vais77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 5.647
- Πόντοι
- 1.436
Αδερφέ προτιμώ να τραβηχτω πιο μακρυά πάρα να γαμησω σαβούρα.Κρίμα που πλέον δεν υπάρχουν μια δύο επιλογές για τα γρήγορα σε εμάς τους Πειραιώτες
Αδερφέ προτιμώ να τραβηχτω πιο μακρυά πάρα να γαμησω σαβούρα.Κρίμα που πλέον δεν υπάρχουν μια δύο επιλογές για τα γρήγορα σε εμάς τους Πειραιώτες
Αυτό ακριβώς αλλά έλα που υπάρχουν κάτι μέρες που χρόνος δεν υπάρχει και η καύλα χτυπάει στο κούτελο!!!Αδερφέ προτιμώ να τραβηχτω πιο μακρυά πάρα να γαμησω σαβούρα.
Όλα τα καλά έχω χάσει ρε πούστη μου. Κι έμενε δίπλα μου!!Οι πιο παλιοί θυμάστε την φοιτήτρια που έμενε στην Γρηγορίου Λαμπράκη χαμηλά προς Πειραιώς και έδινε κωλο και τα πάντα? Πολύ δυνατό.
Υπάρχει το τηλέφωνο της ειρήνης φίλε μου?Εγώ πάντως, στάνταρ από Καλλιθέα, έχω την Ειρήνη, έχω ξαναγράψει γι αυτήν, αν και έχω να πάω πολύ καιρό!!!!
Υπάρχει το τηλέφωνο της ειρήνης φίλε μου?
Ευχαριστώ φίλε μουHrini 53xr.
Ja omorfes stigmes, an felis xalarosi pare me tel. Eime 53 xronon 6974785567kanesex.com
αν μιλας για call girls απλα πρεπει να ξεκουνησουν καποιες που βαριουνται να τραβηχτουνΚατι πρεπει να κανει ο προεδρος να κατεβουν κοριτσια στο λιμανι, δεν ειναι κατασταση αυτη
ωπα ρε συ αυτη ηταν σα το χρεος!!!Πάνε οι ωραίες εποχές που περίμενε μια μελαχρινή θειτσα στο Σκλαβενίτη στο Πέραμα (στο ρεύμα προς Δραπετσώνα), καταμεσήμερο με ένα μικρό σάκο στον ώμο και πέρναγαν να τη "φορτώσουν" οι διερχόμενοι φορτηγατζηδες και τα παλικάρια της Ναυπηγοεπισκευαστικής...
Ήταν για χαρντκορακηδες μύστες η μανδάμ...ωπα ρε συ αυτη ηταν σα το χρεος!!!
Ταξική κοινωνία φίλε μου, δεν υπάρχει καμια πρόνοια για τους ανθρώπους του μόχθουΠάνε οι ωραίες εποχές που περίμενε μια μελαχρινή θειτσα στο Σκλαβενίτη στο Πέραμα (στο ρεύμα προς Δραπετσώνα), καταμεσήμερο με ένα μικρό σάκο στον ώμο και πέρναγαν να τη "φορτώσουν" οι διερχόμενοι φορτηγατζηδες και τα παλικάρια της Ναυπηγοεπισκευαστικής...
Όχι και θείτσα ρε Νίκο!!! Αυτή τα πρώτα ένσημα τα κόλλησε στα θεμέλια της Ακρόπολης!!!!Πάνε οι ωραίες εποχές που περίμενε μια μελαχρινή θειτσα στο Σκλαβενίτη στο Πέραμα (στο ρεύμα προς Δραπετσώνα), καταμεσήμερο με ένα μικρό σάκο στον ώμο και πέρναγαν να τη "φορτώσουν" οι διερχόμενοι φορτηγατζηδες και τα παλικάρια της Ναυπηγοεπισκευαστικής...
Χαχαχαχα!! Κι όμως συναγωνιστή υπήρξαν σκληροί χύστες, που αρκετές φορές είδα live να την τσιμπανε και να φεύγουν σφαίρα για λεωφόρο Σχιστού....Όχι και θείτσα ρε Νίκο!!! Αυτή τα πρώτα ένσημα τα κόλλησε στα θεμέλια της Ακρόπολης!!!!
μια φορα περνωντας απο κει πετυχα κινηση οποτε για λιγα λεπτα ημουν σταματημενος κ ετυχε κ ηταν ακριβως διπλα μου.την ειδα απο πολυ κοντα λοιπον...τυποι μπεσα μιλαω ανακατευτηκα τοσο πολυ που το πεινιρλι που ετρωγα εκεινη την ωρα το εστειλα επι τοπου κ μου ερχοντουσαν κ κατι αναγουλες για πολυ ωρα ακομα μετα...Χαχαχαχα!! Κι όμως συναγωνιστή υπήρξαν σκληροί χύστες, που αρκετές φορές είδα live να την τσιμπανε και να φεύγουν σφαίρα για λεωφόρο Σχιστού....
Έτσι ακριβώς όπως τα λες!μια φορα περνωντας απο κει πετυχα κινηση οποτε για λιγα λεπτα ημουν σταματημενος κ ετυχε κ ηταν ακριβως διπλα μου.την ειδα απο πολυ κοντα λοιπον...τυποι μπεσα μιλαω ανακατευτηκα τοσο πολυ που το πεινιρλι που ετρωγα εκεινη την ωρα το εστειλα επι τοπου κ μου ερχοντουσαν κ κατι αναγουλες για πολυ ωρα ακομα μετα...
οχι απλα για σκληρους μυστης αλλα κ για γαλβανιζε στομαχια!!!
Φίλε πάντα η εργατιά θα την πληρώνει...Ταξική κοινωνία φίλε μου, δεν υπάρχει καμια πρόνοια για τους ανθρώπους του μόχθου
Υπάρχουν σκληροι επιβήτορες στη ναυπηγοεπισκευαστικη ζώνη, με πιστόνια απο χαλυβα και χυτοσιδηρο. Ήξερε τι έκανε η γιαγια.Έτσι ακριβώς όπως τα λες!
Υπάρχουν όμως παίχτες που είναι πραγματικές αλωνιστικες μηχανές..
Τους τιμώ!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φίλε πάντα η εργατιά θα την πληρώνει...
αν θες στειλε και εδω φιλεΜΑΡΙΑ. Η καλύτερη στην περιοχη.
Στέλνω τηλ σε μήνυμα .