Νέα

Υπερβολικός Αυνανισμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Aleksakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
υπερβολικος αυνανισμος φιλε θεωρειται μετα την 4η φορα ημερησιως,όχι και με τη δευτερη υπερβολικος!μη χανουμε το μετρο....

Υπερβολικός φραπές; Στους πόσους καίγεσαι;

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
και την μαλακια πολλοι αγαπησαν, τον μαλακα ουδεις..

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Σε κάνει να νοιώθεις ανεξάρτητος

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Ρε παιδια να ρωτησω κατι?Ο υπερβολικος αυνανισμος λετε να εχει αρνητικα αποτελεσματα?Δηλαδη αν θελω να γαμησω σε 3 μερες και μεχρι τοτε βαραω 2 φορες την ημερα, υπαρχει περιπτωση να μην μου σηκωνεται στο γαμησι για οποιονδηπωτε λογο?
o υπερβολικος αυνανισμος φιλε μπορει να σου δημιουργησει προβλημα κατα την εκσπερματωση,οχι να μην σου σηκωνεται αλλα να μην μπορεις να τελειωσεις,ειναι εγκεφαλικο το θεμα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
συμφωνα με τη διεθνη βιβλιογραφια κανεις δεν εχει παθει τιποτα με εξαιρεση ενα τυπο εβραιο που τον επαιζε συχνα και τον χτυπησε κεραυνος αλλα αυτο εγινε πολυ παλια ισως και π.Χ

Το συμπερασμα που βγαινει ειναι να μην τον παιζετε κατω απο τα δεντρα οταν βρεχει.. :think: :idiot:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Εγώ έχω ακούσει απο σοβαρό άτομο  :jerking: πως ένας που τον έπαιζε μανιωδώς 2-3 φορές τη μέρα, πέθανε μια θειά του και του κράσαρε το κομπιούτερ :rockon: :rockon:

adolfos69

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
34
Πόντοι
0
Άκουσα ότι ένα παιδί είχε τραβήξει 21 φορές σε μια μέρα και κοιμότανε 3 μέρες συνεχόμενες, τον βρήκε ο συγκατοικός του όταν γύρισε στο σπίτι και τρόμαξε από τα χαρτιά μετα τα χύσια που ήτανε πεταμένα κάτω..

μπάμπης(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαλάκες εξαρτάται πόσο καβλωμένος είναι κάποιος. Αν είναι όλη μέρα σημωμένος ο πούτσος και δέκα μαλακίες να ρίξεις πάλι θα σου σηκωθεί γιατί τα αρχίδια παράγουν συνέχεια χύσι κι αν δε χύσεις θα πονάνε. Κάποιος που έχει συνηθίσει να τον παίζει 5 φορές τη μέρα ή να γαμάει 5 φορές τη μέρα αν μείνει 2 μέρες χωρίς θα τρελλαθεί και στην κάβλα και στον πόνο. Εγώ μικρότερος που τον έπαιζα συχνά, αν τύχαινε και μείνω 1-2 μέρες τον έπαιζα γιατί πονούσα ώστε να ξεμπουκώσω. Αν εσύ τον παίζεις καθημερινά 2-3 φορές τι σε νοιάζει αν θα σου σηκωθεί στο γαμήσι, κάγκελο θα σου είναι, είναι θέμα συνήθειας.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ενός φίλου μου πάντως που τον έπαιζε μπροστά στο κομπιούτερ, γέμισε το pc του ιούς. Υπάρχει περίπτωση οι ιοί απο το κομπιούτερ να μεταδωθούν στον άνθρωπο; :think: :think:

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
συμφωνα με ενα αρθο που διαβασα η συχνη εκσπερματωση ( αυνανισμος η sex)  δημιουργει πιο κινητηκα σπερματοζωαρια.παλιοτερα ελεγαν οτι αν εχεις προβλημα γονιμοτητασ κανεις αρκετο καιρο αποχη απο sex/αυνανισμο και προσπαθεις μονο τις γονιμες μερες τις γυναικας,τωρα αποδειχθηκε εχεις πιο πολλες πιθανοτητες αν τα σπερματοζωρια "ανακυκλωνονται"  2 φορες την ημερα .

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
φίλε αν πετύχει η μαλακία τυφλά να έχει το γαμήσι .
αλλά .

δεν γαμώ κώλο που κλάνει
και μουνί που κατουρει 
θα την παίζω με το χέρι να την έχω καθαρή

καλά ο ποιητής σκίζει

Εγραψες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Άκουσα ότι ένα παιδί είχε τραβήξει 21 φορές σε μια μέρα και κοιμότανε 3 μέρες συνεχόμενες, τον βρήκε ο συγκατοικός του όταν γύρισε στο σπίτι και τρόμαξε από τα χαρτιά μετα τα χύσια που ήτανε πεταμένα κάτω..

Ρε παιδιά εμένα μετά την 4η 5η εκσπερμάτωση δεν βγαίνει άλλο. Νοιώθεις ότι τελειώνεις, έχεις κανονίκά σπασμούς αλλά βγαίνουν κάτι σταγονίτσες σαν τα προερωτικά υγρά

Ασε που αρχίζει να πονάει το...όργανο, ειδικά στο  :knockinb: και είναι περισσότερο ταλαιπωρία παρά ευχαρίστηση.

foithths22opa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μου φαίνεται πως είναι ωρα να κατηφορίζω για κανενα στουντιακι, ηδη τον εχω παίξει τρεις... αμήν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom