Παλι γαμιωντας τους πηγε στην Ανατροπη
πρεπει να παρει μεταθεση και να παει στο Αναπτυξης να φυγει απο εκει η μουνοτριχα ο Χατζηδακης να δουμε ασπρη μερα
Δεν τους πηγε γαμιωντας...
Απλα, αυτα τα συνδικαλια της Υγειας ειναι σε τετοιο βαθμο βραδυπορουντα (ή/και ιδιοτελη - βυσματωμενα - τρωκτικα), ωστε εκτιθενται 10000% οποτε βγουν σε ευθυ διαλογο με υπουργο.
Εγω, για να ειμαι ειλικρινης, πιστευω οτι προκειται για μιγμα ηλιθιοτητας/ασχετοσυνης/συμφεροντολογιας, διοτι δεν καταφερνουν ουτε καν να ΥΠΟΔΥΘΟΥΝ οτι νοιαζονται για την ουσια του προβληματος!
Στο μεταξυ, κανοντας λιγο ζαπινγκ και προς το Star, πετυχα το Μητροπουλο ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑΓΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΠ' ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!
Τι νουμερα ειν' αυτα ρε??? Τι λεγε ο ανθρωπας?? (Θα τους προσλαβουμε ολους, με μεγαλους μισθους, γιατι ετσι θα ερθει η αναπτυξη!!! )
Ειλικρινα, ειμαι αριστερος και αντι-δεξιος, δεν συμπαθω καθολου τους Αδωνιδες και τους Βοριδηδες, ΑΛΛΑ αυτου του ειδους η Αριστερα ειναι τοοοσο σαπια, τοοοσο οπισθοδρομικη και τοοοσο διαβρωμενη, ωστε αν μου εβαζες το πιστολι στον κροταφο, θα ψηφιζα ΝΔ δαγκωτο!!! (Οριακα το απεφυυγα στις τελευταιες εκλογες)