Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
Εδώ υπήρχαν πανηλίθιοι σε όλη την Ελλάδα και ψήφισαν Τσίπρα, ο Άδωνις σας πείραξε...

Άστους, όταν αποτύχει ο βλάκας τους, θα τρέξουν όλοι στο σύνταγμα όπως τρέξαν τις προάλλες για να τον γαμήσουν ασάλιωτα. Ψηφοφόροι γεννημένοι μια ζωή.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Ο Άδωνις είναι πάντα ο Άδωνις, κανένας δεν τον φτάνει!  :uglystupid: :2funny: :2funny:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Θα σου πρότεινα , να μην πολυ-ασχολείσαι με την οικονομία και μαθηματικά .
Δεν το έχεις .
Αυτά είναι για κάποιους πιό επιστήμονες ή και καθηγητές των οικονομικών . Όπως θα γνωρίζεις , λόγω γνώσης των ελληνικών , επιστήμονας σημαίνει "επίσταμαι καλώς" , δηλαδή "γνωρίζω καλά και σε βάθος" .
Θα απορείς γιατί έχω τόσο επιθετικό ύφος , αλλά δεν ανέχομαι πλέον , να ζω σε μία ζούγκλα , όπου ο κάθε ένας έχει άποψη και γι' όλα .
Δεν είμαι συριζαίος , αλλά πρώην ενεργό στέλεχος της ΝΔ στη ΒΒ νομαρχιακή Αθηνών και μέλος κατ' επανάληψη συνεδρίων από το 1981 , όταν όλα "τα σκιάζε η φοβέρα" .
Δεν θα πρέπει όμως , να σου αποδείξω , γιατί τα λέω αυτά ;

Πάμε λοιπόν .
Έδιωξες
3500 γιατρούς * 1200€ μηνιαίο μισθό = 4.200.000€ * 12 μήνες = 50.400.000 ετησίως μισθολογικό κόστος , συν 30% (πλούσια) , διότι κάλυπτε και τις ασφαλιστικές τους εισφορές στο ΙΚΑ , σύνολο 65.500.000€ .

Τώρα έχουμε από την άλλη :
3500γιατροί * 20ημέρες * 12μήνες * 25ραντεβού = 21.000.000ραντεβού με 4,5 ώρες εργασίας και όχι 8 πλήρεις ώρες .

Για να δούμε τι πλήρωνες για τα αντίστοιχα ραντεβού :
21.000.000 ραντεβού * 10€ = 210.000.000€
Τα κτήρια ήταν και είναι εν λειτουργία ακόμη και χωρίς όλους τους γιατρούς και άρα δεν μεταβάλλεται η συνολική δαπάνη λόγω του κόστους τους .

210.000.000€ - 65.500.000 = 144.500.000€ ΖΗΜΙΑ !
Πόσα ; 144.500.000€ ; Είναι δυνατόν ;

Και τώρα 144.500.000€ : ( 300€ φαγητό + 200€ ενοίκιο * 12 μήνες ) = 24.800 . Δηλαδή 24.800 άστεγοι ή πεινασμένοι συνάνθρωποί μας, χωρίς πλέον μεγάλο πρόβλημα επιβίωσης .
Τόσο απλά και μόνο από τους γιατρούς , που απέλυσες .
Έτσι θα μπορούσαν να είναι τα ισοδύναμα και όχι οι φόροι και περικοπές . Κατάλαβες ;
Εκτός αυτού έχουμε και 21.000.000 επισκέψεις σε ιδιώτες πλέον γιατρούς με "καπέλο" τουλάχιστον 10 € από τους δισμοίρους ασθενείς και μάλιστα εν μέσω κρίσης και έτσι έδωσες τουλάχιστον 210.000.000 € στην φοροδιαφυγή , δηλαδή έχουμε και μία απώλεια φορολογικών εσόδων 90-95.000.000 € , λόγω ασχετοσύνης ή αδιαφορίας .

Δεν απορώ πλέον μαζί σας και γιατί χρεώσατε την χώρα μας .
Ούτε στοιχειώδεις μαθηματικές πράξεις δεν ξέρατε να κάνετε ή αδιαφορούσατε να κάνετε , εξ άλλου δικά σας ήταν τα λεφτά ;
Ασχοληθείτε καλύτερα με τις εκδόσεις των αρχαίων , για να μην πληρώνετε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και έχετε και την εφορία ενήμερη για τον τζίρο !
Γατάκια !

Α! και κάτι άλλο .
Τα χαλιά πουλάνε έτσι και όχι τα βιβλία .
Λίγο σεβασμό στα πνεύματα αυτά που θαυμάζει όλη η ανθρωπότητα .
Αλλά θα μου πεις , εδώ για να κάνεις ντόρο , ξεβράκωσες και την γυναίκα σου στα ντάνσιγκ ... , ο Πλάτωνας θα σε εμπόδιζε ;
Είσαι κλασσικός τύπος αριβίστα φίλε μου , είτε σου αρέσει , είτε όχι και αν δεν το κατάλαβες , πρέπει να ανησυχείς .

Δεν νομίζω να σ' έπεισα τόσο , γιατί έγινες και εγωϊστής , λόγω της ξαφνικής ανόδου σου , αλλά θα πρέπει να καταλάβεις ότι το πνεύμα και οι αρχές αυτού του κόμματος , είναι του " παππού " Καραμανλή και όχι του Σαμαρά και οι δικές σου .
Και μία συμβουλή . Μην ξεχνάς , από που ξεκίνησες . Εκεί είναι και οι ρίζες σου .

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
υπουργος να πουλάει βιβλια σε τηλεμάρκετινγκ??????????????
πόσο χαμηλά θα πέσεις βρε ασια????????????
το ρεζίλι της νδ ειναι αυτο!!!!!!!!!!!
πήρατε τον αποστάτη (πολανίτη) τον κάνατε αρχηγο...και με μπόλικα αποβράσματα απο επεν,λάος ακρα δεξια κτλ
συγκροτήσατε την 2η πιο ηλίθια κυβέρνηση μετα την χούντα!!!!!
σιγά μην εισαι νδ εσυ!!!!!!!!!! χα μπορει....εκτος αν εχετε χασει πια τον λογαριασμο εκει μεσα!
σιχαμένοι ανθρωποι που εκτελουσαν διαταγες των νταβατζίδων (εταιρων) και εσυ θα μου τους θεοποιήσεις κιόλας????
ακομα φακελάκια δίνει ο κόσμος μαλάκα να κάνει τις δουλειές του και το μόνο που καναμε ειναι να ναφησουμε ακομα πιο διαλυμένο το συστημα υγείας στην Ελλάδα!
Για να ξέρεις πορωμένε δεξιε......οτι του λέγανε εκανε ο βλάκας σου.....το μονο μυαλό που εχει ειναι για να λαικίζει και να το χαύτουνε κομματόσκυλα σαν του λόγου σου!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
το μονο μυαλό που εχει ειναι για να λαικίζει και να το χαύτουνε κομματόσκυλα σαν του λόγου σου!
ειναι γνωστος λαικιστης ο αδωνις τυπε
λεει παντα τα ευχαριστα για να κοροιδευει τον κοσμο
τι τον περασες;
κανενα αληθινο πολιτικο σαν τους συριζαιους που λενε μονο αληθειες;

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ειναι γνωστος λαικιστης ο αδωνις τυπε
λεει παντα τα ευχαριστα για να κοροιδευει τον κοσμο
τι τον περασες;
κανενα αληθινο πολιτικο σαν τους συριζαιους που λενε μονο αληθειες;
να κριθουν οταν δείξουν τα αποτελέσματα.....τωρα εσυ αν νιωθεις την ανάγκη να υπερασπίζεσαι αυτο το απόβρασμα..... :think:
σορυ αλλα πολύ πορωμένος εισαι για να μην τα πω πιο βαρια πρωι πρωι....... :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πήρατε τον αποστάτη (πολανίτη) τον κάνατε αρχηγο...και με μπόλικα αποβράσματα απο επεν,λάος ακρα δεξια κτλ
σιγά μην εισαι νδ εσυ!!!!!!!!!! χα μπορει....εκτος αν εχετε χασει πια τον λογαριασμο εκει μεσα!
σιχαμένοι ανθρωποι που εκτελουσαν διαταγες των νταβατζίδων (εταιρων) και εσυ θα μου τους θεοποιήσεις κιόλας????
ακομα φακελάκια δίνει ο κόσμος μαλάκα να κάνει τις δουλειές του και το μόνο που καναμε ειναι να ναφησουμε ακομα πιο διαλυμένο το συστημα υγείας στην Ελλάδα!
Για να ξέρεις πορωμένε δεξιε......οτι του λέγανε εκανε ο βλάκας σου.....το μονο μυαλό που εχει ειναι για να λαικίζει και να το χαύτουνε κομματόσκυλα σαν του λόγου σου!

τουλάχιστον αυτός δούλευε για το μεροκάματο... ο Τσίπρας τι ακριβώς δουλειά έκανε θύμησε μας...

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
τοσες μαλακιες μαζεμενες ειχα καιρο να διαβασω

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Απο ολοκληρη Βουλη 220 ψηφισαν κατα της αρσης ασυλιας και μονο 1 υπερ.Ποιος ηταν ο ηλιθιος;

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Αδωνις:γλοιωδης, υποκριτης, λογοκλοπος, γελοιος. Οι δεξιοι ειναι γνωστοι καθυστερημενοι αλλα να ψηφιζουν και Γεωργιαδη ειναι too much ακομα και για αυτους.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Αδωνις:γλοιωδης, υποκριτης, λογοκλοπος, γελοιος. Οι δεξιοι ειναι γνωστοι καθυστερημενοι αλλα να ψηφιζουν και Γεωργιαδη ειναι too much ακομα και για αυτους.
Μπορει και να χεις δικιο τυπε.Το σιγουρο παντως ειναι οτι εμεις οι δεξιοι δεν ειμαστε κομπλεξικοι σαν εσας τους αριστερους.ΕΑΜ ΕΛΑΣ Αρης,λαε μη ξεχνας και τα συμπλεγματα και η ρητορικη μισους,διχασμου και μισαλοδοξιας πανε συννεφο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

τουλάχιστον έχει γράψει αρκετά ένσημα στο ΙΚΑ... ο Τσίπρας πόσα ένσημα έγραψε ?? η αφεντιά σου ??

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
τουλάχιστον έχει γράψει αρκετά ένσημα στο ΙΚΑ... ο Τσίπρας πόσα ένσημα έγραψε ?? η αφεντιά σου ??
τι λες βρε βλάκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ενσημα μαλακιας μαζι με σενα εχετε μπόλικα............ :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

''ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΘΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟ ΣΕΡΙ ΜΟΥ; ''

Έτοιμος να να ψηφίσει όταν έρθει στη Βουλή το «μνημόνιο» του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε...
  ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό  Παραπολιτικά  ο κ.Γεωργιάδης υποστήριξε πως η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να φέρει το πολύ σε μια εβδομάδα στη Βουλή για ψήφιση τη σύμβαση με το Eurogroup, την οποία χαρακτήρισε μνημόνιο.

«Εγώ έχω ψηφίσει όλα τα μνημόνια. Θα χαλάσω το σερί μου επειδή είναι μνημόνιο του Τσίπρα;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

matzas

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
35
Like
81
Πόντοι
16
:jerking:

Συνημμένα