Νέα

Υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας από funds ο Άρειος Πάγος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα EXOTIKOS_ERASTHS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 558
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.262
Πόντοι
12.756
Γιουρο , εγνατια , σιτυ , και αλφα
Πόσο την αγαπω την City ... κριμα που σταμάτησε απο την Ελλαδα
Πηγαινα στο Αμέρικα ταξίδια και πεταγα την καρτα στους γκισεδες και τα ξενοδοχεία , λεγανε δικο μας ειναι αυτος , Τεξανος λεφτας :rockon:

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.395
Πόντοι
3.556
Ωραίες εποχές μπαίναμε σούπερ μάρκετ και αδειάζαμε τα ράφια ούτε τιμές κοιτάζαμε ούτε τίποτα τρία καροτσια γεμίζαμε μέχρι επάνω και απλά στο ταμείο δίναμε την κάρτα, να μην μιλήσω για στριπτιτζαδικα!!!

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Ε μα κι εσυ,τοσες προσφορες σου κανανε.Ακαταδεκτος τελειως:sad2::confused::confused::confused:

Ε ναι ήθελαν οι “κύριοι” και οι “κυρίες” να με κάνουν “νοικοκύρη”, και μουρατο νεόπλουτο άλλα εγώ που μυαλό .

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Ωραίες εποχές μπαίναμε σούπερ μάρκετ και αδειάζαμε τα ράφια ούτε τιμές κοιτάζαμε ούτε τίποτα τρία καροτσια γεμίζαμε μέχρι επάνω και απλά στο ταμείο δίναμε την κάρτα, να μην μιλήσω για στριπτιτζαδικα!!!
Τυπε σου θυμιζει κατι ;
DUtdJhdXcAEuFhy

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.897
Πόντοι
6.056
Kαλα τοτε εμπαινες με ενα πενηνταρικο και γεμιζες 3 καροτσια,τωρα μπαινεις με 50ρικο και παιρνεις 3 πραγματακια.Και δεν μοιραζουν και καρτουλες οπως παλια:coffee::confused::confused::confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.897
Πόντοι
6.056

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.262
Πόντοι
12.756
Ειχα γνωστο με εκαθθαριστικο 9000 ετησιο, μισθωτος ιδιωτικου τομεα
Χρεωθηκε συνολικα 115Κ ολα προσωπικα δανεια και καρτες, σχεδον απο ολες τις τραπεζες. Μπορουσες τοτε μεσα σε μια εβδομαδα να παρεις σβαρνα ολες τις τραπεζες και να μαζεψεις 100Κ. Δεν ηξερε η μια τη χρωστας στις αλλες, μονο μαυρος Τειρεσιας υπηρχε
τι ονειρικες εποχες .. ετοιμος ειμαι να δακρυσω απο την συγκινηση :rockon: :rockon:

Ειχα βαλει ενεχυρο μεχρι και τα στυλο , και τις μοκέτες απο τα γραφεια
Και το καλυτερο ηταν οταν μου ειπαν ,, "Κε Νιπλη το ξερετε οτι μπορειτε να προεισπραξετε μελλοντικες αγορες πιστωτικων καρτων .. " , εκει νομιζω λυγισα ...
Δηλαδη αν εκανες τζιρο στα μαγαζια σου απο καρτες πχ 100Κ το μηνα , αυτοι σου εδιναν προκαταβολη πριν ακομα περαστουν οι καρτες .. το 85% :rockon: :rockon: :rockon:
Αυτο ηταν λεω , ΕΓΙΝΕ ΘΑΥΜΑ .. τους διωχνω αρων αρων , εντολη αμεσως ολα να περνανε απο μηχανακια καρτων , ΤΑ ΠΑΝΤΑ , για να φαινεται υψηλος ο τζιρος , εκει που ειχα απο ενα μηχανακι σε καθε σημειο ειχα πει και ειχαν παει μηχανακι καρτων απο οποια τραπεζα υπηρχε στην Ελλαδα τότε .. μαγικες στιγμες ..
Μετα απο μηνες που ειχαν φουσκωσει οι λογαριασμοι ζητησα προκαταβολες πωλησεων 6μηνου :rockon: :rockon:

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.262
Πόντοι
12.756
Kαλα τοτε εμπαινες με ενα πενηνταρικο και γεμιζες 3 καροτσια,τωρα μπαινεις με 50ρικο και παιρνεις 3 πραγματακια.Και δεν μοιραζουν και καρτουλες οπως παλια:coffee::confused::confused::confused:
τωρα πατε και μαζευτε ποντους .... ειστε μελη σε 10 σουπερ μαρκετ, βγαζετε τα κλειδια του σπιτου και κρεμονται 7 καρτες απο σουπερ μαρκετ

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.687
Πόντοι
3.656
Να πρόσεχες τι υπέγραφες λαμόγιο, μπαταχτσή ελληναρά.

Νόμιζες ότι τα κωλόσπιτα σου θα τα πληρώναμε εμείς οι μαλάκες ενώ εσύ ούτε μία δόση δεν έχεις καταβάλει.

Μουνόπανα, κάνω το σκατό μου παξιμάδι για να είμαι εντάξει στις υποχρεωσείς μου και εσείς παλιογαμίδια φεσώνετε όλο τον κόσμο.

Να ψοφήσετε άστεγοι από το κρύο.

τυπε εσενα πρεπει να σε βαλουν να κανεις ψυχολογικη υποστηριξη στους χυστες που θα μεινουν αστεγοι :confused::confused::confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.897
Πόντοι
6.056
τι ονειρικες εποχες .. ετοιμος ειμαι να δακρυσω απο την συγκινηση :rockon: :rockon:

Ειχα βαλει ενεχυρο μεχρι και τα στυλο , και τις μοκέτες απο τα γραφεια
Και το καλυτερο ηταν οταν μου ειπαν ,, "Κε Νιπλη το ξερετε οτι μπορειτε να προεισπραξετε μελλοντικες αγορες πιστωτικων καρτων .. " , εκει νομιζω λυγισα ...
Δηλαδη αν εκανες τζιρο στα μαγαζια σου απο καρτες πχ 100Κ το μηνα , αυτοι σου εδιναν προκαταβολη πριν ακομα περαστουν οι καρτες .. το 85% :rockon: :rockon: :rockon:
Αυτο ηταν λεω , ΕΓΙΝΕ ΘΑΥΜΑ .. τους διωχνω αρων αρων , εντολη αμεσως ολα να περνανε απο μηχανακια καρτων , ΤΑ ΠΑΝΤΑ , για να φαινεται υψηλος ο τζιρος , εκει που ειχα απο ενα μηχανακι σε καθε σημειο ειχα πει και ειχαν παει μηχανακι καρτων απο οποια τραπεζα υπηρχε στην Ελλαδα τότε .. μαγικες στιγμες ..
Μετα απο μηνες που ειχαν φουσκωσει οι λογαριασμοι ζητησα προκαταβολες πωλησεων 6μηνου :rockon: :rockon:
Θα πεις αληθεια,εκει που σου κανανε την προσφορα και απο μεσα σου πετουσες σε πελαγη ευτυχιας,το παιζες λιγο δυσκολος και σκεφτικος,ετσι για να τους κανεις να προσπαθησουν κι αλλο να σε "πεισουν"?:confused::confused::confused::hi:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.262
Πόντοι
12.756
Θα πεις αληθεια,εκει που σου κανανε την προσφορα και απο μεσα σου πετουσες σε πελαγη ευτυχιας,το παιζες λιγο δυσκολος και σκεφτικος,ετσι για να τους κανεις να προσπαθησουν κι αλλο να σε "πεισουν"?:confused::confused::confused::hi:
αταραχος .. απο μεσα μου σκεφτόμουν πόσα POS έχουμε.. αφου μετα αμεσως φωναξα τον Οικονομικο και του λεω στειλε επιστολες μεχρι και στην Συνεταιριστικη Χανιων να μας στειλει POS

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.897
Πόντοι
6.056
τωρα πατε και μαζευτε ποντους .... ειστε μελη σε 10 σουπερ μαρκετ, βγαζετε τα κλειδια του σπιτου και κρεμονται 7 καρτες απο σουπερ μαρκετ
Ευτυχως δεν κανω τετοια.Παω μια φορα να παρω καφε στο χερι και μου λεει η αλλη,"Να σας δωσω κουπονοκι,στους 5(ή 6) καφεδες παιρνετε εναν δωρεαν".Που φτασαμε ρε,κουπονια για καφε.Εν τω μεταξυ με τοσους που πινω μαλλον συνεταιρος θα εμπαινα στο μαγαζι:coffee::confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.262
Πόντοι
12.756
Ευτυχως δεν κανω τετοια.Παω μια φορα να παρω καφε στο χερι και μου λεει η αλλη,"Να σας δωσω κουπονοκι,στους 5(ή 6) καφεδες παιρνετε εναν δωρεαν".Που φτασαμε ρε,κουπονια για καφε.Εν τω μεταξυ με τοσους που πινω μαλλον συνεταιρος θα εμπαινα στο μαγαζι:coffee::confused::confused::confused:
Αμα ημασταν οπως παλια τυπε μολις στο έλεγε επιτοπου θα παραγγελνες αλλους 5 θα πληρωνες και θα εφευγες με τον κερασμενο :rockon:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.897
Πόντοι
6.056
Αμα ημασταν οπως παλια τυπε μολις στο έλεγε επιτοπου θα παραγγελνες αλλους 5 θα πληρωνες και θα εφευγες με τον κερασμενο :rockon:
Το κωμικοτραγικο ειναι οτι κατι τετοια τα κυνηγανε κατι συνταξιουχοι ΔΥ κλπ.Να πετυχαινεις ατομο που καθαριζε 3-4Κ το μηνα,βαλε και η γυναικα του καπου1,5-2 και παει να παρει κρεας απο σουπερ μαρκετ.Και υστερα περιμενουμε να κινηθει η αγορα.:confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.262
Πόντοι
12.756
Το κωμικοτραγικο ειναι οτι κατι τετοια τα κυνηγανε κατι συνταξιουχοι ΔΥ κλπ.Να πετυχαινεις ατομο που καθαριζε 3-4Κ το μηνα,βαλε και η γυναικα του καπου1,5-2 και παει να παρει κρεας απο σουπερ μαρκετ.Και υστερα περιμενουμε να κινηθει η αγορα.:confused::confused::confused:
ετσι κανεις τα λεφτα τύπε ...
Οχι σαν και εσενα που οπου βρεις μπαινεις και παιρνεις καφε
Τα σεβονται τα λεφτα τους , τα αγαπανε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom