dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.300
- Πόντοι
- 3.936
Επιτελους. Έλα ξανά μετά τις εκλογές.Oύτως ή αλλως ξεκιναω την βιντεοκληση. Δώστε κλαψα, μπορειτε κι αλλο.
Τελευταία τροποποίηση:
Επιτελους. Έλα ξανά μετά τις εκλογές.Oύτως ή αλλως ξεκιναω την βιντεοκληση. Δώστε κλαψα, μπορειτε κι αλλο.
παραπανω απο μια σναφορες στο 88. λογικα στο βιντεο ειναι ο γιος του 88χρονου και θεωρω οτι αυτος ειναι ο διαχειριστης και εβαλε το πατερα να υπογραψει το δανειο θεωρωντας οτι δεν θα εχει συνεπειεςψάξε λίγο καλύτερα. στο βίντεο που έχει ανέβει και δείχνει όσα περιγραφή..δεν νομίζω ότι είναι 88 ετών. εκτός εάν είναι απόγονος του highlander
μην δειχνεις ποσο βλακας εισαι.Και για να τελειώνει το παραμυθάκι σου τα ναυπηγεία Ελευσίνας είναι ΑΕ
Δεν είναι δημόσιο.
Ιδιωτικός υπάλληλος ήταν.
μου αρέσει που κάθεσαι και ασχολείσαι με τον μαλακα χολ οφ φεϊμ πιμποπανιβλαξ71, που όποτε ανοίγει το στόμα του οι μαλακίες πέφτουν κατα ριπάς.
Δεν εχω κατι καλυτερο να κανω εκεινη την στιγμη τυπε μου.μου αρέσει που κάθεσαι και ασχολείσαι με τον μαλακα χολ οφ φεϊμ πιμποπανιβλαξ71, που όποτε ανοίγει το στόμα του οι μαλακίες πέφτουν κατα ριπάς.
αλλά και με την κοτοπιξουλα, που ο νους του, όσο έχει, είναι 24/7 στην αφγανοπακιστανική ψωλή και στους μαυριδερους πάσης φύσεως.
Τις πρωτες ή τις δεύτερες?Επιτελους. Έλα ξανά μετά τις εκλογές.
Αλέκο κατεβα στις εκλογές και όλο το μπου θα σε στηρίξειΤις πρωτες ή τις δεύτερες?
Τι λέει η Κολομβίανα;;; Την ρώτησες για το blues brothers bar?Τις πρωτες ή τις δεύτερες?
Εγώ θα τον ψηφίζω...θα έχουμε τουλάχιστον κάποιο γνωστό για ρουσφετιΑλέκο κατεβα στις εκλογές και όλο το μπου θα σε στηρίξει
Τυπε φαντάζεσαι Αλεξ ως Υπουργό Δικαιοσύνης;Τι λέει η Κολομβίανα;;; Την ρώτησες για το blues brothers bar?
Ψήνεσαι να κατέβουμε ;
Θα μιλησουμε αργοτερα. Τύπε πρεπει να κατεβω συντομα, δεν με παιρνει αλλο. Δεν κρατιεται. Αν δεν παω λεει εγω θα ερθει εκεινη.Τι λέει η Κολομβίανα;;; Την ρώτησες για το blues brothers bar?
Ψήνεσαι να κατέβουμε ;
Μέχρι και ο Ζαν Κλωντ με τον πούσυ θα στηρίξουν!Τι λέει η Κολομβίανα;;; Την ρώτησες για το blues brothers bar?
Ψήνεσαι να κατέβουμε ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ θα τον ψηφίζω...θα έχουμε τουλάχιστον κάποιο γνωστό για ρουσφετι
Το μπαγασα τον ψήνω μισό χρόνο να πάμε καλι και Γκαλαπάγκος κ αυτός τρώει την ψυχή του τζάμπα εδώ δύο ελλαδιστανΤυπε φαντάζεσαι Αλεξ ως Υπουργό Δικαιοσύνης;
Θεωρεις οτι θα ημουν καλυτερος απο τον μικροβιολογο που εχουν βαλει 4 χρονια υπουργο?Τυπε φαντάζεσαι Αλεξ ως Υπουργό Δικαιοσύνης;
Πες το ψεματα. Αν σου δειξω φωτο της Κολομπιανας, θα με μουτζωνεις με χερια και με ποδια που ειμαι ακομη εδωΤο μπαγασα τον ψήνω μισό χρόνο να πάμε καλι και Γκαλαπάγκος κ αυτός τρώει την ψυχή του τζάμπα εδώ δύο ελλαδισταν
Τύπε εσύ θα ήσουν συνώνυμο του Νόμου και της ΔικαιοσύνηςΘεωρεις οτι θα ημουν καλυτερος απο τον μικροβιολογο που εχουν βαλει 4 χρονια υπουργο?
Εγώ προχτές γύρισα από grande ColombiaΘα μιλησουμε αργοτερα. Τύπε πρεπει να κατεβω συντομα, δεν με παιρνει αλλο. Δεν κρατιεται. Αν δεν παω λεει εγω θα ερθει εκεινη.
E στείλε να φτιάχνουμε λίγο ....Θεωρεις οτι θα ημουν καλυτερος απο τον μικροβιολογο που εχουν βαλει 4 χρονια υπουργο?
Πες το ψεματα. Αν σου δειξω φωτο της Κολομπιανας, θα με μουτζωνεις με χερια και με ποδια που ειμαι ακομη εδω
"Grande Colombia"δεν ειναι η Βενεζουελα? Ή κανω λαθος? Αυτο ειναι φαβελα παντως.Εγώ προχτές γύρισα από grande Colombia
E στείλε να φτιάχνουμε λίγο ....
Πεντε πραγματα θα εκανα. Έκτο δεν θα με αφηνανΤύπε εσύ θα ήσουν συνώνυμο του Νόμου και της Δικαιοσύνης
Colombia peru Ecuador panama venezuela bolivia λέγεται grsnde colombia επειδή όταν απελευθερώθηκαν από τους Ισπανούς από τον Σιμόν Μπολίβαρ ήταν ένα κράτος κ μετέπειτα χωρίστηκαν.."Grande Colombia"δεν ειναι η Βενεζουελα? Ή κανω λαθος? Αυτο ειναι φαβελα παντως.
Οχι τύπε, δεν μπορω να το κανω αυτο...
Πεντε πραγματα θα εκανα. Έκτο δεν θα με αφηναν
Τυπε ο λαός του μπου θα σε στηριζε στα πάντα"Grande Colombia"δεν ειναι η Βενεζουελα? Ή κανω λαθος? Αυτο ειναι φαβελα παντως.
Οχι τύπε, δεν μπορω να το κανω αυτο...
Πεντε πραγματα θα εκανα. Έκτο δεν θα με αφηναν