Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 218K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τα σωστα δε τα δεχονται τα λαμογια που εφαγαν ......κοινος ,αυτοι που εχουν και δεν πληρωνουν τιποτα ,κρυμμενοι πισω απο κατι offshore και ΜΚΟ ....α,μην ξεχασω και τις τραπεζες που ποτε δεν ελεγχονταν απο πουθενα !! αυτοι εαν πληρωναν ,τωρα δε θα ειχες προβλημα ......

ρε πες τα μετρα εσύ και θα δουμε αν θα τα δεχτουν ή όχι....

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
και η μαλακία ξέρεις ποια είναι?
ότι όλα αυτά έγιναν επειδή δεν κυνήγησαν τη φοροδιαφυγή και δεν διέλυσαν το δημόσιο και δεν έκαναν μεταρρυθμίσεις από την αρχή.

η Ιρλανδία ξεμπέρδεψε (χωρίς απεργίες, διαδηλώσεις και όλες αυτές τις μπολσεβίκηκες μαλακίες)
η Κύπρος πάει αρκετά καλά όπως φαίνεται

Ισπανία και Ιταλία κάνουν αλλαγές και μειώσεις χωρίς να έχουν τρόικα και δοσίλογους, τοκογλύφους, ελοχίμ και λοιπούς καμμενοτσιπρομαλάκες

η Πορτογαλία προχωράει και αυτή με τα όποια προβλήματα της.

Ποιος είναι ο τρελός του χωριού κάνοντας ότι του καυλώσει? Η Ελλάδα μας!

μα οι φοροφυγαδες πολλων χιλιαδων ευρω ,μαζι με ενα καλο ποσοστο καλοπληρωμενων δημοσιων, ψηφισαν ΝΔ και πασοκ....και δε μιλαω για εναν υπαλληλο των 800-900 ευρω το μηνα που δεν εκλεψε τιποτα....μιλαω για κατι διευθηντες του δημοσιου σε διαφορες υπηρεσιες του κρατους....κατι γραμματεις,κατι ειδικοι συμβουλοι,κλπ κλπ.....τα εχουμε πει...η χωρα στεναζει για 1 μυριο λαμογια εκ των οποιων οι 100 χιλιαδες ειναι στην ανωτατη κλιμακα σε χρημα !!!

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ρε πες τα μετρα εσύ και θα δουμε αν θα τα δεχτουν ή όχι....

να πιασουν ολα τα λαμογια που χρωστανε εκατομυρια ,που δεν εχουν να δωσουν ??? φυλακη ωσπου να τα δωσουν ,αλλιως να μην βγουν ποτε να τα χαρουν.....αυτο σου κανει ???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
οχι το 07 οχι το 08 οχι το 09

βασικά το 1990 πηγαν να παρθουν αλλα τοτε ηταν στα χαι τους αυτοί

cea3cea4ce91ce9cce9fcea.jpg

cf84cebfcebccf80cf81ceb1cf82.jpg

URL]]

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
μα οι φοροφυγαδες πολλων χιλιαδων ευρω ,μαζι με ενα καλο ποσοστο καλοπληρωμενων δημοσιων, ψηφισαν ΝΔ και πασοκ....και δε μιλαω για εναν υπαλληλο των 800-900 ευρω το μηνα που δεν εκλεψε τιποτα....μιλαω για κατι διευθηντες του δημοσιου σε διαφορες υπηρεσιες του κρατους....κατι γραμματεις,κατι ειδικοι συμβουλοι,κλπ κλπ.....τα εχουμε πει...η χωρα στεναζει για 1 μυριο λαμογια εκ των οποιων οι 100 χιλιαδες ειναι στην ανωτατη κλιμακα σε χρημα !!!

τύπε σόρρυ κιόλας αλλά η κουβέντα έχει πάει σε επίπεδο καφενείου ηλικιών 85 πλας... ούτε πρέφα να παίζαμε  :S

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
να πιασουν ολα τα λαμογια που χρωστανε εκατομυρια ,που δεν εχουν να δωσουν ??? φυλακη ωσπου να τα δωσουν ,αλλιως να μην βγουν ποτε να τα χαρουν.....αυτο σου κανει ???
μόνο αυτους που χρωστάνε εκατομύρια ή και αυτούς που χρωστάνε χιλιάδες ??

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Ας υποθέσουμε είστε η φίρμα «GROUP MALLIORA Α.Ε» και εμπορεύεστε ένα προϊόν
που «ξεσκίζει» σε πωλήσεις, π.χ. «ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ».

Aς πούμε ότι το 2012 είχατε έσοδα 2.000.000 ευρώ και έξοδα 800.000. Άρα
δηλώσατε κέρδη 1.200.000 και σας τα πήρε όλα η εφορία.

Τι κάνετε λοιπόν;

1) Βαφτίζετε τα μαγαζιά με τα λουκάνικά σας με ένα όνομα, π.χ. «Lukanix».

2) Πηγαίνετε σε έναν φορολογικό παράδεισο και ιδρύετε μια εταιρεία
(offshore) με το όνομα Lukanix inc, της οποίας η μοναδική δραστηριότητα
είναι η κατοχή του «σήματος» (trademark) Lukanix και η παραχώρησή του σε
εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

3) Υπογράφετε μεταξύ της «Lukanix inc» και της «GROUP MALLIORA  Α.Ε.»
συμφωνητικό παραχώρησης χρήσης ονόματος. Στο συμβόλαιο αναγράφεται ότι για
να μπορείτε να ονομάσετε τα μαγαζιά σας «Lukanix», θα καταβάλλετε το ποσό
των 1.300.000 ευρώ ετησίως στη Lukanix inc. (που στην πραγματικότητα ανήκει
πάλι σε σας, μόνο που δεν φορολογείται αφού εδρεύει στα Κέημαν κ.λ.π.)

4) Στη χρήση 2013, έχετε πάλι πωλήσεις 2.000.000, έξοδα 800.000, κερδος
1.200.000, αλλά αυτή τη φορά στα έξοδά σας, περνάτε και το τιμολόγιο για το
σήμα, των 1.300.000. Έτσι, εμφανίζεστε στην ελληνινή εφορία με ζημία 100.000
ευρώ, αφού πλέον τα έξοδά σας είναι 800.000+ 1.300.000 =2.100.000 εκ. !

Τα 1.300.000 τα στέλνετε φυσικά στην offshore, με νόμιμα χαρτιά και όντως
υπάρχουν στα Κέημαν, στα οποία πηγαίνετε σαν κύριος όποτε θέλετε και κάνετε
την ανάληψή σας, αφορολόγητος και κούκλος!

Είδατε ΠΟΣΟ απλά, δεν φορολογούνται όσοι έχουν;

:think:  :think:  :think:  :think:  :think:

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
μόνο αυτους που χρωστάνε εκατομύρια ή και αυτούς που χρωστάνε χιλιάδες ??

και οι των χιλιαδων ευρων που τα χρωστουσαν προ κρισης....οχι αυτοι που ξαφνικα βρεθηκαν με χρεος λογο υπερφορολογησης....αυτο σου κανει ???? εχω μια στην πολυκατοικια μου ,και εχει χρεος απο το 2001 στο τεβε ...κοντα στα 80 χιλιαρικα εχει φτασει το κοστουμι...η βιοτεχνια ειναι ανοιχτη και δουλευει και κανεις δεν την εχει πιασει.......αυτο σου κανει ????

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ας υποθέσουμε είστε η φίρμα «GROUP MALLIORA Α.Ε» και εμπορεύεστε ένα προϊόν
που «ξεσκίζει» σε πωλήσεις, π.χ. «ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ».

Aς πούμε ότι το 2012 είχατε έσοδα 2.000.000 ευρώ και έξοδα 800.000. Άρα
δηλώσατε κέρδη 1.200.000 και σας τα πήρε όλα η εφορία.

Τι κάνετε λοιπόν;

1) Βαφτίζετε τα μαγαζιά με τα λουκάνικά σας με ένα όνομα, π.χ. «Lukanix».

2) Πηγαίνετε σε έναν φορολογικό παράδεισο και ιδρύετε μια εταιρεία
(offshore) με το όνομα Lukanix inc, της οποίας η μοναδική δραστηριότητα
είναι η κατοχή του «σήματος» (trademark) Lukanix και η παραχώρησή του σε
εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

3) Υπογράφετε μεταξύ της «Lukanix inc» και της «GROUP MALLIORA  Α.Ε.»
συμφωνητικό παραχώρησης χρήσης ονόματος. Στο συμβόλαιο αναγράφεται ότι για
να μπορείτε να ονομάσετε τα μαγαζιά σας «Lukanix», θα καταβάλλετε το ποσό
των 1.300.000 ευρώ ετησίως στη Lukanix inc. (που στην πραγματικότητα ανήκει
πάλι σε σας, μόνο που δεν φορολογείται αφού εδρεύει στα Κέημαν κ.λ.π.)

4) Στη χρήση 2013, έχετε πάλι πωλήσεις 2.000.000, έξοδα 800.000, κερδος
1.200.000, αλλά αυτή τη φορά στα έξοδά σας, περνάτε και το τιμολόγιο για το
σήμα, των 1.300.000. Έτσι, εμφανίζεστε στην ελληνινή εφορία με ζημία 100.000
ευρώ, αφού πλέον τα έξοδά σας είναι 800.000+ 1.300.000 =2.100.000 εκ. !

Τα 1.300.000 τα στέλνετε φυσικά στην offshore, με νόμιμα χαρτιά και όντως
υπάρχουν στα Κέημαν, στα οποία πηγαίνετε σαν κύριος όποτε θέλετε και κάνετε
την ανάληψή σας, αφορολόγητος και κούκλος!

Είδατε ΠΟΣΟ απλά, δεν φορολογούνται όσοι έχουν;

:think:   :think:   :think:   :think:   :think:

(1) Ποιός σου είπε ότι το τιμολόγιο αυτό εκπίπτει έτσι απλά από τα έξοδα?
(2) Ποιός σου ειπε ότι το τιμολόγιο της offshore δεν έχει παρακρατούμενο φόρο?
(3) Κάνεις την αναληψη σου και τι ακριβως τα κανεις τα λεφτά ??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και οι των χιλιαδων ευρων που τα χρωστουσαν προ κρισης....οχι αυτοι που ξαφνικα βρεθηκαν με χρεος λογο υπερφορολογησης....αυτο σου κανει ???? εχω μια στην πολυκατοικια μου ,και εχει χρεος απο το 2001 στο τεβε ...κοντα στα 80 χιλιαρικα εχει φτασει το κοστουμι...η βιοτεχνια ειναι ανοιχτη και δουλευει και κανεις δεν την εχει πιασει.......αυτο σου κανει ????

τι σημαινει προ κρισης ??

ενας που χρωστάει ΦΠΑ (τον οποιο τον εισέπραξε βεβαιως βεβαιως αλλά τον έφαγε) να μην παει φυλακή?

ενας που χρωσταει ΙΚΑ (τα οποια τα κρατησε από τον εργάτη του αλλά τα εφαγε) να μην παει φυλακή?

ενας που χρωσταει ΦΜΥ  (τον οποιο τον κρατησε βεβαιως βεβαιως από τον υπαλλλο του αλλά τον έφαγε) να μην παει φυλακή?

ααα ναι και στα αρχιδια μου αν τα εφαγε για να παρει γαλα στα παιδια του ή στα μπουζουκια.. από τον κοσμάκη τα εκλεψε και ο κοσμάκης θα τα ξαναπληρωσει..

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
φυλακη θα παει καποιος για τα φαρμακα που απο τα 2δις εφτασαν στα 8.5 δις το 09;

σιγα μην παρω απαντηση

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τι σημαινει προ κρισης ??

ενας που χρωστάει ΦΠΑ (τον οποιο τον εισέπραξε βεβαιως βεβαιως αλλά τον έφαγε) να μην παει φυλακή?

ενας που χρωσταει ΙΚΑ (τα οποια τα κρατησε από τον εργάτη του αλλά τα εφαγε) να μην παει φυλακή?

ενας που χρωσταει ΦΜΥ  (τον οποιο τον κρατησε βεβαιως βεβαιως από τον υπαλλλο του αλλά τον έφαγε) να μην παει φυλακή?

ααα ναι και στα αρχιδια μου αν τα εφαγε για να παρει γαλα στα παιδια του ή στα μπουζουκια.. από τον κοσμάκη τα εκλεψε και ο κοσμάκης θα τα ξαναπληρωσει..

ναι.....οσοι χρωστανε να πανε φυλακη...ωσπου να δωσουν πισω οτι εφαγαν...δεν λεω κατι διαφορετικο ....εσυ προφανως εννοεις και καποιον που χρωσταει μετα κρισης.....αυτο δε θα ηταν δικαιο και τοσο...ολοι χρωστανε πλεον!!!προ 2010 να πιασουν.....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ναι.....οσοι χρωστανε να πανε φυλακη...ωσπου να δωσουν πισω οτι εφαγαν...δεν λεω κατι διαφορετικο ....εσυ προφανως εννοεις και καποιον που χρωσταει μετα κρισης.....αυτο δε θα ηταν δικαιο και τοσο...ολοι χρωστανε πλεον!!!προ 2010 να πιασουν.....

δηλαδή αυτος που κλέβει ΦΠΑ μετα το 2010 καλως πράττει?

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
δηλαδή αυτος που κλέβει ΦΠΑ μετα το 2010 καλως πράττει?

ρε μεγαλε ,δουλευομαστε ???οι περισσοτεροι πλεον δεν πληρωνουν ΦΠΑ διοτι εχει πεσει η καταναλωση....δηλαδη αμα αυριο βγει νομος που φορολογει το τετραγωνικο 1000 ευρω και καποιος πρπει να δωσει φορο στο κρατος 100 χιλιαδες για 100 τετραγωνικα ,ειναι φοροφυγας επειδη δε θα εχει να πληρωσει ???? ολο μαλακιες πετας.....προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις ???? μετα τις υπερφορολογησεις ,μου πετας την μαλακια να πληρωσουν τωρα και οσοι χρωστανε μετα το 2010 ???? εδω φορολογουν τον ανεργο με τεκμαρτο και εσυ ακομη παπαριζεις ???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε μεγαλε ,δουλευομαστε ???οι περισσοτεροι πλεον δεν πληρωνουν ΦΠΑ διοτι εχει πεσει η καταναλωση....δηλαδη αμα αυριο βγει νομος που φορολογει το τετραγωνικο 1000 ευρω και καποιος πρπει να δωσει φορο στο κρατος 100 χιλιαδες για 100 τετραγωνικα ,ειναι φοροφυγας επειδη δε θα εχει να πληρωσει ???? ολο μαλακιες πετας.....προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις ???? μετα τις υπερφορολογησεις ,μου πετας την μαλακια να πληρωσουν τωρα και οσοι χρωστανε μετα το 2010 ???? εδω φορολογουν τον ανεργο με τεκμαρτο και εσυ ακομη παπαριζεις ???

τι λες ρε μαλακα???

ξέρεις τι ειναι ο ΦΠΑ???? ξερεις τι είναι παρακρατουμενοι φόροι και παρακρατουμενες ασφαλιστικές εισφορες???

τι τον ΄κανουν τον ΦΠΑ που εισπραττουν?? τον τρώνε...και στα παπαρια μου αν με αυτόν αγοράζουν γαλα για τα παιδια τους γιατι εγω ο πελατης που τον πληρωσα δεν τον εδωσα για τα παιδια του αλλά για να τον δωσει για λογαριασμό μου στο κρατος...

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16

εγω παλι λεω πως πρεπει να παει στην ψειρου μονο αυτος που τα κρατησε για να παρει γαλα του παιδιου του και το εννοω. επισης θα πρεπει οποιος αποδεδειγμενα εχει αρπαξει τα περισσοτερα απο τους μεγαλους να πριμοδοτηθει και με επιπλεον μπονους.
επαναλαμβανω πως τα εννοω 100% αυτα που λεω και μπορω να εξηγησω το γιατι.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τι λες ρε μαλακα???

ξέρεις τι ειναι ο ΦΠΑ???? ξερεις τι είναι παρακρατουμενοι φόροι και παρακρατουμενες ασφαλιστικές εισφορες???

τι τον ΄κανουν τον ΦΠΑ που εισπραττουν?? τον τρώνε...και στα παπαρια μου αν με αυτόν αγοράζουν γαλα για τα παιδια τους γιατι εγω ο πελατης που τον πληρωσα δεν τον εδωσα για τα παιδια του αλλά για να τον δωσει για λογαριασμό μου στο κρατος...

αυτο που διαβασες ρε μαλακα......δε μπορεις να υπερφορολογεις και μετα να ονομαζεις το 90% των πολιτων, φοροφυγαδες, επειδη η πολιτικη σου το προκαλει αυτο....επειδη καποιος αποφασισε να ανεβασει την φορολογια σε υπερβολικα επιπεδα ,ειμαστε υποχρεωμενοι για καταδικη επειδη δεν εχουμε να πληρωσουμε ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom