Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τις επόμενες ώρες θα κατατεθεί τροπολογία στη Βουλή
Τέλος στο εισιτήριο των 25 ευρώ στα νοσοκομεία - Αύξηση 5 λεπτά σε τσιγάρα, καπνό ως ισοδύναμο μέτρο

Η απόφαση της κυβέρνησης γνωστοποιήθηκε από τον υπουργό Υγείας κ. Γεωργιάδη στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Τροπολογία που θα επιβάλει φόρο στα τσιγάρα 5 λεπτά θα κατατεθεί στη Βουλή, ως ισοδύναμο για την απόσυρση του εισιτηρίου των 25 ευρώ για τα νοσήλια στα δημόσια νοσοκομεία.

Η απόφαση της κυβέρνησης γνωστοποιήθηκε από τον υπουργό Υγείας κ. Αδωνι Γεωργιάδη στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με τους οποίους συναντήθηκε νωρίτερα την Τρίτη, καθώς υπήρξαν έντονες αντιδράσεις για το εισιτήριο στα νοσοκομεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν τρεις εναλλακτικές προτάσεις για το θέμα των 25 ευρώ.

Η πρώτη, η οποία είχε δημοσιοποιηθεί από τον υπουργό Υγείας, αφορούσε στο ειδικό τέλος, στις μαγνητικές και στις αξονικές τομογραφίες.

Η δεύτερη σχετιζόταν με την επιβολή αυστηρών προστίμων για το κάπνισμα στους κλειστούς δημόσιους χώρους και η τρίτη, προερχόταν πάλι από τον χώρο της αντικαπνιστικής νομοθεσίας και είναι αυτή που τελικά επιλέχθηκε με εντολή του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών.

Σημειώνεται ότι στη συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας με βουλευτές από τον τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ ήταν οι κ.κ. Κρεμαστινός, Χρ. Πρωτόπαπας, Π. Ρήγας, Κ. Τσουμάκας και Γ. Δατσέρης.

χα πριν λιγες μερες ελεγε οτι το μετρο ειναι σωστο

μπουμπουκος

Επισκέπτης
περισσοτερα θα κερδισουν απ το φορο στα τσιγαρα

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
περισσοτερα θα κερδισουν απ το φορο στα τσιγαρα

ναι ,τι να σου πω ??? δις......οσους ξερω και καπνιζουν ,20 ευρω το κιλο ,χυμα καπνος στριφτο......και βγαζουν 5 μηνες!!!αν δεν ειναι θεριακληδες ,βγαζουν και χρονο!!!με 20-25 ευρω !!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ξεφτίλα

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.458
Πόντοι
216
Μπράβο στον Άδωνι που για ακόμα μια φορά έδειξε πόσο σπουδαίος πολιτικός είναι. Προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει κυβερνητική συνοχή ο Άδωνις που ξέρει να ελίσεται, κατήργησε το 25ευρω και αύξησε 5 λεπτά στα τσιγάρα. Ιδιοφυές αυτό που έκανε καθώς θα φέρει περισσότερα έσοδα στο κράτος. Μακάρι να είχαμε άλλους 10 σαν τον Άδωνι και θα είχε σωθεί η χώρα. Άδωνις ο καλύτερος υπουργός όλων των εποχών.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Μπράβο στον Άδωνι που για ακόμα μια φορά έδειξε πόσο σπουδαίος πολιτικός είναι. Προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει κυβερνητική συνοχή ο Άδωνις που ξέρει να ελίσεται, κατήργησε το 25ευρω και αύξησε 5 λεπτά στα τσιγάρα. Ιδιοφυές αυτό που έκανε καθώς θα φέρει περισσότερα έσοδα στο κράτος. Μακάρι να είχαμε άλλους 10 σαν τον Άδωνι και θα είχε σωθεί η χώρα. Άδωνις ο καλύτερος υπουργός όλων των εποχών.

Και του πήρε μόνο 3 μήνες να το σκεφτεί :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ακομη κι ετσι το γεγονος πως ο υπουργος εγινε ρομπα δεν αλλαζει.
παραιτηση βεβαια δεν περιμενουμε.

περιεργη ιδεα της ρομπας εχεις. δηλαδη αμα παταγε ποδι και ελεγε οοοοοχι δε συμφωνω να παρουμε τα λεφτα απο τα τσιγαρα εγω θελω το 25ευρο εσυ θα τον καμαρωνες ας πουμε?

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
περιεργη ιδεα της ρομπας εχεις. δηλαδη αμα παταγε ποδι και ελεγε οοοοοχι δε συμφωνω να παρουμε τα λεφτα απο τα τσιγαρα εγω θελω το 25ευρο εσυ θα τον καμαρωνες ας πουμε?
δεν εχει σημασια τι θα καμαρωνα εγω. τοσο καιρο καλως η κακως επιμενει στην αναγκαιοτητα του 25ευρου και μολις του εκανε ταπ ταπ στην πλατη ο βενιζελος τα πηρε ολα πισω.
ε λοιπον αυτη ειναι η ιδεα μου για τη ρομπα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
δεν εχει σημασια τι θα καμαρωνα εγω. τοσο καιρο καλως η κακως επιμενει στην αναγκαιοτητα του 25ευρου και μολις του εκανε ταπ ταπ στην πλατη ο βενιζελος τα πηρε ολα πισω.

Το "επέμενε" είναι πολύ λίγη λέξη για να χαρακτηρίσει τη στάση του σ' αυτό το θέμα τόσο καιρό

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

δε σας καταλαβαινω ωρες ωρες. η επιμονη ηταν στο μαζεμα του ποσου, αφου βρεθηκε τροπος να παρθει απο αλλου η ρομπα θα ηταν να επιμεινει.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

έχει ένα point ο αποπάνω, καλώς η κακώς την κυβέρνηση δεν την παίρνει να χάσει και το ΠΑΣΟΚ οπότε αναγκάζονται να κάνουν παραχωρήσεις. Προσωπικά προτιμούσα το 25€ αλλά ελπίζω ότι και αυτό το μέτρο θα φέρει το προσδοκόμενο αποτέλεσμα.

Πάντως ο Άδωνις είχε πει σε συνέντευξη παλαιότερα ότι ένας υπουργός όσο τίμιος, εργατικός και πρόθυμος να είναι πάντα θα υπάρχει τριγύρω του ένα συνονθύλευμα από παράγοντες που θα τον εμποδίσουν να κάνει την δουλεία του. Το ΠΑΣΟΚ είναι ένας από αυτούς και κλασσικά μαλακίζεται για τα μάτια του κόσμου.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Και αυτος ο πανεξυπνος ανθρωπος αντι κατευθειαν να βαλει φορο στα τσιγαρα  για να παρει τα εσοδα που ηθελε, προτιμησει να εξευτελιστει σε ολη την Ελλαδα.
Μονο υποστηρικτες του Αδωνη θα μπορουσαν να διαστρεβλωσουν την πραγματικοτητα κατα αυτον τον τροπο.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Και αυτος ο πανεξυπνος ανθρωπος αντι κατευθειαν να βαλει φορο στα τσιγαρα  για να παρει τα εσοδα που ηθελε, προτιμησει να εξευτελιστει σε ολη την Ελλαδα.
Μονο υποστηρικτες του Αδωνη θα μπορουσαν να διαστρεβλωσουν την πραγματικοτητα κατα αυτον τον τροπο.

που την είδες την διαστρέβλωση;

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Και αυτος ο πανεξυπνος ανθρωπος αντι κατευθειαν να βαλει φορο στα τσιγαρα  για να παρει τα εσοδα που ηθελε, προτιμησει να εξευτελιστει σε ολη την Ελλαδα.

Βασικα τον Αδωνη ξευτιλισε που εβγαινε σε ολους τους τηλεοπτικους σταμους να υπερασπιστει το μετρο
Ηρθε η πρωθυπουργαρα ομως και εβαλε τα πραγματα στην θεση τους. Καταργησε το 25ευρω ο κοσμος πανυγηριζει και ο Αδωνης ξυνεται !!!!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
που την είδες την διαστρέβλωση;
Ο Αδωνης προτιμησε σαν καταλληλο μετρο για να ισορροπησουν τα εσοδα-εξοδα στην δημοσια υγεια να επιβαρυνει με εισιτηριο 25 ευρω τους ασθενεις. Σε μια χωρα που η φτωχεια εχει φτασει στο απογειο της και σε ενα ευαισθητο τομεα οπως η υγεια. Οπως προκυπτει ομως υπηρχαν εξαρχης και αλλες εναλλακτικες (που του επεβαλαν) με πολυ μικροτερο κοστος στην κοινωνια.
Πως στον πουτσο αυτο θεωρειται σαν επιτυχια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom