apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
για να μην τον βομβαρδισουν τα γερακια του νατο τυπετο ρανταρ το εχεις βαλει για να μην κατέβουν με ελικοπτερο?![]()
για να μην τον βομβαρδισουν τα γερακια του νατο τυπετο ρανταρ το εχεις βαλει για να μην κατέβουν με ελικοπτερο?![]()
Μη ξεχνας και την ταφρο με τους κροκοδειλους...
![]()
Γκαστεζ σε όροφο δεν μπορείς να έχεις αυλή![]()
Βάλε μεγάφωνα κρυφά ,που να μεταδίδουν ήχους από γαμήσια !
Θα αποσυντονιστούν οι κλέφτες !
Δεν θελω να λερωσω την φωλια μου με βρωμικο αιμα .....σορυ δεν το ηξερα,μπορεις να βαλεις ναρκες τοτε ;)
Θα μαγνητοφωνησω το βολι που λεγαμε ....Βάλε μεγάφωνα κρυφά ,που να μεταδίδουν ήχους από γαμήσια !
Θα αποσυντονιστούν οι κλέφτες !
προβοκατσια η φωτο τυπεΤυπε μονο αν εισαι ετσι γλυτωνεις
τυπε σκαστους μπομπες ομιχλης και ορμα τους ντυμενος νιντζαΘα μαγνητοφωνησω το βολι που λεγαμε ....
Μπραβο τυπε !!!!!!!!
Μου εδωσες μια πολυ καλη ιδεα !!!!!!
Αυτο σε συνδιασμο με την ομιχλη θα τους κανει να χασουν καθε επαφη με την πραγματικοτητα
Ορεξη που την εχω ο μαλακας !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε σκαστους μπομπες ομιχλης και ορμα τους ντυμενος νιντζα
http://[URL unfurl="true"]www.myemoticons.com/images/people/baddies/ninja.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Την κινηση βαρελάκι ξεχασες τυπε... να ανεβει
πανω στο τραπεζι και να πηδηξει κλωτσοντας παντου ;D
Σοβαρα μιλας ρε φιλε ?οταν μιλανε για την οικογενεια σου γινεσαι τουρκος.αλλα τα ιδια κανεις και συ ομως.
τυπε το γραβατωμα δεν ειναι για αρχαριους και εγω θελω να βοηθησω τον δικο μαςπροβοκατσια η φωτο τυπε
ο παμπλιτο δεν ηταν μεξικανος
και φυσικα δεν κουμπουριαζε κοσμο
το αγαπημενο του χομπυ ηταν να τους γραβατωνει![]()
τυπε σκαστους μπομπες ομιχλης και ορμα τους ντυμενος νιντζα
http://[URL unfurl="true"]www.myemoticons.com/images/people/baddies/ninja.gif[/img[/URL]]
[/quote]Θα τους κανω και το ελικοπτερο αλα στριφογυριστη κλωτσια οπως στο street fighter ο riu :P