celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.897
- Πόντοι
- 6.056
Ε μα κι εσυ,τοσες προσφορες σου κανανε.Ακαταδεκτος τελειωςΓιουρο , εγνατια , σιτυ , και αλφα
Ε μα κι εσυ,τοσες προσφορες σου κανανε.Ακαταδεκτος τελειωςΓιουρο , εγνατια , σιτυ , και αλφα
Πόσο την αγαπω την City ... κριμα που σταμάτησε απο την ΕλλαδαΓιουρο , εγνατια , σιτυ , και αλφα
Ε μα κι εσυ,τοσες προσφορες σου κανανε.Ακαταδεκτος τελειως
Τυπε σου θυμιζει κατι ;Ωραίες εποχές μπαίναμε σούπερ μάρκετ και αδειάζαμε τα ράφια ούτε τιμές κοιτάζαμε ούτε τίποτα τρία καροτσια γεμίζαμε μέχρι επάνω και απλά στο ταμείο δίναμε την κάρτα, να μην μιλήσω για στριπτιτζαδικα!!!
Kαλα τοτε εμπαινες με ενα πενηνταρικο και γεμιζες 3 καροτσια,τωρα μπαινεις με 50ρικο και παιρνεις 3 πραγματακια.Και δεν μοιραζουν και καρτουλες οπως παλιαΩραίες εποχές μπαίναμε σούπερ μάρκετ και αδειάζαμε τα ράφια ούτε τιμές κοιτάζαμε ούτε τίποτα τρία καροτσια γεμίζαμε μέχρι επάνω και απλά στο ταμείο δίναμε την κάρτα, να μην μιλήσω για στριπτιτζαδικα!!!
Τι κακο ηταν κι αυτο,πηγαινε ο καθε Βλαχος εξωτερικο,φορουσε καμια επωνυμη μαρκα και το παιζε μπρουκλης.Τυπε σου θυμιζει κατι ;
τι ονειρικες εποχες .. ετοιμος ειμαι να δακρυσω απο την συγκινησηΕιχα γνωστο με εκαθθαριστικο 9000 ετησιο, μισθωτος ιδιωτικου τομεα
Χρεωθηκε συνολικα 115Κ ολα προσωπικα δανεια και καρτες, σχεδον απο ολες τις τραπεζες. Μπορουσες τοτε μεσα σε μια εβδομαδα να παρεις σβαρνα ολες τις τραπεζες και να μαζεψεις 100Κ. Δεν ηξερε η μια τη χρωστας στις αλλες, μονο μαυρος Τειρεσιας υπηρχε
Τυπε σου θυμιζει κατι ;
τωρα πατε και μαζευτε ποντους .... ειστε μελη σε 10 σουπερ μαρκετ, βγαζετε τα κλειδια του σπιτου και κρεμονται 7 καρτες απο σουπερ μαρκετKαλα τοτε εμπαινες με ενα πενηνταρικο και γεμιζες 3 καροτσια,τωρα μπαινεις με 50ρικο και παιρνεις 3 πραγματακια.Και δεν μοιραζουν και καρτουλες οπως παλια
Να πρόσεχες τι υπέγραφες λαμόγιο, μπαταχτσή ελληναρά.
Νόμιζες ότι τα κωλόσπιτα σου θα τα πληρώναμε εμείς οι μαλάκες ενώ εσύ ούτε μία δόση δεν έχεις καταβάλει.
Μουνόπανα, κάνω το σκατό μου παξιμάδι για να είμαι εντάξει στις υποχρεωσείς μου και εσείς παλιογαμίδια φεσώνετε όλο τον κόσμο.
Να ψοφήσετε άστεγοι από το κρύο.
ηρθες και εδω μωρη κουφάλα ...τυπε εσενα πρεπει να σε βαλουν να κανεις ψυχολογικη υποστηριξη στους χυστες που θα μεινουν αστεγοι
Θα πεις αληθεια,εκει που σου κανανε την προσφορα και απο μεσα σου πετουσες σε πελαγη ευτυχιας,το παιζες λιγο δυσκολος και σκεφτικος,ετσι για να τους κανεις να προσπαθησουν κι αλλο να σε "πεισουν"?τι ονειρικες εποχες .. ετοιμος ειμαι να δακρυσω απο την συγκινηση
Ειχα βαλει ενεχυρο μεχρι και τα στυλο , και τις μοκέτες απο τα γραφεια
Και το καλυτερο ηταν οταν μου ειπαν ,, "Κε Νιπλη το ξερετε οτι μπορειτε να προεισπραξετε μελλοντικες αγορες πιστωτικων καρτων .. " , εκει νομιζω λυγισα ...
Δηλαδη αν εκανες τζιρο στα μαγαζια σου απο καρτες πχ 100Κ το μηνα , αυτοι σου εδιναν προκαταβολη πριν ακομα περαστουν οι καρτες .. το 85%
Αυτο ηταν λεω , ΕΓΙΝΕ ΘΑΥΜΑ .. τους διωχνω αρων αρων , εντολη αμεσως ολα να περνανε απο μηχανακια καρτων , ΤΑ ΠΑΝΤΑ , για να φαινεται υψηλος ο τζιρος , εκει που ειχα απο ενα μηχανακι σε καθε σημειο ειχα πει και ειχαν παει μηχανακι καρτων απο οποια τραπεζα υπηρχε στην Ελλαδα τότε .. μαγικες στιγμες ..
Μετα απο μηνες που ειχαν φουσκωσει οι λογαριασμοι ζητησα προκαταβολες πωλησεων 6μηνου
ηρθες και εδω μωρη κουφάλα ...
αταραχος .. απο μεσα μου σκεφτόμουν πόσα POS έχουμε.. αφου μετα αμεσως φωναξα τον Οικονομικο και του λεω στειλε επιστολες μεχρι και στην Συνεταιριστικη Χανιων να μας στειλει POSΘα πεις αληθεια,εκει που σου κανανε την προσφορα και απο μεσα σου πετουσες σε πελαγη ευτυχιας,το παιζες λιγο δυσκολος και σκεφτικος,ετσι για να τους κανεις να προσπαθησουν κι αλλο να σε "πεισουν"?
Ευτυχως δεν κανω τετοια.Παω μια φορα να παρω καφε στο χερι και μου λεει η αλλη,"Να σας δωσω κουπονοκι,στους 5(ή 6) καφεδες παιρνετε εναν δωρεαν".Που φτασαμε ρε,κουπονια για καφε.Εν τω μεταξυ με τοσους που πινω μαλλον συνεταιρος θα εμπαινα στο μαγαζιτωρα πατε και μαζευτε ποντους .... ειστε μελη σε 10 σουπερ μαρκετ, βγαζετε τα κλειδια του σπιτου και κρεμονται 7 καρτες απο σουπερ μαρκετ
Αμα ημασταν οπως παλια τυπε μολις στο έλεγε επιτοπου θα παραγγελνες αλλους 5 θα πληρωνες και θα εφευγες με τον κερασμενοΕυτυχως δεν κανω τετοια.Παω μια φορα να παρω καφε στο χερι και μου λεει η αλλη,"Να σας δωσω κουπονοκι,στους 5(ή 6) καφεδες παιρνετε εναν δωρεαν".Που φτασαμε ρε,κουπονια για καφε.Εν τω μεταξυ με τοσους που πινω μαλλον συνεταιρος θα εμπαινα στο μαγαζι
Το κωμικοτραγικο ειναι οτι κατι τετοια τα κυνηγανε κατι συνταξιουχοι ΔΥ κλπ.Να πετυχαινεις ατομο που καθαριζε 3-4Κ το μηνα,βαλε και η γυναικα του καπου1,5-2 και παει να παρει κρεας απο σουπερ μαρκετ.Και υστερα περιμενουμε να κινηθει η αγορα.Αμα ημασταν οπως παλια τυπε μολις στο έλεγε επιτοπου θα παραγγελνες αλλους 5 θα πληρωνες και θα εφευγες με τον κερασμενο
ετσι κανεις τα λεφτα τύπε ...Το κωμικοτραγικο ειναι οτι κατι τετοια τα κυνηγανε κατι συνταξιουχοι ΔΥ κλπ.Να πετυχαινεις ατομο που καθαριζε 3-4Κ το μηνα,βαλε και η γυναικα του καπου1,5-2 και παει να παρει κρεας απο σουπερ μαρκετ.Και υστερα περιμενουμε να κινηθει η αγορα.
Οκ τύπε θα επενδύσουμε σε πατατάκια με γεύση πεπόνι