fredm5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 361
- Πόντοι
- 286
Τα τρολ του Σύριζα κοιμούνται και ξυπνάνε με την ελπίδα ότι θα παραιτηθεί ο Άδωνις!
Με το πρωταπριλιάτικο όνειρο θα μείνουν!!
Τα τρολ του Σύριζα κοιμούνται και ξυπνάνε με την ελπίδα ότι θα παραιτηθεί ο Άδωνις!
Με το πρωταπριλιάτικο όνειρο θα μείνουν!!
το 74 μετα την πτωση της χουντας εγκαθιδρυθηκε το σταλινικο καθεστως που εχουμε μεχρι σημερα απο τον καραμαλί
οι ηττημενοι του μπολσεβικοπολεμου νεο-ΕΑΜοβουλγαροι αναρχοκομουνιστες προδοτες μισελληνες καρκινοαριστεροι πηραν την απολυτη εξουσια σε ολους τους τομεις σε ολα τα επιπεδα (κατεντολην της ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ),και ο νικητες δεξιοι, κεντρωοι, εθνικιστες, φιλελευθεροι και βενιζελικοι τρωνε φαπες 44 ολοκληρα χρονια τωρα.
οποιος δεν γνωριζει αυτο δεν εχει μαθει τιποτα στη ζωη του!
οταν απο το 2010 μεχρι το 2015 τσιριζαν οι κουφαλες οι συριζαιοι και οι καμμενοι ηταν καλα τοτε;τι καραγκιοζάκος που είναι ο Γεωργιάδης,
λέει ένα σωστό, μετά φωνάζει, τσιρίζει, διαστρεβλώνει τα λεγόμενα του άλλου,
τον είδα με τον μπγιάλα (που μπορούσε να διατυπώσει καλλίτερα βέβαια ότι ο νέος πρέπει να ξέρει και τον κουφοντίνα και τον κοτζαμάνη), κι αηδίασα, τέτοιος είναι ο λαός μας
χτυπησαν, προπηλακισαν, διαστρεβλωσαν, ειπαν ψεματα, απειλησαν, εβρισαν
και τωρα θελετε να τους παμε με το σεις και με το σας
καλα τους κανει ο αδωνις και πολυ χαλαρο τον ειδα σημερα
οταν απο το 2010 μεχρι το 2015 τσιριζαν οι κουφαλες οι συριζαιοι και οι καμμενοι ηταν καλα τοτε;
τοτε που εισασταν αγανακτησμενοι και τωρα σας εφυγε η αγανακτηση
καλα ξεμπερδεματα για τον μπουμπουκο
Άδωνις:Ψάχνω τρόπο να μην πληρώνουν οι νεοδημοκράτες την ΕΡΤ
«Εχω ζητήσει από τους δικηγόρους μου να μου πουν – κι αυτό θα προτείνω στη ΝΔ – πως μπορούμε οι νεοδημοκράτες να μην πληρώνουμε το τέλος στην ΕΡΤ», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ.
αντιπροεδρος της νουδου
Και πολύ καλά κάνει πασοκε
ποιο ειναι το καλο ρε μαστορα;
Ότι κάποιος προσπαθεί να βρει τρόπο απαλλαγής των πολιτών από την παράλογη υποχρέωση πληρωμής συνδρομής σε τηλεοπτικό προϊόν το οποίο δεν ενδιαφέρονται να αγοράσουν.
Άδωνις:Ψάχνω τρόπο να μην πληρώνουν οι νεοδημοκράτες την ΕΡΤ
«Εχω ζητήσει από τους δικηγόρους μου να μου πουν – κι αυτό θα προτείνω στη ΝΔ – πως μπορούμε οι νεοδημοκράτες να μην πληρώνουμε το τέλος στην ΕΡΤ», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ.
αντιπροεδρος της νουδου
και πως θα αποδεικνυεται η νεοδημοκρατοφροσυνη?
θα βγάζουμε σε φωτοτυπία το ψηφοδέλτιο?