Νέα

Ξύρισμα τριχών στους άνδρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos222
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
φιλε κανε αυτο που θελεις και μην κολλας....εδω θα σε τρελλανουν.....
δυθ τροποι υπαρχουν....
η κανεις λειζερ που στιυς αντρες εινα πανακριβο λογω ποσοτητας τριχων η με τον κλασσικο τροπο,πρωτα τα πολλα με κουρευτικη μηχανη και μετα με ξυραφακι.....
ειναι λιγο ταλαιπωρια αλλα πιστευω οτι εκ του αποτελεσματος αξιζει.....
κανε αυτο που γουσταρεις και μη μασας.....

OP
OP
N

nikos222

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
στα χερια θελω να της αρεοσω.οσο για τον προιγουμενο φιλο π μου συνιστα το ξυραφακι,δε νομιζω να ειναι καλη λυση γιατι μετα απο 2-3 μερες θα εμφανιστουν πιο μεγαλες + δυνατες.

mechpanos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Έχεις δει το 40χρονών παρθένος? Ο τύπος τίγκα στην τρίχα, πήγε και έκανε κερί!!!!
Πεθαίνεις λίγο από τον πόνο αλλά σαν αποτέλεσμα είναι καλύτερο και κρατάει περισσότερο απτο ξυράφι.
Πάντως ανά μήνα θα θες σίγουρα...Αν κάνεις βέβαια δεν μπορείς να κάνεις μόνο στα χέρια, φαντάζου άτριχα χέρια, τριχωτό στήθος πλάτη κλπ.... Είναι μονόδρομος ή κάνεις ή δεν κάνεις...
Εγώ θα έλεγα να κοιτάξεις να προσεγγίσεις την κοπελιά που θες και ασε την ασχολία με τις τρίχες, αν την ενοχλούν τόσο πολύ μάλλον καμια περίεργη θα είναι καθώς το 80% των αντρών την έχουν την τριχάντζα τους πως να το κάνουμε ;)

savano

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
0
Ρε παιδια εγω ξεκίνησα να ξυρίζω τα πόδια μου πριν 6 χρόνια και τώρα δεν μπορώ να σταματήσω.Μόλις λεω να τις αφήσω να μακρύνουν, μετα βλέπω τις τριχούλες να ξεπροβάλουν όταν μπαινω για μπάνιο και τρελαίνομαι και τις ξαναξυρίζω.Για κάποιο λόγο όταν βλέπω την τρίχα νιώθω βρόμικος.Επειδή γυμνάζομαι κιόλας έχω συνηθήσει το σώμα μου χωρίς τρίχες και μου είναι δύσκολο να επανέλθω στο τριχωτό παρελθόν μου.Αν αφησω τις τρίχες να μακρύνουν φαίνονται χάλια. Σήμερα που πήγα στην παραλία ξαναξυρίστηκα, ακόμα και όταν βλέπω στον δρόμο αλλους τύπους με αξύριστα πόδια φαίνονται αηδία. Προειδοποιώ όλους όσους θέλουν να κάνουν κάτι παρόμοιο οτι το ξύρισμα ειναι δρόμος χωρίς επιστροφή

• Like
Αντιδράσεις: OMSA20

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ρε παιδια εγω ξεκίνησα να ξυρίζω τα πόδια μου πριν 6 χρόνια και τώρα δεν μπορώ να σταματήσω.Μόλις λεω να τις αφήσω να μακρύνουν, μετα βλέπω τις τριχούλες να ξεπροβάλουν όταν μπαινω για μπάνιο και τρελαίνομαι και τις ξαναξυρίζω.Για κάποιο λόγο όταν βλέπω την τρίχα νιώθω βρόμικος.Επειδή γυμνάζομαι κιόλας έχω συνηθήσει το σώμα μου χωρίς τρίχες και μου είναι δύσκολο να επανέλθω στο τριχωτό παρελθόν μου.Αν αφησω τις τρίχες να μακρύνουν φαίνονται χάλια. Σήμερα που πήγα στην παραλία ξαναξυρίστηκα, ακόμα και όταν βλέπω στον δρόμο αλλους τύπους με αξύριστα πόδια φαίνονται αηδία. Προειδοποιώ όλους όσους θέλουν να κάνουν κάτι παρόμοιο οτι το ξύρισμα ειναι δρόμος χωρίς επιστροφή
εχεις δικιο
εγω ημουν αλκοολικος και πρεζακιας,αλλα τελικα καταφερα να κοψω το ποτο και την πρεζα ομως το ξυρισμα δεν μπορεσα να το κοψω ακομη

giorgos21ath

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
LOL
Και απεξω απο τα ξυραφακια:

Το υπουργειο υγειας προειδοποιει:
Το ξυρισμα ειναι εξαιρετικα εθιστικο. Μην το αρχισετε.

:2funny: :2funny:

savano

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
0
Έχω μια βδομάδα να ξυριστώ, νομίζω οτι θα τα καταφέρω. Ειδικά όταν πιάσουν τα κρύα θα αφήσω γούνα για να με ζέστάινει. Μέχρι τότε όμως μπορεί να ρήξω κανένα ξυρισματάκι, δεν πειράζει ε?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Είναι σαν την μαλακία. Άμα ξεκινήσεις δεν σταματάς

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Μονο τα αρχιδια και τον πουτσο ............ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
γυναικιες συνηθειες(μανικ.πετικ.βαψιμο μαλλιων,ξυρισμα κ.α)τωρα και οι αντρες! ε οχι ρε..! αφηστε την αρρενωποτης ως εχει, γ@μηστε τα μμε με τα πουστρακια τους..

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μωρε τα ξυριζεις,ξερω εγω τι σου λεω :dancing:

Stories

Νέο!

Stories