Νέα

Υπάρχουν γυναίκες που γουστάρουν να βάζουν δάχτυλο σε άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα parr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Απρ 2013
Κριτικές
21
Like
29
Πόντοι
11
Αναρωτιεμαι αν στην εποχη μας υπαρχουν γυναικες που τους αρεσει να βαζουν δαχτυλο σε αντρες και να μην το θεωρουν ταμπου...αραγε υπαρχουν ζευγαρια που ειναι παντρεμενα και η γυναικα βαζει δαχτυλο στον αντρα χωρις να τον υποτιμα???
καλημέρα σας,

μπορώ να σας συστήσω σε πρωην μου, χειραφετημένο θήλυ με το οποίο τα σπάσαμε με πανηγυρικό και extravagant τροπο (υπάρχει άλλο νημα για αυτό). Στο θέμα μας... ενώ γουσταρα να την απαξιώνω βάζοντας την να μου κάνει κωλορουφήγματα και υψηλή κομμωτική στις πρωκτότριχες μου, της είχα απαγορευσει ρητως να αποπειραθει να βάλει δάκτυλο στην οπή μου..το εν λόγω δολερό θηλυ ,φυσικα και με εγραψε στα τριανταφυλλένια του μουνόχειλα και καθε φορα προσπαθούσε να βάλει κάτι..κάθε φορά την διαολόστελνα ευγενικά μέχρι που έφαγε μια  ανακλαστική κλωτσια, είδε αστεράκια, γιναμε μαλλια κουβάρια, αλλά δάκτυλο δεν μου έβαλε...

Εικάζω ότι ήθελε να με δακτυλιάσει για να κατακτησει τον αμωμο και αμόλυντο πρωκτό μου..να γίνει η πρώτη, αν και της εξηγούσα ευγενικά πως θα την θἀψω, αυτή κάθε φορά με πειθώ και φορτικότητα, ήθελε, προσπαθούσε να δακτυλιάσει την σούφρα μου...μέχρι που γιναμε μπιλιές και ησυχάσαμε, αμφότεροι

Σίγουρα υποβόσκει μια κάποια απαξίωση και υποτιμηση, στο πίσω μέρος του μικρού και αχρησιμοποίητου εγκεφάλου τους. Βεβαια υπάρχουν πάντα και οι εξαιρέσεις

Υγιαίνετε

• Like
Αντιδράσεις: SKEF
Εγγρ.
9 Απρ 2013
Κριτικές
21
Like
29
Πόντοι
11
Γιατί αυτό το θέμα είναι στο παραφιλικό section gay/lesbian?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
καλημέρα σας,

μπορώ να σας συστήσω σε πρωην μου, χειραφετημένο θήλυ με το οποίο τα σπάσαμε με πανηγυρικό και extravagant τροπο (υπάρχει άλλο νημα για αυτό). Στο θέμα μας... ενώ γουσταρα να την απαξιώνω βάζοντας την να μου κάνει κωλορουφήγματα και υψηλή κομμωτική στις πρωκτότριχες μου, της είχα απαγορευσει ρητως να αποπειραθει να βάλει δάκτυλο στην οπή μου..το εν λόγω δολερό θηλυ ,φυσικα και με εγραψε στα τριανταφυλλένια του μουνόχειλα και καθε φορα προσπαθούσε να βάλει κάτι..κάθε φορά την διαολόστελνα ευγενικά μέχρι που έφαγε μια  ανακλαστική κλωτσια, είδε αστεράκια, γιναμε μαλλια κουβάρια, αλλά δάκτυλο δεν μου έβαλε...

Εικάζω ότι ήθελε να με δακτυλιάσει για να κατακτησει τον αμωμο και αμόλυντο πρωκτό μου..να γίνει η πρώτη, αν και της εξηγούσα ευγενικά πως θα την θἀψω, αυτή κάθε φορά με πειθώ και φορτικότητα, ήθελε, προσπαθούσε να δακτυλιάσει την σούφρα μου...μέχρι που γιναμε μπιλιές και ησυχάσαμε, αμφότεροι

Σίγουρα υποβόσκει μια κάποια απαξίωση και υποτιμηση, στο πίσω μέρος του μικρού και αχρησιμοποίητου εγκεφάλου τους. Βεβαια υπάρχουν πάντα και οι εξαιρέσεις

Υγιαίνετε
.    Τα ίδια ακριβός. Είχα με μια πρώην μου τύπε μου τέτοιες τυπιςες να ξερεις ειναι κρυφό λεσβία.

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.458
Πόντοι
216
Το δάχτυλο είναι η αρχή και συμβαίνει σε ποσοστό 85% στα ζευγάρια. Πλέον που δεν υπάρχει πουριτανισμός και τα σύγχρονα ζευγάρια έχουν απελευθερωθεί κυριαρχεί το strapon. Πάνω από το 50% στα ζευγάρια χρησιμοποιούν strapon στις δυτικές κοινωνίες.
Payton-Leigh-kick-ass-03.jpg

Η Μαντόνα και ο Γκάι Ρίτσι ήταν το πρώτο διάσημο ζευγάρι που αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί strapon εμπνέοντας χιλιάδες άλλα ζευγάρια να το χρησιμοποιήσουν και να αυξήσουν την απόλαυση του σεξ.
madona_buys+strapon.jpg

Εγγρ.
9 Απρ 2013
Κριτικές
21
Like
29
Πόντοι
11
.    Τα ίδια ακριβός. Είχα με μια πρώην μου τύπε μου τέτοιες τυπιςες να ξερεις ειναι κρυφό λεσβία.

Μπά, φανερές καργιόλες θα έλεγα είναι δυο (2) πράγματα τους χρειάζονται Πούτσα και Καράτε

Υγιαινετε

OP
OP
parr

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Το δάχτυλο είναι η αρχή και συμβαίνει σε ποσοστό 85% στα ζευγάρια. Πλέον που δεν υπάρχει πουριτανισμός και τα σύγχρονα ζευγάρια έχουν απελευθερωθεί κυριαρχεί το strapon. Πάνω από το 50% στα ζευγάρια χρησιμοποιούν strapon στις δυτικές κοινωνίες.
Payton-Leigh-kick-ass-03.jpg

Η Μαντόνα και ο Γκάι Ρίτσι ήταν το πρώτο διάσημο ζευγάρι που αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί strapon εμπνέοντας χιλιάδες άλλα ζευγάρια να το χρησιμοποιήσουν και να αυξήσουν την απόλαυση του σεξ.
madona_buys+strapon.jpg
χαμος εν ολιγοις...

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
ρε παιδιά, αμα σου χώνει η άλλη δάχτυλο ή κανένα άλλο ζωνάτο μακρυνάρι όπως η κιουρία παραπάνω, πια θα είναι η δική της απόλαυση αφου εκείνη τη στιγμή δεν επιδέχεται διείσδυση στο κόλπο της

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
και τι θα του ελεγες εκεινη την ωρα? "παρτα λεβεντια μου ολα δικα σου" ....?  :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως δε θεωρώ κρυφογκέι όσους τους αρέσει το δάχτυλο. Πρώτον το κάνουν με άτομα του αντίθετου φύλου και δεύτερον όσο ερεθιστικό ή όχι είναι για μένα που είμαι γυναίκα, το αντίστοιχο ισχύει και για έναν άντρα για την περιποίηση του συγκεκριμένου σημείου  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πάντως δε θεωρώ κρυφογκέι όσους τους αρέσει το δάχτυλο. Πρώτον το κάνουν με άτομα του αντίθετου φύλου και δεύτερον όσο ερεθιστικό ή όχι είναι για μένα που είμαι γυναίκα, το αντίστοιχο ισχύει και για έναν άντρα για την περιποίηση του συγκεκριμένου σημείου  ;)

σκασε ζωον.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εξω-πλανητικη λογικη.....Επειδη εσυ εισαι γυναικα και ευχαριστιεσαι αρα κι εμειs τα βεριταμπλ  αρσενικα επειδη θα μαs το βαζουν ατομα του αλλου φυλου ....αρα θα ευχαριστιομαστε ...Αρα μαρα σαγιοναρα
Δεσποινιs τι φαγατε για μεσημερι??

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Εξω-πλανητικη λογικη.....Επειδη εσυ εισαι γυναικα και ευχαριστιεσαι αρα κι εμειs τα βεριταμπλ  αρσενικα επειδη θα μαs το βαζουν ατομα του αλλου φυλου ....αρα θα ευχαριστιομαστε ...Αρα μαρα σαγιοναρα
Δεσποινιs τι φαγατε για μεσημερι??
Μάλλον δεν είδες τι έγραψα παραπάνω. Προσωπικά δε μ' αρέσει και δεν το κάνω, αν μου το ζητούσε κάποιος όμως και πιστεψέ με υπάρχουν άντρες που τους αρέσει, δε θα με χαλούσε, ούτε θα τον χαρακτήριζα γκέι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom