ΠΑΝΔΑΜΑΤΩΡ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 29
- Πόντοι
- 11
καλημέρα σας,Αναρωτιεμαι αν στην εποχη μας υπαρχουν γυναικες που τους αρεσει να βαζουν δαχτυλο σε αντρες και να μην το θεωρουν ταμπου...αραγε υπαρχουν ζευγαρια που ειναι παντρεμενα και η γυναικα βαζει δαχτυλο στον αντρα χωρις να τον υποτιμα???
μπορώ να σας συστήσω σε πρωην μου, χειραφετημένο θήλυ με το οποίο τα σπάσαμε με πανηγυρικό και extravagant τροπο (υπάρχει άλλο νημα για αυτό). Στο θέμα μας... ενώ γουσταρα να την απαξιώνω βάζοντας την να μου κάνει κωλορουφήγματα και υψηλή κομμωτική στις πρωκτότριχες μου, της είχα απαγορευσει ρητως να αποπειραθει να βάλει δάκτυλο στην οπή μου..το εν λόγω δολερό θηλυ ,φυσικα και με εγραψε στα τριανταφυλλένια του μουνόχειλα και καθε φορα προσπαθούσε να βάλει κάτι..κάθε φορά την διαολόστελνα ευγενικά μέχρι που έφαγε μια ανακλαστική κλωτσια, είδε αστεράκια, γιναμε μαλλια κουβάρια, αλλά δάκτυλο δεν μου έβαλε...
Εικάζω ότι ήθελε να με δακτυλιάσει για να κατακτησει τον αμωμο και αμόλυντο πρωκτό μου..να γίνει η πρώτη, αν και της εξηγούσα ευγενικά πως θα την θἀψω, αυτή κάθε φορά με πειθώ και φορτικότητα, ήθελε, προσπαθούσε να δακτυλιάσει την σούφρα μου...μέχρι που γιναμε μπιλιές και ησυχάσαμε, αμφότεροι
Σίγουρα υποβόσκει μια κάποια απαξίωση και υποτιμηση, στο πίσω μέρος του μικρού και αχρησιμοποίητου εγκεφάλου τους. Βεβαια υπάρχουν πάντα και οι εξαιρέσεις
Υγιαίνετε