Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 279K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

freenowforever

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πηγαινε εναν δερματολογο να σου κοψει το χαλινο.. ισα-ισα καλυτερα ειναι και απο θεμα υγειας και απο θεμα αν εχεις κοντο χαλινο σε ποναει στο γαμησι και μπορει να σκιστει και να εχεις αιμορραγια και να σε τρεχουν σε κανα εφημερευον νοσοκομειο

ξερετε που να παω ωστε να μου μπορει να κοψει το χαλινο με laser και να το καλυψει το ι.κ.α??

ευχαριστω

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
εγω παντως που εκανα περιτομη σε μεγαλη ηλικια υπεφερα στο χειρουργειο με 2 τοπικες αναισθησιες μαλιστα τα καταλαβαινα ολα οσο για τις στυσεις την πρωτη μερα εμεινα μεσα στο νοσοκομειο και μαλλον μου ειχαν δωσει αντικουκου αλλα την δευτερη μερα που βγηκα δεν πηρα φαρμακα αντιστυτικο.
οσο για στυσεις δεν γινεται να μην εχεις το βραδυ εχεις αρκετες οργανικα μονο αποχη απο το σεξ θελει για καμια 20 μερες.

Σε κανένα σφαγείο πήγες ρε φίλε? Ανατρίχιασα όπως τα λές. Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα και έφυγα σε 30 λεπτά. Βεβαία ο γιατρός έκανε τη δουλειά με lazer και όχι νυστέρια.

tzimakos.

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2010
Like
1
Πόντοι
0
  Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον πολλές από τις απαντήσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα.Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να παραθέσω μερικές σκέψεις.
  Ξεχώρισα σαν καλύτερη απάντηση ότι θα πρέπει κανείς να επισκεφτεί πρώτα γιατρό.Εδώ , για να ισχυροποιήσω την άποψη μου ότι αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάρει κάνεις την πιο συμφέρουσα για τον εαυτό του απάντηση , προτείνω να επισκεφτεί κανείς περισσότερους γιατρούς για να συγκρίνει απόψεις.Με έκπληξη θα διαπιστώσει κανείς ότι οι απαντήσεις για την ίδια ανατομική διαμαρτυρία (πχ φίμωση) στον ίδιο πάσχοντα ποικίλουν.
  Ποικίλουν...
1. ανάλογα με τον τύπο γιατρού (ιδιότης - δημόσιος)
2. ανάλογα με την οικονομική επιφάνεια του πάσχοντος (είναι η κλασική ερώτηση του κάθε γιατρού "τι δουλειά κάνετε;")
3. ανάλογα με την ψυχική κατάσταση , εμπειρία , χαρακτήρα , γνώση και συγκεκριμένη στιγμή του γιατρού (εύκολα βρίσκουμε κακές περιτομές με κακή ραφή στο εναπομένον δέρμα ενώ σε εξαιρετικά καλές περιπτώσεις βλέπουμε χρήση στεροειδούς κρέμας που χωρίς να έχει κανένα μειονέκτημα επιφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα - όταν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.)
4. ανάλογα με την οικονομική κατάσταση του γιατρού. Εάν ο γιατρός θέλει να καλύψει δικά του οικονομικά προβλήματα ενδέχεται να προτείνει επίτηδες μια ακριβότερη μέθοδο που δεν είναι απαραίτητα η καλύτερη.
  Πριν σπεύσει κανείς να αντικρούσει τα παραπάνω θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο μοναδικός λόγος που τα αναφέρω είναι για την ενημέρωση των τυχόν πασχόντων. Αναφέρω ένα πραγματικό παράδειγμα με ολική φίμωση από την παιδική ηλικία με το δέρμα πλέον κολλημένο στην βάλανο από τις πολλές μυκητιάσεις και αλλεπάλληλες μολύνσεις.
  Στο ΙΚΑ Ι.Δροσοπούλου ο γιατρός (αφού πρώτα κάλεσε τον ασθενή στο προσωπικό του ιατρείο) ανέφερε ότι χρειάζεται επέμβαση split dorsal και όχι περιτομή με κόστος 600 ευρώ.Στο google θα βρείτε πολλές πληροφορίες.Η βασικότερη διαφορά είναι ότι στην περιτομή κόβεται μεγάλο μέρος νεύρων , ενώ στην split dorsal , το δέρμα κόβεται κατά μήκος στο πάνω μέρος του πέους και ράβεται στο κάτω χωρίς να χάνονται πολλά αισθητήρια νεύρα αλλά έχει πολύ κακό οπτικό και ανατομικό αποτέλεσμα αφού αλλοιώνει το σχήμα του πέους.
  Ο ίδιος ασθενής σε 2 ιδιώτες γιατρούς πήρε την άποψη ότι χρειάζεται περιτομή όπου ο ένας ζήτησε 300 ευρώ ενώ ο δεύτερος 450 ευρώ χωρίς να αναφέρουν πολλές λεπτομέρειες για την επέμβαση.
  Σε δεύτερο γιατρό του ΙΚΑ στα κάτω Πατήσια πήρε την απάντηση ότι δεν έχει "δουλέψει" αρκετά το δέρμα του και ότι η κατάστασή του είναι μια απλή "παραφίμωση" (google it - από τις πιο επικίνδυνες μορφές παθήσεων της ακροποσθίας) και του χορηγήθηκε αλοιφή Travocort (κατά την μυκητίασης).
  Οι παραπάνω επισκέψεις είναι καταγεγραμμένες στο βιβλιάριο υγείας του πάσχοντος που θα μπορούσε να προσκομίσει σε ιατρική επιτροπή μιας και κανένας δημόσιος γιατρός δεν παρέπεμψε τουλάχιστον σε δημόσιο νοσοκομείο.
  Η τελευταία απάντηση ήρθε από γιατρό του εξωτερικού , όπου πρότεινε απλά καθημερινή χρήση ενός συνδυασμού αλοιφών με βασικότερη την αλοιφή στεροειδούς. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι στην Ελλάδα οι γιατροί δείχνουν να αγνοούν επιδεικτικά την τελευταία μέθοδο.

Όλα τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι θα πρέπει ο καθένας να κάνει τον γιατρό μόνος του.Επίσης δεν σημαίνουν ότι οι γιατροί δεν είναι γνώστες.
Σημαίνουν ότι είμαστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι για την υγεία μας και συμβουλευτικά μπορούμε να ρωτήσουμε τον επαγγελματία.

Κλείνοντας θα αναφέρω μερικά γεγονότα για το συγκεκριμένο ζήτημα.
  1.Στην Αμερική πλέον δεν γίνεται η συγκεκριμένη επέμβαση στα παιδιά για δεκάδες λόγους που ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να αναζητήσει μόνος του μιας και απαιτούν μεγάλη ανάλυση.
  2.Οι γιατροί ανεπτυγμένων χωρών δεν πραγματοποιούν ακρωτηριασμό της ακροποσθίας ούτε του χαλινού (πετσάκι) πάρα μόνο σε περίπτωση παραφίμωσης.
  3.Σε περίπτωση πραγματικής φίμωσης (δεν εμφανίζεται καθόλου η βάλανος) χορηγούνται πρώτα λιπαντικές αλοιφές σε συνδυασμό με τοπικά στεροειδή.
  4.Αρκετοί περιτομημένοι επιλέγουν επεμβάσεις αποκατάστασης(μερικής) της ακροποσθίας ή τους επιβάλλεται να αποκαταστήσουν την ακροποσθία για να αποφύγουν την ολοκληρωτική ΑΠΟΝΕΎΡΩΣΗ του πέους.

Το νυστέρι και το λέιζερ έχει αντίτιμο , ο κάθε τύπος ακρωτηριασμού επίσης , η ζημιά ΔΕΝ είναι αναστρέψιμη και θα υπάρχει εφόρους ζωής.Αν πραγματικά καταλήξει κάποιος ότι έχει πρόβλημα τότε θα πρέπει να δεχτεί ότι πρέπει να κάνει τα πάντα για να βελτιώσει την κατάσταση του με το λιγότερο κόστος χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα υποστεί και κάποιες επιπτώσεις.
  Πρίν δώσετε το ελεύθερο και τα χρήματα σας για κάτι τέτοιο σκεφτείτε , αλλά και όπως γράφω στην αρχή να κρίνετε αυστηρά και με καχυποψία τους επαγγελματίες.
Τέλος να αναφέρω ότι ένας ισχυρός ψυχικά άνθρωπος θα μπορέσει να "επιβάλει" στο επαγγελματία να κάνει σωστά την δουλειά του.

{για τον ελεύθερο χρόνο} Ένα απλούστατο παράδειγμα ιατρικής αλαζονείας είναι οι επεμβάσεις αποκατάστασης μυωπίας με λέιζερ .Μερικές δεκαετίες μετά τις πρώτες επιτυχημένες επεμβάσεις και το ίντερνετ γέμισε με τις μακροχρόνιες συνέπειες αλλά και τις αστοχίες μερικών επεμβάσεων.

Εύχομαι να έχετε την υγειά σας.

Vromostomos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συγγνώμη βρε παιδιά αλλά από ότι κατάλαβα
(προσπάθησα να διαβάσω και τις 26 σελίδες, αν και ψιλοαηδίασα) κάποιοι έχουν πρόβλημα
να βγεί έξω όλο το κεφάλι;

Και σας πονάει όταν το τραβάτε μέχρι να βγεί όλο έξω; Τότε ο ανώμαλος της ιστορίας είμαι
πάλι εγώ. Εμένα πάλι βγαίνει όλο το κεφάλι έξω, αλλά δεν χρειάστηκε να το κόψω.

Τι σας έπιασε όλους να το μαχαιρώσετε; Πριν δηλαδή παλιά πως γαμούσαν;

Για ρίξτε τα φώτα σας γιατί με έχετε κομπλάρει να πούμε.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
668
Πόντοι
96
Vromostomos μην ανησυχείς και σε μένα ακρίβως το ίδιο συμβαίνει. Και μια χαρά ξεμυτίζει ο κέφαλος και το πετσάκι καλά είναι. Ίσα ισα έχει και ωραία αίσθηση στο τσιμπουκι

Vromostomos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Vromostomos μην ανησυχείς και σε μένα ακρίβως το ίδιο συμβαίνει. Και μια χαρά ξεμυτίζει ο κέφαλος και το πετσάκι καλά είναι. Ίσα ισα έχει και ωραία αίσθηση στο τσιμπουκι

Σίγουρα; Aρχισε να με προβληματίζει η όλη ιστορία.
Εγώ έχω και άλλο σεβντά τώρα, μάλλον στυτική δυσλειτουργεία.

Είναι πολύς καιρός που δεν μου κάνει κούκου, καιέχω χάσει την όρεξη μου για sex.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Είναι πολύς καιρός που δεν μου κάνει κούκου, καιέχω χάσει την όρεξη μου για sex.
φιλε δεν ειναι τιποτα..

το θεμα ειναι να γαμας..  :)

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
668
Πόντοι
96

Αυτό είναι άλλο όμως και δεν έχει σχέσι. Πάντως ειδικά αυτή τη βδομάδα με τη ζέστη που έχει έχω να καταθέσω 7 μέρες. Δεν μου σηκώνετε καθόλου. Βέβεια άμα πάω παραλία και σκάσει ο βύζουλας στη μάπα πιστεύω κάτι θα γίνει

Vromostomos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε δεν ειναι τιποτα..

το θεμα ειναι να γαμας..  :)

Εμ, κι αυτό θα το ξεχάσουμε μου φαίνεται. Αστα να πάνε.
Μου έρχεται να το πετάξω στα σκυλιά για λουκάνικο :-)

Πρέπει να βρώ μια λύση... Κανένας άλλος φίλος με παρόμοιο πρόβλημα;
Γύρω στα 35; Εσείς παιδιά πόσο είστε;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Εμ, κι αυτό θα το ξεχάσουμε μου φαίνεται. Αστα να πάνε.
Μου έρχεται να το πετάξω στα σκυλιά για λουκάνικο :-)

Πρέπει να βρώ μια λύση... Κανένας άλλος φίλος με παρόμοιο πρόβλημα;
Γύρω στα 35; Εσείς παιδιά πόσο είστε;
εγω ειμαι 57.

καθε ποτε γαμας ? εγω καθε τετάρτη.

Vromostomos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγω ειμαι 57.

καθε ποτε γαμας ? εγω καθε τετάρτη.

Γιατί του βάζεις ωράριο;  :2funny:

Εγώ το έχω ξεχάσει το σπορ, και είπα να μπω εδω για να πάρω καμμιά ιδέα για κανένα
καλό μούνο σε κανένα μπουρδελάκι, studio τέλος πάντων. Οτι ναναι (μουνί να είναι),
ακόμη και φοιτήτρια.

Είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι είναι ψυχολογικό παρά λειτουργικό το πρόβλημα.
Αλλά μπορεί και να κάνω λάθος. Το θέμα είναι ότι δεν έχω και διάθεση.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Γιατί του βάζεις ωράριο;  :2funny:

Εγώ το έχω ξεχάσει το σπορ, και είπα να μπω εδω για να πάρω καμμιά ιδέα για κανένα
καλό μούνο σε κανένα μπουρδελάκι, studio τέλος πάντων. Οτι ναναι (μουνί να είναι),
ακόμη και φοιτήτρια.
δεν του βαζω εγω. αυτος μου βαζει.

οταν λες ''ακομη και φοιτητρια'' τί εννοεις ? οτι προτιθεσαι να πεσεις τοσο κατω για ενα μανίκι ????

ντροπη ρε φιλε, υπαρχουν και ορια στην ευπρέπειά μας.. :)

Vromostomos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0

οταν λες ''ακομη και φοιτητρια'' τί εννοεις ? οτι προτιθεσαι να πεσεις τοσο κατω για ενα μανίκι ????

Για το ωράριο, γιατί ειδικά κάθε Τετάρτη δεν κατάλαβα. Υπάρχει ειδικός λόγος;
Γιατί όχι Σαββατοκύριακο ας πούμε που θα είσαι και πιο λάσκα;

Οσο για το φοιτήτρια, το λέω από την άποψη ότι δεν θα είναι μια σχέση πληρωμένου έρωτα
και καλά. Σαν συναλλαγή... δεν μου αρέσει αυτό το πράγμα.

Ε, στην φοιτήτρια, και νέα θα είναι, θα κάνει αυτή κανένα ψυχικό, θα κάνω κι εγώ κανένα
(είμαι και ψυχοπονιάρης πανάθεμα με...) Γιατί το βλέπεις αρνητικά;

grazydog

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Καλημέρα σας,
Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος φίλος έχει κάνει αφαίρεση χαλινού μέσω ΤΕΒΕ και ποιά είναι η διαδικασία? Επίσης αν υπάρχει ιδιωτική ασφάλιση (εθνική) για αυτή την επέμβαση σου αναγνωρίζουν το ποσό που θα δώσεις αν θα πας σε ιδιωτική κλινική? Καλοδεχούμενη κάθε πρόταση για ένα καλό γιατρό (με καλές τιμές) στα νότια προάστια.
Ευχαριστώ.

Vromostomos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν,
θα με πείτε ανώμαλο, πούστη, λιγούρη δεν ξέρω κι εγώ τι μπορεί να σκεφτεί
κάποιος, βλέπωντας τα παρακάτω links, αλλά επειδή μου αρέσει πάντα να μιλάω
με στοιχεία, έκανα τον κόπο να βρω site με φωτογραφίες από πούτσες, για να
μιλάμε με βάση κάποια φωτογραφία, και όχι στον αέρα για τα πετσάκια... μας.

Οπως είπε κάποιος φίλος πριν, η μόνη πούτσα που έχουμε δει είναι η δικιά μας,
άντε να έχουμε δει και καμμιά άλλη σε καμμιά τουαλλέτα την ώρα που κατουράει
κάποιος, ή σε καμμιά παρτούζα, συμπληρώνω εγώ. Με βεβαιότητα μπορεί μόνο να
απαντήσει μια γυναίκα που έχει φάει πολλές πούτσες στην ζωή της.

Λοιπόν επειδή υπάρχουν απορίες, βρείτε μια χαρακτηριστική φωτογραφία με πετσάκι και
χωρίς για να συνεχιστεί η κουβέντα.

Τι είναι βάλανος, πετσάκι, πόσθη, ακροποσθία κτλ.

Παραθέτω τα links μέ όση σοβαρότητα μπορεί να έχει το θέμα, για να διευκρινίσουμε
τυχόν απορίες.

Μερικές φωτογραφίες μου φαίνονται πραγματικά αστείες, ή και αηδιαστικές, αλλά νομίζω
κάποιες είναι ενδιαφέρουσες για το θέμα μας.

Vromostomos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παραθέτω και μερικά close-ups που είναι πιο κατανοητά,
και πιο κοντά στο ζητούμενο του θέματος μας,
(από να βλέπουμε τον κάθε πεοχτύπη εκεί μέσα)

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Καλημέρα σας,
Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος φίλος έχει κάνει αφαίρεση χαλινού μέσω ΤΕΒΕ και ποιά είναι η διαδικασία? Επίσης αν υπάρχει ιδιωτική ασφάλιση (εθνική) για αυτή την επέμβαση σου αναγνωρίζουν το ποσό που θα δώσεις αν θα πας σε ιδιωτική κλινική? Καλοδεχούμενη κάθε πρόταση για ένα καλό γιατρό (με καλές τιμές) στα νότια προάστια.
Ευχαριστώ.

φίλε μου αφαίρεση χαλινού είναι κάτι παρα φύσει και οι περισσότεροι γιατροί (κατα την ταπεινή μου γνώμη οι σοβαρότεροι) δεν τον αφαιρούν ούτε καν στην περίπτωση περιτομής. Εάν και εφόσον έχεις βραχύ χαλινό, κοινώς δεν κατεβαίνει το πετσάκι ουτωσώστε να αποκαλυφθεί η βάλανος (κεφάλι) υπάρχουν τεχνικές με lazer (την οποία έχω κάνει και εγώ και περιγράφω εδώ σε παλαιότερα posts) με την οποία τον χαλαρώνεις ...

καλό θα ήταν να συμβουλευτείς έναν ουρολόγο...

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Λοιπόν παληκάρια και συναγωνιστές μου, σήμερα πήρα τη μεγάλη απόφαση και αφού τα βρήκαμε (και) στο οικονομικό θέμα με το γιατρό έκανα την απαραίτητη επέμβαση, καθώς είχα πρόβλημα φίμωσης πέους.

Σε γενικέες γραμμές πρέπει η επέμβαση να πήγε καλά, ωστόσο είναι αυτή η ρημαδιασμένη η βάλανος η οπία όταν ακουμπάει στο εσώρουχο την ψιλοακούω... 

Επίσης το άλλο θέμα είναι ότι πρέπει να παίρνω και κάτι χάπια, με αποτέλεσμα να καταλήξω να δω τον τελικό του mundial πίνοντας... πορτοκαλάδες!!!

Αυτό που σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να πω είναι ότι όποιος αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα να μη διστάζει να συμβουλευτεί ένα γιατρό και να συζητήσει μαζί του κάθε προβληματισμό. Μια ιδέα είναι όλα και σας το λέω από προσωπική άποψη (και εμπειρία πλέον), γιατί δεν υπάρχει λόγος να αφήνουμε το όποιο πρόβλημα να διαιωνίζεται.

Θα χαρώ πολύ να δω και τις απόψεις σας! Να είμαστε πάντα καλά!

:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom