Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.750
- Πόντοι
- 7.636
Έχει πλάκα η φάση...Πάει μπουρντέλο γίναμε: ἄνδρες, γυναῖκες, ἐργαζόμενες, ἐργαζόμενοι, ρεσεπτιοσίντς, πελάτες, ὀπαδοί, τραβεστί, gay... Ποῦ μπλέξαμε;!
Έχει πλάκα η φάση...Πάει μπουρντέλο γίναμε: ἄνδρες, γυναῖκες, ἐργαζόμενες, ἐργαζόμενοι, ρεσεπτιοσίντς, πελάτες, ὀπαδοί, τραβεστί, gay... Ποῦ μπλέξαμε;!
Παιδιά η διαβόητη Star Ελλάς του γραφείου έχω ένα ισχυρότατο προαίσθημα και από τις φωτογραφίες και απ'το timing ότι ειναι η τελευταία δυνατή προσθήκη στο ρόστερ της SIrina με ήδη δυο τσόντες στο ενεργητικό της.
Έχει λίγες βδομάδες που γύρισε τις τσόντες άρα είναι πιθανό να ξεκινησε και τις βίζιτες.
Στο υψος παντως δεν ταιριαζουν γιατι αυτη της sirina ειναι 1.74 ενω η star hellas ειναι 1.79...( εκτος κι αν εχουν κανει επιτηδες λαθος )Παιδιά η διαβόητη Star Ελλάς του γραφείου έχω ένα ισχυρότατο προαίσθημα και από τις φωτογραφίες και απ'το timing ότι ειναι η τελευταία δυνατή προσθήκη στο ρόστερ της SIrina με ήδη δυο τσόντες στο ενεργητικό της.
Έχει λίγες βδομάδες που γύρισε τις τσόντες άρα είναι πιθανό να ξεκινησε και τις βίζιτες.
Στο υψος παντως δεν ταιριαζουν γιατι αυτη της sirina ειναι 1.74 ενω η star hellas ειναι 1.79...( εκτος κι αν εχουν κανει επιτηδες λαθος )
Ειμαι 100% σιγουρος οτι απλως θα εχει παρει μερος στα καλλιστεια, δε θα ειναι με τιποτα star hellas
Ρε φίλε μου εδώ στις ταυτότητες μας έχει οτι να ναι ύψος . Λες και οι ηλικίες που γράφουν στο 99% των εσκορτ στα βιογραφικά τους εδώ μέσα είναι αληθινές πχ.Στο υψος παντως δεν ταιριαζουν γιατι αυτη της sirina ειναι 1.74 ενω η star hellas ειναι 1.79...( εκτος κι αν εχουν κανει επιτηδες λαθος )
Ειμαι 100% σιγουρος οτι απλως θα εχει παρει μερος στα καλλιστεια, δε θα ειναι με τιποτα star hellas
Αν 2 σχόλια με μια εκτίμηση είναι εμμονή τότε μάλλον έχουμε διαφορετικό ορισμό της λέξης. Η δικη σου η βεβαιότητα οτι δεν ειναι πάντως μόνο εμπεριστατωμένη δεν την βρίσκω. Άκου διαφορά 5 πόντους στο ύψος που γράψανε σε ένα σάιτ συνοδών.Κοίτα ρέ ποὺ τοὺς ἔπιασε ἐμμονή ὅτι εἶναι αὐτή ἐνῶ δέν εἶναι....
Αν 2 σχόλια με μια εκτίμηση είναι εμμονή τότε μάλλον έχουμε διαφορετικό ορισμό της λέξης. Η δικη σου η βεβαιότητα οτι δεν ειναι πάντως μόνο εμπεριστατωμένη δεν την βρίσκω. Άκου διαφορά 5 πόντους στο ύψος που γράψανε σε ένα σάιτ συνοδών.
Τεσπα οταν την δοκιμασει κάποιος φίλος θα μάθουμε ποια είναι.
Μόνο ο Μήτσος θα ξέρει από εδώ ποια είναι.
Στο υψος παντως δεν ταιριαζουν γιατι αυτη της sirina ειναι 1.74 ενω η star hellas ειναι 1.79...( εκτος κι αν εχουν κανει επιτηδες λαθος )
Κι επειδή εσύ χτίζεις σπίτι στην Κορομηλά πρέπει ο κοσμάκης να δίνει πεντακοσάρικα;Να πάρεις και να μας πεις με κριτική. Αναμένουμε. Επισκέπτες και μέλη. Μη κωλώνεις, το ωραίο εκεί είναι, όταν δε ξες τι θα σου έρθει. Μπορεί πχ να σου έρθω εγώ, 1.80 είμαι, και σταρ.
Κι επειδή εσύ χτίζεις σπίτι στην Κορομηλά πρέπει ο κοσμάκης να δίνει πεντακοσάρικα;