CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.579
- Πόντοι
- 2.536
Θα αργήσουν γιατί έσπασε στο ξύλο τον φωτογράφοΓραφειο περιμενουμε τις νεες φωτο τις ναταλιας, που ειναι?
Θα αργήσουν γιατί έσπασε στο ξύλο τον φωτογράφοΓραφειο περιμενουμε τις νεες φωτο τις ναταλιας, που ειναι?
Να ναι αυτο παλι καλα, μη του χει κανει κανα βασανιστήριο στον κοκορα εγω αυτο φοβαμαιΘα αργήσουν γιατί έσπασε στο ξύλο τον φωτογράφο
Απο τριτη θα ειναι ετοιμες@Yourlust.gr περιμενουμε τις νεες φωτο τις ναταλιας, που ειναι?
παει ο κοκορας έγινε κρασάτοςΝα ναι αυτο παλι καλα, μη του χει κανει κανα βασανιστήριο στον κοκορα εγω αυτο φοβαμαι
Επιτέλους! Ωραία ημέρα για ποτό μετά την δουλειά, δε νομίζεις;καλησπέρα αγόρια
Εσυ νομίζω οτι θέλεις να με μεθύσεις και να με εκμεταλλευτείςΕπιτέλους! Ωραία ημέρα για ποτό μετά την δουλειά, δε νομίζεις;
Θελουμε και βιντεοοο αν γινεται..Απο τριτη θα ειναι ετοιμες
παει ο κοκορας έγινε κρασάτος
Καημενε κοκκορα τι σου μελλε να παθεις
Να ταν κι αλλος, παει τωρα.Μιά χαρά τὸν βλέπω... Ἕτοιμο γιά φάγωμα...
Γαμώτο, προδόθηκα! Είμαι όμως τίμιος νέος, με καλές προθέσεις και εσύ στο σόσιαλ τα πας καλά. Μην πάει ο νου σου στο πονηρό! Να σου δώσω ιδέες θέλω.Εσυ νομίζω οτι θέλεις να με μεθύσεις και να με εκμεταλλευτείς
ναι ειμαι οικονομική αγάπηΓαμώτο, προδόθηκα! Είμαι όμως τίμιος νέος, με καλές προθέσεις και εσύ στο σόσιαλ τα πας καλά. Μην πάει ο νου σου στο πονηρό! Να σου δώσω ιδέες θέλω.
Καλή δουλειά και όταν είσαι έτοιμη για μια αθώα έξοδο, ειδοποίησε με.
Μεθάς εύκολα, έτσι;
Περισσότερο με ενδιέφερε να δω ότι θες να μεθύσεις.ναι ειμαι οικονομική αγάπη
Φίλε, με τέτοιες τιμές δεν γαμάς αν δεν βάλεις το μυαλό σου να δουλέψειΚαι εχει βάρδια ο Αναστασης στον λογαριασμο του yourlust τωρα ξερω γω
Αστ'αυτα και υποσχεθηκες στον Τασο εξοδο. Λοιπον σημερα μπορει.Φίλε, με τέτοιες τιμές δεν γαμάς αν δεν βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει
Συγγνώμη, δεν αγαπάς , ήθελα να πω αγαπητή διαχειρίστρια
και πώς το ξέρεις εσύ ότι έχει βάρδια ο Αναστάσης; Μήπως είσαι "προμότορας" ... ;Αστ'αυτα και υποσχεθηκες στον Τασο εξοδο. Λοιπον σημερα μπορει.
Ειναι φιλος ο Τασος,τον ξερω. Καλα να περασετε παιδια.και πώς το ξέρεις εσύ ότι έχει βάρδια ο Αναστάσης; Μήπως είσαι "προμότορας" ... ;
και πώς το ξέρεις εσύ ότι έχει βάρδια ο Αναστάσης; Μήπως είσαι "προμότορας" ... ;