ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
σιγα ρε μαστορα μην βγαλω και δελτιο τυπου
γιατι ρε μπουλη, δουλεια σου ειναι
γιατι ρε μπουλη, δουλεια σου ειναι
συμφωνω και γω για το τσιγαρο. 15 ευρω να παει να μη το ξεκινησει κανεις και να το κοψουν και αυτοι που καπνιζουν.
κι εγω μαζι σου. ελα μου ομως που δεν θελουν να μην αρχισεις το καπνισμα αλλα να καπνιζεις και να εισπραττουν.συμφωνω και γω για το τσιγαρο. 15 ευρω να παει να μη το ξεκινησει κανεις και να το κοψουν και αυτοι που καπνιζουν.
15e ειναι λιγα ....με 25ε δειχνουμε και τα @ρχιδι@ στην τροικα....με 30ε ξεχρεωνουμε και με 35ε αρχιζουμε και δανειζουμε στην γερμανια το πλεονασμα μας με οτι επιτοκιο γουσταρουμε(ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ)....οσο για την φουντα -αν μπει και αυτη στο "εσοδα-εξοδα" -δεν ειναι μακρια και η πρωτη επανδρωμενη διαστημικη αποστολη στον αρη με σκοπο τον εποικισμο του.....και μετα ολοι μαζι αγκαλιασμενοι θα τραγουδαμε ...ΠΑΟΚ ΜΕ ΧΟΡΤΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟ...συμφωνω και γω για το τσιγαρο. 15 ευρω να παει να μη το ξεκινησει κανεις και να το κοψουν και αυτοι που καπνιζουν.
...ΓΙΑ ολα φταιει το γκαζον...κι εγω μαζι σου. ελα μου ομως που δεν θελουν να μην αρχισεις το καπνισμα αλλα να καπνιζεις και να εισπραττουν.
δες αυτο που εγραψε ο γιατρος με το γκαζον.
15e ειναι λιγα ....με 25ε δειχνουμε και τα @ρχιδι@ στην τροικα....με 30ε ξεχρεωνουμε και με 35ε αρχιζουμε και δανειζουμε στην γερμανια το πλεονασμα μας με οτι επιτοκιο γουσταρουμε(ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ)....οσο για την φουντα -αν μπει και αυτη στο "εσοδα-εξοδα" -δεν ειναι μακρια και η πρωτη επανδρωμενη διαστημικη αποστολη στον αρη με σκοπο τον εποικισμο του.....και μετα ολοι μαζι αγκαλιασμενοι θα τραγουδαμε ...ΠΑΟΚ ΜΕ ΧΟΡΤΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟ...
....παλια...τωρα εχουν να λαβαινουν...τους κλεισανε και τη σαουνα...κεσατια!καλά σου λεει ο σπανιολος ρε παπάρα .... γιατι σου δίνουν το μεροκάματο στην Χ.Τρικούπη παλιοτεμπέλη..
απ' όσα ξέρω στην νορβιγική μυθολογία τα τρολ δεν είχαν ίντερνετ, ενώ από την άλλη και να είχαν, δεν νομίζω να καταλάβαινες νορβιγικά.ρε τυποι, ο λογαριασμος jhonny64 παιζει να μην ειναι τρολ;
αυτη τη δικαιολογια μονο ο τραμουντανα που γαμαει τριχωτες μπορει να τη χρησιμοποιησει....ΓΙΑ ολα φταιει το γκαζον...
αυτη τη δικαιολογια μονο ο τραμουντανα που γαμαει τριχωτες μπορει να τη χρησιμοποιησει.
..Το να πουλας νομιμα μια ουσια που ουσιαστικα σε καταστρεφει(μην διαβασω παπαριες ποσο καλο κανει η χρηση της με μετρο-ποιο μετρο οταν εισαι λιωμας) -δεν εχει καμια διαφορα απο το να πουλας την ιδια ουσια παρανομα...ΜΟΝΟ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙ....Το σωστο ειναι τα ναρκωτικα να παρεχονται δωρεαν και ελεγχομενα σε ανθρωπους που επεσαν στην παραμυθα και θελουν να ξεμπλεξουν,αφου πρωτα καταγραφουν ...ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΚΕ...Οπότε καλύτερα να το επιδοτούμε το κάπνισμα με τιμή κάτω του κόστους! Να ντουμανιάζει ο κόσμος ελεύθερα...
Για το χόρτο δεν σε έπιασα. Είσαι εναντίον της νομιμοποίησης-ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ- της χρήσης που γίνεται (παράνομα σήμερα) από όποιον 20χρονο, αν μη και 15χρονο, θέλει;
Το ΚΚΕ λέει κάτι τέτοιες παπαριές! Πως "Πάνε να καταστρέψουν τα μυαλά των παιδιών μας με την νομιμοποίηση του χασίς!"
Λες και όταν θα είναι νόμιμο θα είναι και υποχρεωτικό! Ή έστω πιο εύκολα προσβάσιμο. Τουλάχιστον η νομιμοποίηση θα βάλει ένα ηλικιακό όριο.
..Το να πουλας νομιμα μια ουσια που ουσιαστικα σε καταστρεφει(μην διαβασω παπαριες ποσο καλο κανει η χρηση της με μετρο-ποιο μετρο οταν εισαι λιωμας) -δεν εχει καμια διαφορα απο το να πουλας την ιδια ουσια παρανομα...ΜΟΝΟ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙ....Το σωστο ειναι τα ναρκωτικα να παρεχονται δωρεαν και ελεγχομενα σε ανθρωπους που επεσαν στην παραμυθα και θελουν να ξεμπλεξουν,αφου πρωτα καταγραφουν ...ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΚΕ...
Οσο για το καπνισμα το γραφω ειρωνικα-προφανως δεν καταλαβες-γιατι οι αυξησεις στην τιμη εχουν κανει μαγκες απο το πουθενα τυπους που πουλανε τριμμενα μπανανοφυλα στα φαναρια.... ;)
...λαθος οπτικη και παλι!μάλιστα.. να είμαστε και κερατάδες δηλαδή και δαρμένοι απο πάνω... να τους πληρώνουμε και την δόση
κανονικά δεν έπρεπε να παρέχουν περίθαλψη μέσω της ασφάλειας σε όσους καπνίζουν.
δε γίνεται τα ασφαλιστικά ταμεία να δίνουν χρήματα για την περίθαλψη κάποιων που
αποφάσισαν να καταστρέψουν την υγεία τους με αυτό τον τρόπο.