Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.182
- Πόντοι
- 1.056
Τότε δεν έχει σχέση με το συγκεκριμένο νήμαΔεν γράφει...λογικά από όσο καταλαβαίνω μόνο επισκέψεις κανει.
Τότε δεν έχει σχέση με το συγκεκριμένο νήμαΔεν γράφει...λογικά από όσο καταλαβαίνω μόνο επισκέψεις κανει.
Μπορεί να μου στείλει κάποιος πληροφορίες για την Ειρήνη ;Η Ειρήνη στην Καλλιθέα είναι όντως μια καλή περίπτωση
Αν είναι η ίδια θα σπάσει τα κοντέρ (ΑΝ)
Την έχει πάρει κανείς?Εδώ είσαι συναγωνιστή:
Hrini
Kyria 53 cr. me plousies kampiles, gia omorfes stigmes. An felis xalarosi pare me tel 6974785567kanesex.com
Όπως διαβάζω στην Αγγελία είναι callgirlΔεν γράφει...λογικά από όσο καταλαβαίνω μόνο επισκέψεις κανει.
Άνω των 50, με πολλά κυβικά και δεν δίνει κώλο. Από την άλλη έχει δικό της καθαρό χώρο, ωραίο πρόσωπο, πολύ καλη πίπα, καθαρή και προσπαθεί να σε ικανοποιήσει. Για μια ώρα (χωρίς να κοιτάει ρολόι) δύο φορές στο 60αρι. Ευγενική κυρία, αλλά για λάτρεις του είδους.Την έχει πάρει κανείς?
Είναι καλή?
Δεν αξίζει συναγωνιστήΡε μάγκες την Γκαλίνα την μιλφ
Την έχει πάρει κανείς τελευταία να πει καμία γνώμη
GiatiΔεν αξίζει συναγωνιστή
Για αρχή έχει μια "αλλεργία" στο λάστιχο...
Ακαποτο ?Για αρχή έχει μια "αλλεργία" στο λάστιχο...
ΝαιΑκαποτο ?
Την έχεις πηδήξει?
ΡομαντικήΓια αρχή έχει μια "αλλεργία" στο λάστιχο...
Λόγω ονόματος, είσαι μυθικός ηρωας οποτε προχώρα!Ρε μάγκες την Γκαλίνα την μιλφ
Την έχει πάρει κανείς τελευταία να πει καμία γνώμη
Δηλαδή σου λέω ότι παίζει ακαποτα και συνεχίζεις και ρωτάς. Καλή τύχηΤην έχεις πηδήξει?
Είπαμε, ειναι ήρωας και θέλει να αυξήσει τους άθλους του.Δηλαδή σου λέω ότι παίζει ακαποτα και συνεχίζεις και ρωτάς. Καλή τύχη
Έχω μιλήσει μαζί της και λέει δεν δίνει κολοΛόγω ονόματος, είσαι μυθικός ηρωας οποτε προχώρα!
Ηλικια 60φευγα, το ενα τσιγαρο σβηνει το αλλο αναβει, αν πας απογευματακι θα ειναι ήδη ντιρλα και φυσικα η καθαριοτητα της δεν ειναι υψηλη. Το αποκορυφωμα, ειναι περιτες οι καποτες για τη Γκαλιναρα. Το πακέτο ειναι πλήρες ήρωα μου, πήγαινε για τον 13ο άθλο σου