Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 218K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Παλι γαμιωντας τους πηγε στην Ανατροπη  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

πρεπει να παρει μεταθεση και να παει στο Αναπτυξης να φυγει απο εκει η μουνοτριχα ο Χατζηδακης να δουμε ασπρη μερα  :2on1:

Δεν τους πηγε γαμιωντας...

Απλα, αυτα τα συνδικαλια της Υγειας ειναι σε τετοιο βαθμο βραδυπορουντα (ή/και ιδιοτελη - βυσματωμενα - τρωκτικα), ωστε εκτιθενται 10000% οποτε βγουν σε ευθυ διαλογο με υπουργο.
Εγω, για να ειμαι ειλικρινης, πιστευω οτι προκειται για μιγμα ηλιθιοτητας/ασχετοσυνης/συμφεροντολογιας, διοτι δεν καταφερνουν ουτε καν να ΥΠΟΔΥΘΟΥΝ οτι νοιαζονται για την ουσια του προβληματος!

Στο μεταξυ, κανοντας λιγο ζαπινγκ και προς το Star, πετυχα το Μητροπουλο ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑΓΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΠ' ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!

Τι νουμερα ειν' αυτα ρε??? Τι λεγε ο ανθρωπας?? (Θα τους προσλαβουμε ολους, με μεγαλους μισθους, γιατι ετσι θα ερθει η αναπτυξη!!!  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:)

Ειλικρινα, ειμαι αριστερος και αντι-δεξιος, δεν συμπαθω καθολου τους Αδωνιδες και τους Βοριδηδες, ΑΛΛΑ αυτου του ειδους η Αριστερα ειναι τοοοσο σαπια, τοοοσο οπισθοδρομικη και τοοοσο διαβρωμενη, ωστε αν μου εβαζες το πιστολι στον κροταφο, θα ψηφιζα ΝΔ δαγκωτο!!! (Οριακα το απεφυυγα στις τελευταιες εκλογες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686

Ο θεσμός του οικογενειακού γιατρού έγινε επειδή υπάρχει στο εξωτερικό
ΕΛΛΕΙΨΗ ειδικών γιατρών και πληθώρα γενικών ιατρών.

Εσύ αν χαλάσει το αυτοκίνητό σου θα το πάς στην αντιπροσωπεία είτε
σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο ,ή θα το πάς σε " γενικό " συνεργείο ;

Αν χαλάσει το αυτοκίνητό σου στην Πάρο ,θα πάς σε γενικό συνεργείο .

Πριν 30 χρόνια τα συνεργεία αυτοκινήτων ήταν >90 % γενικά .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.719
Πόντοι
12.756
Δεν τους πηγε γαμιωντας...

Απλα, αυτα τα συνδικαλια της Υγειας ειναι σε τετοιο βαθμο βραδυπορουντα (ή/και ιδιοτελη - βυσματωμενα - τρωκτικα), ωστε εκτιθενται 10000% οποτε βγουν σε ευθυ διαλογο με υπουργο.
Εγω, για να ειμαι ειλικρινης, πιστευω οτι προκειται για μιγμα ηλιθιοτητας/ασχετοσυνης/συμφεροντολογιας, διοτι δεν καταφερνουν ουτε καν να ΥΠΟΔΥΘΟΥΝ οτι νοιαζονται για την ουσια του προβληματος!

Στο μεταξυ, κανοντας λιγο ζαπινγκ και προς το Star, πετυχα το Μητροπουλο ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑΓΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΠ' ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!

Τι νουμερα ειν' αυτα ρε??? Τι λεγε ο ανθρωπας?? (Θα τους προσλαβουμε ολους, με μεγαλους μισθους, γιατι ετσι θα ερθει η αναπτυξη!!!  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:)

Ειλικρινα, ειμαι αριστερος και αντι-δεξιος, δεν συμπαθω καθολου τους Αδωνιδες και τους Βοριδηδες, ΑΛΛΑ αυτου του ειδους η Αριστερα ειναι τοοοσο σαπια, τοοοσο οπισθοδρομικη και τοοοσο διαβρωμενη, ωστε αν μου εβαζες το πιστολι στον κροταφο, θα ψηφιζα ΝΔ δαγκωτο!!! (Οριακα το απεφυυγα στις τελευταιες εκλογες)

Αυτο εννοω τυπε , οτι εδειξε για ακομη μια φορα οτι ολοι αυτοι στην υγεια ειναι για το πουτσο , τον Μητροπουλο γαμα τον , δεν βγαινει ακρη ..

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686

Φίλε Κοσαμφ , να αναφέρεσαι σε πρόσωπα, όχι μόνο σε κόμματα .

