Και εγώ θέλωΜΑΡΙΑ. Η καλύτερη στην περιοχη.
Στέλνω τηλ σε μήνυμα .
ευχαριστώ πολύ !!!!
Και εγώ θέλωΜΑΡΙΑ. Η καλύτερη στην περιοχη.
Στέλνω τηλ σε μήνυμα .
Αν υπάρχει τηλέφωνο φίλε μου στείλεΜΑΡΙΑ. Η καλύτερη στην περιοχη.
Στέλνω τηλ σε μήνυμα .
ποια ειναι η κορασιδα ? λινκ ?ΜΑΡΙΑ. Η καλύτερη στην περιοχη.
Στέλνω τηλ σε μήνυμα .
εαν θελεις το στελνεις και σε μενα, και εαν εχεις και φωτο ακομα καλυτερα.ΜΑΡΙΑ. Η καλύτερη στην περιοχη.
Στέλνω τηλ σε μήνυμα .
Δλδ πρέπει να χεις αντεραΈτσι έτσι
Αυτή πραγματικά αντέχει τα πάντα....!!! Το θέμα είναι να αντέχεις και εσύ!!!
Αμάν αμάν!!! Μύστη μου δυστυχώς τα ξημερώματα θα περάσω από εκεί,δεν μπορώ πιο νωρίς. Λες να είναι ακόμα;;;Προ λίγου εθεάθη αρκετά όμορφο μωρό μπροστά στον Σκλαβενίτη στο Κερατσίνι αναμένω πληροφορίες οποίος ξέρει διότι αυτές τις μέρες ίσως έχω τον χρόνο να την δοκιμάσω...!!!
Υ.Γ σίγουρα ψωνίζετε διότι σταμάτησε κάποιος μίλησαν και μάλλον δεν συμφώνησαν.
Ιδέα δεν έχω... Πλέον τέτοιες ώρες σπάνια περνάω από το σημείο και σήμερα έτυχε αλλά είμουν με το μηχανάκι και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα...Αμάν αμάν!!! Μύστη μου δυστυχώς τα ξημερώματα θα περάσω από εκεί,δεν μπορώ πιο νωρίς. Λες να είναι ακόμα;;;
Δεν την έχω δει καν ούτε από το αμάξι περνώντας αλλά φίλος βιζιτακιας,σκυλί του πολέμου που θέλει να τη δοκιμάσει είπε ότι είναι Βουλγάρα και όταν την πλησίασε να ρωτήσει η ανάσα της σκότωνε και ρινόκερο από τη βρώμα!Ιδέα δεν έχω... Πλέον τέτοιες ώρες σπάνια περνάω από το σημείο και σήμερα έτυχε αλλά είμουν με το μηχανάκι και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα...
Είναι πάντως αρκετά όμορφο από την απόσταση που την είδα
Για Βουλγάρα μου έκανε και εμένα αλλά όταν πέρασα απο μπροστά της και την είδα ήταν πολύ στην πένα....Δεν την έχω δει καν ούτε από το αμάξι περνώντας αλλά φίλος βιζιτακιας,σκυλί του πολέμου που θέλει να τη δοκιμάσει είπε ότι είναι Βουλγάρα και όταν την πλησίασε να ρωτήσει η ανάσα της σκότωνε και ρινόκερο από τη βρώμα!
Ο πρώτος κασκαντέρ ας ενημερώσει μια φορά για αλλαγηΓια Βουλγάρα μου έκανε και εμένα αλλά όταν πέρασα απο μπροστά της και την είδα ήταν πολύ στην πένα....
Μακάρι να μην έχει δίκιο ο φίλος και όντως να είναι μια καλή περίπτωση.
Καλησπέρα φίλος είναι αυτή Που ήταν στην Πέτρου Ράλλη γύφτισσα Βρώμα δεν κάνει μίαΛοιπόν πήγα και ρώτησα....
Μεγαλοκοπελα γύρω στα 45-50 αλλά αρκετά περιποιημένη..
Ωραίο κορμί μπαμπάτσικο σκύλε φάτσα.
25€ μόνο πίπα στο πάρκινγκ μου είπε και για αρχή δεν δεχόταν για ξενοδοχείο...
Μου έκανε κάτι ψιλό μαγκιες αλλά τελικά μου απάντησε να έρθω αύριο να πάμε ξενοδοχείο 50€ μια φορά και δεν μου απαντούσε για 2 φορές... Έλα αύριο και θα τα πούμε απάντησε.
Της ζήτησα τηλέφωνο αλλά δεν τι δίνει είναι 9 με 1 Σκλαβενίτη
Πάει το όνειρο δηλαδή?Καλησπέρα φίλος είναι αυτή Που ήταν στην Πέτρου Ράλλη γύφτισσα Βρώμα δεν κάνει μία
Έχει και κριτικές εδώ συχνάζει στην Πέτρου Ράλλη Στο ένα και έναΠάει το όνειρο δηλαδή?
Την έχεις πάρει?
Θα ήθελα και εγώ ένα τηλέφωνο ευχαριστώΜΑΡΙΑ. Η καλύτερη στην περιοχη.
Στέλνω τηλ σε μήνυμα .