Σιγουρα τον αξιζει. Ειναι πολυ καλυτερη η αισθηση. Για μενα τουλαχιστον. Αν χρειαζοταν θα το ξαναεκανα και ας ηταν αρκετα ενοχλητικο της πρωτες μερες.Εγω παρολο που μεχριτωρα δεν εχω προβημα με εξαιρεση εναν καπως βραχυ χαλινο σκεφτομε την περιτομη για αισθητικους λογους αφου καποτε μου το ειχε προτεινει μια παλια γκομενα πιστευεται πως αξιζειτον κοπο???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπόθεση - πετσάκι!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 279K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Τι διαφορά έχει;μιλαμε για νυστερι η laser ?
Τι διαφορά έχει;
Σιγουρα οικονομικη.
seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 78
- Like
- 741
- Πόντοι
- 6.135
Καλύτερη αίσθηση; Είσαι σίγουρος; Θυμάμαι που είχα διαβάσει παλαιότερα σε βιβλίο ότι μειώνεται η αίσθηση αφού το κεφάλι είναι συνέχεια εκτεθειμένο.Σιγουρα τον αξιζει. Ειναι πολυ καλυτερη η αισθηση. Για μενα τουλαχιστον. Αν χρειαζοταν θα το ξαναεκανα και ας ηταν αρκετα ενοχλητικο της πρωτες μερες.
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
δεν το ρωτησα απο οικονομικη αποψη αλλα απο αποψη αποτελεσματος...
οσοι το εχουν κανει ας μας πουν
Το λέιζερ κάνει καλύτερη δουλειά. Θα βγάλεις τα ράμματα πολύ πιο γρήγορα (8 μέρες περίπου) και ο μετεγχειρητικός πόνος δεν θα σε προβληματίσει καθόλου. Επίσης νομίζω με νυστέρι σου κάνουν τοπική ή μέθη ενώ στο λέιζερ μόνο ξυλοκαινη, δηλαδή καμιά επιβάρυνση για τον οργανισμό σου.
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Καλύτερη αίσθηση; Είσαι σίγουρος; Θυμάμαι που είχα διαβάσει παλαιότερα σε βιβλίο ότι μειώνεται η αίσθηση αφού το κεφάλι είναι συνέχεια εκτεθειμένο.
Η αίσθηση είναι καλύτερη γιατί το κεφάλι είναι σε συνεχή επαφή. Πάρε το εξής παράδειγμα. Γαμάς και για κάποιο λόγο σου πέφτει ελαφρώς, αν έχεις περιτομή παρόλη τη χαλάρωση το κεφάλι μένει σε επαφή με τον κόλπο και επανέρχεσαι κατευθείαν ενώ αν δεν έχεις το κεφάλι καλύπτετε από το πετσάκι και μετά άντε να ξαναβρείς ρυθμό.
Τεσπά επειδή την επέμβαση την έκανα σε μεγάλη ηλικία και το πρόβλημα δεν το είχα από πάντα οπότε ξέρω πως είναι και στις 2 περιπτώσεις ψηφίζω περιτομή με χίλια.
Kopernikos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παίδες σας χαιρετώ την Παρασκευή 16/10 έκανα περιτομή λόγο παραφιμωσης σε δημόσιο νοσοκομείο λόγο του φίλου του θειου μου! Διήρκησε γύρω στα 20 λεπτά οι επέμβαση και μετά ήμουν κομπλέ να φύγω! Την επομένη μέρα ακριβώς ξανά πήγα στο νοσοκομείο για να μου βγάλει τις γάζες και να κόψει 1-2 ραματακια και μετά μου έδωσε εντολή να τον πλένω με χαμομήλι μόνο ούτε κρέμες που διάβασα εδώ ούτε μπεταντιν μου είπε ότι τα ράμματα θα φύγουν μονά τους και σε τυχόν περίπτωση που δεν φύγουν κάποια να πάω να τα βγάλω εκεί! Γύρω στο μηνά μαλάκια και 1,5 γαμηση μου είπε! Αλλά αυτό που δεν την παλεβω με τπτ είναι όταν κατουρώ νιώθω στην ουρήθρα ένα τσούξιμο και θα ήθελα από αυτούς που έχουν κάνει ΠΕΡΙΤΟΜΗ εάν είχαν το ίδιο πρόβλημα!!!
Υ.Γ. Της πρώτες 4 μέρες τα βράδια πεταγόμουν κάγκελο από τις καβλες και όρχησα να λέω την ενδεκάδα της ΑΕΚ λόγο της ομάδας μου για να μου πέφτει!!!!!
Υ.Γ. Της πρώτες 4 μέρες τα βράδια πεταγόμουν κάγκελο από τις καβλες και όρχησα να λέω την ενδεκάδα της ΑΕΚ λόγο της ομάδας μου για να μου πέφτει!!!!!
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Παίδες σας χαιρετώ την Παρασκευή 16/10 έκανα περιτομή λόγο παραφιμωσης σε δημόσιο νοσοκομείο λόγο του φίλου του θειου μου! Διήρκησε γύρω στα 20 λεπτά οι επέμβαση και μετά ήμουν κομπλέ να φύγω! Την επομένη μέρα ακριβώς ξανά πήγα στο νοσοκομείο για να μου βγάλει τις γάζες και να κόψει 1-2 ραματακια και μετά μου έδωσε εντολή να τον πλένω με χαμομήλι μόνο ούτε κρέμες που διάβασα εδώ ούτε μπεταντιν μου είπε ότι τα ράμματα θα φύγουν μονά τους και σε τυχόν περίπτωση που δεν φύγουν κάποια να πάω να τα βγάλω εκεί! Γύρω στο μηνά μαλάκια και 1,5 γαμηση μου είπε! Αλλά αυτό που δεν την παλεβω με τπτ είναι όταν κατουρώ νιώθω στην ουρήθρα ένα τσούξιμο και θα ήθελα από αυτούς που έχουν κάνει ΠΕΡΙΤΟΜΗ εάν είχαν το ίδιο πρόβλημα!!!
Φίλε γενικά το πρώτο δίμηνο θα δεις διάφορα να συμβαίνουν στο εργαλείο. Ακόμη και όταν αρχίσεις να το χρησιμοποιείς μπορεί να δεις λίγο αίμα ή να έχεις κανένα τσούξιμο, επίσης πιθανό είναι και το ξεφλούδισμα. Μη μασάς, Αν κάτι συμβαίνει ο γιατρός σου θα το έχει πάρει χαμπάρι πριν από σένα.
παιδια επειδη κι εγω εχω κανει επεμβαση ολικης φιμωσης σε ηλικια 10-12 ετων στο παιδων μετα την επεμβαση καθισα στο σπιτι καποιες μερες με τις γαζες δεν θυμαμαι ποσες,αφου εβγαλα τις γαζες το κεφαλακι εμεινε εξω ,στην αρχη μ'ενοχλουσε αλλα μετα ηταν κατι φυσιολογικο.το θεμα ειναι οτι οσο μεγαλυτερος εισαι τοσο μεγαλυτερη ειναι και η καταπονηση
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα σε όλους.
Έχει κάνει κανείς από εσάς την συγκεκριμένη επέμβαση (περιτομή);
Αν ναι και έχει μείνει πραγματικά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα μπορεί να μου στείλει τα στοιχεία του ιατρού (δερματολόγου ή ουρολόγου) με pm;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αν ναι και έχει μείνει πραγματικά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα μπορεί να μου στείλει τα στοιχεία του ιατρού (δερματολόγου ή ουρολόγου) με pm;
να πω και εγω 2 πραγματα μιαs και εχω κανει περιτομη.Εχει πονο το γαμηδι ειδικα οταν σου σηκωνεται στον υπνο και τσιτωνουν τα ραμματα αλλα πιστευω αξιζει τον κοπο αφου εχω καλυτερη αισθηση στο sex.Για τον φορουμιτη που ρωταει για γιατρο ειναι πολυ ευκολο να βρει σε οποιοδηποτε νοσοκομειο και το λαδωμα ειναι μικρο
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
να πω και εγω 2 πραγματα μιαs και εχω κανει περιτομη.Εχει πονο το γαμηδι ειδικα οταν σου σηκωνεται στον υπνο και τσιτωνουν τα ραμματα αλλα πιστευω αξιζει τον κοπο αφου εχω καλυτερη αισθηση στο sex.Για τον φορουμιτη που ρωταει για γιατρο ειναι πολυ ευκολο να βρει σε οποιοδηποτε νοσοκομειο και το λαδωμα ειναι μικρο
Ρωτάω γιατί πήγα σε ένα σχετικό γιατρό και μάλιστα αρκετά γνωστό αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος.
Για αυτό ρωτάω κάποιον που να έχει ήδη περάσει αυτή τη διαδικασία.
Ευχαριστώ.
εγω ειχα παει στο ΛΑΙΚΟ και την εκανα στο τσακα-τσακα στα εξωτερικα ιατρεια το επομενο πρωι.Τι ακριβωs σου ειπε και δεν εμεινεs ικανοποιημενοs;Ρωτάω γιατί πήγα σε ένα σχετικό γιατρό και μάλιστα αρκετά γνωστό αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος.
Για αυτό ρωτάω κάποιον που να έχει ήδη περάσει αυτή τη διαδικασία.
Ευχαριστώ.
monkey_for_nothing
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2009
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
φιλε μου εισαι σιγουρος οτι θες περιτομη? το χουμε ξεκαθαρισει σε προηγουμενες σελιδες αλλο περιτομη και αλλο τομη χαλινου..το πρωτο ειναι πιο συνθετο.αν απλα σε ποναει το πετσακι-χαλιναρι μην κανεις περιτομη..απλα κοψτοΚαλησπέρα σε όλους.
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
monkey_for_nothingφιλε μου εισαι σιγουρος οτι θες περιτομη? το χουμε ξεκαθαρισει σε προηγουμενες σελιδες αλλο περιτομη και αλλο τομη χαλινου..το πρωτο ειναι πιο συνθετο.αν απλα σε ποναει το πετσακι-χαλιναρι μην κανεις περιτομη..απλα κοψτο
Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τη διαφορά μεταξύ των 2.
Απλά ήθελα να πάρω μια 2η γνώμη και από έναν άλλο ιατρό , από τον οποίο κάποιος από εσάς που ενδεχόμενα έκανε την επέμβαση να έμεινε ευχαριστημένος.
Μόνο αυτό.
monkey_for_nothing
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2009
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
οκ αφου θες περιτομη..δυστυχως δεν εχω κανει..τον χαλινο εχω κοψει απλα και το εκανα στο 401monkey_for_nothing
Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τη διαφορά μεταξύ των 2.
Απλά ήθελα να πάρω μια 2η γνώμη και από έναν άλλο ιατρό , από τον οποίο κάποιος από εσάς που ενδεχόμενα έκανε την επέμβαση να έμεινε ευχαριστημένος.
Μόνο αυτό.
Καλησπέρα παιδιά! Υπάρχει το εξής θεματάκι: Όταν είναι χαλαρό το πέος έχει ενα κομμάτι από την άκρη (ακροποσθία) που περισσεύει. Όταν όμως έχω στύση παρατηρώ πως η άκρη καταλήγει λίγα εκατοστά πιο κάτω απ'το κεφάλι και στο σημείο που φτάνει μοιάζει να το πιέζει, καθώς παρατηρώ να κάνει καμπύλη, ελαφρά περίπου στα 2/5 από το κεφάλι προς τη βάση, στην κάτω πλευρά. Πέραν τούτου, ορισμένες φορες όταν τραβάω την πέτσα προς τα κάτω, διπλώνει ελαφρά προς τα κάτω και η κεφαλή, μιας και τραβιέται απ'το χαλινό. Ένα 2ο θέμα που με ταλανίζει είναι η μεγάλη σχετικά σακούλα των όρχεων, όπου όταν συνήθως βρίσκομαι από πάνω στο σεξ πέφτει προς τα κάτω και ίσως επηρεάζει τη στύση. Αυτό, κατά την εμπειρία όσων έχουν κάνει σχετικές επεμβάσεις θεωρείται πρόβλημα;
Κατά 2ο λόγο, θα ήθελα να ρωτήσω διαφορά σε κόστος (πλέον) μεταξύ επέμβασης laser και νυστεριού, διάρκειας θεραπείας και αν γνωρίζει κάποιος σχετικούς ιατρούς/κέντρα στη Θεσσαλονίκη, έστω και με προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Κατά 2ο λόγο, θα ήθελα να ρωτήσω διαφορά σε κόστος (πλέον) μεταξύ επέμβασης laser και νυστεριού, διάρκειας θεραπείας και αν γνωρίζει κάποιος σχετικούς ιατρούς/κέντρα στη Θεσσαλονίκη, έστω και με προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
freenowforever
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δωστε μου τα φωτα σας
επαθα 2 μκρα σκισιματακια στο πετσακι
δεν εβγαλε αιμα,ειναι σαν γρατσουνιες
εβαλα λιγο pulvo spray αλλα δεν..