Ειμαι ειμαι μια σεξυ γυναικα 40 χρονων, η καυτή Jylia. μια απο τι καλύτερες πουτάνες από την Λευκορωσια. Το ύψος μου είναι μόνο 1,80μ με πολυ ζουμερο σωμα και βυζαρες να γλυφεις σαν τρελος, Εχω δικο μου χωρο στον Πειραια. Ο κόσμος της ηδονής σε περιμένει πλαί μου, αγάπη μου. Ειμαι η τελεια MILF...
kanesex.com
μόλις γύρισα από την κυρία...
με το που κατέβηκα το υπόγειο και την είδα ήθελα να φύγω αλλά λέω δεν γαμιέται ας μπω.
οι φώτο καμία σχέση με την πραγματικότητα αρκετά παραπάνω κιλά.
απο φάτσα 0, βυζι αρκετά μετριο και πεσμένο λόγο ηλικίας οπότε ειναι λογικό και απο κώλο αρκετά μεγάλος για πολλά χαστούκια.
στα του αγώνα αρκετά καλή πίπα ακάποτη , στο κάρφωμα αντέχει πολύ η κοπέλα αν και δεν συμμετέχει τόσο πολύ απλά κάθεται και το δέχεται όσο σκληρό και αν είναι.
απο ενα σημείο και μετα ψιλοξενέρωσα και την έβαλα να τον γλύψει μέχρι να τελειώσω.
της έπιανα το κεφάλι και το γαμούσα με δύναμη και άντεχε χωρίς παράπονο ΑΛΛΑ...
ειχε τα μαλλια κοτσίδα και επειδη της γαμουσα το κεφαλι αγρια τα μαλλια χαλουσαν εκανε μορφασμους.
μια δυο στην τριτη φορα που χαλασε το μαλλι σηκωνεται να το φτιαξει και μου λεει μωρο μου δεν μαρεσει το αγριο.
την εγραψα κανονικα της το ξαναεπιασα και το γαμησα παλι ώσπου εχυσα και τα δεχτηκε στο στομα ολα χωρις κανενα παραπονο.
εν ολιγης μετριο σεξ αν και αντεχει πολυ καρφωμα, αρκετα καλη πιπα που τα δεχτηκε ολα στο στομα αλλα κλαιω το 50ρικο που εδωσα... δεν θα ξαναπαω σιγουρα.