KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Ώπα?μα στο γυμνό αναφέρομαι ...
Για πες λεπτομέρειες..
Περίμενε μόνο να χαμηλώσω τα φώτα και να ανάψω κεριά για "ατμόσφαιρα"...
Ώπα?μα στο γυμνό αναφέρομαι ...
Κοίτα...ποτέ δεν θυμάμαι κάποιον..."ντυμένο"
Χαααααααααααχαχαχαχαχαχ....!!!!
Πολύ καλό!Κοίτα...ποτέ δεν θυμάμαι κάποιον..."ντυμένο"
Χαααααααααααχαχαχαχαχαχ....!!!!
ο Ρον Χαμπαρντ εχει ανακαλύψει πολλά στοιχεία της ανθρώπινης μηχανής .... τωρα σήμερα όχι πριν ... 3-4 χιλ χρόνια ....
ξερεις ... τα πάνατ ρει .. και όλα αλλάζουν ...
Αναμενομενο..Οπως θα κατάλαβαν οι περισσότεροι.. το εν λόγω θέμα εξελίχθηκε σε μια συζήτηση του... .... ό,τι να'ναι γράφει ο καθένας, σχετικό ή άσχετο. Αντε καληνυχτα........γενικά.........
Χαααααχαχαχαχ...μη γελάς βρε...τρώω πατατάκια και μου φεύγουν από το στόμα γιατί γελάωωωωω....Αλήθεια λέωωωω...χαχαχαχαχαχ...!!!!Πολύ καλό!
Το κρατάω!
Αναμενομενο..
Το είπε και ο ντόκτωρ...χαχαχαχαχαχΑναμενομενο..
Χαααααχαχαχαχ...μη γελάς βρε...τρώω πατατάκια και μου φεύγουν από το στόμα γιατί γελάωωωωω....Αλήθεια λέωωωω...χαχαχαχαχαχ...!!!!
Ώπα?
Για πες λεπτομέρειες..
Περίμενε μόνο να χαμηλώσω τα φώτα και να ανάψω κεριά για "ατμόσφαιρα"...
Ααααααααααα....είπες ότι έφυγες και ήσουν πίσω από την κουρτίνα κι έβλεπεεεες?Πατατακια στην οθονη , σταχτες στο πληκτρολογιο
ολα πουτανα τα χεις κανει σημερα
Ξανακαληνυχταω οριστικα
βυε
Πες μου που είσαι κι έρχομαι σφαίρα...!!!!Suuuupeeeer !!!!!!
Λοιπόν ... αίσθηση, ουσία και νόημα .... μέγεθος, τέχνη, τεχνική & παθος .....
και λογάκια μυρωδάτα στο τρυφερό αυτάκι .... μέλι που κυλά στο όμορφο χειλάκι και πάνω και πιο κάτω ....
μα... κατι μας λείπει ...ισως ενα Grand Marnier ... ενα Drambuie να κεραστούμε ...
αξίζει ?
Πες μου που είσαι κι έρχομαι σφαίρα...!!!!
Πες μου που είσαι κι έρχομαι σφαίρα...!!!!
Κοίτα..είμαστε σ'ένα θρεντ.."τα του Θεού"δηλαδή θα ποδοπατησεις τον επαγγελματισμό σου ?
ελα ... λειπει και το έτερον ημισυ εξωτερικό ...τέλεια ....
Τι εχουμε εδω? Love story at bourdela.com? Να συναγουμε αρα οτι υπαρχει Θεος να μη βγουμε και οφ τοπικ?πιστευω οτι είμαστε αμοιβαία ερωτευσιμοι ... οποτε και το αποτέλεσμα θαναι ανάλογο .. αν ...
Ναι ναι...και μετά θα λέμε.."Θεού θέλημα"πιστευω οτι είμαστε αμοιβαία ερωτευσιμοι ... οποτε και το αποτέλεσμα θαναι ανάλογο .. αν ...
Κοίτα..είμαστε σ'ένα θρεντ.."τα του Θεού"
Αν είναι να με κάνεις να δω τον "Χριστό φαντάρο"..έρχομαι ευχαρίστως..
(Ποιός τον χέζει τον επαγγελματισμό τώρα?..Πωωωωωω....)
Χααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχ....!!!!!
Ναι ναι...και μετά θα λέμε.."Θεού θέλημα"
Χαααααααααααααααχαχαχαχαχ....
πεφωτισμένη και ευλογημένη !!!