Ο Αδωνις είναι ένα κουτοπόνηρο " παιδί της πιάτσας " .Κουτοπόνηρος όμως είναι,
όχι ευφυής .Φιλόλογος ,όχι τεχνοκράτης .Τον παρακαλουθώ στις εκπομπές και ΔΕΝ
μπορεί να καταλάβει, αυτό που καταλαβαίνει μια αμόρφωτη γιαγιά ασθενής
ότι αν έχεις ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ Προβλημα πρέπει να πας στονΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ και όχι
στον παθολογο .Κατευθείαν στον ειδικό .

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Οσο για οικογενειακους γιατρους κλπ δεν εχω αποψη (δεν ειμαι του χωρου), αλλα ακουσα το Γεωργιαδη να λεει οτι θα αρει το οριο επισκεψεων σε συμβεβλημενα ιατρεια.

Αρα, οι "οικογενειακοι γιατροι" θα εχουν μαλλον συμπληρωματικο χαρακτηρα (αν τυχον περισσεψουν τπτ γιατροι του ΕΟΠΥΥ, με την κινητικοτητα), και δεν θα σηματοδοτησουν αλλαγη ολου του συστηματος.

Κραταω μονο μια επιφυλαξη μηπως ο Γεωργιαδης ειπε για απεριοριστες επισκεψεις ΜΟΝΟ στους "οικογενειακους", και οριο, πχ 200 επισκεψεων, στους αλλους.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
Αυτο εννοω τυπε , οτι εδειξε για ακομη μια φορα οτι ολοι αυτοι στην υγεια ειναι για το πουτσο , τον Μητροπουλο γαμα τον , δεν βγαινει ακρη ..

Καταρχήν ο Γεωργιάδης είναι ΝΔ ( τώρα  :2funny:)

Ο Πατούλης ΝΔ ,ο Μπονάνος ΝΔ και ο πρόεδρος
των κλινικαρχών ΝΔ .Περίμενες να τον ταπώσουν ;

Ο Σιώρας είναι ΚΚΕ ,οπότε ...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Φίλε Κοσαμφ , να αναφέρεσαι σε πρόσωπα, όχι μόνο σε κόμματα .

Ο Αδωνις είναι ένα κουτοπόνηρο " παιδί της πιάτσας " .Κουτοπόνηρος όμως είναι,
όχι ευφυής .Φιλόλογος ,όχι τεχνοκράτης .Τον παρακαλουθώ στις εκπομπές και ΔΕΝ
μπορεί να καταλάβει, αυτό που καταλαβαίνει μια αμόρφωτη γιαγιά ασθενής
ότι αν έχεις ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ Προβλημα πρέπει να πας στονΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ και όχι
στον παθολογο .Κατευθείαν στον ειδικό .

Δεν διαφωνω σ' αυτο που λες

Καταρχήν ο Γεωργιάδης είναι ΝΔ ( τώρα  :2funny:)

Ο Πατούλης ΝΔ ,ο Μπονάνος ΝΔ και ο πρόεδρος
των κλινικαρχών ΝΔ .Περίμενες να τον ταπώσουν ;

Ο Σιώρας είναι ΚΚΕ ,οπότε ...

Ειδικα τον Πατουλη τον εχω αχτι

Τι γλειωδες σκουληκι που ειναι, ρε γαμω την πουτανα μου?

Απ' τους ελαχιστους ανθρωπους που ευχομαι να πεσουν στα χερια τπτ μπαχαλων των Εξαρχειων και να φανε το ξυλο της χρονιας τους (Να φανταστεις οτι, οταν τις εφαγε ο Χατζηδακης στο Συνταγμα, ξενερωσα)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
Οσο για οικογενειακους γιατρους κλπ δεν εχω αποψη (δεν ειμαι του χωρου), αλλα ακουσα το Γεωργιαδη να λεει οτι θα αρει το οριο επισκεψεων σε συμβεβλημενα ιατρεια.

Αρα, οι "οικογενειακοι γιατροι" θα εχουν μαλλον συμπληρωματικο χαρακτηρα (αν τυχον περισσεψουν τπτ γιατροι του ΕΟΠΥΥ, με την κινητικοτητα), και δεν θα σηματοδοτησουν αλλαγη ολου του συστηματος.

Κραταω μονο μια επιφυλαξη μηπως ο Γεωργιαδης ειπε για απεριοριστες επισκεψεις ΜΟΝΟ στους "οικογενειακους", και οριο, πχ 200 επισκεψεων, στους αλλους.

