Νέα

Υπερβολικός Αυνανισμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Aleksakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ρε παιδια να ρωτησω κατι?Ο υπερβολικος αυνανισμος λετε να εχει αρνητικα αποτελεσματα?Δηλαδη αν θελω να γαμησω σε 3 μερες και μεχρι τοτε βαραω 2 φορες την ημερα, υπαρχει περιπτωση να μην μου σηκωνεται στο γαμησι για οποιονδηπωτε λογο?

Αν δε γαμήσεις ούτε την τέταρτη μέρα, λογικά δε θα τραβήξεις τα δύο ημερήσια γουδάκια;
Δε θα σου σηκωθεί για να βαρέσεις γουδί;
Μήπως σου σηκώνεται μόνο με την προοπτική της παχιάς; Στην ανάγκη, πήδα μια παχιά γκόμενα...

panagiotis83

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εγω παντως μετα απο μια περιοδο κανα 6μηνο που δεν πηδουσα και εβλεπα πολλες τσοντες ειχα προβλημα οταν τελικα πηδηξα. Επρεπε να σταματησω για 15 μερες τις τσοντες και την μαλακια και αφου ειχα πηδηξει 3-4 φορες για να χυσω και μετα να μπορω να χυνω φυσιολογικα. Τωρα χωρις τις τσοντες και μονο μαλακια, δεν ξερω τι θα γινοταν.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγω παντως μετα απο μια περιοδο κανα 6μηνο που δεν πηδουσα και εβλεπα πολλες τσοντες ειχα προβλημα οταν τελικα πηδηξα. Επρεπε να σταματησω για 15 μερες τις τσοντες και την μαλακια και αφου ειχα πηδηξει 3-4 φορες για να χυσω και μετα να μπορω να χυνω φυσιολογικα. Τωρα χωρις τις τσοντες και μονο μαλακια, δεν ξερω τι θα γινοταν.
τυπε γιατι ειχες κοψει το πηδημα και την εβγαζες με ετσι  :jerking:  ?

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Απόλυτε όταν την βγάζεις στο έτσι
jerk.gif
ξηγιέσαι ροχάλα ή λοσιόν ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Χωρισμενος κ κολλημενος με την πρωην. Δεν ειναι κ το φορτε μου οι γυναικες οποτε...  :jerking:
Θα σε στρωσουμε εμεις.
Οι παιδικες ασθενειες πρεπει να ξεπερασθούν.
Ακου εκει κολλημενος με την πρωην.

panagiotis83

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Για να μην γίνει παρανόηση φίλε δεν πιστεύω να εννοείς
ghay.gif

χαχαχα, οχι ρε φιλε, απλως δεν το 'χω το ταλεντο. μπουρδελα οχι, μονο μια φορα εξορμηση βουλγαρια, αλλα δεν μπορω να πω οτι το ευχαριστηθηκα, μηχανικες κινησεις. αμα δεν υπαρχει λιγο καβλα δεν λεει. το καλο ειναι οτι ειμαι τωρα ειμαι γερμανια και εχω βρει ενα fuck buddy.  :grin:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.332
Πόντοι
2.356
Αν δεν έχεις πάθει έγκαυμα τριβής από τη μαλακία, δεν ξέρεις τι θα πει υπερβολικός αυνανισμός.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom