Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 218K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Κακά τα ψέματα το μόνο που μπορεί να "πουλήσει" η Ελλάδα είναι ο ήλιος και γενικότερα ο καιρός της και η θάλασσά της. Δηλαδή να γίνει η Φλώριδα της Ευρώπης, να έρχονται οι βορειοευρωπαίοι συνταξιούχοι να τρώνε εδώ την σύνταξή τους.

Τις υποδομές τις έχουμε, τα ακίνητα μας περισσεύουν ανοίκιαστα κι απούλητα και αυτοί που θα τους παρέχουν τις υπηρεσίες έτοιμοι είναι, πελάτες ψάχνουν. Οι μόνοι υποψήφιοι πελάτες αυτοί είναι φοβάμαι.

Και δηλαδή σε ποιον θα "πέσει άσχημα"; Σε μας (που αυτό έχουμε μάθει να κάνουμε έτσι κι αλλιώς) ή σ' αυτούς που τώρα που μιλάμε εδώ έχει 18 βαθμούς (και στην Κρήτη 20), ενώ στις χώρες τους έχουν από 1έως 4 στη Γερμανία και μέχρι και -3 στην Σκανδιναυία;

Αλλά ούτε κι αυτό δεν μπορούμε να "πλασσάρουμε" καλά...

και οι πορτογαλλοι εχουν ηλιο και θαλασσα και οι ισπανοι οπως και ολη η νοτια ιταλια.....εχεςι ρωτησει με ποσο κλεινουν οι ξενοδοχοι στους ξενους....κατι 10-15 ευρω με ολα μεσα.....ποσο δηλαδη θελουν να κλεισουν ?με 1 ευρω την μερα ???

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ειναι λιγο χαζη η ερωτηση σου. Η cosco αγορασε ετοιμες υποδομες και ειχε συμφερον να ερθει να διαπραγματευτει. Η Ιντελ και η οποια εταιρεια θελει να παραξει προιον (οχι να πουλησει υπηρεσιες) γιατι να ερθει να παρακαλεσει την Ελλαδα οταν το πλαισιο υπαρχει ετοιμο αλλου?

μα και στην μαλλαισια που εχει εργοστασιο η intel απελυσε 300 ατομα ......... ???????????????????????????? μαλαισια λεμε....................

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
βεβαια δικαστικα εχουν δικαιωθει οι Γερμανοι αλλα αυτο δε το λεμε, λεμε οτι χρωστανε.

ναι..στα βρετανικα δικαστηρια....χαχαχαχαχα....τι ειχες γιαννη ,τι ειχα παντα!!!!!! τρομερες επενδυσεις απο ξενους λοιπον....χαχαχαχχα....αρα ΦΠΑ γιοκ για το αεροδρομιο !!!! τι λεμε τοση ωρα.....

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ναι..στα βρετανικα δικαστηρια....χαχαχαχαχα....τι ειχες γιαννη ,τι ειχα παντα!!!!!! τρομερες επενδυσεις απο ξενους λοιπον....χαχαχαχχα....αρα ΦΠΑ γιοκ για το αεροδρομιο !!!! τι λεμε τοση ωρα.....
΄

ρε ανθρωπε καταλαβαινεις οτι αυτος ειναι ακριβως ο λογος που κανεις δε επενδυει εδω? Υπεγραψες μια συμβαση με τη Hochtief. Τους ειπες οτι φορολογικα θα εχουν την α αντιμετωπιση, ειπαν οκ, εβαλαν το μετρητο και εφτιαξαν το αεροδρομιο. Μετα 10 χρονια ξυπνησες και λες δε μου αρεσει η συμβαση που επετρεπε στη hochtief να συμψηφιζει το ΦΠΑ. Ε δε φταιει η Hochtief καραμητροοοοοοοο.

Και το Βρετανικο Δικαστηριο το οριζει η συμβαση που υπεγραψες ΕΣΥ μαζι τους.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.083
Πόντοι
25.467
να προσθεσω και το πολύ υψηλό εργατικό κόστος...  ;)

Κάποια στιγμή όταν εργαζόμουν στο εξωτερικό, η εταιρία για την οποία εργαζόμουν εκδήλωσε την επιθυμία να δραστηριοποιηθεί και στην Ελλάδα. Με έστειλαν λοιπόν, μαζί με τον έναν από τους δύο νομικούς συμβούλους, στην Ελλάδα, προκειμένου να διερευνήσουμε τα  σχετικά με το εγχείρημα.

Όταν με το καλό επιστρέψαμε και παρουσιάσαμε στο Δ.Σ.:

-Τον κατάλογο με τις δεκάδες γραφειοκρατικές διαδικασίες για την έναρξη και για την άδεια,

-Το φορολογικό σύστημα με τις εκατοντάδες τροπολογίες, τις συνεχείς αλλαγές στη νομοθεσία, τις αναδρομικές αλλαγές στους νόμους (σημειωτέον ότι κατά την διάρκεια της αναφοράς μας στην περαίωση, ο οικονομικός διευθυντής έπεσε από την καρέκλα του, σκασμένος από τα γέλια), τις ασαφείς, αντιφατικές ή ελλιπείς οδηγίες των φορολογικών αρχών, το ασαφές ή αδύναμο ρυθμιστικό σύστημα για ατομικές λύσεις και προεγκρίσεις, αλλά και τις μακράς διάρκειας φορολογικές δικαστικές διαμάχες,

η απάντηση ήταν η εξής : Αφήστε... Θα πάμε στην Μάλτα.

Στην επισήμανση μου ότι στην Μάλτα το εργατικό κόστος ήταν αρκετά υψηλότερο από ότι στην Ελλάδα, η απάντηση που έλαβα ήταν η κάτωθι:

Δεν μας απασχολεί. Αυτό που μας απασχολεί, είναι το να ξέρουμε με απόλυτη ακρίβεια το  τι θα πληρώνουμε τουλάχιστον για τα επόμενα 12 χρόνια, ούτως ώστε να μπορέσουμε να ζυγίσουμε αν μας συμφέρει να επιχειρήσουμε, ή όχι. Στην περίπτωση της πατρίδας σου, αυτό δεν είναι δυνατό. 

Όλα αυτά, εν έτει 1995. 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
και οι πορτογαλλοι εχουν ηλιο και θαλασσα και οι ισπανοι οπως και ολη η νοτια ιταλια.....εχεςι ρωτησει με ποσο κλεινουν οι ξενοδοχοι στους ξενους....κατι 10-15 ευρω με ολα μεσα.....ποσο δηλαδη θελουν να κλεισουν ?με 1 ευρω την μερα ???

Έχεις κάνει μπάνιο στην Πορτογαλία τύπε, που είναι Ατλαντικός; Καλύτερα να μην κάνεις!

Και δεν μίλησα μόνο για τουρισμό.
Μίλησα κυρίως για μόνιμη εγκατάσταση βορειοευρωπαίων συνταξιούχων.
Θα υπάρχουν ίσα με 50 εκατομμύρια από δαύτους. Τα δύο τα "φιλοξενούμε" άνετα. Αλλά να μας πληρώνουν!

Όχι σαν κάτι άλλους που πρέπει και να τους τρέφουμε...

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
΄

ρε ανθρωπε καταλαβαινεις οτι αυτος ειναι ακριβως ο λογος που κανεις δε επενδυει εδω? Υπεγραψες μια συμβαση με τη Hochtief. Τους ειπες οτι φορολογικα θα εχουν την α αντιμετωπιση, ειπαν οκ, εβαλαν το μετρητο και εφτιαξαν το αεροδρομιο. Μετα 10 χρονια ξυπνησες και λες δε μου αρεσει η συμβαση που επετρεπε στη hochtief να συμψηφιζει το ΦΠΑ. Ε δε φταιει η Hochtief καραμητροοοοοοοο.

Και το Βρετανικο Δικαστηριο το οριζει η συμβαση που υπεγραψες ΕΣΥ μαζι τους.

ποιος εγω ??? εγω υπεγραψα ??? οχι φιλε ....εμενα δε με ενημερωσε κανεις !!! απλα οταν υπεγραψαν αυτοι που τσεπωσαν, βγηκαν και χειροκροτουσαν οτι εγινε επενδυση ....τις λεπτομεριες ομως στα ψιλα γραμματα κανεις δεν τις Ανεφερε.....ακου "εγω υπεγραψα"....τις αστοχιες του καθε πολιτικου που εκρυψε την αληθεια ακομη απο τους ψηφοφορους του,τις χρεωνομαστε ολοι ??? δεν το ηξερα αυτο ......ποιος υπεγραψε λοιπον τετοια συμβαση ??? ποιος δεχτηκε ?? τοτε να τον δικασουμε αυτον που πετυχε τετοια "συμφωνια".....συμφωνεις ????

Σου ειπα για επενδυσεις....η intel επενδυσε στην μαλαισια και απελυσε κοσμο....εκει τι εφταιγε ?? η φορολογια ?? τα ακριβα εργατικα ?? το υποβαθρο ??? ελα γιατι ξεφευγουμε τωρα........

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Έχεις κάνει μπάνιο στην Πορτογαλία τύπε, που είναι Ατλαντικός; Καλύτερα να μην κάνεις!

Και δεν μίλησα μόνο για τουρισμό.
Μίλησα κυρίως για μόνιμη εγκατάσταση βορειοευρωπαίων συνταξιούχων.
Θα υπάρχουν ίσα με 50 εκατομμύρια από δαύτους. Τα δύο τα "φιλοξενούμε" άνετα. Αλλά να μας πληρώνουν!

Όχι σαν κάτι άλλους που πρέπει και να τους τρέφουμε...

οι παραλιες σε κατι ιμπιζα και μαγιορκες ειναι στην καλυτερη τους, επιπεδου αττικης. σε κατι καννες ειναι επιπεδου κατω του πειραια

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Σου ειπα για επενδυσεις....η intel επενδυσε στην μαλαισια και απελυσε κοσμο....

Οπότε επειδή όποιος επενδύει και προσλαμβάνει προσωπικό, ενδέχεται να ανακαλύψει κάποτε πως κάποιους από αυτούς που είχε προσλάβει δεν τους χρειάζεται (χωρίς ενδεχομένως να φταίνε οι ίδιοι, αλλά επειδή στο μεταξύ έπεσε η ζήτηση του προϊόντος του π.χ.), καλύτερα να ΜΗΝ γίνονται καθόλου επενδύσεις!!

Ο Αλέξης εξ άλλου δεν είπε πως θα απαγορευθούν οι απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα;
Δεν είπε βέβαια πως θα υποχρεωθούν σε προσλήψεις κι ακόμα περισσότερο πως θα απαγορευθούν οι πτωχεύσεις και τα λουκέτα! ;)

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Οπότε επειδή όποιος επενδύει και προσλαμβάνει προσωπικό, ενδέχεται να ανακαλύψει κάποτε πως κάποιους από αυτούς που είχε προσλάβει δεν τους χρειάζεται (χωρίς ενδεχομένως να φταίνε οι ίδιοι, αλλά επειδή στο μεταξύ έπεσε η ζήτηση του προϊόντος του π.χ.), καλύτερα να ΜΗΝ γίνονται καθόλου επενδύσεις!!

Ο Αλέξης εξ άλλου δεν είπε πως θα απαγορευθούν οι απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα;
Δεν είπε βέβαια πως θα υποχρεωθούν σε προσλήψεις κι ακόμα περισσότερο πως θα απαγορευθούν οι πτωχεύσεις και τα λουκέτα! ;)

χεστηκα τι λεει ο αλεξης......

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.083
Πόντοι
25.467
οι παραλιες σε κατι ιμπιζα και μαγιορκες ειναι στην καλυτερη τους, επιπεδου αττικης. σε κατι καννες ειναι επιπεδου κατω του πειραια

Στην Palma de Mallorca δε, βρίθουν από μέδουσες.

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.464
Πόντοι
216
Ο Άδωνις φέρνει νομοσχέδιο για ψήφιση την Τετάρτη με το οποίο μειώνονται οι τιμές όλων των φαρμάκων, μετά από απαίτηση του Ελληνικού Λαού. Ποιοι αντιδρούν στο να παίρνει φθηνότερα φάρμακα ο λαός; Οι φαραμακοβιομηχανλίες και ο...Συριζα. Οι φαρμακοβιομηχανίες θα δουν τα κέρδη τους να μειώνονται. Ο Γιαννακόπουλος ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης εγχώριας φαρμακοβιομηχανίας είναι και ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού. Έδωσε εντολή και ανάρτησαν πανό στο γήπεδο με σύνθημα μαύρο στον Άδωνι. Επίσης διέταξε την αθλητική εφημερίδα "Πράσινη" να κυκλοφορήσει με εξώφυλλο εναντίον του Άδωνι!! Όσο για το ΣΥΡΙΖΑ, η Αυγή και ο ρδιοσταθμός στο Κόκκινο, που του ανήκουν, συντηρούνται σχεδόν αποκλειστικά από τα τεράστια πακέτα δισεκατομμυρίων ευρώ που τους δίνουν οι φαρμακοβιομηχανίες δήθεν ως διαφημίσεις. Αν μειωθπύν οι τιμές των φαρμάκων, για να αντισταθμίσουν τη χασούρα θα κόψουν τις διαφημίσεις,οπότε θα χάσει παραπάνω από τα μισά του έσοδα ο ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για τον ορισμό της διαπλοκής. Ένα παράγοντα δεν είχαν υπολογίσει ΣΥΡΙΖΑ και φαρμακοβιομηχανίες: τον Άδωνι Γεωργιάδη. Και φυσικά την πάτησαν...
http://[URL unfurl="true"]www.antinews.gr/wp-content/uploads/2013/11/PrasiniI.jpg[/img[/URL]]
Δέκα φορές ρώτησε ο Οικονομέας τον Μπαλάφα αν τα παίρνει ο Συριζα από τις φαρμακοβιομηχανίες, δέκα φορές έκανε την πάπια ο βολευτής του ΣΥΡΙΖΑ...
[MEDIA=youtube]87o2c6NPV1c[/MEDIA]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αυτα τα λες εσυ με 6 χιλιαρικα το μηνα ειδσοδημα ???
εγω παίκτη δεν δουλευω σε εργοστάσιο και το αντικειμενο μου στην Ελλάδα το γνωρίζει μονοψήφιος αριθμός...

και για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους με τον παλιο βασικό των 800 ευρω ο εργοδότης πληρωνε 1272 ευρω καθε εργασιμο μηνα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Έτσι!
Η καλύτερες της δυτικής Μεσογείου που είναι στην Costa del Sol, (Malaga, Torremolinos κλπ.), είναι επιπεδου Πόρτο Ράφτη και κάτω!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
http://[URL unfurl="true"]www.antinews.gr/wp-content/uploads/2013/11/PrasiniI.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

και μετα λεει οτι ο κοσμος του παναθηναικου δεν ειναι προβατο  :uglystupid: :jerking:
αν και βαζελος, τους κατουραω. αυτοι οι μαλακες πονταρουν στους χρηστιδηδες ολων των ομαδων

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.083
Πόντοι
25.467
Έτσι!
Η καλύτερες της δυτικής Μεσογείου που είναι στην Costa del Sol, (Malaga, Torremolinos κλπ.), είναι επιπεδου Πόρτο Ράφτη και κάτω!

Αν ήταν επιπέδου Πόρτο Ράφτη, οι Ανδαλουσιανοί θα έκαναν τούμπες. Λούτσα και βγάλε...

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
εγω παίκτη δεν δουλευω σε εργοστάσιο και το αντικειμενο μου στην Ελλάδα το γνωρίζει μονοψήφιος αριθμός...

και για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους με τον παλιο βασικό των 800 ευρω ο εργοδότης πληρωνε 1272 ευρω καθε εργασιμο μηνα

δε με ενδιαφερει εαν δουλευεις σε φαμπρικα ή οχι και ποσοι γνωριζουν το αντικειμενο σου.....και εμενα το αντικειμενενο μου το γνωριζουν ενα ατομο ακομη στην ελλαδα και ζητημα να το γνωριζουν και αλλοι 50 παγκοσμιος.....τι σχεση αυτο ??? εγω ανεφερα οτι παιρνεις 6 χιλιαρικα και για αυτο μιλας με ανεση ,και οχι με το ποσοι γνωριζουν το αντικειμενο σου......και εγω σπανια εργασια κανω και 6 χιλιαρικα δεν βγαζω....παμε παρακατω!!!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Φέτος το καλοκαίρι έκανα μπάνιο στην Νίκαια (της Γαλλίας, αν και στης Ελλάδας καλύτερα θα ήταν) πάνω σε ψεύτικη παραλία από πέτρες που σπάγανε τα πόδια μου!

Ένα καλό παραθαλάσσιο τριάρι εκεί πλησιάζει το εκατομμύριο! Μήπως είμαστε πλέον χώρα ευκαιρίας για επενδυτές ακινήτων;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
δε με ενδιαφερει εαν δουλευεις σε φαμπρικα ή οχι και ποσοι γνωριζουν το αντικειμενο σου.....και εμενα το αντικειμενενο μου το γνωριζουν ενα ατομο ακομη στην ελλαδα και ζητημα να το γνωριζουν και αλλοι 50 παγκοσμιος.....τι σχεση αυτο ??? εγω ανεφερα οτι παιρνεις 6 χιλιαρικα και για αυτο μιλας με ανεση ,και οχι με το ποσοι γνωριζουν το αντικειμενο σου......και εγω σπανια εργασια κανω και 6 χιλιαρικα δεν βγαζω....παμε παρακατω!!!!

Μήπως επειδή γράφεις το παγκοσμίως με όμικρον; :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom