giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Πως να εχει ορια το λεει και ο τιτλοςτελικα η μαλακια δεν εχει ορια.
Πως να εχει ορια το λεει και ο τιτλοςτελικα η μαλακια δεν εχει ορια.
κοινώς... είναι πιο οικονομικό και δεν "τρως χυλόπιτα"!
Ρε παιδια να ρωτησω κατι?Ο υπερβολικος αυνανισμος λετε να εχει αρνητικα αποτελεσματα?Δηλαδη αν θελω να γαμησω σε 3 μερες και μεχρι τοτε βαραω 2 φορες την ημερα, υπαρχει περιπτωση να μην μου σηκωνεται στο γαμησι για οποιονδηπωτε λογο?
τυπε γιατι ειχες κοψει το πηδημα και την εβγαζες με ετσι ?Εγω παντως μετα απο μια περιοδο κανα 6μηνο που δεν πηδουσα και εβλεπα πολλες τσοντες ειχα προβλημα οταν τελικα πηδηξα. Επρεπε να σταματησω για 15 μερες τις τσοντες και την μαλακια και αφου ειχα πηδηξει 3-4 φορες για να χυσω και μετα να μπορω να χυνω φυσιολογικα. Τωρα χωρις τις τσοντες και μονο μαλακια, δεν ξερω τι θα γινοταν.
τυπε γιατι ειχες κοψει το πηδημα και την εβγαζες με ετσι ?
στεγνο καθαρισμα τυπεΑπόλυτε όταν την βγάζεις στο έτσιξηγιέσαι ροχάλα ή λοσιόν ?
Θα σε στρωσουμε εμεις.Χωρισμενος κ κολλημενος με την πρωην. Δεν ειναι κ το φορτε μου οι γυναικες οποτε...
Χωρισμενος κ κολλημενος με την πρωην. Δεν ειναι κ το φορτε μου οι γυναικες οποτε...
Για να μην γίνει παρανόηση φίλε δεν πιστεύω να εννοείς
Σε μπουρδελακια πας τυπε;Χωρισμενος κ κολλημενος με την πρωην. Δεν ειναι κ το φορτε μου οι γυναικες οποτε...
Σε μπουρδελακια πας τυπε;
Για να μην γίνει παρανόηση φίλε δεν πιστεύω να εννοείς
Για την Λινάρα την Δρούγκα αξίζει το οτιδήποτεΑν δεν έχεις πάθει έγκαυμα τριβής από τη μαλακία, δεν ξέρεις τι θα πει υπερβολικός αυνανισμός.
Ο,τι του φανεί...Για την Λινάρα την Δρούγκα αξίζει το οτιδήποτε