Φίλε Κοσαμφ ,αν σε πονέσει το γόνατό σου ή η μέση σου
θα πας σε παθολόγο ή σε ορθοπαιδικό ;
Στην Ελλάδα θα πήγαινες ΤΖΑΜΠΑ στον ορθοπαιδικό ( νοσοκομειο ή ΕΟΠΥΥ ).
Στην Αγγλία ,Γαλλία κτλ πρέπει να πας ΠΡΩΤΑ στον γενικό παθολόγο .
Μπορούν αυτός να αντιμετωπίσει κατι τέτοιο ; ΟΧΙ
θα σε στείλει στον ειδικό .Χάνεις χρόνο ετσι.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686

Αλίμονο για τον κόσμο αν εφαρμόσει ο Αδωνις τις " σοφές " ιδέες του .

Νομίζει ότι εχει και την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος ,τρομάρα του !

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
Ο θεσμός του οικογενειακού γιατρού έγινε επειδή υπάρχει στο εξωτερικό
ΕΛΛΕΙΨΗ ειδικών γιατρών και πληθώρα γενικών ιατρών.

Εσύ αν χαλάσει το αυτοκίνητό σου θα το πάς στην αντιπροσωπεία είτε
σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο ,ή θα το πάς σε " γενικό " συνεργείο ;

Αν χαλάσει το αυτοκίνητό σου στην Πάρο ,θα πάς σε γενικό συνεργείο .

Πριν 30 χρόνια τα συνεργεία αυτοκινήτων ήταν >90 % γενικά .

Το αυτοκίνητο σου να το φροντίζεις καλύτερα από την υγεία του σώματός σου ;

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
:2funny: :2funny: :2funny:

Είναι  κρυφή λούγκρα πάντως !  :2funny: :2funny:

Εμενα μου τη δινουν ΤΡΕΛΑ κατι γλειωδεις σε στυλ Μητροπουλου, Πατουλη κλπ... που το παιζουν κυριλε και "comme-il-faut", μιλανε παντα περιφερειακα κι οχι στο ζουμι, δεν εχουν "αιχμες" στο λογο τους, δεν λενε ευθεως αυτο που θελουν (συνηθως δεν λενε τιποτα) και τελικα, το μονο που τους απασχολει, ειναι η παραμονη τους μεσα στο συστημα (Καναλια, Κομματα, Συνδικατα, Μπιζνες...)

Δηλαδη, αυτο που, με μια λεξη λεγεται ΤΡΩΚΤΙΚΑ!

Με το Χατζηδακη δεν εχω προβλημα, γιατι τουλαχιστον κανει μια δουλεια. Το παλευει- κουτσα στραβα. Κανει κατι! Δε γυριζει γυρω απ' την ουρα του, προσπαθωντας να κανει "συντηρηση δυναμεων" και "play safe". Ουτε το παιζει γοης, σε στυλ Ακη, Αβραμοπουλου, Παπουτση και ολων αυτων των ΑΧΡΗΣΤΩΝ.

Οτι ειναι κρυφοπουστα το εχω ακουσει κι εγω...  :sunglasses:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.719
Πόντοι
12.756
Ειδικα τον Πατουλη τον εχω αχτι

Τι γλειωδες σκουληκι που ειναι, ρε γαμω την πουτανα μου?

Απ' τους ελαχιστους ανθρωπους που ευχομαι να πεσουν στα χερια τπτ μπαχαλων των Εξαρχειων και να φανε το ξυλο της χρονιας τους (Να φανταστεις οτι, οταν τις εφαγε ο Χατζηδακης στο Συνταγμα, ξενερωσα)

Οντως , τωρα ειναι συνεχεια πισω απο το κωλο του Γεωργιαδη , οπου παει ειδικα εξω σε εκδηλωσεις κτλ παει μαζι του , σε λιγο καιρο σιγουρα θα ειναι σε καποια θεση στο υπουργειο .

Εμενα μου τη δινουν ΤΡΕΛΑ κατι γλειωδεις σε στυλ Μητροπουλου, Πατουλη κλπ... που το παιζουν κυριλε και "comme-il-faut", μιλανε παντα περιφερειακα κι οχι στο ζουμι, δεν εχουν "αιχμες" στο λογο τους, δεν λενε ευθεως αυτο που θελουν (συνηθως δεν λενε τιποτα) και τελικα, το μονο που τους απασχολει, ειναι η παραμονη τους μεσα στο συστημα (Καναλια, Κομματα, Συνδικατα, Μπιζνες...)

