Νέα

Υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας από funds ο Άρειος Πάγος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα EXOTIKOS_ERASTHS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 558
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.252
Πόντοι
3.556
μιας κ μιλάς για τραπεζες και πληρωμές. Ειχα λογαριασμό οψεως ΑΤΟΚΟ στην alpha και ξαφνικά από τον Νοέμβριο 22 άρχισε να χρεώνει 5 ευρώ έξοδα διατήρησης λογαριασμού. Τον έκλεισα γιατί δεν είχα κάποια άλλη επαγγελματικη συνεργασία μαζί τούς. Με τις ευλογίες του Άδωνι έγινε αυτό όπως ΚΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ.

Θα κοβόταν η κάθε προμήθεια στη διαπραγμάτευση για την πλάτη των τραπεζώνε έναντι της αύξησης των επιτοκίων.

Τελικά δεν κόπηκαν οι προμήθειες. Με την πλάτη είχαμε καμιά εξέλιξη ? Δεν ξανακούστηκε κάτι, ακόμα διαπραγματεύονται ή το άφησαν γιατί κατεβαίνουν τώρα στον προεκλογικό αγώνα ? :confused:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.300
Πόντοι
3.936
Θα κοβόταν η κάθε προμήθεια στη διαπραγμάτευση για την πλάτη των τραπεζώνε έναντι της αύξησης των επιτοκίων.

Τελικά δεν κόπηκαν οι προμήθειες. Με την πλάτη είχαμε καμιά εξέλιξη ? Δεν ξανακούστηκε κάτι, ακόμα διαπραγματεύονται ή το άφησαν γιατί κατεβαίνουν τώρα στον προεκλογικό αγώνα ? :confused:
Για 20κ μου μετέφερα από άλφα σε εθνική μου κράτησε 4 ευρώ και 2 ευρώ η ΕΤΕ. Μαλλον θα διαπραγματευονται για πολύ ακόμα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αντε βρε και στα δικά σας

"Ο μικροξενοδόχος της Καστοριάς που του έκαναν έξωση είχε δάνειο €2.000.000.
Αποπλήρωσε €1.200.000.
Ηταν σε αναμονή δικαστικής απόφασης για την ρύθμιση των €800.000.
Ανένδοτο το fund κατάσχεσε το ξενοδοχείο.

Εστειλε ΟΠΚΕ που ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ και έβγαλαν τον άνθρωπο με χειροπέδες.

Δεν αντιστάθηκε.
Τον ΕΣΥΡΑΝ.
Τον έριξαν κάτω.

Η μάνα του παρακαλούσε: "Mην χτυπάτε το παιδί μου".
O ηλικιωμένος πατέρας του έκλαιγε.

Ο κόσμος αποδοκίμαζε την αθλιότητα φωνάζοντας:
«Αλήτες»!
«Δεν είναι φονιάς».

Ο άνθρωπος είναι στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά φρουρούμενος σαν εγκληματίας.

Η κυβέρνηση χρωστάει στις τράπεζες σχεδόν 400 Εκατομμύρια ευρώ!

Καθίστε στον καναπέ σας αναπαυτικά".

Από Διασώστης - Πλήρωμα Ασθενοφόρου
1677619243186.jpeg

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.252
Πόντοι
3.556
Για 20κ μου μετέφερα από άλφα σε εθνική μου κράτησε 4 ευρώ και 2 ευρώ η ΕΤΕ. Μαλλον θα διαπραγματευονται για πολύ ακόμα...

Τύπε μάλλον θα χει πάρει κι αυτό αναβολή στις καλένδες, όπως τα λεφτά που θα πλήρωναν οι πετρελαιάδες. :confused:
Η νομοθεσία υπάρχει, τα λεφτά δεν μπήκαν ακόμα

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.300
Πόντοι
3.936
Τύπε μάλλον θα χει πάρει κι αυτό αναβολή στις καλένδες, όπως τα λεφτά που θα πλήρωναν οι πετρελαιάδες. :confused:
Η νομοθεσία υπάρχει, τα λεφτά δεν μπήκαν ακόμα
και από τους παροχους ενέργειας μια από τα ίδια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι έγινε με Κολομβίανα;;
του δάγκωσε τα @@ για αυτό κάνει χειρότερα από τον πξ

Πηγουλα??

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.252
Πόντοι
3.556
και από τους παροχους ενέργειας μια από τα ίδια.

του δάγκωσε τα @@ για αυτό κάνει χειρότερα από τον πξ

Πηγουλα??

Το σκηνικό με την έξωση στην Καστοριά δεν έγινε ?

Για ρωτήστε ρε μαλάκες μήπως ξέρει λεπτομέρειες ο Πάτσης ... δίπλα είναι :confused:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.300
Πόντοι
3.936
Το σκηνικό με την έξωση στην Καστοριά δεν έγινε ?

Για ρωτήστε ρε μαλάκες μήπως ξέρει λεπτομέρειες ο Πάτσης ... δίπλα είναι :confused:
@papaphilips βάλε ρε το βίντεο...

Ο Πατσης σίγουρα ήταν παρών και διαδηλωνε υπέρ του ξενοδοχου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Επειδη εχω βαρεθει να διαβαζω δακρυβρεχτες ιστοριες για πλειστηριασμους και εξωσεις, μπορει να μου πει καποιος, ποια ειναι η προταση για το συγκεκριμενο ζητημα? Πώς δηλαδη πρεπει να αντιμετωπιζονται οι οφειλετες? Συγκεκριμενα. Αν δηλαδη θελουμε να κανουμε σοβαρη συζητηση. Αλλιώς τα μαρθα-βούρτσεια για τον καημενο που τον σύρανε εξω και εκλαιγε ο γερος πατερας του, τα βαριεμαι αφορητα.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.300
Πόντοι
3.936
Επειδη εχω βαρεθει να διαβαζω δακρυβρεχτες ιστοριες για πλειστηριασμους και εξωσεις, μπορει να μου πει καποιος, ποια ειναι η προταση για το συγκεκριμενο ζητημα? Πώς δηλαδη πρεπει να αντιμετωπιζονται οι οφειλετες? Συγκεκριμενα. Αν δηλαδη θελουμε να κανουμε σοβαρη συζητηση. Αλλιώς τα μαρθα-βούρτσεια για τον καημενο που τον σύρανε εξω και εκλαιγε ο γερος πατερας του, τα βαριεμαι αφορητα.
αφού βαριέσαι μην γράφεις και μην διαβάζεις. Ε τι λές??

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.957
Πόντοι
3.656
Μιλαμε τωρα στο Instagram. Αργοτερα θα εχουμε βιντεοκληση

Ρε τύπε ...

ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΣ .... ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ/ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ....

Κι εσύ καβλαντίζεις με

ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ;;;;;

Για γκόμενα εγώ έλεγα για Αυστρία γαμώ το φελέκι σου !!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αφού βαριέσαι μην γράφεις και μην διαβάζεις. Ε τι λές??
Eιναι κι αυτο μια λυση. Μαλλον πρεπει να αξιοποιω καλυτερα το χρονο μου, απο το να προσπαθω να πω πεντε σοβαρα πραγματα εδω μεσα, ειστε αδιορθωτοι ετσι κι αλλιως

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.252
Πόντοι
3.556

Η επιστημονική ομάδα του bou επεξεργάζεται το ερώτημα σας.

Θα αργήσει όμως να σας δώσει οποιαδήποτε απάντηση/ πρόταση/ λύση καθώς η χω΄ρα βρίσκεται σε πυρετώδεις ρυθμούς "επενδυτικής βαθμίδας" οπότε κάθε οικονομικό ζήτημα έχει μπει στο συρτάρι.

Σας ενδιαφέρει κάτι σε επίδομα ? Γι αυτό δύναται απάντηση γιατί δεν επηρεάζει τη "βαθμίδα"

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.300
Πόντοι
3.936
Eιναι κι αυτο μια λυση. Μαλλον πρεπει να αξιοποιω καλυτερα το χρονο μου, απο το να προσπαθω να πω πεντε σοβαρα πραγματα εδω μεσα, ειστε αδιορθωτοι ετσι κι αλλιως
στο καλό λοιπόν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom