακρίνει και πολιτικές της ΝΔ. Δεν είμαι ούτε στην ΝΔ, ούτε δουλεύω για την ΝΔ. Απλά ψήφισα ΝΔ γιατί πολύ απλά δεν είχα επιλογές (πλην Τζήμερου αλλά αυτός δεν πρόκειται να βγει ποτέ).Λες όμως ότι δεν είσαι νδ, αυτό είναι το νόημα
Συριζα ψηφίζω επειδή πιστεύω ότι είναι το καλύτερο κόμμα που μπορούμε να ψηφίσουμε...πρόσεχε, δεν είναι τέλειο.Ναι, εξάλλου έχω κατακρίνει και πολιτικές της ΝΔ. Δεν είμαι ούτε στην ΝΔ, ούτε δουλεύω για την ΝΔ. Απλά ψήφισα ΝΔ γιατί πολύ απλά δεν είχα επιλογές (πλην Τζήμερου αλλά αυτός δεν πρόκειται να βγει ποτέ).
Νομίζεις ότι είμαι κομματικοποιημένος φιλαράκι? Γι' αυτό συμφωνώ με την "κατηγορία χαζού" που σε ειπε κάποιος εδώ, όλο λες λες λες και δεν ακούς (κακό αυτό για την ηλικία σου, άκου περισσότερο). Στα παπάρια μου τα κόμματα, ψηφίζω για το συμφέρον μου και γι' αυτά που πιστεύω εγώ. Κι αυτή την στιγμή το κόμμα που αντιπροσωπεύει τα περισσότερα που πιστεύω και υποστηρίζω εγώ, είναι η ΝΔ. Απλά πράγματα. Την αριστερά όπως έχεις καταλάβει την έχω μόνο για χαβαλέ γιατί η λογική της δεν έχει καμία σχέση με την δική μου, ίσα ίσα που προσπαθεί να με εμποδίσει.
Σκέψου τώρα γιατί ψηφίζεις εσύ τσίριζα! Φαντάζομαι παίρνεις 750 ευρώ κατώτατο μισθό... ε? σωστά τα λέω??
Γιατί είναι ότι καλύτερο? Για πες!Συριζα ψηφίζω επειδή πιστεύω ότι είναι το καλύτερο κόμμα που μπορούμε να ψηφίσουμε...πρόσεχε, δεν είναι τέλειο.
Αλλά είναι ο,τι καλύτερο έχουμε στη Βουλή.
Έχω πει πολλές φορές. Γι' αυτό σου λές ότι μιλάς πολύ και λίγα ακούς. Για το μεταναστευτικό π.χ. διαφωνώ. Διαδικασίες express και απέλαση. Όπως Αμερική!Ερώτηση, τότε αφού ισχυρίεσαι ότι δεν είσαι νδ, γιατί δεν παραδέχεσαι έστω ένα λάθος που έχει κάνει η νδ...ΈΝΑ μόνο!
Σου απάντησα.Θα μου πεις τώρα ότι δεν έχει κάνει ποτέ;...είσαι υπέρμαχος, για αυτο σε ρωτάω.
Δεν ξελαρυγγιάζομαι, τρολάρω αριστερά! Ούτε αυτό έχεις καταλάβει. Εσύ πιστεύεις ότι ξελαρυγγιάζομαι και βγάζω καπνούς??? Ε, τι να πω... είμαι πολύ καλός σε αυτό τότε, με παραδέχομαι!!!!Μα να πεις ΕΣΥ ότι δεν είσαι νδ ενώ ξελαρυγγιαζεσαι τόσο καιρό εδώ μέσα για αυτό το κόμμα;; τουλάχιστον περίεργο!
Εθνικος γλυψιματιας
Θελουμε να ψηφισουμε τη Φωφη, αλλα εσυ μας λες οτι ειναι στο κολπο και αυτη με τα εμβολια και θελει να μας φυτεψει το χτικιο.Εθνικος γλυψιματιας
Τουμπας τουμπας κωλοτουμπας
Τι ψηφιζετε ρεεεεεεεεεε.....
Χαντακωσατε την χωρα με κατι τετοιους καιροσκοπους
Πασοκ θα ψηφισετε οταν βαλετε μυαλο σοβαρευτειτε και απαλλαγειτε απο ψυχοαναγκαστικες εμμονες οπως τελευταια με τον κοροιδοιο τα χτικια και τουςειδικους μουφολογουςΘελουμε να ψηφισουμε τη Φωφη, αλλα εσυ μας λες οτι ειναι στο κολπο και αυτη με τα εμβολια και θελει να μας φυτεψει το χτικιο.
Για την Φώφη δεν είπες όμως.Πασοκ θα ψηφισετε οταν βαλετε μυαλο σοβαρευτειτε και απαλλαγειτε απο ψυχοαναγκαστικες εμμονες οπως τελευταια με τον κοροιδοιο τα χτικια και τουςειδικους μουφολογους
Μεχρι τοτε να πατε αλλου
Πασοκ θα ψηφισετε οταν βαλετε μυαλο σοβαρευτειτε και απαλλαγειτε απο ψυχοαναγκαστικες εμμονες οπως τελευταια με τον κοροιδοιο τα χτικια και τουςειδικους μουφολογους
Μεχρι τοτε να πατε αλλου
Συντομα πρωθυπουργος να παει τηνχωρα μπροσταΓια την Φώφη δεν είπες όμως.
σύγχρονος δυτικοευρωπαίος πολιτικός σου λέει ο μπαμπουίνος ...ούτε στα βάθη της ανατολίας τέτοιο paranoid ούγκανο
Θα έχει ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ; Γιατί και γω θέλω να υπάρχει της ΕΔΑ αλλά χλωμό το βλέπω.Πασοκ θα ψηφισετε οταν βαλετε μυαλο σοβαρευτειτε και απαλλαγειτε απο ψυχοαναγκαστικες εμμονες οπως τελευταια με τον κοροιδοιο τα χτικια και τουςειδικους μουφολογους
Μεχρι τοτε να πατε αλλου
Ιωάννη,Συντομα πρωθυπουργος να παει τηνχωρα μπροστα
Βάζεις φυτιλιές τώραΙωάννη,
έμπαινες στη Φώφη;
Από τότε που αδυνάτισε, νομίζω άνετα.
Ε;
Σου έχει βιάσει κι εσένα την κωλότρυπα ε?σύγχρονος δυτικοευρωπαίος πολιτικός σου λέει ο μπαμπουίνος ...ούτε στα βάθη της ανατολίας τέτοιο paranoid ούγκανο
πόση κοπριά μαζεμένη σε ένα κόμμα?
εισαι σπίρτο τσακμάκι σα βλαΚουλι,Σου έχει βιάσει κι εσένα την κωλότρυπα ε?
Το κάνει αυτό στα σκουπίδια, δεν είσαι ο μόνος