Με το Χατζηδακη δεν εχω προβλημα, γιατι τουλαχιστον κανει μια δουλεια. Το παλευει- κουτσα στραβα. Κανει κατι! Δε γυριζει γυρω απ' την ουρα του, προσπαθωντας να κανει "συντηρηση δυναμεων" και "play safe". Ουτε το παιζει γοης, σε στυλ Ακη, Αβραμοπουλου, Παπουτση και ολων αυτων των ΑΧΡΗΣΤΩΝ.

Οτι ειναι κρυφοπουστα το εχω ακουσει κι εγω...  :sunglasses:

ο Χατζηδακης δεν κανει καμια δουλεια , ειναι πιο αχρηστος απο τους αχρηστους ...το χαμηλο προφιλ που εχει απλα μπερδευει το κοσμο ..Ανθρωπος υποχείριο με ολη την σημασια της λεξης

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686

Οτι ειναι κρυφοπουστα το εχω ακουσει κι εγω...  :sunglasses:

Εχω παέι πριν 5 χρόνια στο γραφειο του Χατζηδάκη ,σαν Ευρωβουλευτή
για ένα επαγγελματικό θέμα του κλάδου των Ηλ/γων μηχανικών .
Δεν μπορούσαν να καταλάβουν τα άτομα στο γραφείο του ΤΙΠΟΤΑ !
Πήγα στον τότε Ευρωβουλευτη της ΝΔ Τρακατέλλη που είναι ΓΙΑΤΡΟΣ και
το κατάλαβε ενώ είναι θέμα Μηχ/κου και έκανε ερώτηση στην Ευρωβουλή ,που διευκρίνισε
την αντίστοιχη κοινοτική οδηγια .

Ο Χατζηδάκης είναι ΚΑΤΩ από το μέτριο σαν τεχνοκράτης .

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
Οντως , τωρα ειναι συνεχεια πισω απο το κωλο του Γεωργιαδη , οπου παει ειδικα εξω σε εκδηλωσεις κτλ παει μαζι του , σε λιγο καιρο σιγουρα θα ειναι σε καποια θεση στο υπουργειο .

ο Χατζηδακης δεν κανει καμια δουλεια , ειναι πιο αχρηστος απο τους αχρηστους ...το χαμηλο προφιλ που εχει απλα μπερδευει το κοσμο ..Ανθρωπος υποχείριο με ολη την σημασια της λεξης

:rockon: :rockon: :rockon:

+ 1000

Ο Χατζηδάκης έχει πρόβλημα κατανόησης.
Κατάλαβε ο...γιατρός ευρωβουλευτής της ΝΔ το θεμα που αφορα
τους μηχανικούς και δεν το κατάλαβε ο Χατζηδάκης !

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.719
Πόντοι
12.756
:rockon: :rockon: :rockon:

+ 1000

Ο Χατζηδάκης έχει πρόβλημα κατανόησης.
Κατάλαβε ο...γιατρός ευρωβουλευτής της ΝΔ το θεμα που αφορα
τους μηχανικούς και δεν το κατάλαβε ο Χατζηδάκης !

Α μπραβο ρε τυπε , που μου βγαλαν ολοι τον Χατζηδακη ατσιδα , τον ανθρωπο βλημα ......σε κοιταει λες και εχει πεσει σε κομμα...εχουμε ριξει γελια με τον Χατζηδακη σε κατι τραπεζια  :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Εχω παέι πριν 5 χρόνια στο γραφειο του Χατζηδάκη ,σαν Ευρωβουλευτή
για ένα επαγγελματικό θέμα του κλάδου των Ηλ/γων μηχανικών .
Δεν μπορούσαν να καταλάβουν τα άτομα στο γραφείο του ΤΙΠΟΤΑ !
Πήγα στον τότε Ευρωβουλευτη της ΝΔ Τρακατέλλη που είναι ΓΙΑΤΡΟΣ και
το κατάλαβε ενώ είναι θέμα Μηχ/κου και έκανε ερώτηση στην Ευρωβουλή ,που διευκρίνισε
την αντίστοιχη κοινοτική οδηγια .

Ο Χατζηδάκης είναι ΚΑΤΩ από το μέτριο σαν τεχνοκράτης .

Α,πασο...

Δεν εχω προσωπικη αποψη, απλα μου φαινοτανε σοβαρος + κινητικος, βασει του δημοσιου του προφιλ.

Βεβαια, η μπιζνα με τους εργολαβους μου χτυπησε ασχημα, αλλα αποτελουσε κεντρικη επιλογη της κυβερνησης, γτ ολες αυτες οι εταιριες ειναι για φουντο... (δε νομιζω να υπηρξε ζητημα μιζας, τουλαχιστον στο υψηλοτερο επιπεδο)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
Α μπραβο ρε τυπε , που μου βγαλαν ολοι τον Χατζηδακη ατσιδα , τον ανθρωπο βλημα ......σε κοιταει λες και εχει πεσει σε κομμα...εχουμε ριξει γελια με τον Χατζηδακη σε κατι τραπεζια  :2funny:

Ο Χατζηδάκης είναι ο λεγόμενος γιεσμεν ,σωστά τον είπες φερέφωνο !

Είναι κάτω από το μέτριο σε αντίληψη ,γι΄αυτό δεν κατάλαβε
ότι θα έτρωγε φάπες !

xatzidakis.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2012/xatzidakis_epithesi2.jpg[/img[/URL]]

Τον λυπήθηκα ,γιατί σάστισε !

Ουτε να τον δείρεις δεν αξίζει !

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το Πασοκ και η Νεα Δημοκρατία δημιούργησαν πολλούς ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ γιατρούς
συστήνοντας τις αντίστοιχες θέσεις στα νοσοκομεία .

Το έκαναν ΣΚΟΠΙΜΑ για να αγοράζουν σε χαμηλή τιμή υπηρεσίες υγείας .

Τώρα αυτό είναι πλεονέκτημα για τους ασθενείς .
Με 1000 ευρώ οι ειδικευμένοι γιατροί έβλεπαν 450-600 ασθενείς το μήνα .
Τέτοιες τιμές δεν υπάρχουν ούτε σε Ρουμανία και Βουλγαρία .
Δέχονται να το κάνουν επειδή ακριβώς  ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ το εισόδημά τους με το ιατρείο .
Τώρα ο Άδωνις θέλει να απολύσει από τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ τους ειδικευμένους και
να τους βλέπουν...οι γενικοί γιατροί !

Εσείς αν πονάει η μέση σας ή το γόνατό σας θα πάτε σε ορθοπαιδικό ή σε...
γενικό γιατρό ;

Πως ο ασθενής αντιλαμβάνεται ότι ο πόνος στην μεση προερχεται από τα οστά ή από καποιο νευρο ή απο κάποια άλλη μη ορθοπαιδικη αιτία

Οι γυναίκες πάνε στο γυναικολόγο ή στο γενικό γιατρό ;

Με ποιό τροπο μια γυναικα αντιλαμβάνεται ότι ένας πόνος χαμηλά στην κοιλιά είναι προβλημα γυναικολογικό και όχι πχ γαστρεντερολογικό? Εξαλλου η γενική γυναικολογία ανηκει στην πρωτοβάθμια υγεία..

Αν έχετε δερματικό πρόβλημα πηγαίνετε στον δερματολόγο ή στο γενικό γιατρό ;

Οι δερματολόγοι ανήκουν σαν ειδικότητα (οπως και οι παιδιατροι και οι οφθαλμίατροι) στην πρωτοβάθμια υγεία..

Αν έχετε άσθμα θα πάτε στον πνευμονολόγο ή τον γενικό γιατρό ;

Με ποιό τρόπο ενας με δύσπνοια προσδιοριζει ότι έχει ασθμα και οχι πχ καρδιολογικο πρόβλημα?

κτλ

και κατι ακόμη..

η Γενική Ιατρικη δεν είναι απλή ούτε βραχυχρόνια ειδικότητα ... απαιτει 4 χρονια και καλυπτει ευρύ φασμα γνωσεων

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί ειδικευμένοι και ελάχιστοι γενικοί γιατροί .

Γιατί στο εξωτερικό υπάρχουν πολλοί γενικοί και λίγοι ειδικοί ;

Διότι στην Αγγλία ,Γαλλία ,Γερμανία κτλ οι απόφοιτοι ιατρικής ήθελαν
να βγάλουν ΓΡΗΓΟΡΑ και ΕΥΚΟΛΑ χρήματα και διάλεξαν μια ειδικότητα
με ΛΙΓΑ χρόνια ειδίκευσης και ΕΥΚΟΛΕΣ εξετάσεις ,σχετικά .
Οι πτυχιούχοι ιατρικής στο εξωτερικο σπουδάζουν με ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ
και θέλουν ΓΡΗΓΟΡΑ να ξεπληρώσουν το δάνειό τους .Επίσης διορίζονται
αμέσως σε μία περιφέρεια και έχουν ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ πελάτες

δεν εισαι μόνον βλαξ είσαι και άσχετος... η ιατρικη ειδίκευση (Residency) γίνεται σε νοσοκομεία και είναι πάντοτε αμειβόμενη με καλό μάλιστα μισθό (ακόμη και στην Ελλάδα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom