You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπάρχει πουθενά μια αυταρχική τρανς;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα aggel
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 34
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εαν γνωριζει καποιος καποια τρανς αυταρχικη η υπαρχει εδω που βλεπει το φορουμ ας στειλει μην.
Γεια σου... τυχαινει να ειμαι μια τρομερα αυταρχικη τρανς... λατρευω τον ηλιο, την θαλασσα και να πινω μπυριτσα σε παραλιακα ταβερνακια.
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.941
- Πόντοι
- 606
μαστιγωματα δεχεσαι?Γεια σου... τυχαινει να ειμαι μια τρομερα αυταρχικη τρανς... λατρευω τον ηλιο, την θαλασσα και να πινω μπυριτσα σε παραλιακα ταβερνακια.
Γεια σου... τυχαινει να ειμαι μια τρομερα αυταρχικη τρανς... λατρευω τον ηλιο, την θαλασσα και να πινω μπυριτσα σε παραλιακα ταβερνακια.
[/quo
θα ηθελα να τα πουμε.παντα υθελα μια αυταρχικη trans.θελω να με μαστηγωσεις να μου χωσεις δονητες, να με διαταζεις και μετα να με παρεις.θα ηθελ αενα τηεφωνο σου
θα ηθελα να τα πουμε.παντα υθελα μια αυταρχικη trans.θελω να με μαστηγωσεις να μου χωσεις δονητες, να με διαταζεις και μετα να με παρεις.θα ηθελ αενα τηλεφωνο σου
η ναντια που μπαινει εδωθα ηθελα να τα πουμε.παντα υθελα μια αυταρχικη trans.θελω να με μαστηγωσεις να μου χωσεις δονητες, να με διαταζεις και μετα να με παρεις.θα ηθελ αενα τηλεφωνο σου
σε παρακαλω δωσε μου πληροφοριες για την ναντια και καποιο τηλεφωνο της και τι ωρες μπορω να την παρω.η ναντια που μπαινει εδω
ναντια και souzana ειναι το ιδιο ατομο???η ναντια που μπαινει εδω
Επισκέπτης
ναντια και souzana ειναι το ιδιο ατομο???
τι λες ρε φιλε εισαι ασχετος?????????
διαβασε εδω θα βρεις το προφιλ της και στηλε της πμσε παρακαλω δωσε μου πληροφοριες για την ναντια και καποιο τηλεφωνο της και τι ωρες μπορω να την παρω.
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
άργησε λίγο, αλλά ήρθε, πάνω της ή μάλλομ ....... κάτω της
εαν γνωριζει καποιος καποια τρανς αυταρχικη η υπαρχει εδω που βλεπει το φορουμ ας στειλει μην.
έμπειρος τρανς νεαρός
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Νομιζω ότι περισσότερο αυταρχικη παίζει η Σαρα στο Παγκρατι κ σίγουρα κ η Νικόλ Συγγρού. Έχουν όλο το πακέτο. Η πρώτη πιο όμορφη κ θηλυκό η δεύτερη πιο φθηνή.
Στο στέλνω έτσι κ όχι pm γιατί ενδιαφέρει κ άλλους κ ας πουν κ για άλλες κοπέλες.
Στο στέλνω έτσι κ όχι pm γιατί ενδιαφέρει κ άλλους κ ας πουν κ για άλλες κοπέλες.
Nicosiabull
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2012
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
Νομιζω ότι περισσότερο αυταρχικη παίζει η Σαρα στο Παγκρατι κ σίγουρα κ η Νικόλ Συγγρού. Έχουν όλο το πακέτο. Η πρώτη πιο όμορφη κ θηλυκό η δεύτερη πιο φθηνή.
Εγώ θα έλεγα καρφωτό Queen!!! Εξαιρετικό mind game και φοβερό εργαλείο!
έμπειρος τρανς νεαρός
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Βεβαίως. Πως ξεχάστηκα? Θα με τιμωρήσει η βασίλισσα.
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
Εγώ θα έλεγα καρφωτό Queen!!! Εξαιρετικό mind game και φοβερό εργαλείο!
Και Φυσικά η Oueen Athina πρέπει να είναι πρώτη επιλογή
crossakigrgrgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεχομαι εγω! αλλα με 2 χερια ;) ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις