Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Ντεν ξερω μουρομου, το αν εχουν τριχες τα αρχιδια μου ειναι το τελευταιο που με απασχολει αυτην την εποχηΝαι αλλά άμα είσαι άτριχος αγκάπημο;
Ντεν ξερω μουρομου, το αν εχουν τριχες τα αρχιδια μου ειναι το τελευταιο που με απασχολει αυτην την εποχηΝαι αλλά άμα είσαι άτριχος αγκάπημο;
Μια φορα που το δοκιμασα, δεν μπορουσα να ξυσω τα αρχιδια μου μετα, παθαινα σοκ! Ηταν λες και ειχα μουνι...
Ασε που μετα γεμισα σπυρακια και ημουν σαν να εχω κολλησει 10 αφροδισια μαζι.
Οξω ρε!!!
Στο μεταξυ δεν ειναι μαλακια να εχεις τριχες στην κοιλια το στηθος και στα ποδια ενω στα @@ να εισαι γυαλι? Μου φαινεται πολυ αστειο....
ε τοτε εισαι απο χωριο
γιατι στην αθηνα τα παιδακια τα ξυριζουν απο τα 12 τ' αρχιδια τους, ακομα κ αν δεν εχουν τι να ξυρισουν.
οι φιλοι σου ή ψευτες ειναι ή δε γαμανε.
πες τα ρε φιλε!!Εγω βαζω κανονικα ξυραφι, και στο παπαρι αλλα και στα αρχιδια...
Ειλικρεινα πρεπει να εισαι πολυ μαλακας για να κοπεις, δεν βαζεις καθολου δυναμη, βαζεις πολυ λιγη δυναμη καθως και αφρο ξυρισματος που βοηθαει παρα πολυ και δεν ερεθιζεσαι...
Προσοχη στους νεους που θα το κανουνε πρωτη φορα...
Εγω πρωτα τα παιρνω με την ξυριστικη μηχανη οσο παει, μετα αφρος ξυρισματος και ξυραφι και μπορω να πω πως ειμαι καλλιτεχνης...
Ξαναλεω παιδια προσοχη στους νεους και ειδικα αν επιχειρησετε να ξυριστειτε με κανα ξυραφακι πολλων λεπιδων... στυλ mach3, fusion κτλ. θελει προσοχη...
με το ψαλιδακι ισα ισα για να μη θυμιζει δασος η συγκεκριμενη περιοχη,.ξυραφι ποτε κ ουτε προκειται
Παιζει πουθενα σε κανενα 'μαγαζί' αυτη η υπηρεσία;
Να σου περιποιηθουν τις μπαλιτσες δηλαδή;
Πλακα κανεις τωρα...ετσι ??? ελα πες την αληθεια...
έχω βγάλει κάτι σαν πολύ μικρά μπιλάκια μαύρα η και άσπρα στην αρχή του κορμού του πέους. Από την χρήση με τα ξυραφάκια είναι. Γι αυτό από εδώ και πέρα μόνο μηχανή.