Skf
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 4.459
- Πόντοι
- 446
Καλή περίπτωση θα ήταν πραγματικάΚριμααα μου αρεσουν και μενα αυτα τα μινιον..να τη φερει μεταγραφη πειραια
Καλή περίπτωση θα ήταν πραγματικάΚριμααα μου αρεσουν και μενα αυτα τα μινιον..να τη φερει μεταγραφη πειραια
Έχω να τη δω πάνω από 2 χρόνια!!! Η αλήθεια είναι ότι δεν ταιριάζουν καθημερινά οι ώρες μου αλλά κάπου κάπου την έβλεπα. Τώρα τελευταία τίποτα!!!Παιδιά επειδή το νήμα είναι λίγο παλιό εδώ, ξέρετε αν συχνάζει ακόμα καμια στον Σκλαβενίτη στο ρεύμα στο Πέραμα που έχουν αναφέρει ποιο πίσω άλλοι συναγωνιστές και τι ώρα συνήθως;;
Τελευταία φορά που είδα μια μαύρη κοντά στη στάση του Σκλαβενίτη στο ρεύμα προς Πέραμα ήταν το χειμώνα πριν 5-6 μήνες περίπου βραδυ μετά τις 11..αλλά από τότε δεν έχω ξαναδεί τπτ ούτε εκεί ούτε στο πάρκιν που σύχναζε όπως είπε και ο σύντροφος από πάνωΠαιδιά επειδή το νήμα είναι λίγο παλιό εδώ, ξέρετε αν συχνάζει ακόμα καμια στον Σκλαβενίτη στο ρεύμα στο Πέραμα που έχουν αναφέρει ποιο πίσω άλλοι συναγωνιστές και τι ώρα συνήθως;;
Αυτή με τα γυαλιά λέω εγώ. Ήταν σκούρα αλλά δε νομίζω πως ήταν μαύρη. Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ.Τελευταία φορά που είδα μια μαύρη κοντά στη στάση του Σκλαβενίτη στο ρεύμα προς Πέραμα ήταν το χειμώνα πριν 5-6 μήνες περίπου βραδυ μετά τις 11..αλλά από τότε δεν έχω ξαναδεί τπτ ούτε εκεί ούτε στο πάρκιν που σύχναζε όπως είπε και ο σύντροφος από πάνω
Αν μιλάμε για την ίδια μαύρη λοιπόν κάπου έχω διαβάσει εδώ μέσα,δε θυμάμαι σε ποιο νήμα και πότε ακριβώς,ότι είναι πηγή αφροδισίων οπότε το νου σου
Δεν έχω ιδέα ποια λες,κάτι χοντρές μαύρες έχω πετύχει εκεί που δε θα τους έδινα ούτε τον πυρετό μου!Αυτή με τα γυαλιά λέω εγώ. Ήταν σκούρα αλλά δε νομίζω πως ήταν μαύρη. Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ.
Στο Πέραμα στο Σκλαβενίτη δεν είχε μαύρες!!! Ήταν μια μιγάδα με γυαλιά, ακριβώς στον ευκάλυπτο. Από τότε που έγινε το κέντρο υγείας κι έφυγαν τα φορτηγά από το σημείο, χάθηκε κι αυτή. Οι χοντρές μαύρες είναι στο Σκαραμαγκά, στρίβωντας για Παλάσκα. Το hot spot έφυγε από Σκαραμαγκά και λιγόστεψαν κι αυτές αλλά παραμένουν δύο τρεις. Τώρα όσους έχουν μείνει, τους έχουν πάει στο στρατόπεδο στο Σχιστό. Βλέπω κάποιες μαύρες στη στάση του λεωφορείου (δεν πιατσάρουν, είναι με μωρά και καρότσια) αλλά δεν ξέρω αν τα βράδια υπάρχει πιάτσα. Νομίζω πως όχι.Δεν έχω ιδέα ποια λες,κάτι χοντρές μαύρες έχω πετύχει εκεί που δε θα τους έδινα ούτε τον πυρετό μου!
Παιδιά επειδή το νήμα είναι λίγο παλιό εδώ, ξέρετε αν συχνάζει ακόμα καμια στον Σκλαβενίτη στο ρεύμα στο Πέραμα που έχουν αναφέρει ποιο πίσω άλλοι συναγωνιστές και τι ώρα συνήθως;;
Ατσουμπαλο σώμα . Αλλά αντέχει το anal .Την εχω παρει πριν χρόνια . Δεν ξέρω τώραΕπιτέλους βρέθηκε κάποια στον Πειραιά!!!
Δεν την έχω πάρει δεν ξέρω τίποτα όποιος έχει καμία πληροφορία ας μας πει.
JYLIA 40 στον Χωρο της στον Πειραια για σκληρό πήδημα! 6909709967
Ειμαι ειμαι μια σεξυ γυναικα 40 χρονων, η καυτή Jylia. μια απο τι καλύτερες πουτάνες από την Λευκορωσια. Το ύψος μου είναι μόνο 1,80μ με πολυ ζουμερο σωμα και βυζαρες να γλυφεις σαν τρελος, Εχω δικο μου χωρο στον Πειραια. Ο κόσμος της ηδονής σε περιμένει πλαί μου, αγάπη μου. Ειμαι η τελεια MILF...kanesex.com
Αδερφε μια χαρά βλέπω ακόμα κ μια χαρά κάναν πιάτσα μαυρεςΣτο Πέραμα στο Σκλαβενίτη δεν είχε μαύρες!!! Ήταν μια μιγάδα με γυαλιά, ακριβώς στον ευκάλυπτο. Από τότε που έγινε το κέντρο υγείας κι έφυγαν τα φορτηγά από το σημείο, χάθηκε κι αυτή. Οι χοντρές μαύρες είναι στο Σκαραμαγκά, στρίβωντας για Παλάσκα. Το hot spot έφυγε από Σκαραμαγκά και λιγόστεψαν κι αυτές αλλά παραμένουν δύο τρεις. Τώρα όσους έχουν μείνει, τους έχουν πάει στο στρατόπεδο στο Σχιστό. Βλέπω κάποιες μαύρες στη στάση του λεωφορείου (δεν πιατσάρουν, είναι με μωρά και καρότσια) αλλά δεν ξέρω αν τα βράδια υπάρχει πιάτσα. Νομίζω πως όχι.
Στο Πέραμα;;;; Πού ακριβώς;;;Αδερφε μια χαρά βλέπω ακόμα κ μια χαρά κάναν πιάτσα μαυρες
Στη στάση του Σκλαβενίτη είπαμε ρε τυπε κ εγραψα ότι έχω μήνες να δω..Στο Πέραμα;;;; Πού ακριβώς;;;
Από καθαριότητα τι έλεγε συναγωνιστή?JYLIA 40 στον Χωρο της στον Πειραια για σκληρό πήδημα! 6909709967
Ειμαι ειμαι μια σεξυ γυναικα 40 χρονων, η καυτή Jylia. μια απο τι καλύτερες πουτάνες από την Λευκορωσια. Το ύψος μου είναι μόνο 1,80μ με πολυ ζουμερο σωμα και βυζαρες να γλυφεις σαν τρελος, Εχω δικο μου χωρο στον Πειραια. Ο κόσμος της ηδονής σε περιμένει πλαί μου, αγάπη μου. Ειμαι η τελεια MILF...kanesex.com
Λοιπόν η δοκιμή έγινε!
Μένει στον Πειραιά σε ένα υπόγειο μεν αλλά αρκετά περιποιημένο σπίτι.
Είναι αρκετά ψηλή και με αρκετά κιλά.... Ότι βλέπετε στις φωτογραφίες.
Καθόλου στα γούστα μου που εγώ θέλω πετιτ .
Παρόλα αυτά επειδή είναι κοντά μου πήγα... ξενέρωσα λίγο όταν την είδα γι'αυτό και στον αγώνα την ζορισα από την αρχή μέχρι το τέλος.
Αρκετά ωραία πίπα και μάλιστα με αντοχή χωρίς να διαμαρτυρηθεί όταν την έπιασα από το μαλλί και την υποχρεωσα σε σκληρό fuckmouth .
Στην συνέχεια της τον κάρφωσα στον κώλο γρήγορα πριν μας χαιρετήσει ο Μήτσος (όπως είπα δεν είναι καθόλου του γούστου μου και δεν είμαι 20 χρονων!!!) Δεν αντιστάθηκε πουθενά.... Καρφώματα δυνατά και χωρίς έλεος σαν να παίζω σε τσόντα!!!!!!
Δύσκολα βρίσκεις τανα που να ανέχεται και να κάνει υπομονή σε τέτοιες συνθήκες.
Άρα λοιπόν για κάποιους που τους αρέσουν οι ψηλές νταρντανες είναι μια πολύ καλή περίπτωση για τους υπόλοιπους σαν εμένα θα πω πως αξίζει η εμπειρία να πάς και να την γαμήσεις όπως θέλεις χωρίς να αρνηθεί καί νά προσπαθεί να λουφαρει.
Την "βιάζεις" χωρίς έλεος με λίγα λόγια.
Αυτά ελπίζω να βοήθησα
Αρκετά καθαρήΑπό καθαριότητα τι έλεγε συναγωνιστή?
Δεν ξέρω τι είδους ραντεβού έκανες αλλά θα συμφωνήσω σε ότι είπες...Πρόσφατη επίσκεψη στη συγκεκριμένη καθώς βολεύει η περιοχή. Προσπαθεί, συμμετέχει, οι φώτο δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με την πραγματικότητα, είναι αρκετά πιο ευτραφής, ευγενής, αρκετά καθαρή. Εάν αναζητείτε μοντέλο ή καμπυλάτη ή μεσάτη ή λυγερόκορμη, ούτε για πλάκα. Θεωρώ ότι για τις υπηρεσίες η τιμή είναι αυξημένη, βρίσκει κανείς τις ίδιες και με λιγότερα.
Θεωρώ ότι το 80 δύο πιστολιές, στην κατηγορία της στο χώρο της, είναι τσιμπημένο. Ναι συμφωνώ πως είναι γούστα αυτά, μολονότι προτιμώ τις μπαμπάτσικες, η εν λόγω ξεφεύγει των κυβικών τα οποία γουστάρω.Δεν ξέρω τι είδους ραντεβού έκανες αλλά θα συμφωνήσω σε ότι είπες...
Εγώ είπα ότι αξίζει μόνο και μόνο γιατί αντέχει αδιαμαρτύρητα σχεδόν τα πάντα... Fuckmouth σκληρό πήδημα από κώλο κτλ κτλ.
Τώρα για αυτούς που τους αρέσουν οι αρκετά ψηλές νταρντανες έχουν έναν λόγο ακόμα