Νέα

Υποταγή Στην Διευθύντρια !

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/[/url]
Ιστορίες BDSM : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/bdsm_10.html[/url]

Υποταγή Στην Αφέντρα : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/11/blog-post_10.html[/url]
Περίληψη :
Ένας λογιστής σε μια εταιρεία έχει ερωτευτεί την Διευθύντριά του . Ο ίδιος νομίζει ότι επειδή έχει φαντασιώσεις αυταρχικού τύπου δεν πρέπει να κάνει καμία κίνηση . Έλα όμως που η Διευθύντριά του έχει άλλη άποψη.....

Η Πηνελόπη μπήκε μέσα στο γραφείο και με κοίταξε με μάτια που πέταγαν φλόγες .
Εγώ δεν άντεξα και χαμήλωσα το βλέμμα μου μπροστά την επιβλητική της παρουσία. Ήταν ψηλή , με υπέροχο σώμα και αναλογίες μοντέλου, μελαχροινή με πράσινα μάτια ενώ τα πόδια της πάντα διαγράφονταν κάτω απο τις στενές φούστες μέχρι το γόνατο που φορούσε και τόνιζαν την υπέροχη περιφέρειά της . Οι γάμπες της , κάτω απο τις μαύρες μεταξωτές της κάλτσες διαγράφονταν γυμνασμένες να καταλήγουν στα πιο σέξυ πατουσάκια που είχα ποτέ μου δει , υπέροχη καλοσχηματισμένη καμάρα και λαχταριστά κόκκινα βαμμένα δακτυλάκια . Φορούσε πάντα ψηλοτάκουνες γόβες που ήταν το κρυφό μου βίτσιο , που πάντα όμως είχα φροντίσει να κρύβω μέχρι που εκείνη ήρθε διευθύντρια .



-          Που είναι οι αναφορές εσόδων , ρώτησε και με κοίταξε αυστηρά , κάνοντας την καρδιά μου πραγματικά να σκιρτήσει .
-          Τα έχω σχεδόν έτοιμα Δεσποινίς Πηνελόπη .
-          Σχεδόν έτοιμα ; Έπρεπε να είναι έτοιμα απο το πρωί .
-          Μάλιστα , είπα χωρίς να συμπληρώσω κάτι άλλο .
-          Θα μείνεις μετά το ωράριο και όταν τα ετοιμάσεις να τα φέρεις στο γραφείο . Είπε και έφυγε .
Το βλέμμα μου καρφώθηκε στις υπέροχες γάμπες της και τα ψηλοτάκουνα μαύρα γοβάκια της καθώς απομακρυνόταν .
Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ , είχα χάσει τον ύπνο μου , η γυναίκα αυτή κυριαρχούσε μέσα στο μυαλό μου . Όλοι είχαν να πουν τα χειρότερα ώς Διευθύντρια μιας και ήταν αυστηρή , απαιτητική και κάποιες φορές σκληρή με το πρσωπικό . Εγώ όμως καιγόμουν απο πόθο .
Ίσως να φταίνε τα γούστα μου που πάντα είχαν να κάνουν με τις δυναμικές εξουσιαστικές γυναίκες που φανταζόμουν ότι με έκαναν ότι ήθελαν στο κρεβάτι , ίσως είχε να κάνει με την λατρεία μου για τα γυναικεία πόδια και το τρόπο που λαχταρούσα τα δικά της . Δεν ξέρω , ειλικρινά δεν ξέρω . Εδώ και 2 μήνες ζούσα μια κόλαση ηδονής ενώ ο ήχος στο πάτωμα απο τις ψηλοτάκουνες γόβες της κάθε φορά που ερχόταν στο γραφείο μου με τρέλαινε .
Είχε πιάσει μια αργά το απόγευμα και σε όλο τον όροφο είχα μείνει μόνο εγώ και εκείνη . Όλα τα γραφεία ήταν σκοτεινά εκτός απο το δικό μου και το δικό της . Η πόρτα ήταν κλειστή και εγώ προσπαθούσα να ταξινομήσω τα νούμερα της αναφοράς . Δεν μπορούσα.
Πότε άκουγα την αυστηρή αλλά και αισθησιακή της φωνή στα αυτιά μου , πότε φανταζόμουν τα πόδια της ... κόντευα να τρελαθώ .
Θα χάσω το μυαλό μου , την ψυχική μου ισορροπία ή την δουλειά μου σκεφτόμουν όλοένα.
Ο ήχος του εκτυπωτή που εκτύπωνε την αναφορά με επανέφερε στην πραγματικότητα .
Την πήρα και χωρίς να την διαβάσω πήγα και χτύπησα την πόρτα της .
-          Εμπρός ; Άκουσα απο πίσω , άνοιξα και μπήκα μέσα .
-          Είναι έτοιμη η αναφορά κυρία Διευθύντρια είπα και τότε την είδα να με κοιτά υποτιμητικά και ειρωνικά .
-          Είναι εμφάνιση αυτή να έρχεσαι στην διευθύντριά σου ; Τόσο αντιεπαγγελματίας είσαι ; είναι δυνατόν , τσακίσου και να ξαναέρθεις όταν θα είσαι κόσμιος είπε αυστηρα και με πέταξε έξω απο το γραφείο της .
Πράγματι είχε δίκιο , ήμουν τσαλακωμένος , τα πουκάμισα έξω και γενικά ταλαιπωρημένος απο την αϋπνοία μου για εκείνην . Κάθε φορά που φώναζε , που με μείωνε , αισθανόμουν ολοένα και πιο ερεθισμένος με εκείνη , ολοένα και πιο καυλωμένος .
Πήγα στην τουαλέττα , συμμαζεύτηκα και επανήλθα , καθαρός και περιποιημένος χτυπώντας πάλι τη πόρτα .
-          Πέρνα είπε αυστηρά , γνωρίζοντας ότι ήμουν εγώ μιας και ήμασταν μόνοι στην εταιρεία .
-          Σας έφερα την αναφορά είπα δειλά και τότε σηκώθηκε απο το γραφείο και πέρασε μπροστά στο καναπέ όπου έκατσε σταυρώνοντας τα υπέροχα πόδια της με τις μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες .
-          Καιρός ήταν . Είπε και αφού βολεύτηκε στο καναπέ την πήρε στα χέρια και με κοίταξε .
-          Είσαι απαράδεκτος . Αργείς να φέρεις εις πέρας τις εργασίες που σου βάζω , έρχεσαι καθυστερημένος πάντα , και κάνεις διαρκώς λάθη .
Κατακόκκινος απο ντροπή χαμήλωσα το βλέμμα μου και καρφώθηκα στις γόβες της .
-          Έχεις κάνει πολλά λάθη το τελευταίο καιρό . Την διάβασες την αναφορά πριν μου την φέρεις ;
-          Όχι κυρία είπα δειλά και τότε είδα να παίζει  μέσα έξω το ποδαράκι της σε ένα καυλωτικό απολαυστικό  dangling . Κόντευα να τρελαθώ .
-          Κανόνισε να βρώ λάθη είπε και άρχισε να την διαβάζει .
-          Καλά είσαι τόσο μαλάκας ; Είσαι τόσο άχρηστος ; ούρλιαξε και σηκώθηκε μετά απο δύο λεπτά όρθια και στάθηκε μπροστά μου με τα χέρια στην μέση .
-          Πόσο άχρηστος μπορεί να είσαι ; Για τίποτε δεν κάνεις ; με έχεις στήσει εδω μέσα τόσες ώρες και μου φέρνεις λάθος στοιχεία πάλι .
Τότε έγινε κάτι απροσδόκητο . Ενώ εγώ είχα καταβάσει το βλέμμα μου κατακόκκινος απο ντροπή εκείνη μου άστραψε ένα σκαμπήλι τόσο δυνατό που ζαλίστηκα
-          Να με κοιτάς μαλάκα όταν σου μιλάω .
Έστρεψα το βλέμμα μου και είδα τις εκφραστικές της ματάρες να με κοιτάνε σαν πυρωμένες φωτιές .
Μου άστραψε και δεύτερο σκαμπήλι και τρίτο και τέταρτο . Έχασα το λογαριασμό αλλά δεν έκανα καμμία κίνηση να καλυφθώ παρά με δάκρυα στα μάτια ψέλλισα
-          Συγνώμη .
-          Τι συγνώμη ρε άχρηστε είπε και συνέχισε τα σκαμπήλια μέχρι που έπεσα γονατιστός μπροστά της με δάκρυα στα μάτια .
-          Κάτσε έτσι γονατιστός είπε αυστηρά . Με βολεύει περισσότερο , είπε απότομα και μου άστραψε ένα δυό χαστούκια ακόμα .
-          Θα απολυθείς μαλάκα απο εδώ .
-          Σας παρακαλώ κυρία , έχω πρόβλημα συγκέντρωσης
-          Γιατί ; είπε απορημένη σταματώντας τα σκαμπήλια .
-          Σας σκέφτομαι συνέχεια κυρία , σας σκέφτομαι συνεχώς . Είπα με κλάματα στα μάτια
-          Τι εννοείς ; με γουστάρεις δηλαδή ;
-          Ναι κυρία αλλά γουστάρω και αυτό που κάνετε . Την τιμωρία και τον εξευτελισμό . Απο την πρώτη στιγμή που ήρθατε έχασα την συγκέντρωσή μου και φαντάζομαι ότι με τιμωρείτε και με εξουσιάζετε .
Η στάση της άλλαξε και ξαφνικά γλύκανε . Έτσι γονατιστός που ήμουν μπροστά της με πλησίασε και χάιδεψε τα μάγουλά μου που έκαιγαν .
-          Σου άρεσε να σε σκαμπηλίζω ; Ρώτησε γελώντας
-          Μάλιστα κυρία .
-          Θές και άλλα ; ρώτησε γελώντας σαρκαστικά
-          Μάλιστα έγνεψα και τότε μου έδωσε ένα ακόμα πολύ δυνατό .
-          Φίλα μου τα πόδια . Διέταξε
Η καρδιά μου σκίρτησε και έπεσα στο πάτωμα φιλώντας τα γοβάκια της ενώ μπορούσα να μυρίσω το άρωμα απο τις κάλτσες της . Είχα καυλώσει άσχημα και προσευχόμουν να μην το δεί ή να το δεί δεν ξέρω .
-          Τσακίσου και γδύσου , σε ένα δευτερόλεπτο σε θέλω ολόγυμνο κατάλαβες ; Είπε απειλητικά .
Υπάκουσα και άρχισα να γδύνομαι μπροστά της ενώ εκείνη γελώντας περπατούσε τριγύρω μου .
-          Θα διασκεδάσω πολύ σήμερα , δεν έχεις ιδέα τι σε περιμένει . Είπε καθώς γεμάτος ντροπή ξεγυμνώθηκα μπροστά της .
-          Και το σλιπάκι είπε επιτακτικά .  Εγώ δίστασα και τότε μου άστραψε ένα ακόμα σκαμπήλι
-          Όταν σου λέω κάτι θα τσακίζεσαι μαλάκα κατάλαβες ;
Όταν έμεινα ολόγυμνος μπροστά της ξέσπασε σε ένα γάργαρο ειρωνικό γέλιο .
-          Τί είναι αυτό ; Είπε δείχνοντας το όργανό μου . Περνιέσαι για άντρας ; Τι ξεφτίλας είσαι έλεγε γελώντας και πήρε το κινητό της να τραβήξει φωτογραφία , έκανα να καλυφθώ αλλά μάταια
-          Μην μου κρύβεσαι , άσε να σε τραβήξω για να γελάσω με τις φίλες μου . Εϊπε και με πήρε δύο φωτογραφίες
-          Και κωλαράκι βλέπω γυναικείο !!! Άτριχο , κατάλευκο και πεταχτό . Μήπως είσαι αδερφούλα ; Είπε και μου το χάιδεψε ενώ ένα δάκρυ κύλισε απο τα μάτια μου .
Εκείνη  με πλησίασε απο πίσω και ψυθίρησε στο αυτί μου ενώ μου χούφτωνε το κωλαράκι απο πίσω και το μάλαζε πρόστυχα .
-          Τι έγινε ; ντρέπεσαι ; Πές μου , σου το έχει πηδήξει κανένας ; Κάπου σε κάποια καβάτζα εσύ με το κωλαράκι στημένο και ένας γαμιάς πίσω σου να σε ξεσκίζει ;
Όσο μίλαγε είχα καυλώσει πολύ άσχημα . Δεν το πίστευα ότι αντιδρούσα έτσι σε τόσο εξευτελισμό . Μου άρεσε , αυτή η γυναίκα ήταν τόσο εξουσιαστική και αυταρχική όσο νόμιζα .
-          Καύλωσες ; Σηκώθηκε το πουλάκι ; σου αρέσει να σου μιλάω πρόστυχα για το κωλαράκι ε ; και που να δείς τι  «άσχημα πράγματα» θα του κάνω . είπε γελώντας και μου έσφιξε δυνατά τα μπαλάκια μου κάνοντάς με να βογγήξω απο το πόνο  .
-          Πέσε στα 4 μωρή αδερφάρα και θα σου εξηγήσω την νέα σου κατάσταση είπε
Βρέθηκα στα 4 ενώ εκείνη είχε πετάξει τα γοβάκια και είχε βάλει τα πατουσάκια της στο πρόσωπό μου . Με πίεζε με τις μουσκεμένες απο τον ιδρώτα κάλτσες της και ρούφαγα κάθε σταγόνα απο τις πιο σέξυ πατούσες που είχα δεί στη ζωή μου . Είχα καυλώσει όσο δεν φαντάζεστε και εκείνη δεν παρέλειπε να με πιέζει και δυνατά στο πέος με την άλλη της πατούσα .
Η μυρωδιά του ιδρώτα , οι προσβολές της , ο εξευτελισμός , τα ζεστά της πατουσάκια .. ολα μαζί με είχαν βυθίσει μέσα στην υποταγή απέναντι σε αυτή την θεά . Δεν άντεξα και μέσα σε έναν έντονο οργασμό , εκσφενδόνισα τα χύσια μου επάνω στην πατούσα της και το καλσόν της την στιγμή ακριβώς που με πίεζε.
-          Έχυσες μαλάκα ; Ρωτησες την αφέντρα σου είπε και μου έδωσε ένα δυνατό σκαμπήλι . ενώ μου έχωσε την λερωμένη πατούσα της με το σπέρμα μου στο στόμα να την γλείψω .
-          Θα σε λιώσω παλιομαλάκα , άχρηστη αδερφή , θα πληρώσεις που έχυσες χωρίς να ρωτήσεις είπε και αφού με υποχρέωσε να γλείψω τα χύσια μου επάνω απο το καλσόν της , με έπιασε απο το αυτί βίαια και με έσυρε στο γραφείο .
-          Στήσου με το κωλαράκι τουρλωμένο στο γραφείο  θα πληρώσεις ακριβά τώρα είπε θυμωμένη και μου άστραψε ένα δυό χαστούκια ακόμα για να πάρω γρήγορα την σωστή θέση .
-          Θα σου κάνω το κωλαράκι κατάμαυρο , θα το θυμάσαι είπε και με τρόμο την είδα να τραβάει την λουρίδα μου απο το παντελόνι μου που ήταν πεσμένο πιο πέρα .
-          Θα φτύσεις αίμα τώρα είπε και πήρα θέση πίσω μου .
Με δύναμη κατέβασε την δερμάτινη λουρίδα μου επάνω στο εκτεθειμένο κωλαράκι μου κάνοντάς με να ουρλιάξω απο πόνο . Ακολούθησε και δεύτερη ξυλιά με την λουρίδα και τρίτη και τέταρτη ενώ δάκρυα πόνου άρχισαν να κατεβαίνουν απο τα μάτια μου σαν ποτάμι.
-          Θα φτύσεις αίμα ξεφτιλισμένε έλεγε και όχι απλώς δεν με λυπόταν αλλά συνέχισε να μου δίνει δυνατές ξυλιές με τη ζώνη .
Το κάψιμο στο ανυπεράσπιστο κωλαράκι μου ήταν αφόρητο , το μόνο που σκέφτηκα να δώ ήταν αν τα στόρια του γραφείου ήταν κατεβασμένα για να μην φαίνεται η ξεφτίλα μου αλλά τα είχε ήδη κατεβάσει πιο πριν . Μήπως τα είχε σχεδιάσει όλα αυτά ; Σκέφτηκα αλλά το μαστίγωμα στα μπούτια μου και το κωλαράκι μου δεν με άφηναν να σκεφτώ τιποτε .
Άντεξα πάνω απο 50 ξυλιές δυνατές με την ζώνη ενώ σε ένα δύο σημεία το κωλαράκι μου είχε ματώσει . Η Πηνελόπη όμως δεν είχε σκοπό να με αφήσει ήσυχο .
Σταμάτησε το μαστίγωμα και ξαφνικά έγινε και πάλι τρυφερή μαζί μου .
Φοβήθηκα μιας και ήξερα ότι κάτι σχεδιάζει . Εκείνη άρχισε να μου χαιδεύει το πονεμένο κωλαράκι ενώ γελούσε σαρκαστικά .
-          Το κόκκίνησα καλά το κωλαράκι , απο εδώ και πέρα θα με θυμάσαι όταν κάθεσαι αλλά δεν τελειώσαμε ακόμα . Έγλειψε το δάκτυλό της και έτσι σαλιωμένο το αισθάνθηκα στην τρυπούλα μου .
-          Θα σε γαμήσω σήμερα ειπε και μου το έμπηξε μέσα στριφογυρίζοντάς το .
Πανικός κυρίεψε το μυαλό μου . Θυμήθηκα μια φορά σε επαγγελματία αφέντρα που πήγε να με παραβιάσει με το στραπον της και έκανα πίσω απο το πόνο αφήνοντας το κωλαράκι μου παρθένο . Τώρα όμως η Πηνελόπη δεν είχε σκοπό να με αφήσει ήσυχο . Στριφογύριζε μέσα μου το δάκτυλό της , πότε τρυφερά κάνοντας μασάζ στο προστάτη πότε βίαια
-          Θα σου ανοίξω την κωλάρα ξεφτύλα , γκόμενα θα σε κάνω . Θα φάς το καυλί μου σαν κοτούλα και θα πεις ευχαριστώ είπε αυστηρά καθώς με κωλοδακτύλιαζε .
-          Θες να δεις το καυλί μου ; Με αυτό γαμάω την γκόμενά μου την Ρενέ .
Κόντεψα να λιποθυμίσω . Η Πηνελόπη είχε γυναίκα ερωμένη που την γαμούσε με στραπον . Το μυαλό μου άρχισε να αναπαράγει εικόνες . Δεν άργησα να καυλώσω και πάλι , γεγονός που πρόσεξε η Πηνελόπη όσο μου έβαζε δάκτυλο .
-          Καύλωσες ; Άκουσες γαμήσι με στραπον και καύλωσες ; Καλά το είχα καταλάβει πόσο πουτάνα εισαι είπε και έβγαλε απο το κώλο μου το δάκτυλό της . Πηγε προς τη τσάντα της και αφού την άνοιξε έβγαλε ένα στραπον μακρύ γύρω στα 20 εκατοστά και πάρα πολύ χοντρό .
-          Πανικοβλήθηκες ; Φοβάσαι ότι δεν θα το φάει η κωλάρα σου ; Μια χαρά θα το πάρεις μέσα σου, είπε και έβγαλε την φούστα της αποκαλύπτωντας σέξυ μαύρα εσώρουχα με ζαρτιέρες . Φόρεσε το τεράστιο στραπον και ήρθε πίσω μου .
-          Ετοιμάσου τώρα να γίνεις πραγματική «πουτάνα» είπε και πήρε θέση πίσω μου .
Μου έβαλε λίγο τζέλ και αισθάνθηκα μετά το σκληρό πλαστικό πουτσοκέφαλο να πιέζει την τρυπούλα μου που υποχωρούσε . Ο πόνος ήταν αφόρητος . Με ξέσκιζε χωρίς έλεος αλλά δεν μπορούσα να ξεφύγω . Ούρλιαξα όταν μου το έμπηξε βαθιά μέσα μου .
-          Το ρούφηξες όλο καριόλα , ετοιμάσου τώρα για ξέσκισμα . είπε και άρχισε να με πηδάει .
Δεν υπήρξε κανένα έλεος , ούτε για τον πονεμένο μου κωλαράκι , ούτε για την βιασμένη μου τρυπούλα . Με πήδηξε βίαια , βαθιά και δυνατά για αρκετή ώρα . Θυμάμαι όταν μου έβγαλε το στραπον ύστερα απο κανένα τέταρτο αισθανόμουν το κενό να χάσκει πίσω μου.
-          Σειρά μου τώρα να χύσω έλα να με γλείψεις είπε λαχανιασμένη ενώ έτριβε πάνω απο το εσώρουχο το μουνάκι της .
Αισθανόμουν το τζελ να ρέει απο την ξεσκισμένη τρυπούλα μου στα μπούτια  μου . Με είχε ξεκωλιάσει και δεν έκλεινε με τίποτε .  Εκείνη κάθισε στο καναπέ και άνοιξε τα μπούτια της παραμερίζοντας το μαύρο δαντελένιο της κυλοτάκι .
Αντίκρυσα ένα υγρό , ρόζ ξυρισμένο τρυφερό τριανταφυλλάκι που η καυλωτική μυρωδιά του κέντησε τα ρουθούνια μου . Ήταν το πιο όμορφο μουνάκι που είχα δεί στη ζωή μου και με προσκαλούσα να το γλείψω .
Άρχισα λαίμαργα το νέο μου ευχάριστο καθήκον . Έγλειφα με όλο μου το είναι ενώ τα βογγητά της με τρέλαιναν και μου έδιναν πρόσθετη ευχαρίστηση . Ήθελα όσο τίποτε άλλο να της δώσω ικανοποίηση , έπρεπε , ήταν αναγκαίο .......
Τελείωσε στο στόμα μου , γεμίζοντάς το με τους χυμούς της που ήπια χωρίς δεύτερη κουβέντα . Εκείνη έμεινε για λίγα δευτερόλεπτα σιωπηλή , δεν τόλμησα να ενοχλήσω , ούτε να πω κάποια άλλη κουβέντα .
Εκείνη ήταν η μέρα που τα άλλαξε όλα .
Έγινα υποδειγματικός εργαζόμενος , πάντα προλάβαινα ότι μου έλεγε η αγαπημένη μου διευθύντρια , αρίστευσα σε όλους τους τομείς του γραφείου . Η Πηνελόπη ήταν πολύ ευχαριστημένη απο εμένα και κάθε απόγευμα , καθόμασταν παραπάνω προκειμένου να έχουμε τις ιδιαίτερες συναντήσεις μας .
Σε λίγο καιρό είχα γίνει ο μόνιμος σκλάβος της και την υπηρετούσα και στο σπίτι μαζί με την Ρενέ .... ( αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία )
 

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Μηνύματα
15.502
Like
19
Πόντοι
166
και τωρα τι θες να σου πουμε? :think:
 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
13.700
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ποια ειναι η σεο ρε τυπε?

[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Chief_executive_officer[/url]

A chief executive officer (CEO, American English), managing director (MD, British English)[1] or chief executive, is the highest-ranking corporate officer (executive) or administrator in charge of total management of an organization. An individual appointed as a CEO of a corporation, company, organization, or agency typically reports to the board of directors.

Greek: Διευθύνων Σύμβουλος Diefthinon Symvoulos (Managing Director)
 

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Μηνύματα
8.394
Like
3
Πόντοι
66
πειτε και τι ειναι το CFO  ρε παιδια , οχι μισοδουλειες.
 

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Μηνύματα
9.197
Like
765
Πόντοι
146
Καμια φαντασιωση που θα εισαι ο αντρας της υποθεσης δεν εχεις;Ολο ξυλο και βρισιδι θες να τρως;
 

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Μηνύματα
8.880
Like
26
Πόντοι
66
Ανοιξε και ενα με συνεργειο ρε καυλα
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom