Επισκέπτης
εφαγε και κατι παραπανω,λιγο κρασι επισης περισσοτερο ,ειναι και του Αιγιάννη[size=10pt]ψεύταρου[/size] κάθε μέρα ,
εφαγε και κατι παραπανω,λιγο κρασι επισης περισσοτερο ,ειναι και του Αιγιάννη[size=10pt]ψεύταρου[/size] κάθε μέρα ,
ακομη κι ετσι το γεγονος πως ο υπουργος εγινε ρομπα δεν αλλαζει.περισσοτερα θα κερδισουν απ το φορο στα τσιγαρα
περισσοτερα θα κερδισουν απ το φορο στα τσιγαρα
ο ρομπας, ρομπα δεν γινεται...ακομη κι ετσι το γεγονος πως ο υπουργος εγινε ρομπα δεν αλλαζει.
παραιτηση βεβαια δεν περιμενουμε.
Μπράβο στον Άδωνι που για ακόμα μια φορά έδειξε πόσο σπουδαίος πολιτικός είναι. Προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει κυβερνητική συνοχή ο Άδωνις που ξέρει να ελίσεται, κατήργησε το 25ευρω και αύξησε 5 λεπτά στα τσιγάρα. Ιδιοφυές αυτό που έκανε καθώς θα φέρει περισσότερα έσοδα στο κράτος. Μακάρι να είχαμε άλλους 10 σαν τον Άδωνι και θα είχε σωθεί η χώρα. Άδωνις ο καλύτερος υπουργός όλων των εποχών.
οσο γι'αυτοπου ξέρει να ελίσεται,
ακομη κι ετσι το γεγονος πως ο υπουργος εγινε ρομπα δεν αλλαζει.
παραιτηση βεβαια δεν περιμενουμε.
δεν εχει σημασια τι θα καμαρωνα εγω. τοσο καιρο καλως η κακως επιμενει στην αναγκαιοτητα του 25ευρου και μολις του εκανε ταπ ταπ στην πλατη ο βενιζελος τα πηρε ολα πισω.περιεργη ιδεα της ρομπας εχεις. δηλαδη αμα παταγε ποδι και ελεγε οοοοοχι δε συμφωνω να παρουμε τα λεφτα απο τα τσιγαρα εγω θελω το 25ευρο εσυ θα τον καμαρωνες ας πουμε?
δεν εχει σημασια τι θα καμαρωνα εγω. τοσο καιρο καλως η κακως επιμενει στην αναγκαιοτητα του 25ευρου και μολις του εκανε ταπ ταπ στην πλατη ο βενιζελος τα πηρε ολα πισω.
ε λοιπον αυτη ειναι η ιδεα μου για τη ρομπα.
δεν εχει σημασια τι θα καμαρωνα εγω. τοσο καιρο καλως η κακως επιμενει στην αναγκαιοτητα του 25ευρου και μολις του εκανε ταπ ταπ στην πλατη ο βενιζελος τα πηρε ολα πισω.
Και αυτος ο πανεξυπνος ανθρωπος αντι κατευθειαν να βαλει φορο στα τσιγαρα για να παρει τα εσοδα που ηθελε, προτιμησει να εξευτελιστει σε ολη την Ελλαδα.Μπράβο στον Άδωνι που για ακόμα μια φορά έδειξε πόσο σπουδαίος πολιτικός είναι. Προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει κυβερνητική συνοχή ο Άδωνις που ξέρει να ελίσεται, κατήργησε το 25ευρω και αύξησε 5 λεπτά στα τσιγάρα. Ιδιοφυές αυτό που έκανε καθώς θα φέρει περισσότερα έσοδα στο κράτος. Μακάρι να είχαμε άλλους 10 σαν τον Άδωνι και θα είχε σωθεί η χώρα. Άδωνις ο καλύτερος υπουργός όλων των εποχών.
Και αυτος ο πανεξυπνος ανθρωπος αντι κατευθειαν να βαλει φορο στα τσιγαρα για να παρει τα εσοδα που ηθελε, προτιμησει να εξευτελιστει σε ολη την Ελλαδα.
Μονο υποστηρικτες του Αδωνη θα μπορουσαν να διαστρεβλωσουν την πραγματικοτητα κατα αυτον τον τροπο.
Και αυτος ο πανεξυπνος ανθρωπος αντι κατευθειαν να βαλει φορο στα τσιγαρα για να παρει τα εσοδα που ηθελε, προτιμησει να εξευτελιστει σε ολη την Ελλαδα.
Μονο υποστηρικτες του Αδωνη θα μπορουσαν να διαστρεβλωσουν την πραγματικοτητα κατα αυτον τον τροπο.
Ο Αδωνης προτιμησε σαν καταλληλο μετρο για να ισορροπησουν τα εσοδα-εξοδα στην δημοσια υγεια να επιβαρυνει με εισιτηριο 25 ευρω τους ασθενεις. Σε μια χωρα που η φτωχεια εχει φτασει στο απογειο της και σε ενα ευαισθητο τομεα οπως η υγεια. Οπως προκυπτει ομως υπηρχαν εξαρχης και αλλες εναλλακτικες (που του επεβαλαν) με πολυ μικροτερο κοστος στην κοινωνια.που την είδες την διαστρέβλωση;