Νέα

Ξύρισμα αρχιδιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billaras22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Προτιμάτε οι άντρες να έχουν ξυρισμένα ή αξύριστα αρχίδια?

• Ξυρισμένα

Ψήφοι: 396 76,4%
  • Aξούριστα

Ψήφοι: 122 23,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    518

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ειχα την εντυπωση οτι εσεις οι γυναικες πατε στην αισθητικο για κατι τετοια ή κανω λαθος?? :think: :think:

Εμεις γιατι δεν παμε ?  :think:

Εχει παει κανεις ρε ρεμαλια σε αισθητικο να του τα ξυρισει ?  :cheesy:

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Εμεις γιατι δεν παμε ?  :think:

Εχει παει κανεις ρε ρεμαλια σε αισθητικο να του τα ξυρισει ?  :cheesy:

θυμαμαι μικρος, που ο μπαρμπας μου απαντουσε στον γειτονα που τον απειλουσε, οτι θα του ξυρισει τ' αρχιδια!
αισθητικος ηταν ο γειτονας?

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Το αξύριστο ή το ξυρισμένο αρχίδι, έχει ανάγκη προστασίας !

Προτεζεβού !

dnmntpns

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Να πω κ εγω την γνωμη μου!
1) περνεις κουρευτικη μηχανη, κ την ρυθμιζεις στο ελαχιστο η παραπανω νουμερο αν εισαι νιουμπης εντελως κ φοβασαι!
2)περνεις ελαχιστο αφρο για να βλεπειςτι κανεις, γιατι αν βαλεις πολυ αφρο που ειπε καποιο νιουμπακι εδω μεσα κ διαβασα πριν,
δεν θα βλεπεις τι ξυριζεις ακριβως κ βεβαια ουτε κ τι κοβεις κ νομιζω ειναι που βασικο αυτο, χαχαχα, μην ξυριζεις κανενα αρχιδι ολικη.. :S :S
3) να πω οτι εγω εχω κ πανω στον.. κορμο τριχουλες οποτε το δουλευω κ εκει το ξυραφακι, αλλα αφου τον τεντωσω με το αλλο χερι, γιατι πεσμενος εντελως δεν ξυριζεται, σωστα;;
αυτη την δουλεια βεβαια δεν την κανεις καθε 3 μερες που ειπε ο αλλος, αλλα εγω προσωπικα το κανω καθε 15 η 20 μερες αναλογα την περιοδο!
δεν βγανουν καθε 3 μερες οι τριχες στα αρχιδια ελεος πια , τσοντες γυρνας η  τα ξυριζες αποτα 5 σου και  εισαι 100 χρονων, η εισαι αδελφος γοριλα? :headbang:

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
Πρώτα με ψαλίδι τις πολύ φουντωτές κατσαρότριχες που φυτρώνουν γύρω απ τον μπέο (και λίγο διόρθωμα με τη μηχανή) και μετά τα καλαμπαλίκια με μηχανή μόνο (άμα είσαι ατζαμής σαν εμένα και κόβεσαι μέχρι και στο κανονικό ξύρισμα,λεπίδα για εκεί κάτω ούτε λόγος)  :2funny: :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Προειδοποιω: Μην διανοηθει να βαλει κανεις ξυριστικη πανω στ'αρχιδια του χωρις σκαλα! Θα το μετανοιωσει
Το δερμα των αρχιδιων επειδη ειναι πολυ μαλακο μπαινει μεσα στα δοντακια της μηχανης και κοβεται. Θα γεμισετε πληγες!
Εγω ειχα κανει τη μαλακεια παλια, κι απο τοτε δεν ξαναεπιχειρησα
Τωρα πια παιρνω τη μηχανη και την περναω 1-2 εκατοστα μακρια απο τ'αρχιδια (ποτέ εφαπτόμενη), και ο,τι παρω πηρα
Δεν επιδιωκω ποτε το πληρες κοψιμο. Και ειναι καλυτερα ετσι
Με ξυραφια κλπ δεν εχω ιδεα πώς ειναι η φαση, γιατι δεν τα χρησιμοποιω ουτε για ξυρισμα προσωπου
Γενικα, μονο με μηχανες εχω προϋπηρεσια

Επισκέπτης
Οι τριχες των μασχαλων και του εφηβαιου βοηθουν στην αποστραγγιση του ιδρωτα και στην μειωση της τριβης που υφισταται διαρκως στα σημεια αυτα του σωματος  καθε φορα που κινουμε χερια η ποδια.
Παραλληλα η παρουσια τους βοηθαει και στην ρυθμιση της θερμοκρασιας σε σχετικα χαμηλοτερα επιπεδα πραγμα που ειναι σημαντικο για την γονιμοτητα των ανδρων. Λειτουργει επισης για να παγιδευει φερομονες που εκκρινονται απο την βαση των τριχων στις περιοχες αυτες γεγονος που φυσιολογικα θετικα μονο λειτουργει στην προσελκυση του αλλου φυλου.
Οι ιεροδουλες που αναγκαστικα λογω της φυσεως της εργασιας τους αλλα και οι γκομενες που δεν σας γουσταρουν ψυχη τε και σωματι προτιμουν να κανουν την αγγαρεια της συνουσιας οσο πιο ανωδυνα γινεται και ως εκ τουτου θα τις βολευε ισως να κοβατε οχι μονο τις τριχες αλλα και τους ορχεις σας απο την ριζα.
Εννοειται βεβαια πως αλλο ειναι η μπιχλα απο την παρατεταμενη απλυσια κι'αλλο οι φυσικες οσμες του υγιους καθαρου (και μη τοξινωμενου )ανθρωπινου σωματος.
Τοσο πολυ εχουμε εκμαυλισει πια τις αισθησεις μας που εχουμε φθασει τελικα να πιστευουμε πως μοσχομυριστο ειναι μονο το μουνι η τα γεννητικα οργανα ενος ανδρα που δεν αναδυουν καμια αλλη οσμη παρα μονο τα χημικα η συνθετικα αρωματα που η βιομηχανια φτηνων καλλυντικων χρησιμοποιει ως προσθετα στα σαπουνια και στα aftershaves?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom