SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.679
- Πόντοι
- 2.536
Tην έκλεισα για τις 23:00 και μιση ωρα πριν το ραντεβου με περνεται τηλ. να το κάνουμε στις 00:00... Λες και δεν εχουμε δουλειες αυριο...
Ό,τι χειροτερο
Tην έκλεισα για τις 23:00 και μιση ωρα πριν το ραντεβου με περνεται τηλ. να το κάνουμε στις 00:00... Λες και δεν εχουμε δουλειες αυριο...
Αν όντως είναι, θα σηκώσουν όλο το χαρτί!!!Έχει καμία σχέση με την Angiedomm που είχε εμφανιστεί ένα φεγγάρι?
είναι τόσο καλή;Αν όντως είναι, θα σηκώσουν όλο το χαρτί!!!
A καλα,ειναι απ'τα σοβαρα γραφεια δλδ. Τεσπα,αν τελικα την παρεις,γραψε δυο λογια γιατι απ'τα βυζια και τον κωλο που ειδα ειναι κατα 85% η Angiedomm που ηταν πριν καιρο στο bourdela ως ανεξαρτητη. Οι κριτικες που ειχε ηταν μετριες προς καλες. Επειδη σκεφτομαι πολυ σοβαρα να την κλεισω,ας κανει καποιος την καταδρομικη να μας πει τι παιζει,μην κλαψουμε ολοι μαζι το 150αρι.Tην έκλεισα για τις 23:00 και μιση ωρα πριν το ραντεβου με περνεται τηλ. να το κάνουμε στις 00:00... Λες και δεν εχουμε δουλειες αυριο...
Ό,τι χειροτερο
Όμως όλοι λένε ότι στα 130 ήταν too much. , Τώρα πήγε στα 150...A καλα,ειναι απ'τα σοβαρα γραφεια δλδ. Τεσπα,αν τελικα την παρεις,γραψε δυο λογια γιατι απ'τα βυζια και τον κωλο που ειδα ειναι κατα 85% η Angiedomm που ηταν πριν καιρο στο bourdela ως ανεξαρτητη. Οι κριτικες που ειχε ηταν μετριες προς καλες. Επειδη σκεφτομαι πολυ σοβαρα να την κλεισω,ας κανει καποιος την καταδρομικη να μας πει τι παιζει,μην κλαψουμε ολοι μαζι το 150αρι.
130 ειχε ναι,το εσωζε η βυζαρα και η κωλαρα που ειχε αλλιως δεν ειναι κατι ιδιαιτερο σε ομορφια απ'οσα ειχα διαβασει. Οπως και να εχει φιλε,ρισκαρεις. Ευχομαι να σου βγει καλο. Δε φταινε τοσο οι αγαπουληδες οσο το γραφειο thelust που οι τιμες του ειναι γελοια απλησιαστες.Όμως όλοι λένε ότι στα 130 ήταν too much. , Τώρα πήγε στα 150...
Τι φάση;
Πάλι οι αγαπουληδες κάναν τη δουλειά τους ή είναι τόσο καλή;
Οι αγαπούληδες δεν θέλουν ¨ξυλιές" και κλωτσοπατινάδα. Οι τιμές ανέβηκαν σίγουρα για το λόγο ότι στο μπάτζετ υπολογίζουν και τα δύστυχα πουλερικά που βασανίζουν αυτοί οι ανώμαλοι.130 ειχε ναι,το εσωζε η βυζαρα και η κωλαρα που ειχε αλλιως δεν ειναι κατι ιδιαιτερο σε ομορφια απ'οσα ειχα διαβασει. Οπως και να εχει φιλε,ρισκαρεις. Ευχομαι να σου βγει καλο. Δε φταινε τοσο οι αγαπουληδες οσο το γραφειο thelust που οι τιμες του ειναι γελοια απλησιαστες.
Κατι περιστερια στο μπατο της βαζειΟι αγαπούληδες δεν θέλουν ¨ξυλιές" και κλωτσοπατινάδα. Οι τιμές ανέβηκαν σίγουρα για το λόγο ότι στο μπάτζετ υπολογίζουν και τα δύστυχα πουλερικά που βασανίζουν αυτοί οι ανώμαλοι.
Τρία άτομα από εδώ και άλλοι δύο που δεν έχουν σχέση με το site, μου είχαν πει τα καλύτερα. Εγώ δεν πρόλαβα να την πάρω!!!είναι τόσο καλή;
Τον κοκορα τον φερνουμε εμεις, Η η κοπελα ? ας γινουμε λιγο πιο ξεκαθαροιΌλο περίεργα ελληνικά γράφετε σε αυτό το πρακτορείο. Χρειαζόμαστε μεταφραστή. Τι είναι το "βασανιστήριο γρατζουνίσματος κόκκορα", που λέτε στην, μάλλον Angiedom, πάλι;
Δεν πιστεύω να είστε τίποτα ανώμαλοι που βασανίζετε κόκκορες, ε;
Κάτι σαν το "Ετεροχρονισμένη δομική αντιπαλότητα " του Παπανδρέου ένα πράμα ...χα χα...βασανιστήριο ήταν κι αυτό ...Όλο περίεργα ελληνικά γράφετε σε αυτό το πρακτορείο. Χρειαζόμαστε μεταφραστή. Τι είναι το "βασανιστήριο γρατζουνίσματος κόκκορα", που λέτε στην, μάλλον Angiedom, πάλι;
Δεν πιστεύω να είστε τίποτα ανώμαλοι που βασανίζετε κόκκορες, ε;
Δηλαδή τι;Τρία άτομα από εδώ και άλλοι δύο που δεν έχουν σχέση με το site, μου είχαν πει τα καλύτερα. Εγώ δεν πρόλαβα να την πάρω!!!
Ενεργητική όλοι. Κανένας δεν είναι παθητικος!!!Δηλαδή τι;
Και τι άτομα ήταν αυτά, ενεργητικοί ή πισωγλεντηδες; Χαχαχα
Και τι σημαίνει τα καλύτερα; Κάνει deep throat, αντέχει δυνατό ξέσκισμα και για ώρα; Βοήθα λίγοΕνεργητική όλοι. Κανένας δεν είναι παθητικος!!!
Ρε φίλε δεν πήγα εγώ μαζί της!!!Και τι σημαίνει τα καλύτερα; Κάνει deep throat, αντέχει δυνατό ξέσκισμα και για ώρα; Βοήθα λίγο
Ρε φίλε πάντως με το να γράφεις μου είπαν τα καλύτερα δεν βοηθάει κανέναν. Πιο πολύ βοήθησες τώραΡε φίλε δεν πήγα εγώ μαζί της!!!
Μου είπαν ότι πέρασαν καλά, έκανε καλές πιπες και άντεχε σε υψηλές στροφές. Αυτά μου είπαν σε γενικές γραμμές.
Ααααα επίσης ήταν και ψιλοκαλη στο σοσιαλ.
Επίσης φίλε σου έγραψα ότι δεν την έχω συναντήσει την κοπέλα, άρα δεν έχω ιδία άποψη. Απλώς αναφέρω ότι κου είπαν!!!Ρε φίλε πάντως με το να γράφεις μου είπαν τα καλύτερα δεν βοηθάει κανέναν. Πιο πολύ βοήθησες τώρα
Το ξέρω ότι δεν συναντηθήκατε, άλλο σου είπα εγώ. Φιλικά πάνταΕπίσης φίλε σου έγραψα ότι δεν την έχω συναντήσει την κοπέλα, άρα δεν έχω ιδία άποψη. Απλώς αναφέρω ότι κου είπαν!!!
Θέλω να είμαι εντάξει γιατί μπορεί να σου βγει φόλα, αν είναι αυτή!!!
Ειχε μια υποχρέωση η κοπέλα και δεν μας ειχε ενημέρωσει.Tην έκλεισα για τις 23:00 και μιση ωρα πριν το ραντεβου με περνεται τηλ. να το κάνουμε στις 00:00... Λες και δεν εχουμε δουλειες αυριο...
Ό,τι χειροτερο
Απο Τρίτη αγάπη μουH Xara ειναι διαθεσιμη κανονικα ? ? ?