Νέα

Υπάρχει θεός; Είναι ο θεός ο δημιουργός των πάντων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaligoul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
ΑΠΟΔΕΙΔΗ Νο 1:

181822824cf6fb22573b.jpg

181825837002fb72475o.jpg

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
1) Αν το 90% πιστευει στον θεο και κανει αυτα που κανει και δεν φοβαται για τις συνεπειες μαλλον δεν πιστευει. Οταν υποστηριζεις κατι ΕΣΥ πρεπει να το αποδειξεις οχι οι αλλοι
2) Ο θεος ενω εμφανιζοταν δολοφονουσε χιλιαδες, οι αγγελοι του πηδουσαν γυναικες, ξαφνικα αποφασισε να μην ξαναεμφανιστει. Καλα.
3)Για την 5η παραγραφο, οι χριστιανοι λενε οτι δεν μπορεις να συλλαβεις την εννοια του θεου με το μυαλο σου, αρα συμφωνα με εσενα δεν μπορει να κατανοηθει αρα δεν υπαρχει. Επισης μην βαζεις βλακειες απο μεταφραση γιατι cell δεν σημαινει κελι αλλα κυταρρο εν προκειμενω.
4) Απο το 1920 αιτια-αιτιατο αρχισε να θολωνει επιστημονικα. Δες κβαντο και χαος. Ο θεος ειναι πολυ περιπλοκο ον για να μην εχει αιτια. Επισης το τι ειναι καλο η κακο επηρεαζεται ισχυρα απο τις εκαστοτε κοινωνιες.
5) Η εξελιξη δεν ειναι κατι για να πιστευεις, εναι επιστημη και χρησιμοποιειται κατα κορον και ειναι κατι με το οποιο εσυ δεν εχεις σχεση.
6) οσον αφορα την τελευταια παραγραφο υπαρχει ιατρικη εξηγηση, αυτο λεγεται σχιζοφρενεια, πολλοι το ειχανε ακομη και ο χιτλερ.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
υπάρχει Θεός αλλά αποδείξεις δεν υπάρχουν... υπάρχουν μόνο ενδείξεις... τέτοια απάντηση μου έδωσε ένας θεολόγος φίλος μου δεν ξέρω αλλά εγώ τον πιστέυω πάντως

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
υπάρχει Θεός αλλά αποδείξεις δεν υπάρχουν... υπάρχουν μόνο ενδείξεις... τέτοια απάντηση μου έδωσε ένας θεολόγος φίλος μου δεν ξέρω αλλά εγώ τον πιστέυω πάντως

Αντισυνταγματαρχα, η αποδειξη του Θεου ειμαστε εγω κι εσυ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και για να ειμαστε οντοπικ αυτη η φωνη αποδεικνυει την υπαρξη θεου με μουσικο γουστο....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Οσοι ομως ζητουν μια "αποδειξη" της υπαρξης του Θεου, τι πραγματικα θελουν?
Ειλικρινα δεν εχω καταλαβει.
Να βγει καποιος ασπρομαλλης παππουλης στα νεα των 8.30 στο Μεγκα και να πει "hello guys, ειμαι ο Μεγαλος"?
Προσδιοριστε μου τι ακριβως θα θελατε σαν αποδειξη, και συζηταμε παραπερα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Να βγει καποιος ασπρομαλλης παππουλης στα νεα των 8.30 στο Μεγκα και να πει "hello guys, ειμαι ο Μεγαλος"?
να αγορασει την αεκ

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
αποδειξη για τον καθενα ειναι κατι διαφορετικο...
ο ενας θα σου πει αυτο που ειπες... ο αλλος θα σου πει να σωσει τα παιδακια στην αφρικη απο την πεινα... ο αλλος να σωθει το παιδι του που ειναι αρρωστο...
οτιδηποτε...

οπως λεει και ο Τομ Χανκς στο Angels and Demons.... "Faith is a gift, that i have not yet received"

δεν ειναι το ιδιο αστοχο καποιος να πιστευει επειδη ετσι του ειπαν, με το να ζηταει παραλογα πραγματα για να πιστεψει ?

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
>Η Πιστη σε καποιον Θεο, ειναι συναρτηση του επιστημονικου κεκτημενου του Ανθρωπου...
Στον Θεο αναγουμε ολα τα ανεξηγητα...Κυριως τα μεγαλεια, αν και η παραφροσυνη αναγει και τα κακα στον Θεο..(πχ συμφορες σαν το τσουναμι με 250000 νεκρους μερες Χριστουγεννων ηταν ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ  :think:)
Ετσι οσο ανακαλυπτουμε τους νομους της φυσης που μας περιβαλλει, απομακρυνομαστε απο το Θείο....λογικο....αν ποτε μαθουμε ολα τα σημερινα μυστηρια, τοτε δεν θα χρειαζομαστε Θεο να ακουμπησουμε την αγνοια μας!

>Στην σκεψη αυτη, και τα περι Ιατρικης...καποτε ηταν εργο Θεου η ιασις και θελημα του ο θανατος...σημερα με την αλματωδη εξελιξη, ο Ανθρωπος βασιζεται πιο πολυ στις δικες του δυναμεις, και οχι στο Θειο...εξαλλου, που ειναι το Θειο τοσο καιρο?...ολα μονοι μας τα καναμε!

>Τελος για το θαυμα της ζωης, πιστευω οτι ειμαστε μια "ανωμαλια" της φυσης, δλδ, οργανικες ενωσεις που με καποιο τροπο υπο καποιες συνθηκες αναπαραχθηκαν και μεταβολιζουν ενεργεια....Εκτος κι αν ισχυει η θεωρεια της πανσπερμιας και ειμαστε ολοι απογονοι ζωης εξωθεν του πλανητη (κομητες που μεταφερουν βακτηρια, κλπ)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λιγα για τον πρετεντερη μεγαλε....ιναφ ιζ ιναφ.... :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom