Νέα

Ξύρισμα τριχών στους άνδρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos222
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos222

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα,
ειμαι ο νικος,19 χρονον,και πριν περιπου 1 βδομαδα ανακαλυψα το σιτε σας και με βοηθεισε αρκετα σε πολλα θεματα π κοιταξα.το μονο π με απασχολει και δε μπορεσα πουθενα να βρω ειναι με πιο τροπο μπορει καπιος να ξυρισει τις ανεπιθημητες τριχες στα χερια κ στο στηθος...ξερω οτι θα ακουστει περιεργο αλλα αν και 19 χρονων η τριχοφοιηα μου στα χερια κ στηθος ειναι πολυ μεγαλη.νιωθω τοσα πολλα για μερικα ατομα π δε μπορω να τα κανω λογο της μεγαλης τριχοφυιας.οποτε η ερωτηση μ ειναι ειπαρχει καπιος τροπος ωστε να γλυτοσο απο αυτο το τοσο σημαντικο προβλημα?

(για να πω την αληθεια δοκιμασα κ ξυρισα ενα μικρο μερος του ποδιου μου με αφρο κ ξυραφακι κ μετα απο 3 μερες αρχισαν να ξαναφιτρονουν τρυχες  :(

σορρυ αμα εκανα το τοπικ σε λαθος μερος αλλα αυτο πυστευω ειταν το σωστο.

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Μια θεραπεία με λέιζερ ίσως είναι πιο καλά

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πάντως μην ξανακάνεις την μαλακία με το ξυραφάκι. Θα βγουν τρεισχειρότερες γουρουνότριχες

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
οι τριχες στον αντρα δηλωνουν και την αρρενωποτητα του ...για αυτο βγαινουν κιολας ...δεν λεω αν ειναι υπερβολικα πολλες μπορεις να τις ψαλιδισεις λιγο αλλα και τα γλομπε αγορακια με τα ποδαρακια που γυαλιζουν και τα ατριχα στηθη ....ξερω γω χωρις να θελω να θιξω και κανεναν μου παραπεμπουν σε οχι και τοσο αντρικα προτυπα εμφανισης ...το μονο που πρεπει να ξυρισεις φιλε μου ειναι τα αρχιδια σου ...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πάντως τείνουν τα ΜΜΕ να μας πασάρουν σαν πρότυπα, άντρες όπως λες άτριχους θυληπρεπείς και γενικώς Δάκηδες.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...με πιο τροπο μπορει καποιος να ξυρισει τις ανεπιθυμητες τριχες...

Η ποιο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ξυριστική μηχανή αυτή την στιγμή στην αγορά, είναι η καινούργια Wilkinson Quattro Titanium Precision... ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ (+ απιστευτα φθηνή, 10 ε) ηλεκτρική μηχανή για ξύρισμα+τριμάρισμα...

Η κεφαλή της αποτελείται από 4 λεπίδες Τιτανίου, που προσφέρουν βαθύ και απαλό ξύρισμα χωρίς να δημιουργούν ερεθισμούς και τραβήγματα. Παράλληλα υπάρχουν και δύο ταινίες περιποίησης με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά: μια ταινία από καουτσούκ, η οποία προετοιμάζει τεντώνοντας το δέρμα πριν το ξύρισμα και μια ενυδατική ταινία εμπλουτισμένη με Αλόη, η οποία βοηθά το ξυράφι να γλιστράει μαλακά πάνω στο δέρμα.
Στο πίσω μέρος της κεφαλής υπάρχει μια επιπλέον λεπίδα ακριβείας, που φτάνει και στα πιο δύσκολα σημεία, προσφέροντας τέλειο αποτέλεσμα ακόμα και στις μικρές λεπτομέρειες...
Στο κάτω μέρος της ξυριστικής μηχανής, υπάρχει “trimmer” που προσαρμόζεται σε 4 διαφορετικά επίπεδα “τριμαρίσματος” (μήκους 6, 4, 2 και 0,3mm), καταργώντας έτσι την χρήση πολλών εργαλείων...
Eίναι απλή στη χρήση, μεταφέρεται εύκολα, το “trimmer” λειτουργεί με μια αλκαλική μπαταρία Energizer ΑΑΑ που διαρκεί πάνω από 3 μήνες (με καθημερινή χρήση) και η νέα αδιάβροχη λαβή της, είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει αξεπέραστο έλεγχο, ακόμα και στα "ευαίσθητα" σημεία...

Συνημμένα

• wilkinson.jpg
    wilkinson.jpg
    47,7 KB · Εμφανίσεις: 46

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
ένας νέος κάθε μέρα ξεφυτρώνει με παρόμοιες ερωτήσεις....
μάλλον ψάχνει ιδέες για άρθρο....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μα κ αλλο θεμα για ξυρισμα????

ο μαι γκοντ... τελικα δεν μας απασχολει τπτ αλλο σ αυτο το σαιτ :crazy:

by the way το ξυρισμα ποδιων/χεριων στους ανδρες ειναι μια αντιαισθητικη αηδια η οποια δικαιολογειται ΜΟΝΟ στους αθλητες

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Τρίχες

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και προπάντων κατσαρές

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Κάτσε στα αυγά σου και απόλαυσε το δώρο με το οποίο σε έχει προικίσει η φύση...

Επιπρόσθετα ανέδειξε το συγκεκριμένο πλεονέκτημα που διαθέτεις φορώντας τα πουκάμισα σου ανοιχτά μέχρι και το 4ο κουμπί απο τον γιακά και ενίοτε φορώντας χρυσή αλυσίδα πάχους 3-4 χιλιοστών με ευμεγέθες σταυρουδάκι.

Άσε το ξύρισμα των τριχών για τους πούστηδες κα τους χλιμιτζόφλωρους  :rockon:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Υ.Γ. Για να μην νομίζεις οτι κάνω πλάκα, σου μιλάω σαν ομοιοπαθής  :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Κάτσε στα αυγά σου και απόλαυσε το δώρο με το οποίο σε έχει προικίσει η φύση...

Επιπρόσθετα ανέδειξε το συγκεκριμένο πλεονέκτημα που διαθέτεις φορώντας τα πουκάμισα σου ανοιχτά μέχρι και το 4ο κουμπί απο τον γιακά και ενίοτε φορώντας χρυσή αλυσίδα πάχους 3-4 χιλιοστών με ευμεγέθες σταυρουδάκι.

σεξυ μποι
χαχαχαχα

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
εγώ πάντως πολύ τη βρίσκω με τις τρίχες μου!....  :grin:
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :rockon:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
δεν είμαι και θάμνος, ε?  :grin:
για να μην υπάρχει παρεξήγησις...
αλλά το κατι τις υπάρχει..  :grin:
μόνο στο πρόσωπο ξούρα κι αυτή
με βαριά καρδιά......  :2funny:

Manalishi

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το πρόβλημα του φίλου, μόρτες, δεν είναι η τριχοφυία του...Είναι το ίδιο που έχει και ο χονδρός φίλος μας για το αν φάει πόρτα σε μπουρδέλο επειδή τρώει το φαί του..Είναι θέμα ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ!!!!
'Οπως για τους τύπους που καταριούνται τις ελλεεινίδες. Δεν λέω, και αυτές φταίνε, αλλα πρωτίστως εμείς, αφου αυτά που κάνουν τα δεχόμαστε..

OP
OP
N

nikos222

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
προς θεου δε θελω να γινω γλομπος,και ναι,χαιρομαι π ειμαι τριχωτος στα ποδια και στιθος αλλα ροτισα μερικες φιλες μ και μ ειπαν οτι οντως ειναι αντιαισθητικο στα χερια.ειναι υπερβολικες οι τρυχες.βασικα το προβλημα ειναι οτι εχω προς το ασπρο δερμα,οι τριχες ειναι τερμα μαυρες,κ καταλαβεναιτε...οποτε ψαχνω καπιο πραγμα π να με βοηθησει εστω αυτες οι τριχες να αρεοσουν.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
σε ποιο μερος του σωματος ????

Stories