Νέα

Ξύρισμα αρχιδιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billaras22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Προτιμάτε οι άντρες να έχουν ξυρισμένα ή αξύριστα αρχίδια?

• Ξυρισμένα

Ψήφοι: 396 76,4%
  • Aξούριστα

Ψήφοι: 122 23,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    518

Leonoso

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μια φορα που το δοκιμασα, δεν μπορουσα να ξυσω τα αρχιδια μου μετα, παθαινα σοκ! Ηταν λες και ειχα μουνι...

Ασε που μετα γεμισα σπυρακια και ημουν σαν να εχω κολλησει 10 αφροδισια μαζι.

Οξω ρε!!!

Στο μεταξυ δεν ειναι μαλακια να εχεις τριχες στην κοιλια το στηθος και στα ποδια ενω στα @@ να εισαι γυαλι? Μου φαινεται πολυ αστειο....

Δεν το κάνες σωστά φίλος!
Μπορείς με μια Philips Bodygroomer να καταφέρεις πολλά.

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
Απο προσωπική εμπειρία σας λέω να μην τα ηυρλιζετε...μόνο κλάδεμα...αν υπάρχουν τρίχες στο πέος μπορείτε να τις κόψετε με ξυραφάκι όλες μέχρι τη βάση του πέους η αν δεν μπορείτε πάρτε ψαλίδι...(αθσθητικά μαρεσει περισσότερο το πέος να ειναι καθαρο να μην εχει  τριχες...το ιδιο ισχυει και για τις γυναικες) σχετικά με τους όρχεις...ναι μεν με το ξύρισμα αποφευγεις οσμές απο ιδρώτα ( σε κάποιους αρέσει) αλλα μετά για αρκετό καιρό έχεις φαγούρα σε υπερβολικό βαθμό....αν πάλι με τις τρίχες φτιάχνετε μπουκλες κοτσίδες και τα σχετικά...πάρτε απλά ενα ψαλιδάκι και κόψτε τα πολλά πολλά με προσοχη να μη σας ξεφύγει το ψαλίδι και κοπήτε...γτ η αιμοραγία στους όρχεις δεν σταματάει εύκολα...Επίσης το πιο σημαντικό απόλα και το αφησα για το τέλος είναι οτι ειχα διαβάσει σε ένα επιστημονικο βιβλιο.( θα ψαξω να το βρω και θα σας ενημερωσω) οτι οι τρίχες στους όρχεις επιταχύνουν την παραγωγή του σπέρματος...δοκιμασμένο και ισχύει σε ενα βαθμο....αυτα τα ολιγα και απο μενα...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ε τοτε εισαι απο χωριο

γιατι στην αθηνα τα παιδακια τα ξυριζουν απο τα 12 τ' αρχιδια τους, ακομα κ αν δεν εχουν τι να ξυρισουν.
οι φιλοι σου ή ψευτες ειναι ή δε γαμανε.

είτε υπερβάλλεις, είτε έχω χάσει πολλά...

Επισκέπτης
Τυποι υπαρχει κολπο για τ αρχιδια!. . .βαρατε μια  :jerking: μεχρι να φουσκωσουνε και σταματατε αμεσως!...Μολις γινουνε σαν μπαλακια τα ξυριζετε ευκολα στα μπαμ!

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
με το ψαλιδακι ισα ισα για να μη θυμιζει δασος η συγκεκριμενη περιοχη,.ξυραφι ποτε κ ουτε προκειται :rockon:..ρε τυποι εσεις που τα ξυριζετε βαζετε κ after-shave μετα στο πουτσο σας :grin:?

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Εγω βαζω κανονικα ξυραφι, και στο παπαρι αλλα και στα αρχιδια...
Ειλικρεινα πρεπει να εισαι πολυ μαλακας για να κοπεις, δεν βαζεις καθολου δυναμη, βαζεις πολυ λιγη δυναμη καθως και αφρο ξυρισματος που βοηθαει παρα πολυ και δεν ερεθιζεσαι...
Προσοχη στους νεους που θα το κανουνε πρωτη φορα...
Εγω πρωτα τα παιρνω με την ξυριστικη μηχανη οσο παει, μετα αφρος ξυρισματος και ξυραφι και μπορω να πω πως ειμαι καλλιτεχνης... :cheesy: :cheesy:
Ξαναλεω παιδια προσοχη στους νεους και ειδικα αν επιχειρησετε να ξυριστειτε με κανα ξυραφακι πολλων λεπιδων... στυλ mach3, fusion κτλ. θελει προσοχη...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Εγω βαζω κανονικα ξυραφι, και στο παπαρι αλλα και στα αρχιδια...
Ειλικρεινα πρεπει να εισαι πολυ μαλακας για να κοπεις, δεν βαζεις καθολου δυναμη, βαζεις πολυ λιγη δυναμη καθως και αφρο ξυρισματος που βοηθαει παρα πολυ και δεν ερεθιζεσαι...
Προσοχη στους νεους που θα το κανουνε πρωτη φορα...
Εγω πρωτα τα παιρνω με την ξυριστικη μηχανη οσο παει, μετα αφρος ξυρισματος και ξυραφι και μπορω να πω πως ειμαι καλλιτεχνης... :cheesy: :cheesy:
Ξαναλεω παιδια προσοχη στους νεους και ειδικα αν επιχειρησετε να ξυριστειτε με κανα ξυραφακι πολλων λεπιδων... στυλ mach3, fusion κτλ. θελει προσοχη...
πες τα ρε φιλε!!
το τι μαλακιες λεει ο καθενας εδω μεσα! ΕΛΕΟΣ! για καποιον που ξερει χειροτερο ειναι το ψαλιδι!
εγω προσωπικα δεν εχω κοπει ΠΟΤΕ στα @@@@@@@@!! τις φορες που κοπηκα στο προσωπο ουτε καν εκει!
το θεωρω τοσο ευκολο απ το να παιρνω ψαλιδια-μηχανη και πιασε το αυγο και κουρευτο!!!!!!
οσο για την φαγουρα και τα σπυρακια! ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα....ισως ειναι θεμα δερματος!
εβλεπα στον στρατο καποιους Ελυεθερους ξυρισματος, γεματοι σπυρια απο το καθημερινο το ξυρισμα!
ΠΟΤΕ μου δεν εβγαλα σπυρακια και δεν ερεθιστικα,αφου πολλες φεορες τα παιρνα με σκετο νερο!

το μονο που αντιμετωπισα σαν προβλημα στα @@@@@@@@ ειναι να γυρισει τριχα! Οκ αλλα μια στο τοσο!

Επισκέπτης
Τυποι ΟΧΙ After Shave στ αρχιδια!. . .θα παρουνε φωτια! χαχαχαχα  :grin:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Oχι after shave εννοειται, γιατι μια στο τοσο αν εχεις μια γραντζουνιτσα θα γαμηθεις στον τσουξιμο...συν οτι θα ξυνεσαι μετα σε εκεινο το σημειο...
Κρυο η χλιαρο νερακι, τιποτε αλλο...
Αν και καλο ειναι μολις ξυριζετε το παπαρι σας να κανετε μπανιο για να φυγουνε ολα ολα...
Δεν μπορω να δω το παπαρι μου και τα αρχιδια μου πλεον με τριχες...καθε 2 με 4 εβδομαδες ο ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ μου ξυριζεται...*Ξυριστικη μηχανη και μετα ξυραφι)
Αν θελετε να δοκιμασετε αγοραστε ξυριστικες μηχανες που πουλανε οι Πακιστανοι, οι Κινεζοι κτλ. το πολυ να εχουνε 5 ευρω...8 τις πουλανε αλλα αν σκασετε το 5ευρο σας δινουνε και φιλακι στο μαγουλο...Αν δεν σας αρεσει η ολη η φαση η η "εμπειρια" πολυ απλα πεταξτε την μετα, δεν νομιζω να θελετε να την βαλετε και στο προσωπο μετα... :2funny: :2funny:
Εγω απο Κινεζο την πηρα μονο και μονο για το παπαρι και τα αρχιδια, και δεν αφηνω να την ακουμπησει κανεις γιατι την εχω στο δωματιο μου...
Πιστεψτε με πλεον στις γυναικες αρεσουν πολυ το ξυρισμενο παπαρι και ξυρισμενα αρχιδια...
Και απο προσωπικη εμπειρια το λεω αλλα και απο πολλες γυναικες οταν συζηταμε τετοια θεματα...

Kostis_37

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιζει πουθενα σε κανενα 'μαγαζί' αυτη η υπηρεσία;

Να σου περιποιηθουν τις μπαλιτσες δηλαδή;

foinikas88

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
συναδελφοι οι γκομενες τρελαινονται για ξυρισμενα αρχιδια τα καταπινουν ολοκληρα  :pipa2:

benali

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
45
Πόντοι
0
έχω βγάλει κάτι σαν πολύ μικρά μπιλάκια μαύρα η και άσπρα στην αρχή του κορμού του πέους. Από την χρήση με τα ξυραφάκια είναι. Γι αυτό από εδώ και πέρα μόνο μηχανή.

foinikas88

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
έχω βγάλει κάτι σαν πολύ μικρά μπιλάκια μαύρα η και άσπρα στην αρχή του κορμού του πέους. Από την χρήση με τα ξυραφάκια είναι. Γι αυτό από εδώ και πέρα μόνο μηχανή.

μηπως ειναι κονδυλωματα?

benali

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
45
Πόντοι
0
δεν νομιζώ γιατί έβγαιναν αυτά μετά απο κάθε ξίρισμα οπότε και σταμάτησα το ξυραφάκι.

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Nα μην τα παιρνεις ποτε κόντρα!Δεν χρειαζεται να σαι φραπαδούρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom