alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Όταν το ελεγα εγω αυτό πεσανε να με φανε. Για να δω τωρα τι θα πουνε σε σενα.Πουστηδες όλοι.
Όταν το ελεγα εγω αυτό πεσανε να με φανε. Για να δω τωρα τι θα πουνε σε σενα.Πουστηδες όλοι.
Ο Ιπποτης τι λεει ότι είναι? Στρέιτ?Τυπισσα μην εισαι τοσο σκληρη.Ο ιπποτης το αρνειται.
Ο ιπποτης τυπε λεει οτι ολοι οι αντρες γουσταρουνε και δαχτυλο και πουτσο στον κωλο τους.Μετα απο ομηρικες διαμαχες κατεβασε το ποσοστο των ανδρων πουυ γουσταρουν να ξεκωλιαζονται στο 85%.Για τον ιδιο μπορει να αυτοπροσδιοριστει τυπε μονος του.Το εχει αυτο το δικαιωμα.Ο Ιπποτης τι λεει ότι είναι? Στρέιτ?
Το δάχτυλο είναι η αρχή και συμβαίνει σε ποσοστό 85% στα ζευγάρια. Πλέον που δεν υπάρχει πουριτανισμός και τα σύγχρονα ζευγάρια έχουν απελευθερωθεί κυριαρχεί το strapon. Πάνω από το 50% στα ζευγάρια χρησιμοποιούν strapon στις δυτικές κοινωνίες.
Η Μαντόνα και ο Γκάι Ρίτσι ήταν το πρώτο διάσημο ζευγάρι που αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί strapon εμπνέοντας χιλιάδες άλλα ζευγάρια να το χρησιμοποιήσουν και να αυξήσουν την απόλαυση του σεξ.
Σε λιγο θα μας πουνε και οπισθοδρομικους επειδη δεν μας τρωει ο κολος μας...στα πλαίσια της ισοτητας ?? αυτες οι δυτικες κοινωνιες μας φαγανε ...
Για μένα δεν είναι γκει καποιος που του αρεσει είτε το γλείψιμο ,είτε το δάχτυλο. Τόσο ο γυναικείος όσο και ο αντρικός πρωκτός ερεθιζονται το ιδιο καθώς υπαρχουν νευρικές απολήξεις. Το ζήτημα λοιπόν δεν είναι αν νιώθει κανείς ερεθισμό στον πρωκτό, γτ αυτό βιολογικά συμβαίνει σε όλους, απλά οι περισσότεροι από φόβο μη χαρακτηριστούν αδερφες αποφευγουν οποιαδήπποτε εμπλοκή με το τους. Επομένως, ομοφυλόφιλος είναι αυτός που έλκεται από το ίδιο φύλο. Αυτη θεωρώ ότι είναι η καθοριστική διαφορά. Προσωπικά δε θα θεωρούσα γκει καποιον που θα μου ζητούσε κάτι τέτοιο, όχι βεβαια στραπον, γτ εκει πάει μακρια η βαλιτσα!!!γυναικες δεν εχει το σαιτ???που ειναι να σχολιασουν...οι αντρες που τους αρεσει λενε δεν ειναι gay οποιος τρωει δαχτυλο...οι αντρες που δεν τους αρεσει λενε οτι οποιος βαζει το παραμικρο μες τον κωλο του ειναι gay... ακουω αποψεις...
Ολοι απο ενα δαχτυλακι ξεκινανε και μετα ζητανε ειδικες κατασκευες με ραβδωσεις και μηχανισμο με 7 ταχυτιτες...Για μένα δεν είναι γκει καποιος που του αρεσει είτε το γλείψιμο ,είτε το δάχτυλο. Τόσο ο γυναικείος όσο και ο αντρικός πρωκτός ερεθιζονται το ιδιο καθώς υπαρχουν νευρικές απολήξεις. Το ζήτημα λοιπόν δεν είναι αν νιώθει κανείς ερεθισμό στον πρωκτό, γτ αυτό βιολογικά συμβαίνει σε όλους, απλά οι περισσότεροι από φόβο μη χαρακτηριστούν αδερφες αποφευγουν οποιαδήπποτε εμπλοκή με το τους. Επομένως, ομοφυλόφιλος είναι αυτός που έλκεται από το ίδιο φύλο. Αυτη θεωρώ ότι είναι η καθοριστική διαφορά. Προσωπικά δε θα θεωρούσα γκει καποιον που θα μου ζητούσε κάτι τέτοιο, όχι βεβαια στραπον, γτ εκει πάει μακρια η βαλιτσα!!!
Θελω να πιστευω πως δεν γινεσαι ιππότης τόσο απλάΟλοι απο ενα δαχτυλακι ξεκινανε και μετα ζητανε ειδικες κατασκευες με ραβδωσεις και μηχανισμο με 7 ταχυτιτες...
Ιπποτης οχι αλλα μπορει χωρις να το θελεις να γινεις ο ιπποκομος που γλυκοκοιταζει τις σπαθες στα κρυφαΘελω να πιστευω πως δεν γινεσαι ιππότης τόσο απλά
Συμφωνω μαζι σου εγω....gay ειναι οποιος ελκεται απο το ιδιο φυλο...απο κει και περα ο καθενας κανει οτι θελει....στραπ ον ομως ειναι βαρυ και αλλαζουν τα δεδομενα...Για μένα δεν είναι γκει καποιος που του αρεσει είτε το γλείψιμο ,είτε το δάχτυλο. Τόσο ο γυναικείος όσο και ο αντρικός πρωκτός ερεθιζονται το ιδιο καθώς υπαρχουν νευρικές απολήξεις. Το ζήτημα λοιπόν δεν είναι αν νιώθει κανείς ερεθισμό στον πρωκτό, γτ αυτό βιολογικά συμβαίνει σε όλους, απλά οι περισσότεροι από φόβο μη χαρακτηριστούν αδερφες αποφευγουν οποιαδήπποτε εμπλοκή με το τους. Επομένως, ομοφυλόφιλος είναι αυτός που έλκεται από το ίδιο φύλο. Αυτη θεωρώ ότι είναι η καθοριστική διαφορά. Προσωπικά δε θα θεωρούσα γκει καποιον που θα μου ζητούσε κάτι τέτοιο, όχι βεβαια στραπον, γτ εκει πάει μακρια η βαλιτσα!!!
Όποιος έλκεται από ουδέτερα τι είναι??Συμφωνω μαζι σου εγω....gay ειναι οποιος ελκεται απο το ιδιο φυλο...απο κει και περα ο καθενας κανει οτι θελει....στραπ ον ομως ειναι βαρυ και αλλαζουν τα δεδομενα...
ΑναποφασηστοςΌποιος έλκεται από ουδέτερα τι είναι??
Επειδη ακριβως ξερω οτι ειστε ανοιχτομυαλοι κ εχεμυθοι θα το έλεγα ;)ολο σε τετοια θρεντακια τριγυριζεις ροουζ, θες να μας πεις μηπως κατι που δε μας εχεις πει ακομα για τον αλεξ? εδω ειμαστε ανοικτομυαλοι ολοι και προπαντων εχεμυθοι
Συμφωνω μαζι σου εγω....gay ειναι οποιος ελκεται απο το ιδιο φυλο...απο κει και περα ο καθενας κανει οτι θελει....στραπ ον ομως ειναι βαρυ και αλλαζουν τα δεδομενα...
ειμαστε ολο αυτια λοιπον ;)Επειδη ακριβως ξερω οτι ειστε ανοιχτομυαλοι κ εχεμυθοι θα το έλεγα ;)
ειμαστε ολο αυτια λοιπον ;)
Άρα δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα ;)Επειδη ακριβως ξερω οτι ειστε ανοιχτομυαλοι κ εχεμυθοι θα το έλεγα ;)
Ε δεν ειναι τόσο απλό, αλλο το να πηδας κ αλλο το να σε πηδανε, ειναι αντιστροφη ρολων.Αφου συμφωνεις στο οτι υπαρχουν οι ιδιες νευρικες αποληξεις αρα και η ιδια ευχαριστηση, το εχεις δοκιμασει και με το δαχτυλο, το στραπ που σε χαλαει?
Τι εννωεις? Οτι δεν ειναι η απολυτη γυναικεια φαντασιωση ο αντρας στα 4 να περημενει??Ε δεν ειναι τόσο απλό, αλλο το να πηδας κ αλλο το να σε πηδανε, ειναι αντιστροφη ρολων.
Μα και βεβαια, τι λες τωρα!!!! Πιο χοτ δεν υπάρχειΤι εννωεις? Οτι δεν ειναι η απολυτη γυναικεια φαντασιωση ο αντρας στα 4 να περημενει??