Συνάντηση με την Ναταλία στο χώρο μου.
Κοντή, 165 με περίπου 10 παραλανισια κιλά για το σώμα της. Κοκκινομαλα , με 4αρια βυζιά (για τα γούστα μου είναι κανονικά) και γεμάτο κωλαρακι που το στήνει ωραία. Βέβαια το στήνει πριν γαμηθει...
Πρόσωπο με ασιατικά χαρακτηριστικα, μου θυμίζει την August Taylor. Βέβαια εκείνη είναι μελαχρινή. Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι όμορφη αλλά εκφυλη στο πρόσωπο. Επίσης, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις δεν έχει ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ το σώμα της. Μέτριο γαμηση, πονούσε λόγω μεγέθους και μου έλεγε ότι είναι στενή και τέτοια. Στα 4 κλαψουριζε να μην κάνουμε. Όταν της είπα να ανέβει επάνω μου είπε "είσαι τρελός". Της είπα να στηθεί στο τοίχο και μου είπε με τίποτα.
Όλα λόγω μεγέθους...
Στα θετικά είναι ότι κάνει πίπα και δέχεται ξεφτιλικια. Της τον έβαζα βαθειά μέχρι να την πνίξω και την έβριζα. Πότε αυτό και πότε την φιλούσα, ειδικά όταν τα μάτια της ήταν κόκκινα. Ισπανικό έκανε καλό και για ώρα όπου γουστάρει πολύ. Αυτή μου το πρότεινε, όχι ότι δεν θα το ζητούσα... Στο ιεραποστολικό και ανάσκελα που ήταν έπεσαν φουλ γλωσσοφιλα, χάδια και γενικά έκανε νιαουρισματα.
-Τελικα γιατί δείχνεις ότι είσαι κυρίως αφέντρα στο σιτε; Αφού είσαι γατούλα...
-Αλλο όταν γαμαω και άλλο όταν με γαμανε... Επίσης, οι περισσότεροι πελάτες μου είναι παθητικοί...
Επίσης, είχαμε χημεία στο σοσιαλ οπου μιλήσαμε για τα γκομενικα της κυρίως και για το ότι έχουμε ίδιο χαρακτήρα και αν έχουμε κοινές συνήθειες.
Όλα αυτά έγινε σε πάνω από μιάμιση ώρα, αλλά με 150 ευρώ μιας και περίμενε ταξί.
Όταν μου είπε να ξαναβρεθούμε, της είπα "ναι αμέ, όταν ξαναεχει περίοδο η δικιά μου και εγώ λεφτά για πέταμα".
Για μια φορά καλή είναι.
Βέβαια πρέπει να ταιριάζουν οι χαρακτήρες γιατί από σεξ δεν κάνει πολλά.
Εγώ πέρασα καλά γιατί έχει τον χαρακτήρα μίας πρώην μου με ίδιο σωματότυπο, μόνο που εκείνη έχειμικρότερο στήθος και είναι μελαχρινή.
ΜΆΛΛΟΝ δεν θα την ξαναπάρω γιατί ψάχνω για πουτανα και όχι τυπακι για καυλαντα