fredm5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 361
- Πόντοι
- 286
Τα τρολ του Σύριζα κοιμούνται και ξυπνάνε με την ελπίδα ότι θα παραιτηθεί ο Άδωνις!

Με το πρωταπριλιάτικο όνειρο θα μείνουν!!
Τα τρολ του Σύριζα κοιμούνται και ξυπνάνε με την ελπίδα ότι θα παραιτηθεί ο Άδωνις!
Με το πρωταπριλιάτικο όνειρο θα μείνουν!!
το 74 μετα την πτωση της χουντας εγκαθιδρυθηκε το σταλινικο καθεστως που εχουμε μεχρι σημερα απο τον καραμαλί
οι ηττημενοι του μπολσεβικοπολεμου νεο-ΕΑΜοβουλγαροι αναρχοκομουνιστες προδοτες μισελληνες καρκινοαριστεροι πηραν την απολυτη εξουσια σε ολους τους τομεις σε ολα τα επιπεδα (κατεντολην της ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ),και ο νικητες δεξιοι, κεντρωοι, εθνικιστες, φιλελευθεροι και βενιζελικοι τρωνε φαπες 44 ολοκληρα χρονια τωρα.
οποιος δεν γνωριζει αυτο δεν εχει μαθει τιποτα στη ζωη του!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οταν απο το 2010 μεχρι το 2015 τσιριζαν οι κουφαλες οι συριζαιοι και οι καμμενοι ηταν καλα τοτε;τι καραγκιοζάκος που είναι ο Γεωργιάδης,
λέει ένα σωστό, μετά φωνάζει, τσιρίζει, διαστρεβλώνει τα λεγόμενα του άλλου,
τον είδα με τον μπγιάλα (που μπορούσε να διατυπώσει καλλίτερα βέβαια ότι ο νέος πρέπει να ξέρει και τον κουφοντίνα και τον κοτζαμάνη), κι αηδίασα, τέτοιος είναι ο λαός μας
χτυπησαν, προπηλακισαν, διαστρεβλωσαν, ειπαν ψεματα, απειλησαν, εβρισαν
και τωρα θελετε να τους παμε με το σεις και με το σας
καλα τους κανει ο αδωνις και πολυ χαλαρο τον ειδα σημερα
οταν απο το 2010 μεχρι το 2015 τσιριζαν οι κουφαλες οι συριζαιοι και οι καμμενοι ηταν καλα τοτε;
τοτε που εισασταν αγανακτησμενοι και τωρα σας εφυγε η αγανακτηση
καλα ξεμπερδεματα για τον μπουμπουκο
Άδωνις:Ψάχνω τρόπο να μην πληρώνουν οι νεοδημοκράτες την ΕΡΤ
«Εχω ζητήσει από τους δικηγόρους μου να μου πουν – κι αυτό θα προτείνω στη ΝΔ – πως μπορούμε οι νεοδημοκράτες να μην πληρώνουμε το τέλος στην ΕΡΤ», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ.
αντιπροεδρος της νουδου
Και πολύ καλά κάνει πασοκε
ποιο ειναι το καλο ρε μαστορα;
Ότι κάποιος προσπαθεί να βρει τρόπο απαλλαγής των πολιτών από την παράλογη υποχρέωση πληρωμής συνδρομής σε τηλεοπτικό προϊόν το οποίο δεν ενδιαφέρονται να αγοράσουν.
Άδωνις:Ψάχνω τρόπο να μην πληρώνουν οι νεοδημοκράτες την ΕΡΤ
«Εχω ζητήσει από τους δικηγόρους μου να μου πουν – κι αυτό θα προτείνω στη ΝΔ – πως μπορούμε οι νεοδημοκράτες να μην πληρώνουμε το τέλος στην ΕΡΤ», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ.
αντιπροεδρος της νουδου
και πως θα αποδεικνυεται η νεοδημοκρατοφροσυνη?
θα βγάζουμε σε φωτοτυπία το ψηφοδέλτιο?![]()